2019-10-02 549 浏览
這家性價比高西餐廳極推薦比情侶來燈光不會太暗 環境又闊落舒適今次我帶朋友來一起用餐我們被安排到窗邊位置 很不錯餐牌只有一張 前後兩頁種類不算很多 但已經包羅萬有我們最後選了沙律,小食各一和兩客主菜脆炸魚柳條配他他醬 $98魚柳炸得熱辣辣 脆卜卜但不失水份不會太乾 很有口感 小妹最欣賞這個他他醬應該是自製的 醬不會過多 配料與醬一對一的比例剛好!凱薩沙律配巴馬火腿$128很大一盤 份量足 醬略嫌多了 如果可以另上 給客人自己加便最好沙律菜非常新鮮 爽口巴馬火腿亦算多 有兩大片而且不會過咸 讚啊青醬蝴蝶粉配香煎雞胸$188雞胸肉質鮮嫩 似是用慢煮方式可以保留肉汁在內青醬味道香濃 與蝴蝶粉融為一體很好味香煎挪為三文魚$248可能期間過大 所以對最後的三文魚有點失望三文魚皮煎得香脆可口三文魚肉質結實可惜三文魚魚味不算香濃 味道偏淡不過整體菜式味道精彩 值得來試試
這家性價比高西餐廳極推薦比情侶來
燈光不會太暗 環境又闊落舒適

今次我帶朋友來一起用餐

我們被安排到窗邊位置 很不錯

餐牌只有一張 前後兩頁
種類不算很多 但已經包羅萬有
我們最後選了沙律,小食各一和兩客主菜

脆炸魚柳條配他他醬 $98

魚柳炸得熱辣辣 脆卜卜但不失水份
不會太乾 很有口感 小妹最欣賞這個他他醬
應該是自製的 醬不會過多 配料與醬一對一的比例剛好!

凱薩沙律配巴馬火腿$128

2019-09-24
  • 青醬蝴蝶粉配香煎雞胸
  • 脆炸魚柳條配他他醬
2019-10-02 151 浏览
今晚準時收工同朋友黎尖沙咀食飯傾下計,搵黎呢間地點好易搵嘅樓上西餐酒吧,入到黎感覺都幾有格調,而且又唔似一般酒吧咁好嘈吵,所以第一感覺都幾良好!我地嗌左兩個小食同兩個main course黑松露醬薯條($78)👉夠晒熱辣辣嘅即炸粗薯條,食落十分香口!份量仲好多!西班牙蒜味蝦配多士($168)👉呢款小食算係比較貴嘅小食之一,啲蝦除左蒜味仲有少少辣味,肉質夠厚實彈牙,蝦本身唔算大隻但份量就有成十幾隻,呢個價都抵比啊!香辣蜆肉闊條麵($168) & 墨汁海鮮意大利飯($208)👉餐廳夠晒誠意因為無論海鮮配料同粉/飯份量都夠多。除左墨汁我覺得咸左少少之外,其他都好令我地滿意,而且胃口大增兩杯好有心思嘅拉花☕️Rose Latte ($45) & Mocha ($45)

我地嗌左兩個小食同兩個main course

2019-10-02
2019-10-02 140 浏览
尖沙咀有一間有成1000個好評嘅餐廳,感覺上來頭唔少,而且去過嘅朋友仔都推介,所以就黎試一試佢有咩咁巴閉。一早已經訂定枱,上到去坐卡位,餐牌選擇多多,無論係沙律、前菜、意大利飯、各式各樣的扒類及甜品酒品等應有盡有。最終選擇了兩個主菜及一個甜品分享一下。芝士南瓜意大利飯$158 這個不得不提的意大利飯,芝士、南瓜比例適中,而且味道已經完全融入意大利飯裏面,口感比較綿身而且香氣十足,口味比較香濃。燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁10oz$368肉眼扒方面價錢不菲,我們選擇了五成熟,你看起來比較生,牛味香濃,實屬不錯之品,可惜旁邊筋亦比較多,口感有些微影響。火焰雪山$108火焰山方面氣勢十足,見到火焰作為打卡簡直一流,裏面亦都有朱古力雪糕,配搭雪山口感軟綿綿,亦都有藍莓及士多啤梨,罪惡感中的一點健康綠洲。

