My families and I went to a restaurant called"Deluxe Daieiki Japanese Restaurant" (極尚大瀛喜日本料理) located in Shop 2001a, L2/F, YOHO MALL I, 9 Long Yat Road, Yuen Long元朗朗日路9號形點 I L2樓2001a號舖..it costs HKD$258 per adult from 8:30 to 10:30 to enjoy the buffet abalone Isoyaki磯煮鮑魚.all you can eat!.all the offal of the abalone are thoughtly removed!.the abalone are soft and tender,fresh and sweet.tasty!!Fish maw花膠.loveeeeee the thick mushroom on top!.the fish maw is thick,soft and collagenicStir fried beef

元朗朗日路9號形點 I L2樓2001a號舖

abalone Isoyaki
磯煮鮑魚
all you can eat!
tasty!!

Fish maw
花膠

Stir fried beef cube
炒牛柳粒
the beef is juicy,tender,soft

Grilled halibut
燒西京燒
flaky,soft,moist
sweet and fresh
healthy and yum

Grilled scallops
燒元貝
nicely grilled
with intense garlicky and nice smokey flavour

Roasted pigeon
紅燒乳鴿皇
roasted Pigeon is offered on an unlimited basis!!
the cuisine that is not very common in buffet!
cold prawn
凍蝦
fresh and sweet!

a lot of dessert and ice cream to choose from,drinks are free flow
2023-06-13 150 瀏覽
交通方便 餐廳位於元朗 Yoho Mall一期搭西鐵出閘入商場上一層就到 夏天去食都唔怕熱 主打日式放題 90分鐘任飲任食食物及飲品種類繁多 十分豐富我地兩個人5:30入座 可用餐至8:00以為平日比較少人 但原來都坐滿晒坐滿有原因 抵食 種類多有刺身 壽司 火灸壽司(❤️有我鐘意食既左口魚手卷)燒物 炸物 天婦羅 一品料理 主食以上種種都可以經qr code落單 好方便而且點左之後上菜速度都好快除左qr code落單之外 可以自己出去夾有前菜 甜品 水果 雪糕 雪條雪條都有好幾款可供選擇🦦❤️重點推薦 榴連雪條 陣榴連味好正 而飲品都好多款可揀 有啤酒 茶 汽水 我覺得好出色既係 除左凍飲之外 重有 暖櫃放左紙包飲品 重有常溫既 可供選擇 用餐環境舒適乾淨 地板唔會笠痴痴

交通方便

🦦❤️重點推薦 榴連雪條 陣榴連味好正

而飲品都好多款可揀 有啤酒 茶 汽水

用餐環境舒適乾淨 地板唔會笠痴痴
2023-06-11 223 瀏覽
相約老公陪我食極尚大瀛喜,已經有好一段日子沒有光顧,發現餐牌嘅嘢食已經轉咗,但依然保留一些hot item。刺身一定唔少得,選擇夠多,整體嚟講亦都算好新鮮,本人最愛有最甜蝦,蝦膏甘,肉質香鮮甜。帶子超厚肉,軟綿綿,口感很實在。海膽手捲 雖然海膽份量唔係好多,但係舊飯都唔算大,細細件即使吃多了都唔怕食唔落其他嘢。原隻磯煮鮑魚 放題有任食鮑魚真係喜出望外,鮑魚煮得入味,肉質彈牙爽口,推介。蠔皇炆花膠 個人都覺得非常值得推介,花膠炆到好淋好入味,滑捋捋充滿骨膠原,食多幾碟回本絕對冇難度。燒乳鴿 即叫即燒上枱嘅時候仲係熱辣辣,皮脆肉嫩,肉汁豐富。海鮮粥真材實料有青口,有蝦,有蜆,因此粥底非常鮮甜,一鍋不夠吃。天婦羅出色 脆漿夠薄夠脆,全部都係新鮮即炸,入口不會過於油膩,同時亦提供天婦羅醬汁,夠細心。蟲草花膠雞湯真係令我非常懷念,非常傳統嘅中式例湯火喉十足,真材實料,我一人已經喝了兩大碗。自助食物區亦有提供多款美食,前菜/生果/沙律/凍海鮮,樣樣俱全, 保證三日不吃東西留肚也吃不完。餐廳不但提供雪糕雪條之,仲有自家製甜品 款式同賣相都非常吸引,款款都細細杯,可以試多幾款口味。自己製作獨一無二嘅雪

