2023-01-20 65 浏览
✨忌廉薯仔湯超級厚身同creamy ! ✨黑松露牛油配自家製麵餐前麵包黑松露牛油唔係間間餐廳都有!麵包係超級熱,餐廳職員仲推介要先食咗扁身白色嗰款麵包,幾軟林林同煙韌!✨酥炸小食盤幾個朋友一齊share最啱!雞翼超級多汁,同埋酥炸魷魚圈都好鬆脆👍👍仲會有三款醬料俾你地點,包括有黑松露沙律醬、他他醬汁同埋茄汁!✨蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒(野菌汁)醬汁都可以自己揀嘅,我哋就揀咗蘑菇汁係甜甜地,仲有濃郁嘅蘑菇味!豬鞍扒超級巨型,同埋好厚!切開係會有汁同埋少少粉紅色剛剛熟透!薯蓉薯塊有好有忌廉味!✨香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵魚皮煎到香脆,比目魚食落好新鮮!就算朋友唔鍾意食魚都覺得好好食!菠菜忌廉汁燴天使麵醬汁超級濃郁!菠菜忌廉味道非常突出👍🤟🏻呢間餐廳,7:00嚟都已經滿晒,好彩朋友有訂枱😛荃灣有啲咁高質素嘅西餐真係荃灣人嘅幸運😝
✨忌廉薯仔湯

超級厚身同creamy !

✨黑松露牛油配自家製麵餐前麵包

✨酥炸小食盤

✨蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒(野菌汁)

切開係會有汁同埋少少粉紅色剛剛熟透!
薯蓉薯塊有好有忌廉味!

✨香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵

2023-01-17 827 浏览
今晚與朋友慶生,來到荃灣兆和街這家西餐廳-Vision 8. 餐廳的門面其實並不十分起眼,裝潢亦只是普普通通,不是豪華浮誇那種, 餐廳座位不算多,不過也算是寬敞舒適, 今天是星期一, 我們六時多便入座,當時客人不多,但陸陸續續到七時多已坐滿四分三以上的客人,相信餐廳已累積了不少食過返尋味的客人。首先上了麵包及黑松露牛油, 有三種款式的麵包,而且麵包已經加熱及鬆軟新鮮。之前在其它餐廳很多時奉上的餐前麵包都是冰冷死硬的,單是這一份誠意,未正式用餐已令人留下深刻印象。野菌忌廉湯配黑松露菌油,湯底夠creamy ,好香的黑松露味,加入攪碎左嘅大量蘑菇粒, 口感十分好。龍蝦忌廉濃湯,湯底濃郁, 味道鮮甜, 未飲到入口已經聞到好香, 而且有很多粒粒龍蝦肉, 新鮮彈牙有咬口, 口感味道甚佳。酥炸芝麻雞翼, 熱辣辣新鮮炸起, 外面香脆,內裡保留著雞肉的嫩滑和肉汁, 炸的火候剛剛好,唔會因為炸得太耐搞到D肉乾曬。煙三文魚配千島醬薄餅, 批底薄脆, 再加上火箭菜鋪在上面, 八片pizza 每片都有大大片煙三文魚,千島醬份量恰到好處, 不會太多搶晒D味,也不會太少變得味道太寡, 餅邊焗得非常之香脆可口。烤美

烤美國極佳級肩胛牛扒,我們選了七成熟, 牛扒呈粉紅色狀態, 肉汁夠豐富,嫩滑有咬口, 牛味濃郁, 另配上椰菜仔,紅蘿蔔及造成一片片的加入芝士焗的薯蓉, 特別滋味口感又好。