最終選擇了兩個主菜及一個甜品分享一下。

芝士南瓜意大利飯$158

燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁10oz$368

火焰雪山$108
今日又來到尖沙咀食晚餐,揀咗呢間食過好幾次,質素幾高、環境又舒服嘅餐廳。🥰早左到,暫時未有咁多客,可以見到餐廳嘅裝修非常之有心思,我地仲影左好多靚相!開放式嘅廚房,加埋開揚嘅酒枱,仲有好靚嘅燈膽,令到成間餐廳好有氣氛🥳我哋叫咗個「青醬蝴蝶粉配香煎雞胸$188」呢個香煎雞胸,係我食過最有驚喜嘅,咬落去非常嫩滑,一啲都唔鞋!個蝴蝶粉都非常入味,淡淡的青醬,配埋精緻嘅蝴蝶粉,唔錯嘅配搭~😍「法式寶雲酥焗羊架配薄荷醬$298」呢個羊架非常有心思,用咗少少酥皮一齊焗,令到羊架食落更有質感,咬落去好有肉感,配埋特色嘅薄荷醬,層次更豐富。另外我都好欣賞啲配菜,包括有唔同嘅蔬菜,底仲有蘿蔔番薯茸,唔使驚唔飽啦!🤤嚟到尖沙咀,一定要食呢間用心製作食物,環境好舒服嘅西餐廳👍🏻

青醬蝴蝶粉配香煎雞胸

法式寶雲蘇酥羊架配薄荷醬

青醬蝴蝶粉配香煎雞胸
法式寶雲蘇酥羊架配薄荷醬
  • 法式寶雲酥焗羊架配薄荷醬
2019-09-29 116 浏览
每個月總有一兩晚要獎勵自己食餐好嘅,嚟到尖沙咀呢頭,食返好耐無食嘅shine餐牌有d唔同,我地可以試下新款式,叫左份甜蜜蜜雞翼,嚟到忍唔住嘩一聲,原來有八隻咁多!每人食夠四隻😂實滿足啦!雖然係炸嘅,但內裡好juicy,有甜甜嘅蜜糖中和下感覺無咁熱氣。又要食安格斯,因為水準有保證,medium剛剛好,肉質好腍,肥膏都分佈得幾均勻。記得上次嚟好似係配薯蓉,今次變左薯仔片,有d掛住個薯蓉添仲有個黑松露大啡菇意大利飯,超香嘅黑松露!!意大利飯濕度perfect。仲有壺熱水果茶,甜甜酸酸好味道。呢間餐廳真係一個值得再食嘅選擇。
每個月總有一兩晚要獎勵自己食餐好嘅,
嚟到尖沙咀呢頭,食返好耐無食嘅shine

餐牌有d唔同,我地可以試下新款式,

叫左份甜蜜蜜雞翼,嚟到忍唔住嘩一聲,
原來有八隻咁多!
每人食夠四隻😂實滿足啦!
雖然係炸嘅,但內裡好juicy,
有甜甜嘅蜜糖中和下感覺無咁熱氣。

又要食安格斯,因為水準有保證,
medium剛剛好,肉質好腍,
肥膏都分佈得幾均勻。

記得上次嚟好似係配薯蓉,
今次變左薯仔片,有d掛住個薯蓉添

仲有個黑松露大啡菇意大利飯,
超香嘅黑松露!!意大利飯濕度perfect。

仲有壺熱水果茶,甜甜酸酸好味道。
呢間餐廳真係一個值得再食嘅選擇。
2019-09-23
  • 燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁
2019-09-28 84 浏览
今日放工去左尖沙咀接老婆,老婆話同事介紹左間幾有feel ge西餐廳比佢,咁就一於去試下!一上到去個格局好高尚店內裝修充滿時尚感,設計著重柔和,好岩一大堆朋友!先叫一客清酒湯,好清新,好好味,面包脆而軟!跟住叫左個法式鵝肝多士,上菜ge時候,完全覺得好抵,一整塊又香,入口又融化!跟住嗌左個肉眼,有d薯作片做伴菜,要左5成熟,牛味夠,又唔會太生,岩岩好,兩個人食岩岩好最尾叫左個甜品,好正,好濃味 豐富晒成個口惑

一上到去個格局好高尚

店內裝修充滿時尚感,設計著重柔和,好岩一大堆朋友!

先叫一客清酒湯,好清新,好好味,面包脆而軟!