帶子超厚肉,軟綿綿,口感很實在。

燒乳鴿 即叫即燒上枱嘅時候仲係熱辣辣,皮脆肉嫩,肉汁豐富。

自己製作獨一無二嘅雪糕杯,加入自己喜歡的軟糖,作為完美的結束。
2023-06-08 173 瀏覽
有日行開YOHO, 同朋友book左呢間日式放題(因為成日好多人排隊食),忍唔住想試下,佢啲款式都算多,刺身類基本全部都有(三文魚🍣,吞拿魚,鯛魚,希靈魚,虎蝦等等)刺身都新鮮,厚度適中。虎蝦係用泰式刺身煮法,酸酸甜甜又有辣度,適合愛食辣既朋友。強烈推薦點呢間餐廳既炸蝦同炸芋頭波波🍤,因為佢啲炸衣皮唔會太厚,啲炸物都唔會油冧冧太影響口感,炸物都算乾身又香口,另外餐廳有好多冷盤可以自己夾,我朋友超鐘意食蝦,夾左啲熟蝦同青口,蝦都新鮮,裡面都幾多膏。另外我地亦點左啲熟食(海鮮粥)。裡面又有2隻蝦同青口,個粥底應該加左蟹膏所以睇起上黎燈黃色而且顆粒分明,粥底都幾鮮甜。反而我覺得呢間餐廳個短板係甜品類,種類一般般,而且冇窩夫類即製甜品可以點,不過撇除呢點,其他種類嘅食物質素真心唔錯👍🏻

2023-06-01 291 瀏覽
屯元天街坊相信每次食放題都會揀佢👍🏻每次都冇失望😋而且就係元朗西鐵站商場Yoho1,極方便。刺生類:最新鮮應該係帶子同螺片,三文魚就好肥但感覺放耐左d,食落口少少「鞋」~~~甜蝦都勁大隻,肉質都幾彈牙同爽口,都係新鮮料😋特別食材:放題有乳鴿食😆過下口癮都開心!仲有飽魚、花膠😋😋正!甜品櫃、雪糕種類、飲品櫃都好大,勁多小朋友係到夾糖,帶小朋友去都唔會悶親佢😊水準都算保持到,連平日都排晒隊,坐得滿場,下次留守屯元天食放題都會揀佢👍🏻

刺生類:

甜蝦都勁大隻,肉質都幾彈牙同爽口,都係新鮮料😋

特別食材:
放題有乳鴿食😆過下口癮都開心!仲有飽魚、花膠😋😋正!

2023-05-30 159 瀏覽
位於YOHO嘅極尚大瀛喜位置方便,地方闊落,同朋友一齊嚟食放題就啱哂😆😆😆前菜選擇多,有冷盤亦都有生果,大人細路都啱食😛😛仲有中湯,煎炸食物,等緊落單嘢食嗰陣食啲開胃菜暖下胃就啱啱好👍🏻👍🏻飲品選擇多,有凍有熱仲有暖,十分貼心🥰🥰每一次嚟放題一定要叫嘅刺身,三文魚、珍寶赤海蝦、俄羅斯甜蝦、蟹、帶子、榮螺、赤貝,刺身採用厚切方法,更加食到海鮮本身嘅質感同鮮甜🤣🤣蒜蓉粉絲蒸扇貝粉絲索哂扇貝嘅鮮味同蒜蓉味,蒜蓉份量好多,重蒜人士一定鍾意😆😆每款炸物即叫即炸,芝麻雞翼外皮炸到金黃酥脆,內裏肉質依然保持滑嫩😌😌香芋丸外脆內軟,香芋味十分濃郁😊😊炸鮮奶炸得金黃香脆,一咬開係滑溜溜鮮奶😛😛流心黑糖糍粑,冇得輸嘅炸物,口感很似炸麻糬,一咬開黑糖流哂出嚟😬😬😬食到好飽,但最後梗係要食返個雙味扭紋雪糕🤭🤭
前菜選擇多,有冷盤亦都有生果,大人細路都啱食😛😛