蘋果金寶配雲呢拿雪糕,單看擺盤已覺得非常吸睛, 並聞到好香的肉桂味, 食落唔會過甜, 和上面的多士粒一起吃十分夾, 雲呢拿雪糕也食得出並非平價貨。

總括來說,這是一間職員服務態度和出品都非常有誠意的小店,店員服務殷勤, 多次主動加水及換碟, 食物出品亦一絲不苟,水準甚高, 絕對值得支持。
2023-01-16
  • 龍蝦忌廉濃湯
  • 酥炸芝麻雞翼
  • 煙三文魚配千島醬薄餅
  • 烤美國極佳級肩胛牛扒
2023-01-16 107 浏览
荃灣兆和街好多好野食,其中最好食同抵食既一定係vision 8 !今次同朋友黎到都專程黎食多次! 好用心,三款唔同既麵包,薄既脆口,法包唔硬,另外一款鬆軟配松露牛油😍😍😍正啊野菌忌廉湯+黑松露油 一上枱已經聞到好香松露味,飲落係有一粒粒菇小小咬口,湯唔係稀果d,係會掛匙既綿密口感,味道嗅覺都令我好享受😇龍蝦忌廉濃湯 唔係死咸既假蝦味,湯又滑又咸鮮,仲有唔少既蝦肉起湯入面添😁V8田園沙律 用鋪頭名做菜名當然無得輸,滿滿既清甜無花果,橙車厘茄同粒粒牛油果,再加用柚子沙拉汁撈好既嫩沙律菜,起主餐前食十分開胃😆煙三文魚千島醬薄餅 好正真係又薄又脆,一焗好就上碟好香芝士味,食落充滿芝麻葉同煙三文魚既油脂香,魚肉又軟又嫩加薄脆口感餅底😍呢個配搭一流蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒 蘋果木種煙薰味十分突出同香氣持久,食到最尾一舊咬落去都會有煙薰既香味食到,切開已經見到係好juice,個心見到果種小粉紅色就知大廚控制火候做得好好,食落豬味濃郁唔o鞋口👍🏻點埋個芥末汁食多兩舊都唔會漏☺️值得大讚係外面落雨凍冰冰,餐廳提供暖水,餐廳同事Danny仲幫我地加左幾次水好好禮貌😄

2023-01-12 59 浏览
今日係荃灣收工,約左好耐無見既朋友一齊食飯試新野。由於我地都偏細食,所以無叫好多野,但都已經超級飽。蕃茄水牛芝士配意大利香草醬簡單好味,水牛芝士軟熟,充滿奶香,新鮮蕃茄,再加上少許青醬調味。鮮菇蜆茄醬燴意大利麵無論係意粉定餸菜份量都好多,味道偏清新舒服,唔會太濃味,朋友食得好開心。蜆新鮮唔腥,都無沙。烤美國極佳級肩胛牛扒配菜有薯仔,bb椰菜同紅蘿蔔,醬汁揀左野菌汁,同配菜幾夾。另外牛扒五成熟,切落去已經知肉質唔差,牛肉味都幾香,不過我就鐘意落多少少鹽,唔配醬汁食,咁先最食得到肉香味。心太軟配雲尼拿雪糕女仔總有另一個胃裝甜品,呢個心太軟既朱古力好香濃,唔會太甜,一切落去即刻爆漿既感覺好開心。

蕃茄水牛芝士配意大利香草醬

烤美國極佳級肩胛牛扒

心太軟配雲尼拿雪糕
2023-01-11
呢間高級西餐廳雖然環境昏暗,但俾人感覺卻好熱情同熱鬧。唔確定係員工定老細o既職員成日wander around,同完呢檯後生仔吹下旅行,跟住就tum 下隔離檯個family o既小妹妹食飯;幫客人揸機影相時又揶揄自己大份攝唔到鏡,非常好客。高級餐廳自然有免費附送o既house bread。一式兩款,o個位職員建議我食o左白色o個隻先。白色o個舊十分鬆軟,而多士呢則係薄脆的,食起o黎估唔到有少少似印尼蝦片!配上松露醬去搽麵包,如牛油般o既texture,但當然香氣濃郁很多!個店員仲話口味如果唔o岩,可以改為黑醋汁,是貼心的~野菌黑松露忌廉湯($78 未加一) 也係一昧松露油o既氣息,而且野菌碎o既量亦都多,令到佢飲落富顆粒感,成件事感覺高尚矜貴!想講香煎帶子配牛肝菌忌廉汁燴意大利麵($188) 個汁勁creamy,杰身掛汁,同埋真係有大大片牛肝菌o係入面,真材實料~佢比其他菇類軟滑,近乎入口即溶,味道輕微苦澀,連埋d 豆芽,是個清新o既菜式。叫埋個自家製甜品,心太軟配雲呢拿雪糕($78) 一凍一熱,一次過滿足晒兩個願望。個心太軟生熟度適中,亦都非常濃甜,滿載幸福o既感覺。

