2023-02-21 57 浏览
朋友係荃灣地膽,話呢間店舖嘅黑毛豬鞍扒好正,入開嚟記得要試下,我當然bookmark咗 & 試埋添😋坐低每枱都送一籃麵包🥖,包括有薄脆、法包及軟包,跟個牛油仲好香黑松露味添😋,好有驚喜🤩🦪酥炸生蠔(3隻)$58新鮮炸起熱辣辣,非常香脆,有蠔味之餘又juicy🥗V8田園沙律$138有香甜無花果、Superfood 牛油果、新鮮車厘茄及雜錦沙律菜,配以清爽柚子油醋汁,健康又開胃🍝香煎帶子配牛肝菌忌廉汁燴意大利麵$1884隻帶子大大粒煎得金黃靚仔🤩,爽口彈牙,牛肝菌醬汁非常rich & creamy,醬汁夾雜咗洋蔥碎增添清爽,意粉質地剛好🍖蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒$268黑毛豬鞍扒非常厚身,粉嫩juicy,質地軟腍但又不失咬口感,油脂部份仲帶點甘香😋,點芥末籽汁一齊食都好夾,配菜有豆苗、紅蘿蔔、椰菜仔及濃厚芝士牛油味嘅薯仔,份量十足魚堅總評性價比 4.5👍(以5👍為滿分)

🦪酥炸生蠔(3隻)$58
新鮮炸起熱辣辣,非常香脆,有蠔味之餘又juicy

🥗V8田園沙律$138

🍝香煎帶子配牛肝菌忌廉汁燴意大利麵$188

🍖蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒$268

魚堅總評
性價比 4.5👍
(以5👍為滿分)

• 蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒
2023-02-20 49 浏览
住喺荃灣除咗咁多年,大大小小嘅餐廳我都差唔多食暈晒,竟然比我忽略咗呢一間平民西餐小店😆而家先發現到,都唔遲🥳真係好適合我哋呢啲街坊過嚟😊湯 甘荀忌廉湯好甜既甘筍味,好creamy,好滑,但不會好膩,仲帶點清爽既感覺🥰薄脆麵包勁好食😋沙律田園沙律沙律份量二人剛剛好,不少不多,味道不錯,蔬菜亦好新鮮爽脆😛意粉蒜片•欖油 •西洋菜配意大利扁麵,好乾身既一個意粉🍝,但係都食到意粉都吸滿蒜味,愛蒜之人一定喜歡😘主菜牛肩伴紅酒汁,5成熟既牛肩,咬落牛味重,有咬勁,但唔算好靭☺️廚師控制火喉控制得好好👍🏻

甘荀忌廉湯

沙律
田園沙律
沙律份量二人剛剛好,不少不多,味道不錯,蔬菜亦好新鮮爽脆😛

意粉

主菜

2023-02-17 49 浏览
因為今日晏晝係葵芳有活動玩完之後就去左荃灣搵野食經過見到呢間法國餐廳幾有格調價錢亦唔貴就入去試下🔸餐包-法式軟包 多士 同法包軟包好新鮮軟熟 配搭松露牛油非常香🔸酥炸芝麻雞翼 外皮炸得好酥脆 入面既雞肉既嫩滑又入味好食🔸法式餐前小食用法包烘成多士做底上面放上不同配料 有4款口味分別煙三文魚 牛油果沙律 Parma Ham蜜瓜 合桃芝士全部配搭都好清新開胃🔸帶子同西蘭配上芝士意大利飯再加上加拿大海膽提味用濃郁同清淡食材做配搭相當不錯🔸 烤美國極佳級肩胛牛扒牛肩扒要左5成熟,熟度啱啱好,肉汁豐富配紅酒汁甜甜地可以帶出牛既味薯菜有大廚特製既薯塔實則係一層cream sause一層薯仔製成,好似食緊千層麵咁有層次非常有心思🍀總結餐廳有格調,價錢亦唔貴,店員好nice👍

