2023-01-20
✨忌廉薯仔湯超級厚身同creamy ! ✨黑松露牛油配自家製麵餐前麵包黑松露牛油唔係間間餐廳都有!麵包係超級熱,餐廳職員仲推介要先食咗扁身白色嗰款麵包,幾軟林林同煙韌!✨酥炸小食盤幾個朋友一齊share最啱!雞翼超級多汁,同埋酥炸魷魚圈都好鬆脆👍👍仲會有三款醬料俾你地點,包括有黑松露沙律醬、他他醬汁同埋茄汁!✨蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒(野菌汁)醬汁都可以自己揀嘅,我哋就揀咗蘑菇汁係甜甜地,仲有濃郁嘅蘑菇味!豬鞍扒超級巨型,同埋好厚!切開係會有汁同埋少少粉紅色剛剛熟透!薯蓉薯塊有好有忌廉味!✨香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵魚皮煎到香脆,比目魚食落好新鮮!就算朋友唔鍾意食魚都覺得好好食!菠菜忌廉汁燴天使麵醬汁超級濃郁!菠菜忌廉味道非常突出👍🤟🏻呢間餐廳,7:00嚟都已經滿晒,好彩朋友有訂枱😛荃灣有啲咁高質素嘅西餐真係荃灣人嘅幸運😝
超級厚身同creamy !
✨黑松露牛油配自家製麵餐前麵包
✨酥炸小食盤
✨蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒(野菌汁)
✨香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