今日去咗尖沙咀TᕼE OᑎE搵食😋The one樓上好多餐廳我哋今日就去咗一直好有信心保證嘅古今二員工服務好好👍🏽好有禮貌❤️大阪自家製炸雞 $78最近都冇食過炸雞好想食😋😋新鮮熱辣出爐炸雞最好食好好食😋完全冇令我哋失望一舊接一舊 點他他醬好好食🫶🏽❤️雜錦刺身沙律 $108超級推薦呀!!!!呢個勁好食!!!🤩🤩🤩份量又足首先佢有好多沙律菜夠晒健康ᶠʳᵉˢʰ最令我驚喜嘅係竟然有咁多魚生入面有好多魚生刺身、飛魚子、蟹子再加佢自家製辣沙律醬,好開胃!不知不覺就食晒喇每一啖都覺得好享受我覺得呢個係必叫🤤🤤❤️鹿兒島黑豚荔枝卷串燒$32呢個又係超好食😻好推薦🌟🌟🌟🌟🌟豚肉好味高質唔使講最驚喜係入面嘅荔枝肉勁ⓙⓤⓘⓒⓨ😳😳😳一食啲荔枝汁加埋豚肉出奇地好夾🤩荔枝汁清新 豚肉惹味好有新鮮感 係未試過嘅味道有驚喜!!🫶🏽🫶🏽❤️紅粉佳人$118吞拿魚蓉加少少芝士 面頭仲有啲飛魚子好味😋😚❤️蜘蛛$103就咁聽個名就已經覺得好特別原來佢係軟殼蟹反卷新鮮炸起嘅軟殼蟹加埋牛油果同蟹柳呢個配搭食落都好夾 外形又真係符合個名😆👍🏽
今日去咗尖沙咀TᕼE OᑎE搵食😋

份量又足
首先佢有好多沙律菜
夠晒健康ᶠʳᵉˢʰ
最令我驚喜嘅係竟然有咁多魚生
入面有好多魚生刺身、飛魚子、蟹子
再加佢自家製辣沙律醬,好開胃!
不知不覺就食晒喇

外形又真係符合個名😆👍🏽
鹿兒島黑豚荔枝卷串燒
紅粉佳人+蜘蛛
紅粉佳人
呢間店其實小編已經去過幾次🤣 但之前去開銅鑼灣分店 今次就同大家試下尖沙咀The One分店!🌟 龍卷風沙律 ($76)依個沙律份量超大🥗,三個人share都夠食!入面有超多配料,蟹柳絲、蟹籽、中華沙律同生菜。蟹柳絲嘅份量超多,唔洗驚食到最後得返生菜!個醬都好creamy好特別,少少辣辣哋咁,食落好清爽得嚟口感又好豐富🤤!🌟 金龍卷 ($98)依個捲入面脆卜卜嘅炸蝦🍤同上面厚身嘅三文魚一齊食個口感好得意,再加埋上面嘅沙律醬令兩個截然不同嘅食材食落去嘅味道更加統一,一啲違和感都冇!🌟 蜘蛛🕷 ($96)依個軟殼蟹牛油果壽司同樣都係大份量,有好大舊炸到外脆內軟嘅軟殼蟹🦀係個捲入面。軟淋淋嘅牛油果🥑同蟹柳可以中和下個脆卜卜嘅軟殼蟹。🌟 豚肉泡菜鍋 ($138)依個鍋豚肉都份量超多,食落仲要好軟熟,一啲都唔柴。入面嘅配料都超豐富😍,有幾種菇、豆腐、娃娃菜、泡菜、冬粉等等,個湯底酸酸辣辣好開胃!🌟 鹿兒島黑豚荔枝卷串燒🍢 ($32)第一次試豚肉同荔枝依個組合,原來一啲都唔違和,荔枝嘅甜可以中和豚肉嘅油膩感,食落好清爽好得意。*另收加一服務費味道:🌕🌕🌕🌕🌗環境:🌕🌕🌕🌕🌘價錢:🌕🌕🌕🌕🌑

🌟 龍卷風沙律 ($76)

🌟 金龍卷 ($98)

🌟 蜘蛛🕷 ($96)

🌟 豚肉泡菜鍋 ($138)

🌟 鹿兒島黑豚荔枝卷串燒🍢 ($32)

