2023-03-25 138 瀏覽
係情人節依啲大日子緊系要book大瀛喜食啦!好彩係慶祝情人節前幾日都book到但就要食比較早既時間,職員安排妥當,係指定時間前一早呼籲大家排好哂隊以及登記,時間一到就安排入座,而且用手機落code , 很方便!👍🏻唯一唔好既係隔離台有小朋友周圍走,職員拎住熱野好危險⚠️😅😅😅真係勁擔心發生意外但野食系真系好好味既!而且好多選擇,我會選擇再來,但有小朋友系側邊玩真系搞唔掂而且甜品🍮都好多選擇!值得一試

而且甜品🍮都好多選擇!值得一試
2023-02-12
慶祝紀念
情人節
2023-03-17 236 瀏覽
極尚大瀛喜日本料理 (元朗)元朗朗日路9號形點1期2樓2001A舖-尋晚同屋企人去咗極尚大瀛喜日本料理元朗分店食dinner,餐廳地理位置非常方便,地鐵站出口幾分鐘就可以去到🫶🏻-5:30-7:30pn成人特價放題 $258刺身方面有挪威三文魚、北海道帶子、珍寶赤海蝦、俄羅斯甜蝦、劍魚腩、吞拿魚等,超多選擇手卷分面大推迷你海膽手卷、海膽幾新鮮,鮮甜!燒物嘅話一定要試吓燒紐西蘭香草羊胺😋出面嘅飲品區,甜品區,熟食區等仲有好多野食揀,正!!
極尚大瀛喜日本料理 (元朗)
5:30-7:30pn成人特價放題 $258
出面嘅飲品區,甜品區,熟食區等仲有好多野食揀,正!!
2023-03-15 203 瀏覽
大瀛喜一向係我心目中嘅No.1首選日式放題店,一年都去食幾次,因為屋企人都好鍾意食💕食物種類多元化、絕對性價比超高。呢度嘅食物無論係刺身、壽司、熟食都應有盡有。而且點餐好方便👍🏻直接用QR code點餐,完全無漏單情況發生。上菜同執枱超級有效率,環境乾淨企理,都坐得好舒服。點餐種類選擇好多❣️有刺身、燒物、炸物及火鍋等等….刺身厚切,新鮮肥美。珍寶赤海蝦刺身大大隻,肉質鮮甜。原隻粒貝刺身,師傅好細心切開一片片,方便進食,食落好爽口。壽司份量細細件,點多幾款食都無有怕!海膽手卷細細件,入口甘甜,紫菜好脆。熟食方面今次🈶️新菜式乳鴿同酸菜魚,乳鴿外皮香脆,肉質鮮嫩。酸菜魚二人叫一碟,份量啱啱好,魚肉好新鮮。飲品選擇都好多❣️有紙包裝、罐裝、啤酒、自家製冷泡茶,連熱嘅紙包裝飲品都有提供,感覺好貼心!冷泡茶🈶️菠蘿烏龍茶比較特別,帶點菠蘿香味,味道好清新!甜品方面❣️甜筒、雪條…今日軟雪糕口味係椰香芒果口味,帶點酸酸甜甜。每次食完都抱住個肚走哈~大滿足😋💕
大瀛喜一向係我心目中嘅No.1首選日式放題店,一年都去食幾次,因為屋企人都好鍾意食💕食物種類多元化、絕對性價比超高。呢度嘅食物無論係刺身壽司、熟食都應有盡有。而且點餐好方便👍🏻直接用QR code點餐,完全無漏單情況發生。上菜同執枱超級有效率,環境乾淨企理,都坐得好舒服。

