好多人都話兆萬中心係旺角之中係一個劣食既地方, 好多人聽到都SAY NO, 不過飲食行業你個名唔好就好快無人幫襯, 兆萬中心慢慢都開始有新既食店進場, 極上帝王水產係我同我朋友今次去食放題既場方.一去到個場,  見到天花上面既​彩色旗仔, 真係一個好有心思既設計, 小小既技巧就令到成個場地充滿住日本食店既氣氛. 你行到最入面介會見到係界開既位, 俾客人可以夠15人係一個比較上私人既場食一齊食野同搞生日PARTY!一開始, 就一定係食刺身既時間啦第一樣一定要講, 我地食左三轉刺身, 所以刺身就係已經處理好左到室溫, 唔會食落口一係硬硬地一係就好似食緊Ice ball咁, 大家食刺身都係想食肥美既口感, 我大膽講就算係尖沙咀係4舊幾水既放題一樣會有硬硬地未到室溫既情況, 極上帝王水產係呢個位真係做得好好, 保證你每一淡都係充滿口感, 三文魚每一淡肥美鮮有油香, 甜蝦鮮甜大大條, 帶子粒粒滑口又厚身, 我就豪不保留食左三轉啦.之後就梗係食下壽司啦壽司方面, 飯唔散好實, 火燒三文魚燒得岩岩好, 入口油脂溶化真係不得了既感覺, 漫魚軟滑唔會有痴牙, 油甘魚壽司油脂香口唔會腥, 因為呢間既食身都

一開始, 就一定係食刺身既時間啦

之後就梗係食下壽司

壽司方面, 飯唔散好實, 火燒三文魚燒得岩岩好, 入口油脂溶化真係不得了既感覺, 漫魚軟滑唔會有痴牙, 油甘魚壽司油脂香口唔會腥, 因為呢間既食身都好新鮮, 壽司方面好出色.

到左熱食, 好多放題都好忽略左呢方面, 不過極上帝王水產就完全唔同

佢地個和牛粒好淋好入味, 芝士大蝦大大件內多多, 炸物個炸粉好薄身, 唔會食到成口粉, 佢個日本薯真係好好食, 外層脆口食落甜甜地.

到後就到生果同甜品

佢地既冰菠蘿預先做左功夫, 好甜
雪糕方面就落重本啦, MOVENPICK呢個品牌既雪糕我諗都唔洗多介紹.

最係要講講, 呢度既服務真係好正, 成日都會有暖男主動問你想食咩, 仲同我講唔可以食咁少, 休息一下黎多round刺身, 重點問你想食咩, 真係好好既服務.
題外話/補充資料: 同場見到有人生日去食, 有溫暖大隻仔同奧巴同你唱生日歌.
2018-03-13
3 分鐘 (堂食)