2019-12-18
Zeng🍽-新開既高級Bar & Restaurant 🥂餐廳設計好modern 有露天座位 呢間除左飲酒Shisha都係佢signature item價錢係港島黎講算可以😉-Shisha with Kiwi, Peach & Grape餐廳會有一個Shisha Expert去調D岩客人口味既Shisha 個人唔鐘意太嗆所以佢提議試個Fruity D既味又ok咼吸落甜甜地第一次食既人都話可以🤣-松露乾炒和牛河 $198松露係拎住個刨即係你面前落數量都多既有5片左右好香陣味😌雖然牛河好普通但係呢D餐廳食加埋D配套真係覺得好食D🤣但價錢當然係偏貴但可以一試-和牛他他 $188👍他他整到正方形齊齊整整望落都覺得好食❗️咁食落都唔錯既始終用料係和牛就算生食入口都唔會話要咬好耐😋加埋脆包食正👍-Peach Hawaii $78唔飲酒既朋友都可以叫Mocktail冇酒精🍹推介❗️-🌟評分:🏅🏅🏅🏅📍地址: 銅鑼灣登龍街18號V Point 30樓
松露乾炒和牛河 $198
和牛他他 $188👍