最尾叫左個甜品,好正,好濃味 豐富晒成個口惑
  • 法式鵝肝多士
2019-09-27 293 浏览
今年生日,老公揀呢間比我,我同佢講,我好耐以前曾經bookmark過呢間,不過覺得有點貴,所以delete左,而家為慶祝都可以放縱一次嘅~是日星期四,Book左位,七點,已經唔少人,可見受歡迎程度!被安排坐某中間位置,又一間要好辛苦先攝到入位嘅餐廳,其實入面行路嘅空間非常充足,係枱與枱之間嘅問題!因為我地唔知點解整極都唔肚餓,唔敢叫咁多,最後都係多得制湯一個兩份分嘗下,佢龍蝦味重鮮,老公比較鍾意某店嘅,較creamy,我覺得各有各好!薯條份量頗多,松露醬冇咩松露味,落手太輕了!雞卷一般,可以做得好食d,首先有overcook嘅感覺,乾,鞋。第二係可唔可以雞皮跟到每一件雞卷?個皮炸得咁靚,點解要分開左佢?咁好多人會唔食架喎,而且雞卷欠一點香口,味道唔吸引!黑毛豬鞍你話佢好食又得,唔好又得,有脂肪位或邊位都好好好好味,但中間好鞋有冇味,即使標緊血水有overcook都係咁,我人生食過一間,做得到全塊好食嘅,不過執左蛋糕,好好食,飽到死都仲覺得好食,而且手字係我暫時見過最靚嘅!其實我食完覺得麻麻,貴,唔值,但我都好喜歡今餐,因為喜歡老公嘅心意,比起佢第一次嘅求其,進步左好多好多!佢本人都喜歡
因為我地唔知點解整極都唔肚餓,唔敢叫咁多,最後都係多得制
其實我食完覺得麻麻,貴,唔值,但我都好喜歡今餐,因為喜歡老公嘅心意,比起佢第一次嘅求其,進步左好多好多!佢本人都喜歡心意嘅人,如果對人地求其,實在不要得,除非你本人從來唔講究啦!今次比個讚你啦!

PS漏左杯野飲,追完都係唔黎,埋單見到原來冇落,我覺得追果應該話聲人知冇落單囉,服務扣分!
松露薯條
黑毛豬鞍
羊奶芝士雞卷
Tiramisu
庆祝纪念
生日
Tiramisu
2019-09-27 112 浏览
同友人慶祝,揀左呢間餐廳,好穩陣之選,一早訂埋位。餐廳位於太子集團中心,繁忙時間記得預早少少,電梯都要等幾轉。餐廳都幾大,一出電梯見到大型吧枱,其餘以2人、4人為主,近窗口有幾張大少少嘅卡位,所以最好都係book位啦。我地隔離左右都係慶祝生日,火焰雪山幾有睇頭早知我都直接喺呢度點份甜品,反正都係得兩個人,買個蛋糕又太大。menu唔算話好多野揀,兩版,有salad、小食,主食都係意大利飯、意粉、扒類咁,消費約3百零蚊。甜蜜蜜雞翼雞翼有兩款,一款辣嘅,我地點左唔辣嘅甜蜜蜜雞翼,顧名思義係蜜糖味。雞翼一份8隻,勁多,全部大大隻,外層好脆口,唔會過火蜜糖屬於比較稀身少少,唔會話好甜好膩,最重要係雞肉仲好嫩滑有汁,推薦!點左兩份主食share,辣蟹肉彩椒闊條麵都幾正,一份大大碟,闊條麵份量不少。面頭鋪滿辣蟹肉,蟹肉幾香,成個麵好似有少少泰式風味咁,微微辣,夠惹味麵條唔會太軟身,而且掛滿醬汁。友人揀左脆炸德國鹹豬手配蜜糖芥茉醬,份量足夠2人分享。因為即時整,而且當晚客人都幾多,豬手都等左一段時間先上枱,好在我地唔餓。豬手已經拆件,非常方便食豬手皮超脆口,唔會話覺得好油淋淋。肉質方面都合格有餘,幾有

