2009-07-18
聽朋友介紹備長的串燒有happy hour 優惠, 仲要係半價, 所以特登來試試. 看看是否真的那麼抵一上到去,看看餐牌,當然不是所有串燒都是半價, 但都有十幾廿款有半價,雖說不是超抵,但也叫做ok 啦當晚叫了以下食物:帶子 x 2串 雞翼 x2 虎蝦 x1 荔枝豬肉卷 x2牛舌 x2 牛肋骨 x2 脆肉瓜 x 2 白菌 x 2 魷魚鬚 x 2豬肉腸 x 2 清酒盛合 x 1 1. 佢有清酒盛合 (5杯仔酒) =$78...如再order一支清, 可扣除盛合之價錢.........幾得意, 可以一次試幾種酒.不過我地只得兩個人, 叫唔到多一枝2. 八點前order大部份有半價 ...平均每串十蚊都唔使, 食到飽飽, 又飲又食, 但都係食左400蚊3. 食物味道唔多講, 只提兩樣 1. 牛肋骨原來唔係一條骨, 有點像牛柳, 幾淋 2.荔枝豬肉卷幾得意, 3.魷魚鬚就唔好食 4. 雞翼亦都唔好食 4. 重要提一提的就是order了野食後要等好耐先到,仲要追兩三次. 所以服務要扣分
當晚叫了以下食物:
帶子 x 2串