飲品選擇多,有凍有熱仲有暖,十分貼心🥰🥰
蒜蓉粉絲蒸扇貝
香芋丸外脆內軟,香芋味十分濃郁😊😊
炸鮮奶炸得金黃香脆,一咬開係滑溜溜鮮奶😛😛

食到好飽,但最後梗係要食返個雙味扭紋雪糕🤭🤭
2023-05-26 239 瀏覽
大瀛喜有好多間分店,今日去左元朗Yoho mall呢間,地點都幾方便,食完又可以去行街。佢有分午市,晚市同特價時段放題,平日去食又會平少少,個range大約由$228-$298,有起碼兩個鐘頭任食,時間都幾充裕。今日我係平日食午市放題: 👍🏻QR code點餐,方便清楚唔會漏單 👍🏻大瀛喜有會員制,食夠一定積分可以換取禮物或者有現金價惠卷,食得多既朋友又多啲優惠。 👍🏻環境都乾淨企理,上菜都快 👍🏻有過百款食物,刺身款式都多,又有長腳蟹。 👍🏻出面有自助前菜,飲品同沙律吧區域,啲沙律菜都好新鮮。仲有好多甜品,雪糕/條選擇。 👍🏻今日食左:🔸️挪威三文魚刺身🔸️日本油甘魚刺身(推薦)🔸️吞拿魚刺身🔸️北海道帶子刺身🔸️珍寶赤海蝦刺身🔸️俄羅斯甜蝦刺身🔸️酒煮榮螺片刺身(推薦)🔸️赤貝刺身(推薦)🔸️原隻粒貝刺身🔸️泰式生蝦刺身🔸️極尚三文魚腩壽司(推薦)🔸️柚子油甘魚腩壽司🔸️北海道帆立貝壽司(推薦)🔸️黑松露赤蝦壽司🔸️醬燒蟹棒壽司(推薦)🔸️醬燒左口魚邊壽司🔸️迷你海膽手卷(推薦)🔸️鰹魚湯稻庭烏冬(推薦)🔸️金牌紅燒乳鴨皇(推薦)🔸️壽喜燒牛肉鍋(推薦) ✏️總括黎講,一家人日式放題既好去處。😁

👍🏻QR code點餐,方便清楚唔會漏單

👍🏻環境都乾淨企理,上菜都快

👍🏻有過百款食物,刺身款式都多,又有長腳蟹。

👍🏻今日食左:
🔸️挪威三文魚刺身
🔸️日本油甘魚刺身(推薦)
🔸️吞拿魚刺身
🔸️北海道帶子刺身
🔸️珍寶赤海蝦刺身
🔸️俄羅斯甜蝦刺身
🔸️酒煮榮螺片刺身(推薦)
🔸️赤貝刺身(推薦)
🔸️原隻粒貝刺身
🔸️泰式生蝦刺身
🔸️極尚三文魚腩壽司(推薦)
🔸️柚子油甘魚腩壽司
🔸️北海道帆立貝壽司(推薦)
🔸️黑松露赤蝦壽司
🔸️醬燒蟹棒壽司(推薦)
🔸️醬燒左口魚邊壽司
🔸️迷你海膽手卷(推薦)
🔸️鰹魚湯稻庭烏冬(推薦)
🔸️金牌紅燒乳鴨皇(推薦)
🔸️壽喜燒牛肉鍋(推薦)

✏️總括黎講,一家人日式放題既好去處。😁
2023-05-16 396 瀏覽
一諗起要食放題,普遍都係諗到食大瀛喜🤓因為佢地除左係唔同地方都有分店之外,佢地既menu都時不時會帶俾我地驚喜,因為每次去都有update🫶今次最開心既係有酸菜魚🐟。環境黎講唔算十分大,但反而有齊哂雪糕機,梅酒清酒corner🍦都有沙律同熟食區🥗飲品方面估唔到地方細細但又有咖啡機同果汁添🧃。而QR code menu食物種類都好豐富📱而我最欣賞既就係創意卷物😍因為全部都細細件而且好岩我口味,而職員‍上菜同收碟速度都好快🏃🏻‍♂️都無出錯同漏單情況✍️。比較推薦既食物當然就係酸菜魚,平時好少機會會去食,通常都係一大班人先share到一窩👩‍👩‍👧‍👧所以呢到就可以滿足到我對於個種酸菜魚既慾望❤️