我地隔離左右都係慶祝生日,火焰雪山幾有睇頭

甜蜜蜜雞翼

麵條唔會太軟身,而且掛滿醬汁。

豬手已經拆件,非常方便食
豬手皮超脆口,唔會話覺得好油淋淋。肉質方面都合格有餘,幾有肉香而唔會太鹹

加少少蜜糖芥茉,連平時唔多食豬手嘅友人都食左好多件

荔枝玫瑰梳打

今日因為人多,上菜就冇平時咁快,但都好啊,我可以同frd傾陣計,慢慢食。而且店員都幾有禮,印象依然唔錯。
Happy Night🍽🥂🍾💛 Make Your Light Shine✨✨💫..尖沙咀一間具型格`氣氛好`有品味`環境舒服既樓上餐廳酒吧🍴。入到黎感覺真係好舒服,浪漫又有水準。餐廳仲播住我平時都會聽 熟悉既英文歌🎼🎵🎶,放工下班後黎食個飯🍚 喝點酒🥂🍸🍾,真係好chill 好relax。ll $128Homemade Crab Ball With Pineapple Sour Cream今次西餐既Appetizer,點選左手工蟹波🦀。圓圓既黃金波波球好可愛 炸得剛好,蘸點菠蘿🍍酸忌廉醬汁,感覺清新又可減低油膩感。ll $188(蕃茄`洋蔥圏`沙律菜`大啡菇`煙肉`芝士汁)Angus Burger With French Fries(Tomato`Onion`Mix Green`Portobello Mushroom`Bacon`Cheese)其中一塚Main Course,材料好豐富。特級安格斯漢堡🍔 肉味算濃 加上嫩嫩具肉汁💦,加上我愛既大啡菇🍄 菇味濃又Juicy,一口咬在嘴裡好滿足❤️。而配既炸薯條🍟 夠粗身 香脆又內軟,仲有附送既洋蔥圏 整體造型好可愛呢。ll $208Hok

l[黃金手工蟹波配菠蘿酸忌廉]l $128

l[特級安格斯漢堡配炸薯條]l $188
(蕃茄`洋蔥圏`沙律菜`大啡菇`煙肉`芝士汁)

l[北海道帶子明太子意粉 配三文魚籽]l $208
Hokkaido Scallop & Mentaiko Spaghetti With Salmon Roe
西餐都不少得Pasta🍝,來自北海道🇯🇵既帶子&明太子好新鮮,好有海水鮮味,做出黎既忌廉汁好鮮呢。再配上三文魚籽 另鮮度提升去另一層次,這個意粉我愛💛 勁Creamy。

l[火焰雪山] $108
Dessert Baked Alaska
最後怎少得甜品🍰,一款勁有份量又勁吸睛 有睇頭既藝術品甜品 l[火焰雪山]l 真係超靚靚💕,成座白雪雪既雪山🗻 燃點營造既火焰 視覺效果一流。而內裡甜品組合都好豐富,真係超靚靚❤️吧。
2019-09-26 108 浏览
Shine已經唔係我第一次食。它的料理很有創意,有時候也會有新的菜式。之前出過的海膽墨魚汁意粉總是讓我念念不忘。一諗起要同朋友慶祝生日,我就會想起呢度。因為呢度環境好寬敞,舒適,而且有氣氛。帶朋友來這裏慶祝非常得體。芝士西西里蕃茄肉醬焗薯皮 $88超鮮甜的蕃茄醬汁配上薯味香濃的美國焗薯,薯味濃郁,很滋味。上面更加上很多芝士,食起來有拉絲效果。味道層次豐富。燒安格斯肉眼扒配惹菌紅酒汁 $368牛肉燒得焦香,牛味濃郁,肉質有嚼勁,非常甘香。安格斯牛扒比較實肉,沒有太多的油脂,所以食落不會油膩。旁邊更有烤香蒜和蒜香薯仔,非常可口惹味。普羅旺斯燉菜意大利飯 $168這個意大利飯非常適合喜歡濃味的人。很多新鮮的瓜菜配上西式香草,再加上番茄醬等調味,味道十分濃郁。意大利飯很香口,帶有煙煙韌韌的口感,唔會一pat野,黏口。凍朱古力 $52凍朱古力一點都不求其,更帶有虎紋效果,朱古力味道濃郁,有奶香和可可粉,甜而不膩。這餐飯我朋友都感到十分滿意,當日都有不少人慶祝生日,好有氣氛。