因為今日晏晝係葵芳有活動

配紅酒汁甜甜地可以帶出牛既味
薯菜有大廚特製既薯塔
非常有心思

🍀總結
餐廳有格調,價錢亦唔貴,店員好nice👍

2023-02-17 89 浏览
荃灣都有一段時間無黎喇,食小店一向都係我心水,呢間好近千色店,位置啱哂,我搭架小巴站落車就到!位置舖面平實,唔好走漏眼呀店員禮貌地介紹今日到 V7 餐牌,我選了香煎大蝦配蕃茄卡邦尼意粉 set lunch 餐湯配餐包,又暖又軟餐包搽上牛油,西餐好既開始,已經估計主餐唔會令我失望,期待期待。時間剛剛好,上菜速度唔會感覺催促,慢慢享受,意粉夠哂熱度,份量都好多,驚喜係主廚,唔止用上大蝦,配菜仲有香菇片加上煙肉片,口感相當豐富滿足。餐廳客人都斯斯文文,傾偈都係細細聲,舒服寧靜!

口感相當豐富滿足。

餐廳客人都斯斯文文,傾偈都係細細聲,舒服寧靜!
香煎大蝦配蕃茄卡邦尼意粉
生日
香煎大蝦配蕃茄卡邦尼意粉
薯條
2023-02-15 51 浏览
約左好耐冇見既朋友黎荃灣搵好西😆😆呢間朋友推薦既餐廳,估唔到帶俾我咁大驚喜🤩🤩番茄水牛芝士配意大利香草醬💰98頭盤既水牛芝士配上番茄一啲都唔怕膩!加埋啲香草醬都好夾!酥炸芝麻雞翼💰78最喜愛食炸雞翼😊😊醃過既雞翼特別好味!仲係炸酥炸先!食落去就知道係新鮮炸出黎!😍香煎帶子配牛肝菌意大利麵💰188首先有4隻大大既帶子係面頭!留意睇仲可以見到好多牛肝菌先☺️真係好足料!醬汁包裹住意麵,麵條軟硬度適中,好有嚼勁!味道濃郁,正!蘑菇配意式辣肉腸薄餅💰158好似係12寸既size?🤣🤣好厚既芝士配上蘑菇!香腸辣辣地都好惹味!每件pizza拿起都可以拉絲😆😆一定要趁熱食!去餅皮唔係好厚,新鮮個陣鬆軟既餅皮配埋餡,好滿足!心太軟💰78呢個心太軟既朱古力唔怕太甜!好好食!隔離係香草🌿味雪糕!可以好好咁refresh下個口🥰呢間店鋪面唔算好大,服務員超級nice!冇水都會好及時添上!好適合約朋友仔一齊黎食飯吹水😊

番茄水牛芝士配意大利香草醬💰98
頭盤既水牛芝士配上番茄一啲都唔怕膩!加埋啲香草醬都好夾!

酥炸芝麻雞翼💰78

香煎帶子配牛肝菌意大利麵💰188

蘑菇配意式辣肉腸薄餅💰158

心太軟💰78

2023-02-14
  • 心太軟
  • 香煎帶子配牛肝菌忌廉汁燴意大利麵
2023-02-14 53 浏览
西餐|Vision 8|荃灣—————————🫶🏼 餐包 + 周打蜆湯有3款唔同嘅麵包 所有包都鬆軟 唔會勁乾配上自家整嘅黑松露醬 超好食🤍湯入面有好多配料 有蜆、洋蔥、青椒等—————————🫶🏼 小元貝西蘭花忌廉汁燴意大利飯配加拿大海膽面頭有大大舊海膽 鮮甜 完全唔腥燴飯好有咬口 唔會太硬/太軟配上忌廉汁 口感滑口飯入面仲好多小元同西蘭花每一啖都好滿足———————————🫶🏼 香煎蟹餅伴沙律配油醋汁外脆内軟 入面係由薯蓉同蟹肉製成蟹肉絲好多 加埋隔離嘅醋汁沙律 好開胃———————————🫶🏼煙三文魚千島醬薄餅即叫即烤 熱啦啦 上面放上份量十足嘅羅勒同煙三文魚 口感豐富🤍餅皮夠簿 乾身脆口 而且芝土味濃厚 仲加上洋蔥粒 整體好夾———————————📍荃灣兆和街34號永安樓地舖————————————Overall 💗💗💗💗#food #delicious #hk #hongkong #eatwithfoodiez #荃灣 #荃灣西餐 #香港西餐
西餐|Vision 8|荃灣

