2018-03-25
星期六同男友去旺角唔知食咩,諗住去兆萬求其搵間唔洗等既放題,樓下派傳單話新開等五至十分鐘就有檯。7:50上到去見到都幾爆場諗住應該唔錯,8:15分入座食兩個鐘,一坐低就比左張首輪刺身紙話會即上,點知等左半個鐘催左兩次先同我地講話冇單,叫我地再落過即上比我地。我地第一round點既野食都係等左半個鐘先有。第二round落既單冇黎過,再落第三次,結果等左半個鐘先黎盤刺身,但見到刺身吧台果邊又唔係真係忙到要密密做咁。點燒鯖魚點左三次都冇黎過,但明明見到其他檯係有既,點十樣黎得兩三樣。未試過食放題食完第一round之後張檯冇晒野食,仲要要呆等半個鐘都冇野上,最嬲既係見其他檯點既都有黎仲黎得好密。食到成肚火,最後食左一個半鐘就埋單走人,2個埋單$531。埋單果時侍應仲問我地:「好似見你地冇咩點食野」,我話我地叫左好多次,但你地冇野食黎過,雖然佢最後都有講唔好意思話因爲太多人同請我地食dreyer’s雪糕(話早一日book檯先有得送既特選食糕),但係都唔係其他檯都keep住有野食,但我地等左半個鐘先上得一兩樣野食呀。同男友食完都一致認為唔會有下次。坦白講食物質素係唔差,但以$270一位黎講服務已經
坦白講食物質素係唔差,但以$270一位黎講服務已經唔得,食物質素都差既話真係執得。