芝士西西里蕃茄肉醬焗薯皮 $88

超鮮甜的蕃茄醬汁配上薯味香濃的美國焗薯,薯味濃郁,很滋味。

上面更加上很多芝士,食起來有拉絲效果。味道層次豐富。

燒安格斯肉眼扒配惹菌紅酒汁 $368

牛肉燒得焦香,牛味濃郁,肉質有嚼勁,非常甘香。

普羅旺斯燉菜意大利飯 $168

意大利飯很香口,帶有煙煙韌韌的口感,唔會一pat野,黏口。

凍朱古力 $52

2019-09-25 6436 浏览
12/9/2019 @ 尖沙咀 Shine今日同朋友在尖沙咀找好東西吃,剛好發現附近有這間Shine,評價都幾好於是就想去試一試餐廳座位都算闊落,而且有窗口卡位。龍蝦湯龍蝦味非常濃郁,湯底亦都十分細滑,配搭鬆脆的蒜蓉包黃金手工蟹波配菠蘿酸忌廉上菜的時候真的有嚇一跳的感覺,我們完全沒有想過蟹波是這麼大粒的! 很開心的是還剛好有三粒! 蟹波十分足料,每一啖都充滿蟹肉,而且特製的菠蘿酸忌廉和蟹波 配搭得很好,不會太酸而且有些菠蘿肉,令整個味道帶點清新的感覺甜蜜蜜雞翼又是另一個嚇我們一跳的菜式,雞翼十分大隻, 外皮炸得酥脆很香口燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁肉眼扒很大扒,足10oz!有炸原個蒜頭和薯仔片作伴菜。 安格斯肉眼扒我們要了五成熟,口感剛好,有牛肉的香味,又不會太生法式寶雲酥焗羊架配薄荷醬兩大隻羊癎讀的剛剛好一切下去充滿濃汁而且羊肉都住得很林生育新界小小酥味但不會太誇張與薄荷醬配搭一流芝士菠菜意大利雲吞配煙肉南瓜汁意大利雲吞皮薄餡靚,切開是滿滿的菠菜芝士, 配南瓜汁令整個菜不會太膩心滿意足臨近中秋節,餐廳做了自家製月餅, 分別是奶黃味和芝麻味, 還有草莓朱古力蛋糕和焦糖忌廉慕絲蛋糕個人最
12/9/2019 @ 尖沙咀 Shine

餐廳座位都算闊落,而且有窗口卡位。

龍蝦湯
龍蝦味非常濃郁,湯底亦都十分細滑,配搭鬆脆的蒜蓉包

黃金手工蟹波配菠蘿酸忌廉

燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁
肉眼扒很大扒,足10oz!

法式寶雲酥焗羊架配薄荷醬

芝士菠菜意大利雲吞配煙肉南瓜汁

心滿意足
個人最喜歡焦糖慕斯忌廉蛋糕 ,口感不膩之餘蛋糕上還有很多糯米糍,十分煙韌, 豐富了蛋糕的口感!

• 心滿意足
2019-09-24 124 浏览
久仰大名,這晚終於有時間來嚐嚐。餐廳格調不錯的,令人很放鬆,非常適合下班的打工仔。既然心情如此大好,甚少喝酒的我都來一杯Signature Cocktail吧!Shine的貌相非常少女,深得我心。甜甜的味道很易入口,加上微微的酒味實在配搭得宜。燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁肉眼扒質素很高,肉質軟而又充滿牛肉味。眾所周知紅肉配紅酒是最佳組合,所以用上紅酒汁是聰明的選擇。很滿意這肉眼扒值我得一提是旁邊的薯仔片沾滿了芝士碎是超級好食的!第一次試到如此簡單的食材有這創意。再來煙三文魚蝴蝶粉配刁草檸檬汁煙三文魚份量很多,看照片就會知道。可能是因為這樣,這蝴蝶粉有少少過咸,而檸檬汁我又覺得太少了,所以檸檬汁應該要再多點,味道才會平衡到。總括是餐廳給我的印象是好的,店員服務態度好,食物和環境都都不錯,下次會再來。
久仰大名,這晚終於有時間來嚐嚐。

餐廳格調不錯的,令人很放鬆,非常適合下班的打工仔。

Shine的貌相非常少女,深得我心。
甜甜的味道很易入口,加上微微的酒味實在配搭得宜。
燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁
肉眼扒質素很高,肉質軟而又充滿牛肉味。