📍荃灣兆和街34號永安樓地舖

————————————

Overall 💗💗💗💗

2023-02-11 60 浏览
Vision 8 係荃灣都開咗好耐啦,荃灣街坊一定識😆餐前麵包有3款,香脆同鬆軟嘅口感都有,仲烘到熱辣辣,搭配黑松露牛油,食完即刻胃口大開🤪法式干邑龍蝦湯 $88龍蝦湯好鮮甜,可能係因為有干邑吊一吊味,令到成個湯嘅味道都昇華咗,湯入面仲有彈牙嘅龍蝦肉🦞野菌黑松露忌廉湯 $78黑松露嘅味道好突出,忌廉湯飲落濃厚又順滑😙香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵 $168比目魚煎到好香脆,食落肉質嫩滑,菠菜忌廉汁燴製嘅天使麵清新開胃😍烤美國極佳級肩胛牛扒 $288肩胛係牛運動量比較大嘅部位,所以肉質結實有嚼勁,牛味濃厚,生熟程度要五成熟就最適合啦👍🏻蘋果金寶配雲呢拿雪糕 $78香脆金寶配酸酸甜甜嘅蘋果粒,加上軟滑冰凍嘅雲呢拿雪糕,一熱一凍,係一款好適合冬天食嘅甜品😋
Vision 8 係荃灣都開咗好耐啦,荃灣街坊一定識😆

法式干邑龍蝦湯 $88
野菌黑松露忌廉湯 $78
黑松露嘅味道好突出,忌廉湯飲落濃厚又順滑😙

香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵 $168

烤美國極佳級肩胛牛扒 $288

蘋果金寶配雲呢拿雪糕 $78

2023-02-10 84 浏览
真的,久仰左好耐嘅餐廳,咪膠佢店舖細細,食物同服務,包括上菜次序都膠得出老闆非半途出家之人,一定係好有經驗再自立門戶首先個餐湯好有誠意,好濃厚嘅蕃茄咪,酸酸甜甜之外仲好香滑餐包用左枕頭軟包,唔係用微波叮熱,而係烘熱,所以有脆香感個松露薯條炸得好香脆,唔會放耐咗就變淋,其實炸薯條都大有學問㗎。中東牛肉包皮薄餡靚,分量足夠。仲有乳酪椰菜解油膩洋蔥圈好鬆脆牛扒三成熟,不滲血,不鞋口,多汁有濃厚肉味心太軟好高質,外層蛋糕脆身,內裡朱古力好似溶岩咁流出黎唔好甜到拿口,配雪糕好幸福
首先個餐湯好有誠意,好濃厚嘅蕃茄咪,酸酸甜甜之外仲好香滑
餐包用左枕頭軟包,唔係用微波叮熱,而係烘熱,所以有脆香感
中東牛肉包皮薄餡靚,分量足夠。仲有乳酪椰菜解油膩
洋蔥圈好鬆脆

牛扒三成熟,不滲血,不鞋口,多汁有濃厚肉味

心太軟好高質,外層蛋糕脆身,內裡朱古力好似溶岩咁流出黎

唔好甜到拿口,配雪糕好幸福
2023-02-06
午餐
2023-02-10 69 浏览
今晚好想食西餐,荃灣有質素西餐廳,呢度d扒質素好高,今日就要試下佢哋餐廳嘅威靈頓牛柳 威靈頓牛柳🥩烹煮威靈頓牛柳好有技巧,不但要鎖住牛柳肉汁,而且外面酥皮亦要做得鬆脆,牛柳肉質軟淋,而且好juicy 😊 每啖都好好嘅享受鮮茹蜆茄醬燴意大利麵🍝意大利麵有好多蜆肉,而且蜆肉好鮮味蕃茄醬汁仲有鮮菇都好好味😋 西蘭花忌廉湯好creamy 香滑西蘭花忌廉湯,有幾款麵包配搭,又有準備牛油可以塗上麵包上好豐富的晚餐