2023-03-13
10 分鐘 (堂食)
  • 刺身
  • 壽司
2023-03-09 2449 瀏覽
好耐冇食過放題啦今次就近近地喺元朗YOHO大瀛喜食佢哋嘅晚市日式放題 $268/1 (未計+1)我見佢哋Menu嘅選擇都有好多 自助區冷盤小食、壽司🍣、刺身、創作料理、串燒、炸物、甜品同埋熟食🥰我見佢哋都會成日update Menu 😍食放題就梗係要叫刺身㗎啦🥰 呢度嘅刺身選擇都有好多北寄貝、帶子、三文魚、仲有甜蝦魚生色澤紅潤紋理分明,肉質肥美爽口😋最欣賞嘅就係佢哋嘅創意料理 鰻魚玉子燒同埋煙三文魚🍣玉子燒龍蝦🦞沙律多士呢啲組合都好少見喺其他放題有加上造型精緻,一啖一件好方便食^ω^熱食都有唔少選擇 有壽喜燒牛肉鍋、酸菜魚、瑤柱滑雞粥、連滋補燉花膠都有🥰最欣賞係佢哋有好多款唔同種類嘅食物上菜快,而且份量唔會有太多 啱晒我呢啲想食都唔同種類 又驚食太飽嘅人🥰仲有佢哋嘅炸物榴槤忘返、香芋丸同埋吉列炸鮮奶熱辣辣食口感酥脆而且全部都係半流心 餡料好creamy😋 最尾就梗係有甜品啦 自助區域已經擺咗好多款唔同嘅蛋糕同埋乳酪除咗有一包包獨立嘅雪糕同埋雪條之外仲有自助嘅雪糕機 🍦🍦側邊仲有大量配料toppings,仲有好多款時令水果🍉任君選擇😍總括而言題性價比好高$268/1 任食放題 選擇多 刺
好耐冇食過放題
我見佢哋Menu嘅選擇都有好多
我見佢哋都會成日update Menu 😍

最欣賞嘅就係佢哋嘅創意料理
鰻魚玉子燒同埋煙三文魚🍣
玉子燒龍蝦🦞沙律多士

最欣賞係佢哋有好多款唔同種類嘅食物

除咗有一包包獨立嘅雪糕同埋雪條之外

總括而言題性價比好高$268/1 任食放題 選擇多 刺身食多幾round好快回本🤪食物質素唔差 而且我好欣賞佢哋嘅創意料理 熟食炸物有驚喜😆
而且用電子自助QR code落單 上菜速度頗快,甚少有漏單情況出現 👍🏻收盤速度迅速
而且餐廳環境闊落 坐得舒服 元朗區嘅朋友可以一試😘

📍元朗朗日路9號YOHO MALL 1期2樓2001A舖
(港鐵元朗站K出口,步行約1分鐘。於一田百貨及戲院樓上)

📞3188 3330 / 3188 3337
2023-03-09
2023-03-08 186 瀏覽
第三度回訪元朗極尚大瀛喜,沒想到已成為忠實的老顧客。食物水準依舊高質,絕不失望☺️如酒店高級享受。一如既往,客似雲來,坐無虛席。可能由於人流多,食物去得快不會擺放太耐,所以無論是熟食魚生都保持新鮮👍🏻通常食放題都會想食盡各款美食😆呢間大瀛喜就非常貼心,好多食物都設定成一口大小。例如:迷你的海膽魚籽手卷、迷你壽司、一口酥炸饅頭、迷你甜品。雀仔胃既你,可善用有限Quota,試暈不同款式!雖然壽司迷你,但絕對精緻華麗!特別🍣 牛油果沙律塔、芒果龍蝦沙律塔、京蔥拖羅蓉塔、黃金海鮮腐皮船、龍蝦沙律拌櫻花蝦多士、極尚花之戀,配料超豐富😍另外想點讚閃電俠⚡️般既服務速度手機QR code落單後,最快約一分鐘後就上碟😱真係呆左「有冇咁快呀!?」🤣無聊既我地仲刻意對錶計時。一食完,眼利既待應又會滾水碌腳咁收碟。至於要推薦嘅食物,冇😝全部點一次就冇錯🤣