House bread

野菌黑松露忌廉湯 ($78)
野菌黑松露忌廉湯

香煎帶子配牛肝菌忌廉汁燴意大利麵 ($188)
香煎帶子配牛肝菌忌廉汁燴意大利麵

心太軟配雲呢拿雪糕 ($78)
心太軟配雲呢拿雪糕
野菌黑松露忌廉湯
香煎帶子配牛肝菌忌廉汁燴意大利麵
心太軟配雲呢拿雪糕 ($78)
2023-01-05 52 浏览
有驚喜的西餐加黑松露愛好者必食🤩平日都好full,好在早walkin 入左無耐已經full哂 同埋見到好多人都book左枱食完就明白點解咁受歡迎👍有脆有軟既麵包籃配黑松露牛油😋最重要麵包夠熱唔係微暖有三款麵包三種口感👍芝麻雞翼 勁脆同埋食落有微辣無乜大特別 正常水準🤣煙三文魚芝土pizza 批底係薄脆~ 芝士加上煙三文魚夠哂咸香 但係又有火箭菜中和一下味道 配上千島醬 又係追住食唔停口😂仲要搶哂啲火箭菜食喜歡黑松露朋友有口福🤤威靈頓牛柳係好有驚喜估唔到佢係酥皮同牛柳之間加左一層厚既黑松露磨菇蓉🤩真心驚喜又好味 牛柳做到五成熟(咁岩係我食牛既熟度)牛柳唔鞋 夠軟夠juicy!!酥皮又夠鬆脆!暫時係食過最深刻既威靈頓牛柳😍😍👍另外叫左心太軟拼雲呢拿雪糕作結 心太軟流心爆哂漿😂好好好滿足😋😋😋兩人埋單$700幾~ 用料及食物質素成正比,而且侍應有禮貌,服務亦殷勤!成日都自動波加水整個環境氛圍都好舒服!回頭率高👍難怪平日都爆場!
有驚喜的西餐加黑松露愛好者必食🤩
平日都好full,好在早walkin
入左無耐已經full哂 同埋見到好多人都book左枱

喜歡黑松露朋友有口福🤤

威靈頓牛柳係好有驚喜
估唔到佢係酥皮同牛柳之間
加左一層厚既黑松露磨菇蓉🤩
真心驚喜又好味 牛柳做到五成熟(咁岩係我食牛既熟度)
牛柳唔鞋 夠軟夠juicy!!
酥皮又夠鬆脆!暫時係食過最深刻既威靈頓牛柳😍😍👍

整個環境氛圍都好舒服!
回頭率高👍難怪平日都爆場!
今日去完千色shopping,就近近地係附近搵好野食,意外發現呢間好正既西餐廳 🤣🤣見到menu都多選擇,除左有沙律🥗、唔同款色既前菜、main都有牛扒、意大利粉等等😳我地諗住一人一個set,點知勁大份,食到好飽🙉🙉開始個野菌忌廉湯好creamy好正 😍😍通常係fine dine 先食到咁rich 既湯,而且好足料、加配埋三款唔同既自家製面包,一款係薄脆、一款係好軟熟,一係款係長棒但唔係死硬既包😍😍加點黑松露醬,又或者點湯,真係好正架👍🏻staff 見我好鍾意點黑松露醬仲比多碟黎,好nice🥰🥰等緊main 既時候,我地仲食左款小食:炸魷魚圈🥰🥰好熱好脆,唔會成口粉,真係好脆卜卜🤣🤣魷魚🦑好咬口接住到鮮菇硯茄醬燴意大利粉🥰🥰啲汁剛剛好,唔太酸👍🏻而且有好多硯肉,酸咪咪好開胃,仲大大碟,我地兩個食都夠飽🤣🤣重頭戲當然唔少得🎊蘋果木燒西班牙🇪🇸黑毛豬,加配左紅酒汁👍🏻唔點汁仲正,可以聞到食到蘋果木燒出嚟既肉汁及香味😳😳加埋啲薯菜、燒到香噴噴,當我地食完呢碟main已經勁飽🤣🤣今次飽到食唔到其他甜品😂😂希望下次再去試其他款式🥰🥰