2023-05-16 403 瀏覽
星期日Mother’s Day約左媽媽大人去元朗YoHo you’re既極尚大瀛喜料理,我個人覺得因為太多選擇,野食都新鮮好味🤤,價錢亦唔貴,埋單計埋加一先300左右一位😍,所以好多人怕冇位都book定位,當日去到book左位既都要等,walk in真係要好彩先入到🙈因為放題用手機落單,所以服務員唔多接觸,但基本上都有禮貌,環境亦乾淨企理,野飲自己拎,啤酒汽水果汁甜品任拎,有自助雪糕機,而手機點食物方面種類非常多,壽司刺身,燒蠔,鮑魚,天婦羅,燒菠蘿,海膽,三文魚籽,珍寶蝦😍,連酸菜魚都有😂個人鍾意食炸榴槤波,非常香口多汁🤤,咁多新鮮好味既野食,果日真係食到肚都脹哂,飽到夜晚🙈,食兩小時300蚊左右既價錢真心抵,之後一定會番食😁
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
母親節
  • 刺身
  • 天婦羅
  • 炸榴槤波
2023-05-10 328 瀏覽
相信住係屯元天嘅人都知道呢間大瀛喜,我都已經食左無數次,今次你寫個食評先!餐廳環境,正常空間唔算大首先刺身質量9/10,頭盤分量足夠,各樣刺身都比較新鮮,尤其係三文魚刺身,甜蝦刺身係我比較鍾意食嘅,最鍾意係食甜蝦頭啲膏蒲燒鰻魚:9/10蒲燒鰻魚都係好評,大部份嘅放題都冇鰻魚食,而呢個鰻魚我覺得係好食,首先佢嘅汁唔算太濃唔會食到好滯,然後件件都咁厚肉,每次食我都食20件左右我亦都有叫咗少少壽司牛舌串,質素都係中上最後食甜品,食咗呢個牛乳布甸,牛乳布甸都有驚喜,牛乳味十足我食咗七個!
餐廳環境,正常空間唔算大

我亦都有叫咗少少壽司牛舌串,質素都係中上

2023-05-09 247 瀏覽
•元朗|極尚大瀛喜日本料理喺元朗形點一期的優質日式放題,係元朗區多年黎熱門既放題。今日早左收工想食放題,近近地第一時間諗起佢。入到去員工都好友善帶位😍太耐無食放題原黎而家用QR Code 落單自助區方面有: 炸雞,炸生蠔,每日唔同款式既湯飲炸生蠔皮薄 生蠔食落唔腥 可以不停食🤪冷盤有好多選擇方面: 青口,凍蝦,中華沙律,螺肉凍蝦食落爽口彈牙 飲品方面: 基本汽水,烏龍茶,綠茶 仲有自家製白桃茶同玫瑰花茶😍😍同埋好貼心有暖飲櫃 仲有清酒梅酒任飲甜品有各式 大福, 甜品杯,仲有自助雪糕機手機落單當然有各式各樣刺身,海膽手卷,鵝肝壽司仲有和牛壽司😍😍食左60 分鐘到已經食到好飽