另外想點讚閃電俠⚡️般既服務速度

至於要推薦嘅食物,冇😝
全部點一次就冇錯🤣
2023-03-08 149 瀏覽
好耐無去食放題就心思思book去食返餐先比之前新開既時候多左好多野食,平時因為見到太多人都真係無再去食過分時段入去都清楚 由12點食到3點 👍🏻夠晒時間食 可以慢慢同朋友仔傾下計慢慢點野食 用手機自助下單 另外出面有自助水吧同小食 甜品供應 款式都相當多。當日有葡撻,薯條,涼拌青瓜,鳳爪雞腳,青口,凍熟蝦,水果同埋有湯喔😋而自助下單就有鮑魚同乳鴿同埋花膠可以任食先係最正,多款刺身好鮮味啊,熟食有雞粥、北海道牛乳豆腐鍋、金湯酸菜魚、辣酒煮黃金螺等等😝而飲品都有好多款式呢🫰🏻,紙包飲品同罐裝飲品,自家製樽裝茶,同果汁🍹,椰青水,仲有咖啡樽☕️ 真係總有一款岩飲 當日去到全場爆場但地方都夠大,枱與枱之間唔會覺得好逼👍🏻
好耐無去食放題就心思思book去食返餐先

當日去到全場爆場但地方都夠大,枱與枱之間唔會覺得好逼👍🏻
2023-03-05
午餐
  • 刺身
  • 天婦羅
  • 壽司
  • 蟹粥
  • 炸物
2023-03-06 146 瀏覽
🐳想食又肥美又新鮮嘅刺身和壽司,又可以放縱地吃,當然極尚大瀛喜係其中一個選擇。今次黎到元朗分店,位於一田超市樓上。樓下仲有戲院,可以睇完戲,就上黎食個放題,極之享受,當然唔好唔記得book位呀!🐳星期一至五晚市8:30入座,last order 係10:00,可以食到10:30,足足有成兩個鐘,價錢💰278,另需加一服務費。🐳任點任食,三文魚刺身又厚切又肥美,脂肪分布平均。珍寶赤海蝦係我嘅至愛,因為隻隻都好鮮甜,又啖啖肉,以前嘅我,比較鍾意食甜蝦,但係而家甜蝦已經滿足唔到我了😂 如果嚟呢度狂食刺身,真係物超所值!🐳除左刺身和壽司之外,其實仲有好多其他唔同嘅選擇,喺熟食區有幾款麻辣嘅食品,仲有熱騰騰嘅中湯。至於飲品和甜品,絕對可以滿足大家嘅需要。🐳總括來說,性價比高,好滿意今次用餐😊
🐳想食又肥美又新鮮嘅刺身壽司,又可以放縱地吃,當然極尚大瀛喜係其中一個選擇。今次黎到元朗分店,位於一田超市樓上。樓下仲有戲院,可以睇完戲,就上黎食個放題,極之享受,當然唔好唔記得book位呀!