今次飽到食唔到其他甜品😂😂希望下次再去試其他款式🥰🥰
2022-12-29 68 浏览
今晚同朋友荃灣行完千色想食西餐,一入去侍應好貼心介绍菜單,同给我地每人一杯暖水🥛,好好服務餐包🥖有法包、薄脆、軟包三款 配上黑松露醬, 全部都係暖笠笠,自行塗上黑松露牛油,口感分別有鬆軟,爽脆,全部也好好味英式炸魚併薯條🍟 $88炸魚爽脆可口,加上沙律醬,好香好好味,薯條好香脆,配上茄汁,不知不覺已食哂蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒🐷$268豬鞍扒肉質鲜嫩,食落好juicy, 可以配上醬汁,味道更突出😋香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵 $168比目魚好香脆可口,菠菜忌廉汁滲入天使麵,好濃味,呀心太軟$78一切開心太軟就有朱古力醬流出嚟, 暖笠笠加埋新鮮嘅草莓🍓同埋雲哩拿雪糕🍦,超有驚喜的甜品

餐包🥖

英式炸魚併薯條🍟 $88

蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒🐷$268

香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵 $168
比目魚好香脆可口,菠菜忌廉汁滲入天使麵,好濃味,

心太軟$78
一切開心太軟就有朱古力醬流出嚟, 暖笠笠
加埋新鮮嘅草莓🍓同埋雲哩拿雪糕🍦,
超有驚喜的甜品

• 蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒
  • 心太軟
2022-12-29 108 浏览
捉緊聖誕節既尾巴,約左男朋友一齊去荃灣試一試呢間西餐,店員好貼心,會主動幫手收下碟、加下水。麵包🥯 & 跟餐餐湯 (忌廉湯)有3款唔同既麵包,口感質地都唔同,有咬落脆卜卜、鬆軟既、有韌度,搭配黑松露醬牛油,幾香唔錯👍。此外,忌廉湯稀稠度岩岩好,將麵包沾上餐湯食,口感更豐富。黑松露威靈頓牛柳 $368賣相好吸引,酥皮焗到金黃金黃色,咬落好酥脆,將牛柳緊緊包住,中間夾着黑松露蘑菇,好香濃既菌香味,另外,威靈頓牛柳香濃柔嫩,食落口感好豐富,必食之選!鮮菇蜆茄醬燴意大利麵 $168意大利麵食落幾彈牙,麵與茄醬比例岩岩好,茄醬味道酸甜適中,另外蜆份量都幾多,而且仲無沙,整體而言會再 encore 。

麵包🥯 & 跟餐餐湯 (忌廉湯)

黑松露威靈頓牛柳 $368
威靈頓牛柳香濃柔嫩,食落口感好豐富,必食之選!

