2019-04-17
去完荃灣食完嘢之後,行咗一陣街,跟住要返入元朗,因為約咗閨蜜去 yoho mall度食日本放題😆,由於星期六及星期日好難book位,所以約咗平日食,book咗五點半去報到let go🏃♀ 冇諗住平時都咁多人, 都坐滿曬喎🤣 呢度都幾大㗎, 樓底高、整齊、以沉色作主題色彩👍 佢哋以手機入單又幾好喎,可以提高效率,減少出錯嘅機會👍夠哂環保😌 另外出面還有幾樣熱食、 沙律吧、甜品加埋都有成廿幾種,飲品也不少,有各種牌子汽水、酒精飲品 最開心係雪糕區🍦,有兩大個冰櫃,任揀任食🍦🍨🍨 講返食物刺身新鮮🦑🦀🦐🐟 多款👍, 串燒、燒物、 也不錯吃, 尤其是牛脷、羊架、燒鰻魚,一再encore🤪 最估唔到係啲甜品甜咪啱啱好, 我哋都一再食咗好多件🤣🤣🤣 👩⚖ 呢度食物質素到環境ok,價錢合理,而且服務唔錯,食物也出得幾快, 要食放題係一個不錯嘅選擇😉