🐳除左刺身壽司之外,其實仲有好多其他唔同嘅選擇,喺熟食區有幾款麻辣嘅食品,仲有熱騰騰嘅中湯。至於飲品和甜品,絕對可以滿足大家嘅需要。

🐳總括來說,性價比高,好滿意今次用餐😊
同胃部冇極限🤰🏻既朋友仔食日本野🇯🇵最岩就係食放題🥢咁先滿足到佢個胃😎重點‼️定左價錢任飲任食唔洗驚破產🤣~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🌙 晚市放題 ($248/位 • 星期一至四 17:00 - 19:00) 🌙嘟𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞 : 細分有成𝟏𝟏個(𝐀 - 𝐉)種類自助區 : 熟食 • 冷盤 • 野飲 • 甜品 • 雪糕 • 生果......勁多選擇,仲要唔係得日式野食🙆🏻‍♀️加埋一,都唔洗$𝟑𝟎𝟎/位,性價比都幾高🤭(*食左好多講唔晒,揀左覺得正既講下😜).▪ 刺身食放題最開心既位,就係嗌一大盤刺身🐟上枱時仲噴緊"乾冰煙"好有仙氣😶‍🌫️常見既(三文魚 • 油甘魚 • 吞拿魚 • 北海道帶子 • 赤貝 • 甜蝦...)就一定有啦不過我最推既係💁🏻‍♀️珍寶赤海蝦🦐 & 原隻粒貝(已起肉切埋片).▪ 壽司 / 火炙壽司 / 創意料理 / 手卷🍣燒鹽醬和牛肩胛 • 黃金海鮮船 • 龍蝦沙律多士 • 極尚花之戀值得一讚💕手卷係𝐌𝐢𝐧𝐢 𝐒𝐢𝐳𝐞,唔洗驚食飯食到飽😝.▪ 串燒 / 燒物🍢黃金醬燒開邊蝦 • 燒菠蘿 • 大大件羊架.▪炸物 /
同胃部冇極限🤰🏻既朋友仔食日本野🇯🇵
最岩就係食放題🥢咁先滿足到佢個胃😎
重點‼️定左價錢任飲任食唔洗驚破產🤣

嘟𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞 : 細分有成𝟏𝟏個(𝐀 - 𝐉)種類
勁多選擇,仲要唔係得日式野食🙆🏻‍♀️
加埋一,都唔洗$𝟑𝟎𝟎/位,性價比都幾高🤭
(*食左好多講唔晒,揀左覺得正既講下😜)

▪[A] 刺身
放題最開心既位,就係嗌一大盤刺身🐟
上枱時仲噴緊"乾冰煙"好有仙氣😶‍🌫️

壽司 / [C] 火炙壽司 / [D] 創意料理 / [E] 手卷🍣
值得一讚💕手卷係𝐌𝐢𝐧𝐢 𝐒𝐢𝐳𝐞,唔洗驚食飯食到飽😝
▪[F] 串燒 / [G] 燒物🍢
黃金醬燒開邊蝦 • 燒菠蘿 • 大大件羊架

▪[H]炸物 / [I] 天婦羅🔥
脆脆芝麻雞翼 • 隔離枱都嗅到既榴槤炸彈 & 虎蝦 • 皇帝蟹棒天婦羅
▪[J] 一品料理 / [K] 煮物🍲
枱枱都嗌既金牌紅燒乳鴿 • 吉品鮑汁扣大大塊花膠 • 惹味蒜香蜜汁牛柳粒 • 滑滑既西京燒銀鱈魚 • 璣煮凍鮑魚
仲有金湯酸菜魚 • 𝐒𝐮𝐤𝐢𝐲𝐚𝐤𝐢壽喜燒

🔸自助區🔸
▪頭盤 / 冷盤 / 熟食
必飲番碗養生足料蟲草花膠雞湯🥣
泡椒魚皮 • 青口 • 凍蝦 • 涼拌小食

甜品 • 雪糕 • 生果
𝐌𝐨𝐮𝐬𝐬𝐞 • 豆腐花 • 泡芙 • 桂花糕... • 酥層幾靚既葡撻仔
雪糕 / 甜筒 / 雪條 / 雪糕糯米糍 • 推介💕𝐃𝐚𝐝𝐢𝐧𝐨豆腐雪芭🤍
自己斟軟雪糕🍦 : 旁邊有淋醬 • 配料,仲有𝐂𝐚𝐧𝐝𝐲 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐫夾軟糖🍬

▪野飲任飲🥤
罐裝汽水 • 韓式野飲 • 紙包 • 自家製無糖茶...
酒都有得任飲🍻🥂 (清酒 / 梅酒 / 𝐒𝐨𝐦𝐞𝐫𝐬𝐛𝐲蘋果酒 / 啤酒...)
仲有咖啡機☕️ ,茶包🍵......
讚讚位💕野飲有凍 / 室溫 / 熱,真係照顧晒唔同體質 & 年齡層既大家💯

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺上菜速度快💨而且黎既份量足,唔會漏單👍🏻
🔺店員們做野有效率🏃🏻‍♂️主動 • 快手收碟🙇🏻‍♀️