元朗|極尚大瀛喜日本料理

喺元朗形點一期的優質日式放題,係元朗區多年黎熱門既放題

今日早左收工想食放題,近近地第一時間諗起佢。

自助區方面有: 炸雞,炸生蠔,每日唔同款式既湯飲
炸生蠔皮薄 生蠔食落唔腥 可以不停食🤪

冷盤有好多選擇方面: 青口,凍蝦,中華沙律,螺肉
凍蝦食落爽口彈牙

飲品方面: 基本汽水,烏龍茶,綠茶
仲有自家製白桃茶同玫瑰花茶😍😍
同埋好貼心有暖飲櫃 仲有清酒梅酒任飲

甜品有各式 大福, 甜品杯,仲有自助雪糕機

手機落單當然有各式各樣刺身,海膽手卷,鵝肝壽司
仲有和牛壽司😍😍

食左60 分鐘到已經食到好飽
2023-05-04
5 分鐘 (堂食)
2023-05-08 170 瀏覽
以前想食日式放題都係去開尖沙咀既某日式放題店但自從搬左入元朗做新界牛就好少去尖沙咀上星期行開Yoho比我發現左有間都幾出名既《極尚大瀛喜》咁緊係即刻Book枱同親愛的黎試下當日一入門已經好驚喜環境寬敞華麗而座位寬闊得來又坐得舒服落單用QR Code可以睇到之前落左咩既野食上菜速度非常之快食物新鮮質數唔錯最鍾意食物既份量唔會太大件岩曬我呢D眼寬肚窄既女士可以樣樣都試下咁啦除左QR Code落單既野食之外點少得場中自助熟食、餐湯、冷盤、水果、甜品、糖果、雪糕機、雪糕雪條櫃、啤酒、氣水、自家冷泡茶等等。仲有好貼心既暖飲櫃比我呢D唔太飲凍飲既美女總之呢度就有好多唔同既選擇啱晒成日心大心細想試好多嘢食既寶寶呢餐放題食到好滿足🥰🥰🥰
以前想食日式放題都係去開尖沙咀既某日式放題
總之呢度就有好多唔同既選擇
啱晒成日心大心細想試好多嘢食既寶寶
呢餐放題食到好滿足🥰🥰🥰
2023-05-06 573 瀏覽
一直聽聞CP超高的極尚大瀛喜,每次經過都大排長龍。今次終於可以一試,十分期待。店面環境採用日式風格設計,座位寬闊舒適。店舖分為自助區及用餐區,空間寬闊,方便提取食物。每人2百多元,便任食多款高質中西日式美食,甜品及酒品也是任食任飲,CP值超高。❤️每款刺身即叫即製,十分新鮮美味,有挪威三文魚、吞拿魚、北海道帶子、北寄貝、日本油甘魚、希靈魚、珍寶赤海蝦、俄羅斯甜蝦、泰式虎蝦、八爪魚、每一款肉質鮮美,口感十足,值得一食再食。❤️用QR CODE 落單,方便快捷。壽司款式繁多,新鮮美味,肉質肥美。🤤有極尚三文魚腩、柚子油甘魚腩、深海池魚王、藍鰭吞拿魚、蜜糖芥末醬燒赤魚、鹽燒三文魚腩、醬燒左口魚邊、牛油果沙律塔、京蔥拖攞蓉塔、極尚花之戀。🤤另外,也有多款美味熟食,即叫即送。❤️榴槤炸彈 北海道牛乳鮮奶卷 香芋丸 流心黑糖糍粑每款炸物都即叫即炸,上台時熱騰騰,香芋丸及榴槤炸彈賣相金黃鬆脆,十分好吸引、鮮奶卷外香鬆脆口,軟綿鮮奶甜度適中,口感十足。流心黑糖糍粑,口感煙韌,配上黑糖口味,配搭新穎美味,值得encore。❤️極尚磯煮凍鮑魚凍鮑魚散發濃郁香燒味,色澤靚,入口鮮甜,口感煙韌,十分回味!❤️金牌紅燒乳

另外,也有多款美味熟食,即叫即送。
❤️榴槤炸彈 北海道牛乳鮮奶卷 香芋丸 流心黑糖糍粑

❤️極尚磯煮凍鮑魚

❤️金牌紅燒乳鴿王
紅燒乳鴿王賣相十分吸引,肉脆香口,肉質鮮嫩多汁,值得ENCORE!