*另收加一服務費

味道:🌕🌕🌕🌕🌗
環境:🌕🌕🌕🌕🌘
價錢:🌕🌕🌕🌕🌑
2022-07-20 36 瀏覽
老友話好想食壽司,但又想食帶點新意的,於是我就提議去食#古今二,佢上網看完就book 左😙,呢間具有創意,又有特色的餐廳🍴。 點左健康有營的🥗龍卷風沙律,一座小山丘的蟹柳、蟹籽,鋪滿在新鮮的沙律菜上,還有鮮味的醬加持下,豐富開胃😋。蜘蛛🕷️,卷物包住牛油果🥑、青瓜、蟹柳同軟殼蟹,輕脆香口,加上特色醬汁,濃味又豐富。火山,店員先燃點火焰,這個打卡一流,真係睇得又食得☺️👍。用上蟹柳同蟹子加上千島醬,卷物是牛油果🥑、紫菜、青瓜跟黑白芝麻併合而成,口感香滑味道很好😋。 鹿兒島黑豚荔枝卷串燒🍢,豚肉燒得香脆,荔枝肉甜甜地,瑋併食又幾夾啊!豚肉露旬🍢,豚肉油脂香口,露旬清爽可口,減少了油膩感☺️。黑豚豬頸肉串燒🍢,燒得爽口香噴噴。

火山,店員先燃點火焰,這個打卡一流,真係睇得又食得☺️👍。

豚肉露旬🍢,豚肉油脂香口,露旬清爽可口,減少了油膩感☺️。

黑豚豬頸肉串燒🍢,燒得爽口香噴噴。

2022-07-19
同朋友行開Donki之後係The one食日式Fusion 菜😋😋第一次食新派Fusion food好有驚喜😍😍首先係好古代風格餐廳地方闊落又光猛三五知己共聚好好嘅選擇🥰🥰日式麻醬豆腐沙律,好多魚子係沙律上面,蔬菜勁新鮮配合埋凍冰冰嘅豆腐加麻醬好夾好清涼,夏天食非常消暑😋😋卷物餐牌有好多種架,而且款款個名都勁得意架😁我地揀咗個叫‘’超級龍卷風‘’,有鳗鱼、海老、芝士、青瓜上面灑上脆非,賣相已經桐當吸引啦,靡落去脆脆地有芝士鳗鱼味仲有d拉絲添好正💯💯壽司薄餅蟹柳,好特别嘅薄餅,薄餅底係用脆卜卜嘅薯餅整成架,上面佈滿蟹柳絲蛋絲椰菜絲芝士沙律醬同魚子,咬落去超好味脆卜卜又有好豐富嘅配料“正”網燒味淋魚乾,好薄好好味點上沙律醬超惹味😋😋好食😋到簡直係停唔到口呀!😂😂黑豚豬頸肉串燒,嘩🥰咬落好多肉好多汁好惹味👍👍🍓士多啤梨益力多特飲,味道啱啱好,士多啤梨味超正😍🥭熱情果芒果梳打,好香同好甜熱情果味“正”古今二 尖沙咀彌敦道100號The ONE5樓502號舖

日式麻醬豆腐沙律

超級龍卷風

壽司薄餅蟹柳

網燒味淋魚乾

黑豚豬頸肉串燒,嘩🥰咬落好多肉好多汁好惹味👍👍
黑豚豬頸肉串燒

🍓士多啤梨益力多特飲,味道啱啱好,士多啤梨味超正😍
🥭熱情果芒果梳打,好香同好甜熱情果味“正”

士多啤梨益力多特飲 及 熱情果芒果梳打

黑豚豬頸肉串燒
士多啤梨益力多特飲 及 熱情果芒果梳打
  • 熱情果芒果梳打
2022-07-18 39 瀏覽
📍古今二📍💡尖沙咀試下呢間人氣—-古今二 ,好彩收工時間早都唔使點排隊,喺門口等一陣就入左去👱🏼‍♀️🐥金龍卷($105)呢個係卷物,賣相吸引,表面鋪上三文魚,又有芝士同炸蝦,食落有香濃芝士味同炸蝦好夾,上面仲加左d醬汁,幾惹味🐥煙花($108)呢個上枱就覺得擺盤好靚,食落辣辣地食落幾特別,材料有三文魚同吞拿魚蓉,表面仲加咗啲脆片,食落辣辣地嘅口感同平時食開嘅魚生唔同,幾特別🐥雜錦刺身沙律($108)非常之大兜同足料,有唔同嘅刺身粒,三文魚、蟹子、墨魚、油甘魚,配上新鮮嘅沙律菜,好味又抵食 🐥鹿兒島豚肉蘆筍($45)豚肉薄薄地一片,表面鹹鹹地香口,蘆筍都幾爽口🐥安格斯蔥牛卷($92)食落好香口,表面上嗰啲香口嘅炸蒜片,蔥俾牛包住,一段段嘅蔥幾爽口幾特別,點上醬汁,係估唔到嘅味道#尖沙咀#尖沙咀美食 #美食日記 #食好西 #大滿足#香港美食指南 #香港美食 #香港美食 #香港 #hkfoodie #hkfood #bbq #hkfoodie #homekong#hkrestaurant #hkiger #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkig #hkfoodsh
📍古今二📍
💡尖沙咀