2023-03-04 133 瀏覽
🍗極尚大瀛喜日本料理每隔一陣子就會回本國覓食,有時下班後懶懶的不想煮飯,每天都在倒數中~這家在元朗YohoMall一段時間了,有聽說過質素是可以的,但因為吃到飽對我跟媽咪來說真的不化算,所以….這次帶的當然是吳先森囉😂👫🏻晚市放題選擇還滿多的:刺身、壽司、火灸壽司、手卷、創作料理、串燒、燒物、炸物、天婦羅、一品料理、煮物。不愛吃飯的我們直接專攻刺身~我們前後好像最少叫了兩大一小盆,我不停吃喜歡的赤蝦、甜蝦跟帶子這些蝦貝類、他就都是魚類比較多。吃完一輪之後就開始轉移陣地,叫了….N串牛舌,我跟他都是牛魔王,但發現那個熟度真的要看廚師,頭次一段,後面都很嫩🌝再吃了三款不同口味的鮑魚,外面的熟食也背很多選擇,覺得魚皮最好吃,但稍微有點辣~飲品方面也有巨多選擇,由無糖的冷泡茶到汽水啤酒都有,還有很多甜點糕品,還有自助軟雪糕🍦💲約HKD 288@人🏡極尚大瀛喜日本料理 (元朗)元朗朗日路9號形點1期2樓2001A舖☎️31883330 / 31883337#元朗美食 #烤肉 #元朗美食 #米芝蓮 #日式料理 #燒肉 #元朗國 #元朗 #852girl #hkinfluencer #hkkol #k
🍗極尚大瀛喜日本料理

👫🏻晚市放題
選擇還滿多的:刺身壽司、火灸壽司、手卷、創作料理、串燒、燒物、炸物、天婦羅、一品料理、煮物。不愛吃飯的我們直接專攻刺身~我們前後好像最少叫了兩大一小盆,我不停吃喜歡的赤蝦、甜蝦跟帶子這些蝦貝類、他就都是魚類比較多。

💲約HKD 288@人
🏡極尚大瀛喜日本料理 (元朗)
☎️31883330 / 31883337

#元朗美食 #烤肉 #元朗美食 #米芝蓮 #日式料理 #燒肉 #元朗國 #元朗 #852girl #hkinfluencer #hkkol #kolhk #foodiehk #hkfoodie #hkblogger #bloggerhk #hklifestyle #foodphotography #foodporn #foodstagram #Instafood #香港美食 #美食分享 #美食推薦 #美食日記 #相機食先
2023-02-24 6978 瀏覽
這間位於元朗YOHO極尚大瀛喜,店面環境好有日式風格😍,坐著寬鬆舒適感覺都幾好😙,同時佢嘅食物款式都有好多選擇🤔!.成人午市放題 $238.刺身呢一款剌身即叫即製,有挪威三文魚、日本油甘魚、北海道帶子、北寄貝、希靈魚、八爪魚、冰鎮花海蜇刺身,每一款肉質新鮮😙,食入口口感鮮味😋!.壽司呢多款壽司都係即製上枱,我覺得都幾特別賣相吸引細細件🤔,一啖一口食到入口味道口感鮮而美味😋,有極尚三文魚腩、柚子油甘魚腩、深海池魚王、藍鰭吞拿魚、蜜糖芥末醬燒赤魚、鹽燒三文魚腩、醬燒左口魚邊、牛油果沙律塔、京蔥拖攞蓉塔、極尚花之戀!.北海道牛乳鮮奶卷人氣鮮奶金鰻頭呢兩款鮮奶卷、金鰻頭賣相金黃都好吸引😍,鮮奶卷外香鬆脆口😙,包裹軟綿鮮奶甜度適中😋,金鰻頭外香脆內有口感味道香口,沾滿佢嘅煉奶味道更加正😋!.吉品鮑汁扣花膠呢一款鮑汁扣花膠望著都睇得吓🤔,賣相色澤口感都幾好,大大塊花膠色香味😙沾滿鮑汁更加美味😋!.極尚磯煮凍鮑魚呢款磯煮凍鮑魚散發香燒味😙,色澤都幾好食入口鮮味😋,口感煙韌帶點腍口!.金牌紅燒乳鴿王呢一隻紅燒乳鴿王望著都好吸引🤤,賣相色澤潤澤食入口香口😙,肉質腍口味道都幾好😋!.黃金醬燒開邊蝦呢一款燒
成人午市放題 $238

