2019-12-05 51 浏览
係銅鑼灣區 餐廳選擇多 不過如果真係要搵一間要有情調又浪漫有私人空間感 同時又要欣賞到超過180度靚既無敵海景貪心啲仲要食嘢又唔失禮 要好好食兼服務優質 第一時間 我會recommend 去zeng 位於登龍街 v point 30/F較新嘅商業大廈 什麼場合都可以 地方夠大體 咁好嘅環境就梗係嘆番杯signature cocktail vampire bubbles 入邊加咗乾冰賣相掂 👍🏻梗係叫番杯chill下先啦 味道更加唔使講果味濃郁 帶點甜 很香雞尾酒味 飲得出很有誠意 因為叫飲品時還會了解你想飲嘅味道而調教 好細心 !!飲酒配食truffle fries 🍟 松露薯條一流松露每一條都黐住薯條 淡淡香口 炸得又脆 唔會覺得好鹹 叫shisha 亦都一樣 由另一位同事過黎了解合你個人喜好 做出你喜歡嘅shisha 朋友有選擇困難我幫佢地決定叫佐較特別嘅zeng’s special mix fruit punch 真係冇諗過有呢個味道 每一啖都甜 甜度適中 適合女士吸食!!一啖shisha一啖wag

係銅鑼灣區 餐廳選擇多 不過如果真係要搵一間

貪心啲仲要食嘢又唔失禮 要好好食兼服務優質

飲酒配食truffle fries 🍟 松露薯條一流

松露每一條都黐住薯條 淡淡香口 炸得又脆 唔會覺得好鹹

適合女士吸食!!一啖shisha一啖wagyu wrapped uni 和牛卷海膽 生和牛入口即溶脂肪同肉質分布平均
重牛味不膩~~和牛入邊包住新鮮無比
香口又creamy既海膽 正 👍🏻滿足有幸福

另外salmon zuke sushi 新鮮醬油三文魚手握壽司 三文魚新鮮有魚油嘅香味 飯既口感煙銀

truffle flat rice noodles with ribeye 松露乾炒牛河 放上枱即磨黑松露 一片一片跌落牛河上 有鑊氣夠野味
食完呢個更加個人微微升起 😇
實在太滿足了✅