🐥金龍卷($105)

🐥煙花($108)

🐥雜錦刺身沙律($108)

🐥鹿兒島豚肉蘆筍($45)
豚肉薄薄地一片,表面鹹鹹地香口,蘆筍都幾爽口

🐥安格斯蔥牛卷($92)

#尖沙咀#尖沙咀美食 #美食日記 #食好西 #大滿足
#香港美食指南 #香港美食 #香港美食 #香港 #hkfoodie #hkfood #bbq #hkfoodie #homekong#hkrestaurant #hkiger #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkig #hkfoodshare #古今二#foodiesinternationalchat #globaleats
#indiandailybread
2022-07-18 35 瀏覽
♡♡♡古今二 (尖沙咀)尖沙咀彌敦道100號The ONE5樓502號舖🍽龍眷風沙律睇menu果陣都見到好似好大份咁,但係實物出黎係仲大!仲要比我想像中再大份d!真係超級誇張😂😂😂!成個salad都好豐富,材料勁多😆,蔬菜都好翠綠🤤,加埋一齊真係幾正😝~🍽蜘蛛就咁睇個名都真係唔知係咩嚟😂😂,其實入邊係炸軟殼蟹、青瓜、牛油果,蟹柳,因為入邊有齊我鍾意食嘅嘢所以就叫咗啦😻🫶🏻,炸軟殼蟹好脆口,好好味👅!都幾推😂~🍽網燒牛舌(4件)之前出邊食燒肉既時候都會食牛舌,估唔到呢度都會有。而且呢間既牛舌又唔洗自己燒,真係可以食到好舌既原汁原味🤤,另外網燒牛舌都係有寫recommend 既,一定有返咁上下質素🫣😋!牛舌都幾厚身,另外會有個sauce 可以點,我個人黎講覺得就咁食都已經好好味😻~🍽超級龍卷風超級龍捲風其實係鰻魚、海老、芝士、青瓜同埋脆片,覺得呢幾樣加埋一齊成個口感都幾豐富🤣🤣,而且完全唔會有腥味😽,都幾唔錯~鍾意食鰻魚同海老真係唔好錯過🤤😜!🍽自白家玉子燒(6件)比起一般嘅玉子燒,呢度嘅玉子燒外型就唔同啲,係三角形嘅!咁比人嘅感覺就會fresh d😂~有濃厚嘅蛋香味🤣,都幾吸引㗎😚~
♡♡♡
古今二 (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道100號The ONE5樓502號舖

🍽龍眷風沙律

🍽蜘蛛

🍽網燒牛舌(4件)

🍽超級龍卷風

🍽自白家玉子燒(6件)

