2012-08-13
近期公司要大家消滅年假, 所以攪到我平日都要清一清年假.平時返工LUNCH趕頭趕命又點可以食到LUNCH BUFFET, 最好就係放假約友人一起食LUNCH BUFFET.又多時間又HEA又可以傾下八婆野.第一次來這間酒店食LUNCH BUFFET估唔到價錢都唔算貴, 平均每人都係二百多元/位仲可以坐到2-3小時真係幾化算.食物選擇都幾多咸點都有燒烤食品如牛仔腸, 燒排骨, 中式點心, 撈麵.講真咸點既食物我就覺得好一般,唔算吸引我.不過最估唔到就係酒店BUFFET既中式點心算最岩我口味, 最愛係佢地既韭菜餃同小龍包, 皮薄餡又多. 另外佢地既沙律BAR就多選擇, 蔬菜都好新鮮.講到我至愛莫過於甜品區域. 當中芒果奶凍同紅莓奶凍就最正, 奶凍整得好滑甜度岩岩好, 另一至愛就係JASIMINE白朱古力MOUSSE同樣做得細膩滑流.
又多時間又HEA又可以傾下八婆野.