2019-12-04
估唔到銅鑼灣有咁高咁chill 既bar~ 一入門口以為正係可以食飯 飲下酒 點知見到有人shisha 即刻心心眼 個bar仲有露台 可以睇到成個海景 真係好jeng 而且仲有個千秋係到俾我地打卡 真係岩哂我呢d港女 不過而家個天氣真係好凍 坐露台都要有定心理準備通常呢d咁靚既bar我都唔會對佢地既野食抱有太大既期望 但呢到既食物水準又幾surprise 我地叫左個truffle fries 肉眼牛扒同松露炒牛河個truffle fries 係細細條果d 炸得好乾脆都幾有黑松露味而個肉眼牛扒雖然佢無問我地要幾成熟 但個人認為佢set既牛肉熟度岩岩 肉質軟腍好易咬開 唔會話有好多牛筋 而且勁juicy 十分推介仲有個松露炒牛河雖然portion唔係話好大 但味道都幾唔錯 估唔到松露都可以加到炒牛河~ d牛肉又係好高質 唔會話好孩我地食完野緊係唔少得飲酒shisha啦叫左杯long island 同peach early grey mix既shisha~ 杯long island 都中規中矩啦 個shisha真係睇得又吸得 味道幾fresh 仲識得變色~ 最後真係太凍入翻室內shisha🤣
我地食完野緊係唔少得飲酒shisha啦叫左杯long island 同peach early grey mix既shisha~ 杯long island 都中規中矩啦 個shisha真係睇得又吸得 味道幾fresh 仲識得變色~ 最後真係太凍入翻室內shisha🤣整體黎講都幾滿意😊