威靈頓牛柳🥩

鮮茹蜆茄醬燴意大利麵🍝
意大利麵有好多蜆肉,而且蜆肉好鮮味
蕃茄醬汁仲有鮮菇都好好味😋

西蘭花忌廉湯

好豐富的晚餐
2023-02-09 920 浏览
臨近情人節 總係有種要食西餐嘅氛圍 呢晚就嚟咗呢間西式餐廳食返個有情調嘅晚餐🍽️餐前麵包有香脆薄片 法包 牛油軟包各一件🍞 新鮮熱辣嘅麵包配埋蒜蓉牛油🧈 各款麵包都有特色 我就最鍾意牛油軟包啦 夠晒軟熟😊V8田園沙律柚子醋配新鮮沙律🥗入面有新鮮無花果 好甜好驚喜呀🙈 仲有牛油果添🥑 好清新同健康 營養十足 係個好好嘅前菜香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵一上碟已經聞到好香嘅魚味🐟 菠菜忌廉汁味道唔會好鹹 配埋魚扒嘅鹹鮮味就啱啱好 綠色嘅菠菜汁望落好健康🥰 比目魚油香十足 魚肉嫩滑 真係忍唔住一啖接住一啖咁食🍝 天使麵份量都幾多蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒有幾款醬汁可以選擇 我地揀咗黑椒汁 不過我覺得就咁食個豬鞍已經好好食🐷 呢塊豬鞍好厚肉 餐廳用蘋果木燒 令個豬味更香 呢個方法仲可以鎖住肉汁 好Juicy呀 而且豬嘅口感好有質感 唔會係太乾 太柴皮 好硬嘅豬扒😗Apple Crumble唔係間間餐廳都有呢款甜品 所以一有都會好想試吓🍎 杯嘅底係有好多玉桂味嘅蘋果 面頭就有啲脆脆 隔離仲配咗球雲呢拿雪糕 我覺得三樣嘢夾埋一齊食就最合適😝 冰凍嘅雪糕配埋啱啱新鮮出爐嘅Apple crumble 半融

餐前麵包
餐前麵包

V8田園沙律
V8田園沙律

香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵
香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵

Apple Crumble
唔係間間餐廳都有呢款甜品 所以一有都會好想試吓🍎 杯嘅底係有好多玉桂味嘅蘋果 面頭就有啲脆脆 隔離仲配咗球雲呢拿雪糕 我覺得三樣嘢夾埋一齊食就最合適😝 冰凍嘅雪糕配埋啱啱新鮮出爐嘅Apple crumble 半融化嘅狀態好吸引🙈
Apple  Crumble

呢餐友人就食得好滿意啦 想食餐高性價比嘅西餐💛 呢間餐廳可以係一個選擇呀
第三次到訪呢一間位於荃灣嘅隱世西餐!雖然價位唔高,但係質素仍然令人相當有驚喜。環境簡單得來,帶幾分浪漫。匠心的廚師,由選取的食材、食材的配搭、擺盤都10分有心思。難怪口碑咁好!🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🍄餐包+松露醬餐點味道先奉上麵包籃一式三款,一款鬆軟,一款有嚼勁一款多士很薄脆的,再配上濃郁黑松露實在是誠意之作🍄(跟餐)餐湯 野菌黑松露忌廉湯$110@2👍🏻濃郁得滿口充滿野菌和黑松露味道!足料熬製而成有粒粒蘑菇的質感而黑松露配合蘑菇湯,味道層次皆有所昇華🍄烤美國極佳級肩胛牛扒7成(芥末$288US Prime grade 牛肉特別好食!五成熟乃最佳狀態,經過香烤之後,保持豐滿肉汁以及內裡肉質鮮嫩煮法完全冇浪費咁高質素既排!🍄煙三文魚配千島醬薄餅$158👍🏻煙三文魚新鮮!感覺用料好上乘最鍾意佢嘅pizza餅皮 唔會太過多麵包澱粉質嘅味道反而係卜卜脆脆嘅餅皮更加突顯用料嘅配搭 !同行朋友同我一致大贊呢一款pizza🍄蘋果金寶 配 雲呢拿雪糕 $78crumble的曲奇充滿牛油香嘅曲奇,好鬆脆,而蘋果肉夠腍且清甜,雲呢拿雪糕球的冰凍同埋金寶既溫暖為味覺帶來溫度的反差,衝擊味蕾,賣相同味道不俗。

