2009-03-12
今日一個人特地去搵野食, 搵唔到水記,但係見到九記,就行左入去食啦~D 伙記幾nice, 估唔到~ 佢地真係會笑住同你講野,你諗野諗得耐又唔會吹你~ 實在好服務~我原本想見牛筋牛腩河,但係佢話如果你要筋就一定要有咖喱喎~~咁我咪要咖喱lor~就係咁,我就叫錯野啦~ 唔係佢D 牛腩唔好,而係食咖喱牛筋河真係好"漏"~ 食完超濟,好辛苦~! 我跟住聽到個個都會叫伊麵~! 我知道我叫錯左,所以今次我覺得碗麵唔價$25...本身對九記好大期望,以為佢會同出面的牛腩唔同,不過食完又唔覺好大分別ja wor~我諗佢特別既地方在於湯和咖喱汁,我覺得佢個咖喱汁太辣了!令我試唔到原本的牛筋牛腩味,唔適合我~我反思到自己真係不太喜歡牛筋,牛腩和河粉~唔制呀~~!! 點解唔可以好食到"開心"既~~? 我下次要清湯腩伊呀~~!!!
我反思到自己真係不太喜歡牛筋,牛腩和河粉~