2022-07-12
因為每次上去打開餐牌…好多款都吸引Be想試…所以每隔一段時間就心心念念想去再食…任務係試晒餐牌入面每道想食嘅菜式…因此Be是晚又再嚟開餐啦💛一如既往咁yummy!!. ✨東瀛五點盛 $368有油甘魚, 帶子, 三文魚,蝦, 吞拿魚!每款都非常厚切肥美😍😍魚油重兼口感結實細緻!看似平凡嘅刺身盛…一食入口就知新鮮度有幾爆燈!!. ✨ 鮭魚親子丼 $168片片三文魚有豐厚魚油脂🐟加埋粒粒圓潤飽滿三文魚籽!海水鮮味直湧口腔👍🏻. ✨蚧味噌甲羅燒 $78每次必叫單品😌逢order海產磯燒會有專人幫你專業地燒埋!蹺埋手等享受鮮甜蟹膏滋味就得喇👏🏻👏🏻. ✨炒雜菜 $78以野菇菌同椰菜等炒成嘅日式炒雜菜!正常發揮!不過不失!. ✨柳川滑蛋鰻魚 $138滑溜嫩蛋配埋軟身鰻魚😛😛口感順滑唔使點咬!味道更係match得天衣無縫!. ✨花魚一夜干 $188咸咸哋嘅一夜干真係佐酒恩物(雖然我哋無叫酒😂)但大大條咁每人夾啲夾啲食!嗒嗒吓係幾好味!!. ✨牛肉烏冬 $98無估到會俾兩大塊巨型牛肉片😜份量足夠且肉質軟嫩!烏冬亦彈牙!整體ok呀👌🏻👌🏻. ✨芒果乳酸 $58冰凍得嚟酸酸甜甜!啱哂盛夏飲🍹
✨東瀛五點盛 $368
✨ 鮭魚親子丼 $168
✨蚧味噌甲羅燒 $78
✨炒雜菜 $78
以野菇菌同椰菜等炒成嘅日式炒雜菜!正常發揮!不過不失!
✨柳川滑蛋鰻魚 $138
✨花魚一夜干 $188