2019-09-01
平時食放題多數去旺角,呢晚想近近地去yoho既極尚大瀛喜日本料理,好難得元朗有間咁高質甚至好過好多mk既放題 首先飲品黎講,一般放題店有既飲品佢都有,仲有啤酒題供,見坐隔離台既一對老友仲飲得好盡興添 連熱飲既盒裝都有,熱朱古力正呀!不得不提,我地去既果晚有淮山蟲草花膠湯,勁好飲,飲落完全係老火靚湯既味道,一d都唔稀,擺明落足料,見唔少師奶包括我媽媽都走去encore! 出面仲有一排櫃放左熟食冷盆, 選擇都幾多,鐘意食泡菜既朋友可以試下佢個泡菜,仲幾正宗,又唔會太酸! 放題食物方面,我推介大家試下佢地c紙上面既創作料理我點左個芝士鰻魚玉子燒,本身以為佢係壽司,點知上到台先知係冇飯,又幾特別,令我諗起岩哂平時食塒司唔食飯既人,面頭既芝士有微微烤過,中間係多汁嫩滑既燒鰻魚,底層係玉子,呢個配搭又幾特別 甜品方面都有幾多其他放題店好少見既野,例如萄撻,入面d蛋非常滑又夠甜,忍唔住食左幾件。白雪雪好似糯米糍果個非常好食,皮薄夠痴牙,入面d cream都好滑,個size可以一兩啖食哂岩岩好!
連熱飲既盒裝都有,熱朱古力正呀!
放題食物方面,我推介大家試下佢地c紙上面既創作料理