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🍄餐包+松露醬
餐點味道先奉上麵包籃
一式三款,一款鬆軟,一款有嚼勁
一款多士很薄脆的,再配上濃郁黑松露
實在是誠意之作

🍄(跟餐)餐湯 野菌黑松露忌廉湯$110@2👍🏻
濃郁得滿口充滿野菌和黑松露味道!
足料熬製而成
有粒粒蘑菇的質感
而黑松露配合蘑菇湯,
味道層次皆有所昇華

🍄烤美國極佳級肩胛牛扒7成(芥末$288
US Prime grade 牛肉特別好食!
五成熟乃最佳狀態,經過香烤之後,
保持豐滿肉汁以及內裡肉質鮮嫩
煮法完全冇浪費咁高質素既排!

🍄煙三文魚配千島醬薄餅$158👍🏻
煙三文魚新鮮!感覺用料好上乘
最鍾意佢嘅pizza餅皮
唔會太過多麵包澱粉質嘅味道
反而係卜卜脆脆嘅餅皮
更加突顯用料嘅配搭 !
同行朋友同我一致大贊呢一款pizza

🍄蘋果金寶 配 雲呢拿雪糕 $78
2023-02-01 93 浏览
前菜:一客麵包,有三款(想特別介紹一件样子好似绵花糖的麵包🤣,颇鬆軟,再加黑松露撈牛油醬,好味呀😃酥炸魷魚圈$68(外層好鬆脆,好惹味😃)小元貝.西蘭花忌廉汁燴意大利飯配加拿大海膽$218(呷一啖海膽,豆苗+飯,好鲜味呀😄)蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒$268(肉質好香嫩,有香濃肉汁)心太軟配雲呢拿雪糕$78生兩款$55一隻(Buy 3 get 1)A:水晶(味道清爽)B:林寶(海水味較濃,較甜)
前菜:
酥炸魷魚圈$68
(外層好鬆脆,好惹味😃)
小元貝.西蘭花忌廉汁燴意大利飯配加拿大海膽$218
(呷一啖海膽,豆苗+飯,好鲜味呀😄)
蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒$268
(肉質好香嫩,有香濃肉汁)
心太軟配雲呢拿雪糕$78
生兩款$55一隻
(Buy 3 get 1)
A:水晶(味道清爽)
B:林寶(海水味較濃,較甜)
2023-01-31 631 浏览
如果要我推介一間性價比高嘅西餐廳 我一定會揀呢間特別鐘情於氣氛感覺溫馨嘅小店呢間西餐廳 已經係我哋近年第3️⃣次訪問除咗滿意食物同服務 特別鐘意佢注重上餐次序💕******************************食物s:🍲是日餐湯:西芹忌廉湯($42) 西芹打得好茸又冇渣 唔會影響口感面上灑上香草碎 入口感覺清甜 凍冰冰飲返配湯 個人都暖笠笠啲🥖餐包連餐包都有成三款唔同嘅包包 好有誠意🫶🏻每種麵包食落嘅口感都唔一樣 長方形片狀嘅包包質感最薄 食落超香脆 接近正方型果種包 咬落去感覺好實在但裏面又好鬆化 比較似平時見開嘅包包而長條狀嘅包包較似法包 質感厚實比較硬身麵包控表示每款包包都好鐘意💕點埋佢哋自家製嘅黑松露忌廉醬 就更加滋味啦😝🍅Caprese Salad 蕃茄水牛芝芝士配意大利香草醬 ($98) 將切片嘅Mozzarella芝士同蕃茄堆砌好再加上特製嘅羅勒醬汁 就製成呢款意大利嘅地道沙律🥗平時比較少成舊芝士就咁放入口凍食🧀冇唸過口感咁特別之餘 亦完全冇怪味❣️ 入口充滿羅勒同橄欖油嘅香味完美咁遮蓋咗生蕃茄嘅草青味配搭埋Mozzarella 芝士嘅奶香 食落酸酸甜甜咁 感覺清新又
如果要我推介一間性價比高嘅西餐廳 我一定會揀呢間
特別鐘情於氣氛感覺溫馨嘅小店
呢間西餐廳 已經係我哋近年第3️⃣次訪問
除咗滿意食物同服務 特別鐘意佢注重上餐次序💕