鮮菇蜆茄醬燴意大利麵 $168
意大利麵食落幾彈牙,

2022-12-28
$355.5 (晚餐)
  • 威靈頓牛柳
2022-12-29 606 浏览
去開荃灣搵男友,嚟到Bookmark咗一段時間喺網上口碑唔錯的「Vision 8」食晚餐店內環境走懷舊復古風,地板及牆身以棕色及深灰色作主調,用上復古木櫈;聖誕佳節及臨近新年,餐廳悉心佈置;整晚播放著懷舊老歌==========🔹餐包先送上3️⃣款餐包及黑松露醬意大利包鬆軟綿密,法包焗至脆身,多士烘至鬆脆==========🔹V8 田園沙律 $138材料有羅馬生菜,火箭菜,紫椰菜,橙車厘茄,無花果,牛油果 色彩繽紛的賣相夠吸引沙律菜新鮮,酸酸甜甜的沙律汁夠開胃推介指數:7/10==========🔹酥炸芝麻雞翼 (4隻) $78炸至金黃色,口感香脆,油份不高又保留到肉汁雞翼味道入味帶微辣推介指數:8.5/10==========🔹煙三文魚千島醬薄餅 $158放上清甜的香葉,賣相得體芝士味濃厚,加入洋蔥粒提升口感層次煙三文魚選材上乘,煙燻味重餅皮焗至乾身脆口推介指數:9/10==========🔹烤美國極佳級肩胛牛扒可配黑椒汁/紅酒汁/野菌汁/芥末籽汁揀咗7️⃣成熟,呈鮮粉紅狀態牛扒肉嫩有嚼勁,帶獨特的牛香,蘸上芥末籽汁後會令牛扒越食味道越濃郁,肉汁豐富配菜有椰菜仔,紅蘿蔔及薯蓉薯蓉加入芝士及忌
🔹餐包
先送上3️⃣款餐包及黑松露醬
意大利包鬆軟綿密,法包焗至脆身,多士烘至鬆脆
🔹V8 田園沙律 $138
材料有羅馬生菜,火箭菜,紫椰菜,橙車厘茄,無花果,牛油果
色彩繽紛的賣相夠吸引
沙律菜新鮮,酸酸甜甜的沙律汁夠開胃
推介指數:7/10
🔹酥炸芝麻雞翼 (4隻) $78
炸至金黃色,口感香脆,油份不高又保留到肉汁
雞翼味道入味帶微辣
推介指數:8.5/10
🔹煙三文魚千島醬薄餅 $158
放上清甜的香葉,賣相得體
芝士味濃厚,加入洋蔥粒提升口感層次
煙三文魚選材上乘,煙燻味重
餅皮焗至乾身脆口
推介指數:9/10
🔹烤美國極佳級肩胛牛扒
配菜有椰菜仔,紅蘿蔔及薯蓉
薯蓉加入芝士及忌廉去焗,份外滋味
推介指數:8/10
==========
🔹Mocha (凍)
男友點的,告知朱古力比例較高但甜度適中
推介指數:7/10
==========
🔹Hazelnut Coffee (熱)
上檯時奶跟啡呈分離狀態,咖啡在奶上一直上下晃動,很有趣
炭香味濃厚,口感細滑,甜度恰到好處
推介指數:8/10
2022-12-28
  • 煙三文魚千島醬薄餅
Vision 8📍34 Shiu Wo St, Tsuen Wan👅4.7/5聖誕節唔想出去人山人海既地方逼,所以book左間屋企附近既餐廳簡單慶祝下💋我好鍾意呢間餐廳既氛圍,用粉筆手寫既菜單,加上店內既聖誕裝飾佈置,覺得好溫馨。我同男朋友叫左一個酥炸小食拼盤;一個香煎帶子配牛肝菌忌廉汁燴意大利麵;同埋一個蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒配野菌汁。小食拼盤有炸雞翼,炸魷魚圈,炸魚柳同埋炸薯條,全部都熱辣辣好酥脆,配埋三款醬汁(包括茄汁,黑松露醬,莎莎醬),淨係個小食拼盤都可以食到三種口味,個黑松露醬好濃郁,超級推介🥰🥰之後個意粉都係裹滿牛肝菌汁,都係好creamy,加埋大大粒既煎帶子,覺得超滿足😙😙然後豬鞍扒超級有厚度,切出來 係小小粉紅色,咬落去超級juicy,滿口肉汁,仲有小小木香味,覺得呢個都係超級直接推介!😋😋最後當然唔少得個甜品啦!我地叫左個心太軟配雲呢拿雪糕,切開見到濃郁既朱古力流心餡,流曬口水🤤🤤🤤呢餐飯同男朋友食到捧住肚走,加埋店舖環境,食物質素,同埋員工服務態度都好好,我唸下次再有慶祝活動都會考慮呢度💋💋
Vision 8

• 蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒
  • 心太軟
  • 餐湯餐包
2022-12-27 82 浏览
今日朋友同我補食生日飯,揀咗個聖誕Dinner Set 優惠餐性價比高,我哋坐低已經送一支紅酒🍷for 生日月份的客仔,嘩太貼心了吧,酒質素中高,口感不澀易入口。揀咗三文魚沙律,喜歡沙律裏面芝士片片🧈肉眼扒五成熟🥩肉質夠嫩又Juice 😋 難忘的仲有個心太軟甜品。流心甜度剛剛好!好適合香港人口味,推薦畀大家!
庆祝纪念
生日
2022-12-26 208 浏览
平安夜換來失望體驗預早1個月book位,到達時門口有三至四班人已book位等緊,店員一臉不耐煩,明明店內有位準備好,都擾攘一輪先入座。坐低叫餐後,竟然等咗差不多半小時,叫佢跟一跟,先話電腦system壞左,要重新落過單,點知突然話冇曬beef wellington,但1個月前book位已預留,最後好彩廚房話仲有,不過聽到隔離枱叫左最後又係冇😅即使係節日,但店內唔大,樓面有四位,又冇walk in,唔明點解咁混亂!其後上菜太慢,每道菜食完後要等至少10-15分鐘先上第二道,8時半入座,11時先走得。整體食物味道一般,Beef wellington 有點overcooked,皮不夠脆口。龍蝦risotto,龍蝦唔入味,risotto太過粒粒分明,冇好好同個汁blend in。心太軟不過不失,外層偏淋身,沒有外脆內軟效果。平心而論,這種服務態度和食物質素實在不值。
平安夜換來失望體驗