2022-07-17 99 瀏覽
觀塘工廈區人氣實惠日本料理品牌最近殺入尖沙咀商場開設分店,趁週末前往看看有啥分別新店裝修別致,日式木系裝潢散發濃濃和風禪意設有壽司吧及偏廳,供不同種類的食客用餐海老天婦羅即叫即炸,外脆內軟熱辣辣創意卷物蜘蛛包著青瓜、牛油果、蟹柳及炸軟殼蟹!味道層次分明雜錦刺身沙律有雜錦刺身、三文魚子、蔬菜及車厘茄!新鮮爽口,配料堆至跟火山一樣高琦玉網燒牛舌夠厚肉,燒得又香又爽口另一卷物煙花有辣味三文魚、辣味吞拿魚及脆片!魚蓉魚油豐盈綿潤,入口微辣柔滑
新店裝修別致,日式木系裝潢散發濃濃和風禪意
設有壽司吧及偏廳,供不同種類的食客用餐
海老天婦羅
海老天婦羅即叫即炸,外脆內軟熱辣辣
蜘蛛
創意卷物蜘蛛包著青瓜、牛油果、蟹柳及炸軟殼蟹!味道層次分明
琦玉網燒牛舌
琦玉網燒牛舌夠厚肉,燒得又香又爽口
煙花
2022-07-17
海老天婦羅
蜘蛛
琦玉網燒牛舌
煙花
2022-07-14 50 瀏覽
今日去咗尖沙咀the one食嘢, 見到一間新開嘅日本餐廳。 就跟朋友入咗去試。 聽朋友講,先知原來古今二在香港已有五間分店。餐廳嘅裝修以簡約古典風為題材,落地玻璃,透光度十足。一坐底就有兩杯熱綠茶飲,非常好服務。柚想蝦你沙律菜非常新鮮,爽而脆,清甜沒有苦澀味。再配上清新柚子粒、牛肉果、蕃茄仔、刺身蝦、魚子。壽司薄餅(辣味三文魚)薄餅似蔥油餅質感,上面舖上三文魚及魚子刺身。 日式拼西式fusion 菜式。 金龍卷上面舖上三文魚刺身,黑芝麻壽司飯包住剛炸好的天婦羅蝦。 超得意的口感👍🏻網燒味淋魚乾很好味的魚乾,似雞鮑魚嘅味道。 燒到剛剛好,唔會過硬,帶點軟身好有咬感。鹿兒島黑豚荔枝卷串燒(1串)燒黑豚超香豬味,再配上新鮮爽口清甜嘅荔枝。估唔到咁夾。第一次食到呢種陪搭嘅串燒。

柚想蝦你

壽司薄餅(辣味三文魚)

金龍卷

網燒味淋魚乾

鹿兒島黑豚荔枝卷串燒(1串)
2022-07-12
  • 柚想蝦你沙律
2022-07-14 33 瀏覽
好味指數:😋😋😋😋😋推薦指數:⭐⭐⭐⭐⭐之後試過買外賣卷物食,都係第一次座低食🍽尖沙咀又多咗野食選😍仲要係一間有格調又舒服嘅日本餐廳🍣✅網燒味淋魚乾 $78叫咗個雞泡魚乾當前菜小食,魚乾燒得啱啱好💕點沙律醬好好食☺️✅鹿兒島黑豚荔枝卷串燒(1串)$32呢個配搭好特別,味道有層次😊而且豚肉有質素,肉香配荔枝嘅甜味真係一試難忘😭😭✅柚想蝦你$108材料:蔬菜、海草、車厘茄、蘋果、柚子、蟹籽、牛油果、甜蝦、柚子汁沙律嘅配料非常多,好有新鮮感,一路食一路見到唔同嘅食物🤣🤣蔬菜新鮮,配搭好夾🥗✅金龍卷$105材料:三文魚、炸蝦、芝士卷物大細啱啱好,一口Size,個炸蝦好脆🍤碟上有特別調製嘅醬汁,唔點豉油都已經夠味👍🏻👍🏻✅蜘蛛$103材料:炸軟殼蟹、青瓜、牛油果、蟹柳呢款卷物好大件,口感豐富😋軟殼蟹好好食👍🏻同埋呢度啲卷物個名都好得意,留下深刻印象🍣🍣📍古今二 (尖沙咀)地址:尖沙咀彌敦道100號The ONE5樓502號舖
好味指數:😋😋😋😋😋
推薦指數:⭐⭐⭐⭐⭐
✅網燒味淋魚乾 $78
✅鹿兒島黑豚荔枝卷串燒(1串)$32
✅柚想蝦你$108
✅金龍卷$105
材料:三文魚、炸蝦、芝士
✅蜘蛛$103
材料:炸軟殼蟹、青瓜、牛油果、蟹柳
呢款卷物好大件,口感豐富😋軟殼蟹好好食👍🏻
同埋呢度啲卷物個名都好得意,留下深刻印象🍣🍣