食物s:

🍲是日餐湯:西芹忌廉湯($42)
西芹打得好茸又冇渣 唔會影響口感

配搭埋Mozzarella 芝士嘅奶香
食落酸酸甜甜咁 感覺清新又開胃
係一道不容錯過嘅前菜❣️

Caprese Salad

🐷蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒 ($268)
用蘋果木燒嘅豬鞍扒 果然特別香口😜
紅蘿蔔都焗到腍曬 入口即溶
最特別嘅係竟然有埋椰菜仔 平時真係好少見
鐘意食嘅人 記得叫老闆幫手轉晒椰菜仔喇😝

蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒

🥦小元貝。西蘭花忌廉汁燴意大利飯配加拿大海膽 ($218)
濃濃嘅忌廉汁 浸住意大利飯 好creamy

小元貝。西蘭花忌廉汁燴意大利飯配加拿大海膽
檸檬茶
  • 餐湯
2023-01-31 63 浏览
♨️Vision 8荃灣兆和街34號地下♥️住喺荃灣都唔知荃灣有間咁好嘅西餐,經朋友介紹下一於嚟試下,地方唔算大但又幾舒服唔擠迫唔嘈,食物方面果然係高質,員工亦好勤碗碟同添水而且好有禮貌,有heart的餐廳👍🏻🔷威靈頓牛柳外皮鬆脆牛肉鮮甜夠牛味,中間再有黑松露好惹味好香🔷香煎帶子配牛肝菌意大利麵帶子好大隻又厚,意粉啲汁好正掛麵又creamy,絕對係高水準嘅一碟意粉🔷蕃茄水牛芝士配意大利香草醬蕃茄夠清新芝士又夠滑,醒胃的食物🔷炸魷魚圈配他他醬香口野就啱晒我,再配埋他他醬一流🔷House bread 麵包有誠意,暖笠笠又高質,再配上松露醬更正食物:8.5/10抵食:8/10環境:8/10。。。
♨️Vision 8
荃灣兆和街34號地下

🔷威靈頓牛柳
外皮鬆脆牛肉鮮甜夠牛味,中間再有黑松露好惹味好香
🔷香煎帶子配牛肝菌意大利麵
🔷蕃茄水牛芝士配意大利香草醬
蕃茄夠清新芝士又夠滑,醒胃的食物
🔷炸魷魚圈配他他醬
香口野就啱晒我,再配埋他他醬一流
🔷House bread
麵包有誠意,暖笠笠又高質,再配上松露醬更正

食物:8.5/10
抵食:8/10
環境:8/10

2023-01-21 86 浏览
去開荃灣,諗起呢間西餐廳之前食過有個燒豬鞍唔錯,就再去食晚餐。蕃茄忌廉湯 $55天氣凍想飲返碗熱辣辣嘅湯,蕃茄湯甜酸甜酸好開胃。店員送上的餐包籃有三款不同口感的包包,有脆脆的,外脆內軟的,仲有鬆軟的,塗上店舖自家製嘅黑松露牛油更加滋味😋小元貝西蘭花忌廉汁燴意大利飲配加拿大海膽 $218海膽新鮮鮮甜甘香,配上嫩滑小元貝,忌廉意大利飯creamy,意大利飯裏面更加混入西蘭花小粒增加口感,配搭恰到好處👍🏻蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒$268黑毛豬鞍扒超厚切,充滿煙燻嘅味道,好香,肉質鬆軟,切開裏面保持肉汁👍🏻,所以絕對唔會又乾又柴。配菜嘅忌廉焗薯都係重點,焗得表面焦焦,充滿奶香😍配菜嘅小椰菜,我都勁鍾意食,爽甜爽甜😋V8 田園沙律$138食咁多肉,我哋都有叫返個沙律,呢個沙律有牛油果、無花果、車厘茄、同埋一啲爽脆沙律菜,配上清新柚子汁,感覺輕盈健康👍🏻

蕃茄忌廉湯 $55

小元貝西蘭花忌廉汁燴意大利飲配加拿大海膽 $218