2020-01-09
🎾 #一粒波懲罰黃店呢日好早出左尖沙咀睇早場戲($30 only!!😮)所以睇完戲又係附近尋覓黃店🤤咁啱想食台灣野就去左六両三試下🤪-⚾牛筋麵 $80一上枱聞落勁香🤩湯底飲落好濃郁,而啲麵食落都有少少彈牙,似係手打麵/手切麵嗰種麵體🤔如果再彈牙啲就好了😬牛筋都煮得好軟爛入味👍🏻.⚾️牛肋條麵 $80麵底同湯係同牛筋麵一樣,就係牛筋變左牛肋條🐮肉就有小小柴,但都幾入味既😛如果自己食可以叫牛筋牛肋條麵一次試哂2款🤤.⚾️滷肉拌麵 $46拌麵就係用幼麵既,相對就比較淋左啲啲冇咁彈牙🍜滷肉幾香,有肥有瘦有皮,都有好多大粒既肉🤤-⚽總評⚽覺得最出色係佢個湯底同牛筋🤩經過尖沙咀呢頭可以試下💕💕-🏐六両三尖沙咀宜昌街3號地下11:00 - 22:00-#一粒波ARollingBall #一粒波食好西 #一粒波碌去尖沙咀 #六両三 #台灣餐廳 #hkig #hkfoodie #香港食評 #香港餐廳 #foodstagram
呢日好早出左尖沙咀睇早場戲($30 only!!😮)
所以睇完戲又係附近尋覓黃店🤤
咁啱想食台灣野就去左六両三試下🤪