2019-05-21
屋企附近完全無好放題食,呢間係元朗區,見D人都話多野食,平平地一家大細嚟食下。位置唔錯,近西鐵站。入到去先餵飽D靚仔,壽司,軍艦,卷物咁,D野算快到,水準可以,食得過。我又同D細佬出下去睇下有咩自助野,有D生果食下,又有D甜甜地魚仔食,有D凍青口,蝦,炒菜,重D甜品櫃揀下甜品,不過唔係甘多款,但飲品就超多,開心有菓汁先生,道地巨峰提子。細路仔最開心有雪糕同雪糕任食,都未食晒主食已經係攞嚟食,激死! 而我同媽咪就盡情享受刺身,其實都好食,幾新鮮。至於D燒物,魚類好食,但牛舌呢間好食,好鬆好入味。其他有D一品料理, 好似有D炒帶子,蒜片牛甘,鮑汁花膠,重有煱物,都OK 。至於天婦羅,呢間好正,炸得粉漿夠薄夠脆,D食材又新鮮,D蕃薯和蝦天婦羅勁好味!樣樣都有得食下先至爽!