吉品鮑汁扣花膠
極尚磯煮凍鮑魚
金牌紅燒乳鴿王
黃金醬燒開邊蝦

呢一款燒開邊蝦夠哂吸引🤤,金黄嘅賣相散發香噴噴味😙,食入口滑滑沙律醬,包裹整隻開邊蝦,蝦肉鮮味爽口味道十足😋!
辣煮黃金螺
呢款黄金螺大大隻,食入口散發酒香味😙,金螺肉質帶點辣口😝,口感帶點煙韌惹味味道都好正😋 !

2023-02-21
15 分鐘 (堂食)
午餐
2023-02-15 252 瀏覽
突然想食放題,都會即刻諗起大瀛喜,知道元朗YOHO 有間《極尚大瀛喜日本料理 》地方咁就腳😌當然要幫襯一下啦!環境夠大,座位又舒服😌而自助區有齊熟食、前菜、糖果、飲品和甜品🍮!而其他食物就可以電子落單,即落即製,夠晒新鮮👍🏻!刺身拼盤~三文魚厚切夠新鮮又肥美、赤蝦大隻多肉、帶子晶凝通透、花海蜇、榮螺片、甜蝦等等..食落都好鮮甜👍🏻👍🏻!原隻粒貝刺身🐚已經一早切好的貝肉,進食好方便,口感爽脆又鮮甜鮑魚有兩款,醬醃鮑魚仔刺身夠哂入味,另一款就淡淡清純酒香又爽口!酸菜魚,酸辣度適中,魚肉都夠滑,味道不錯😌!至愛炸物熱辣辣又不油膩,榴槤炸彈、炸雞翼、紫心香芋丸和炸牛奶,脆卜卜又香口真係食唔停口😅!

酸菜魚,酸辣度適中,魚肉都夠滑,味道不錯😌!

2023-02-12 256 瀏覽
我今晚食的刺食,赤蝦一般般,甜蝦很快就無晒,其他的刺身都是可以放題必食的榴彈波波,炸皮唔會好油,很煙韌榴連蓉👍🏼👍🏼牛柳粒值得推薦,食的時間都仲係熱辣辣,味道岩岩好飲品的選擇多,整體的食物味道都是好味,上菜的速度很快
放題必食的榴彈波波,炸皮唔會好油,很煙韌榴連蓉👍🏼👍🏼
牛柳粒值得推薦,食的時間都仲係熱辣辣,味道岩岩好
飲品的選擇多,整體的食物味道都是好味,上菜的速度很快
2023-02-10 256 瀏覽
放題一向受大眾所喜歡 大瀛喜係我同家人久不久就會黎食既放題餐廳 性價比很高👍🏻真心想推介比大家今次去左元朗旗下既極尚大瀛喜擦餐飽餐廳環境衛生乾淨 座位寬敞 坐得很舒適食物大部分係掃QR codle形式落單 亦有部份係自助形式食物選擇多包括有刺身 壽司、串燒、燒物、炸物、天婦羅、一品料理同煮物等而自助區有冷盤小食 飲品 甜品可以任拎 好豐富呢餐廳服務員態度非常好 一揮手就即刻到💯落單後上菜速度快 無漏單情況發生👍🏻🍱 120分鐘晚市成人特價放題 $258/位🔸刺身刺身有三文魚 油甘魚 劍魚腩 帶子 甜蝦等全部都非常肥美又新鮮 三文魚厚切鮮甜 係我至愛🔸壽司壽司種類很多 比較推介係黃金海鮮船 好吸睛又味道特別 必試壽司之一🔸燒物▪️金銀蒜蓉醬蒸扇貝 扇貝都幾大隻 加埋惹味既蒜蓉醬一齊食 十分滋味▪️燒紐西蘭香草羊鞍羊鞍又厚又大件 燒得很焦香又可口 🔸串燒▪️鹽燒牛舌牛舌有黑椒 入味而且超爽口▪️燒有機新鮮菠蘿菠蘿香甜又多汁 好正🔸炸物▪️榴槤炸彈 香芋丸全部炸得脆卜卜 好香口 特別推介喜歡食榴槤既人榴槤炸彈外脆內軟 榴槤味超香濃 係必試必食之一🤤▪️吉列炸奶卷炸得很香脆 內餡牛奶滑滑的 很出色🔸甜品類
真心想推介比大家
今次去左元朗旗下既極尚大瀛喜擦餐飽