❤️黃金醬燒開邊蝦
燒開邊蝦金黄賣相極之吸引,散發出香噴噴鮮蝦味,加上沙律醬,令蝦肉更爽甜鮮味。

❤️瑤柱滑雞粥
瑤柱配上新鮮滑雞,帶出濃郁鮮味,入口鮮甜開胃,回味十足。

❤️蒜蓉扇貝,鮮味十足,好有口感,絕對是回本之作。

芝麻雞翼十分有驚喜,肉質鮮味多汁,十分香脆。

❤️鐵板蒜香蜜汁牛柳粒夠軟嫩 肉汁十足🤤,回味無窮。

❤️燒紐西蘭香草羊鞍,肉汁濃郁,味道香噴噴,有嚼勁。
❤️鹽燒牛舌夠彈牙,有咬口,值得encore。🤤

場內有多款甜品、生果、飲料、酒類等,任君選擇,CP值十分高。
2023-04-26
2023-05-06 6338 瀏覽
極尚大瀛喜日本料理 , 坐落在交通方便,元朗 Yoho Mall, 主打日式放題, 90分鐘任飲任食,食物及飲品種類琳琅滿目, 十分豐富, 只是 $278 ( 5:30至8:00入座 ), 就算只吃海鮮刺身, 已經可以回本, 難怪咁多粉絲支持 , 座無虛席。刺身:我的至愛刺身, 擺盤精緻, 每件柔光亮麗, 十分新鮮,配上芥辣及刺身醬油, 令到刺身鮮味提升。 甜蝦,鮮甜滑溜。厚切的三文魚、 鯛魚刺身, 魚脂豐沛,魚油甘香。 原隻粒貝刺身, 鮮甜彈牙, 口感一流。 壽司:每件壽司醋飯細細件,可以盡情品嚐更多款式。 花之戀, 表面鋪滿蟹籽和蛋黃醬,鮮味飽滿, 讓人滿足。三文魚壽司,油脂豐盛, 十分滋味。牛油帆立貝壽司,啖啖牛油香氣,完美配搭。鰻魚壽司, 鮮味 軟綿。滋味回本之選:極尚磯燒鮑魚, 連殼的鮑魚, 燒熟後,鮮味嚼勁的口感, 認真一流,不需要任何的調味, 剛好品嚐到鮑魚的鮮香, 原汁原味。吉品鮑汁花膠, 相當大塊,完全浸泡在濃稠的鮑汁中, 入口鮮味軟嫩, 帶黏黏的口感, 充滿骨膠原,真心推介。天婦羅:即叫即製天婦羅, 每件新鮮炸起,香噴噴,被薄薄金黃色粉漿包裹着,酥脆可口。 大隻虎蝦

刺身

壽司

滋味回本之選:

天婦羅:
即叫即製天婦羅, 每件新鮮炸起,香噴噴,被薄薄金黃色粉漿包裹着,酥脆可口。 大隻虎蝦, 鮮味彈牙。南瓜及日本一口甜薯仔,外脆內軟, 口感綿密, 滿口天然的甜香。 北海道牛乳鮮奶, 中間填滿滑溜鮮奶,滿滿的奶香。

必食推介:
榴槤炸彈 ,外皮香脆煙韌,中間填滿幼滑榴槤肉, 啖啖濃郁榴槤果香,榴槤控不可錯過。 燒菠蘿, 蜜甜爆汁, 清新味蕾,香甜解膩。

滋味串燒:
蒲燒鰻魚,表面散發著微微焦香, 入口軟嫩, 配上甜甜燒汁,更加惹味。牛舌燒至油光亮澤, 鮮味嚼 勁, 口感一流。 熱燙燙的芝麻雞翼, 不但軟嫩, 仲充滿肉汁 。剛剛燒起的西京燒, 魚皮香脆, 雪白的魚肉,軟嫰而鮮味,魚油豐沛。

飲品:
汽水飲品不但款式豐富, 還有我喜 喜歡的樽裝冷泡茶, 冰爽解膩。

甜品
煙韌的抹茶大福、日式紅豆糕、 雪糕泡芙,甜而不膩,滑溜細緻,滋味日式甜品。自助雪糕機, 有得食有得玩, 絕對是小朋友的至愛。 特別喜歡低脂乳酪, 酸甜有致, 清新味蕾,零負擔, 讓人喜歡。最後以一口滑溜乳酪, 為今晚日式放題劃上完美句號 。

2023-04-26 427 瀏覽
又嚟元朗Yoho極尚大瀛喜食放題喇,基本上喺元朗食放題都係諗起佢,品牌質素好,地理位置亦夠晒方便,西鐵站出口行幾分鐘就嚟到喇!值得一提嘅係大瀛喜嘅冷盤前菜好高水準,特別係豬脷、雞腎,真係食唔停口😋每次去大瀛喜,等緊刺身、壽司上菜之前都會夾啲嚟食!😀放題主角當然係刺身啦😝三文魚、甜蝦、赤蝦、北寄貝、帶子、榮螺、赤貝,全部都唔可以錯過!😎炸物方面,仲有每次都唔可以miss嘅芝麻雞翼,新鮮炸起,又熱又香脆🤩仲有炸鮮奶、炸雲吞等等,滿足晒我食煎炸嘢嘅慾望🥳特色食品方面,呢一期有做到花膠😱質地結實、口感幾厚身!😜最後整多煲蟹粥收尾,飽晒!飲品櫃,選擇一如既往地豐富~雪糕機同甜品櫃,當然都唔可以錯過啦😃

值得一提嘅係大瀛喜嘅冷盤前菜好高水準,特別係豬脷、雞腎,真係食唔停口😋每次去大瀛喜,等緊刺身壽司上菜之前都會夾啲嚟食!😀

特色食品方面,呢一期有做到花膠😱質地結實、口感幾厚身!😜

最後整多煲蟹粥收尾,飽晒!

飲品櫃,選擇一如既往地豐富~

雪糕機同甜品櫃,當然都唔可以錯過啦😃