黑松露威靈頓牛柳

心太軟不過不失,外層偏淋身,沒有外脆內軟效果。

平心而論,這種服務態度和食物質素實在不值。

2022-12-24
2022-12-25 55 浏览
聖誕大餐梗係食好嘢😎😎是日餐湯-西蘭花忌廉湯而餐包就係配黑松露牛油醬 啲餐包係熱辣辣 有三款麵包 每一款都好鬆軟 意大利軟包同酸種麵包 由餐包開始已經感覺到佢哋對煮食嘅用心位 做得好好👍🏻👍🏻👍🏻香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵比目魚兩邊都煎得好好好香脆 好有心機整 🥳🥳🥳天然魚油濃香 配埋菠菜忌廉汁嘅天使麵加埋少少蒜香 creamy得嚟又好惹味👏🏻烤安格斯牛柳(9oz)配香煎鵝肝可以揀黑椒、紅酒或野菌汁 我哋揀咗野菌汁 最估唔到嘅係個汁真係見到一塊塊嘅蘑菇片😻😻而鵝肝嘅油香有滲透落牛柳度 食落覺得鵝肝同牛肉好夾 鵝肝嘅鹹香味帶出咗牛嘅肉味👏🏻👏🏻👏🏻配菜有小椰菜 唔同嘅蘿蔔 仲有下面係薯菜 Apple crumble 配雲尼拿雪糕個Apple crumble一上嘅時候已經聞到好香肉桂味 焗完即上枱 配埋雪糕一熱一凍 冰火感覺好有趣🥰🥰真係好欣賞依間餐廳對煮食嘅心思同巧手😋😋😋
聖誕大餐梗係食好嘢😎😎

配菜有小椰菜 唔同嘅蘿蔔 仲有下面係薯菜

Apple crumble 配雲尼拿雪糕

真係好欣賞依間餐廳對煮食嘅心思同巧手😋😋😋
2022-12-22 53 浏览
今晚同朋友黎荃灣食飯,一坐低侍應就好貼心送上兩杯暖水💗 留意到有一面貼滿食客滿意笑臉嘅即日即有牆😙餐包 有法包、薄脆、軟包三款,三個都好好味,全部都係熱辣辣,配嘅牛油加入左黑松露🧡 利用麵包嘅熱力令牛油迅速溶化😋酥炸魷魚圈$68香口酥脆,沾嘅炸粉唔多,配搭埋沙律醬係好正嘅小食☺️蘭度豆忌廉湯$42好少有機會食蘭度豆,口感有少少似綠豆衣,唔錯😋香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵$168比目魚魚皮上撒上鹽一齊煎得香脆,切開魚油慢慢滲出💖 菠菜忌廉汁都恰到好處,有菠菜健康同時加入少許芝士令味道提升🥳蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒$168我選左芥末籽汁,厚切嘅豬鞍😍 同人嘅拳頭咁大好有份量😙 伴碟嘅忌廉薯塊都好得我歡心😘蘋果金寶伴雲尼拿雪糕$78好有心思用雲石杯上,蘋果肉配雲尼拿雪糕,又香又甜,加埋脆粒😊 口感滋味100分💞

餐包

酥炸魷魚圈$68
香口酥脆,沾嘅炸粉唔多,配搭埋沙律醬係好正嘅小食☺️

蘭度豆忌廉湯$42
好少有機會食蘭度豆,口感有少少似綠豆衣,唔錯😋

香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵$168

蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒$168