餐廳環境衛生乾淨 座位寬敞 坐得很舒適
食物大部分係掃QR codle形式落單 亦有部份係自助形式
食物選擇多包括有刺身 壽司、串燒、燒物、炸
物、天婦羅、一品料理同煮物等
而自助區有冷盤小食 飲品 甜品可以任拎 好豐富呢

鹽燒牛舌
榴槤炸彈 香芋丸
榴槤炸彈
2023-02-10 166 瀏覽
忙碌的一二月份,邊忙搬家,邊忙上課,快迫瘋了。趁有一個空檔,吃一頓豐富飽飽的晚餐充充電。🔎地點環境:極尚大瀛喜(元朗)位於元朗形點Yoho1期二樓,屯馬線元朗站直達,十分方便。店內環境餐桌之間不算空間太多,如果二人有機會拼桌,所以約四到六個朋友一起更好。🥢食物:刺身拼盤一般是放題第一件事,各類刺身應有盡有,三文魚、油甘魚、呑拿魚是基本,其他蝦類貝類都選擇豐富。熟食方面,記得多點幾客醉鮑魚,這樣才回本呀。黃金醬燒開邊蝦,金銀蒜蓉醬蒸扇貝都很有特色。最後別忘了海膽手卷,迷你手卷一口一個。💁🏻‍♀️💁🏻‍♂️服務:用餐途中店員經常會收拾整理桌面,店員人數充足。🏠極尚大瀛喜日本料理 (元朗)元朗朗日路9號形點1期2樓2001A舖

🏠極尚大瀛喜日本料理 (元朗)
2023-02-09 161 瀏覽
餓咗成日,要去食餐飽嘅,食放題就最正,選擇夠晒多!大瀛喜食過其他分店都好好食,元朗都有就唔使諗一於食佢!外面自助區有冷盤同炸物等等!仲有令我心心眼既軟糖區其他食物就用電話落單!刺身款式都好多,而且仲好新鮮!海膽手卷好正,細細舊又唔會太多飯,但海膽份量都算多而家食物種類又再增加咗,竟然有燒乳鴿嘅出現!仲有蒜蓉蒸扇貝同黃金醬燒開邊蝦!除咗刺身之外,仲有好多海鮮食我就好欣賞個花膠蟲草雞湯,真係好足料好好飲甜品都有好多選擇,所以放題真係百吃不厭
餓咗成日,要去食餐飽嘅,食放題就最正,選擇夠晒多!

大瀛喜食過其他分店都好好食,元朗都有就唔使諗一於食佢!

外面自助區有冷盤同炸物等等!

仲有令我心心眼既軟糖區

其他食物就用電話落單!
刺身款式都好多,而且仲好新鮮!

海膽手卷好正,細細舊又唔會太多飯,但海膽份量都算多

而家食物種類又再增加咗,竟然有燒乳鴿嘅出現!

我就好欣賞個花膠蟲草雞湯,真係好足料好好飲

甜品都有好多選擇,所以放題真係百吃不厭