📍古今二 (尖沙咀)
地址:尖沙咀彌敦道100號The ONE5樓502號舖
行完海港城再直落donki買完一大埋野,近近地係the one搵食,見到依間應該係新開既日本野,門口睇menu見佢d卷物都好得意!好多特式卷物,揀番兩款招牌先!金龍卷卷住炸蝦面頭再鋪左三文魚,口感好有層次,中意佢保持到炸蝦既香脆口感,蝦肉亦彈牙鮮味,醬汁帶出香香甜味,唔洗點豉油味道都夠哂豐富。煙花卷依個口味偏重,用上辣味三文魚同辣味吞拿魚,辣辣地又幾好食,加埋芝士仲香👍🏻龍卷風沙律份量好大兜,面頭有好多蟹柳絲同蟹籽,拌均後啖啖都食到沙律菜,蟹柳,蟹籽同埋栗米粒,清新又開胃!豚肉泡菜鍋非常足料,豬肉片鋪滿表面,下低係蔬菜,滑豆腐,泡菜,仲有粉絲添!水滾左之後所有材料mix埋,酸辣味都好突出,豬肉真係幾多,食極都有,粉絲索哂湯好好味😋古今日式煎餃好傳統日式煎餃,外皮口感煙韌,底部煎得香脆,菜肉餡飽滿,好味👍🏻勁飽! d卷物真係幾creative, 泡菜鍋都好好食! 下次再encore!

好多特式卷物,揀番兩款招牌先!

金龍卷

煙花卷

龍卷風沙律

豚肉泡菜鍋

古今日式煎餃

2022-07-13 27 瀏覽
The one 一向都好多食肆,都試過唔少間。但今日試咗呢間開咗冇幾耐嘅日式食肆,好有驚喜。我哋點左五樣嘢,其中點左兩個卷物。蜘蛛係炸軟殼蟹、青瓜、牛油果、蟹柳。卷物做得一啲都唔鬆散,啲料好多好豐富。軟殼蟹炸得唔油膩,配上青瓜味覺好清。另外嗰個短襪叫做火山,上桌時有啲火圍住飯團,氣氛十足。個味道一啲都唔執輸。愛熱內冷,好特別喲!由於母親大人唔食生野,點左個自家玉子燒,個味超級重煙熏味,好香,第一次食玉子燒覺得咁好味。講到全餐最最最好味,一定係網燒牛舌。口感好爽脆,牛味好鮮,好Juicy,一陣燒烤香味。最後個日式麻將豆腐沙律一啲都唔馬虎,分量好大,裏邊仲有海藻,上面好多蟹子蝦子。環境唔錯,卡位坐得好舒服,餐具乾淨衛生。侍應服務態度好好。
2022-07-12
今日難得經過尖沙咀,知道古今二開咗間新鋪,一直都係呢一間日本菜嘅fans,所以有新開嘅舖頭就梗係去支持下啦!因為夏天好熱所以我哋第一時間叫咗個沙律先,啲菜都好新鮮好甜,加埋啲蟹柳好有層次感好好食。主食方面叫咗個飽肚嘅壽司,個名好得意叫 粉紅佳人,有好多唔同嘅三文魚同埋吞拿魚混合,成個感覺都好新奇有趣,而且個味道都好夾🤤🤤配菜方面我哋叫咗幾款,第一款係燒茄子,個人覺得都幾好食,不過比較偏甜味少少🤏另外仲有個鰻魚薄餅,上面嘅鰻魚都好高質好正,配埋下面個脆底,真係有少少似食緊pizza。我哋仲要多咗個小食係鹽燒雞翼,咬落去非常之香口脆皮🤤🤤整體來講呢間餐廳都好新淨好乾淨企理,而且食物質素都保持一貫咁好,所以會再嚟幫襯。

2022-07-12 80 瀏覽
鐘意食卷飯嘅我嚟呢間試出名卷卷物人均500都唔會飽未到難食只不過同等價位有更多更好選擇呢餐飯貴20蚊件三文overpriced! 呢卷物都係好普通同炸物物話好啲攞盤又唔係特別靚同埋味道只係得爭鮮好食好多壽起燒都超超一般得幾塊普通溥牛肉………價錢同個環境同味道只係可以話超唔付合和民仲好味好多夜晚去到都係多人影下啲卷物post 下相唔似食飯個人覺得有啲伏好係個經理好細心同好人食物就真係見人見知 刺身叫左幾款都係一般 上枱時溫度偏暖! 所以試左1次就算
鐘意食卷飯嘅我嚟呢間試出名卷卷物
人均500都唔會飽
未到難食只不過同等價位有更多更好選擇
壽起燒都超超一般得幾塊普通溥牛肉………
價錢同個環境同味道只係可以話超唔付合
和民仲好味好多
夜晚去到都係多人影下啲卷物post 下相唔似食飯
個人覺得有啲伏
好係個經理好細心同好人
2022-07-11 100 瀏覽
夏日炎炎,不想吃太重口味的東西。清爽的日本菜正合我意。今天來到了位於尖沙咀The One的日式餐廳 「古今二」。龍捲風沙律很大一盤的沙律。沙律菜上有大量蟹柳、蟹籽和中華沙律。可以先開開胃。火山 🔥 其實是牛油果蟹柳壽司。餡料和飯比例幾近1:1。上桌時還會點火,很適合打卡。煙花🎆吞拿魚蓉壽司所選用的吞拿魚新鮮 。壽司飯上是疊得高高的吞拿魚蓉,用料十足。網燒味醂魚乾最喜歡的一道!加了甜甜的味淋的魚乾很有嚼勁。是一道很適合下酒的小菜。蒜香牛油粟米放冷後後仍然吃出濃郁的牛油香味。鹽燒三文魚頭想配白飯呢。蒲燒原條鰻魚飯很大一條的鰻魚。肉厚肥美但帶彈牙感,可以煮得再久一點。但鰻魚汁非常入味。蜜瓜梳打是日本的味道<3
夏日炎炎,不想吃太重口味的東西。
清爽的日本菜正合我意。
今天來到了位於尖沙咀The One的日式餐廳 「古今二」。

龍捲風沙律
很大一盤的沙律。
沙律菜上有大量蟹柳、蟹籽和中華沙律。
可以先開開胃。

火山 🔥
其實是牛油果蟹柳壽司
餡料和飯比例幾近1:1。
上桌時還會點火,很適合打卡。

煙花🎆
吞拿魚蓉壽司所選用的吞拿魚新鮮 。
壽司飯上是疊得高高的吞拿魚蓉,用料十足。

最喜歡的一道!
加了甜甜的味淋的魚乾很有嚼勁。
是一道很適合下酒的小菜。

蒜香牛油粟米
放冷後後仍然吃出濃郁的牛油香味。

鹽燒三文魚頭
想配白飯呢。

蒲燒原條鰻魚飯
很大一條的鰻魚。
肉厚肥美但帶彈牙感,可以煮得再久一點。
但鰻魚汁非常入味。

蜜瓜梳打
是日本的味道<3
火山
2022-07-10 27 瀏覽
🌟 古今二📌 尖沙咀彌敦道100號The ONE5樓502號舖尖沙咀The ONE有好多食肆... 我都幫襯過唔少間... 近排我覺得【古今二】係幾吸引嘅!😍 呢度有好多特色嘅卷物同小食... 味道仲非常之唔錯㗎!👍🥗 龍卷風沙律 $88沙律份量好足... 有沙律菜、海藻、蟹柳、蟹籽、脆片... 沙律醬汁調較得好好味... 口感清新又開胃!🌱🔥 火山 $128上枱之後... 店員會點火營造火山效果... 熊熊烈火... 非常震撼... 要打卡、呃like必點!😬 呢款卷物有帶子、青瓜、蟹柳、蟹籽、牛油果... 係冇得輸嘅配搭!😋🌶️ 辣妹 $108卷物中間係捲住炸蝦... 上面就放咗辣味吞拿魚蓉... 芝士、脆片! 吞拿魚蓉食落夠鮮味、嫩滑... 而我覺得特別之處係加咗脆片... 令到食落更加有嚼勁!👅 埼玉 網燒牛舌(4件) $78燒汁香濃... 牛舌唔韌... 係食過最好味嘅!😋🐷 鹿兒島豚肉露筍串 $45燒得非常香口惹味... 而且露筍細細... 食落唔會成口渣!🍆 櫻花蝦原條茄子燒 $88 茄子厚肉... 燒完好嫩... 而櫻花蝦就起咗畫龍點睛之效... 非
🌟 古今二

👅 埼玉 網燒牛舌(4件) $78
燒汁香濃... 牛舌唔韌... 係食過最好味嘅!😋

🐷 鹿兒島豚肉露筍串 $45

🍆 櫻花蝦原條茄子燒 $88
茄子厚肉... 燒完好嫩... 而櫻花蝦就起咗畫龍點睛之效... 非常香口!

整體上... 食物美味得嚟又夠創意... 環境舒適開揚... 店員有禮又殷勤... 連我嗰個要求高嘅朋友都讚不絕口🤭推介呀!👍