再來煙三文魚蝴蝶粉配刁草檸檬汁

• 燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁
  • Shine
2019-09-24 117 浏览
今日同男朋友係尖沙咀行完街🌹🌹🌹🌹就去左太子集團中心6樓食dinner🍽🍽餐廳裝修幾靚✨食物亦好大眾化,價值都物超所值🎉我地叫左個凱撒沙律🥗菜好新鮮 上邊仲有左d芝士碎同多士粒✨好食魚手指💕好香脆,外脆內軟,同個醬汁好夾配菜好多,個蘑菇汁非常好食好足料,有蘆筍蒜頭同薯仔片上面仲加咗啲芝士粉😍😍😍😍😍鵝肝多士必食!🎉🎉🎉一個字 正😍😍😍😍忌廉蟹肉波 大大粒 不錯不錯
今日同男朋友係尖沙咀行完街🌹🌹🌹🌹
就去左太子集團中心6樓食dinner🍽🍽

餐廳裝修幾靚✨
食物亦好大眾化,價值都物超所值🎉
我地叫左個凱撒沙律🥗
菜好新鮮 上邊仲有左d芝士碎同多士粒✨好食

魚手指💕好香脆,外脆內軟,同個醬汁好夾

鵝肝多士必食!🎉🎉🎉一個字 正😍😍😍😍

忌廉蟹肉波 大大粒 不錯不錯
2019-09-24 113 浏览
今日行程去尖沙咀,所以放工食好野。我地黎到shine,啲間餐廳裝修有心機,入門已見bar台,有car位可望尖沙咀街景。情調浪漫6點半已到餐廳,可能見我地多野。侍應主動協助,放下膊頭重量,細心👍🏻望住餐牌,同以往一樣,好快可以決定燒西班牙黑毛豬扒配蘋果蓉$348Wow老實講我真心覺得擺盤好靚。你會覺得好有心機。黑毛豬扒要7成熟。豬扒內保持肉汁,碟上有蘋果蓉及南瓜蓉。豬扒加上蘋果蓉份外匹配。可減去油膩感。南瓜蓉亦有淡淡甜味。碟上全都可食傳統肉醬千層麵$188Wow又係擺盤靚,尖角物體原來係芝士,脆薄薄的,再切開千層麵,會發覺麵內材料足,層層分明有芝士番茄醬牛肉碎,每一啖都好滿足Apple peach ice tea$58酸酸甜甜好醒胃,特別係天氣焗,顯得特別解渴今次order食物不算太多,但分量足以令我兩大肚成為~$650談談天說說笑,又過了一個愉快的晚上。人生
今日行程去尖沙咀,所以放工食好野。

望住餐牌,同以往一樣,好快可以決定

燒西班牙黑毛豬扒配蘋果蓉$348

傳統肉醬千層麵$188

Apple peach ice tea$58
酸酸甜甜好醒胃,特別係天氣焗,顯得特別解渴
今次order食物不算太多,但分量足以令我兩大肚
成為~$650
談談天說說笑,又過了一個愉快的晚上。人生
2019-09-23 218 浏览
Shine Shine Shine 納入我最愛的餐廳之一氣氛夠Chill 食物又夠豐富🥳今次叫左 甜蜜蜜雞翼($118)香脆可口 加上蜜糖 無得頂😛燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁 ($368)肉眼扒嫩滑又有肉味 配上燒汁 份外惹味😋而香辣蜆肉闊條麵 ($168) 忘記了拍照🥺香辣味道都滲進每闊條麵裏面 蜆肉份量剛好配上我杯Lychee Rose ($58)就perfect👍🏻________________________裝修環境:✨✨✨✨✨服務態度:✨✨✨✨✨食物質素:✨✨✨✨✨(5個✨為滿分)________________________唔信我嘅可以自己去試試😂
Shine Shine Shine 納入我最愛的餐廳之一
氣氛夠Chill 食物又夠豐富🥳
今次叫左 甜蜜蜜雞翼($118)
香脆可口 加上蜜糖 無得頂😛
燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁 ($368)
肉眼扒嫩滑又有肉味 配上燒汁 份外惹味😋
而香辣蜆肉闊條麵 ($168) 忘記了拍照🥺
香辣味道都滲進每闊條麵裏面 蜆肉份量剛好
________________________
裝修環境:✨✨✨✨✨
服務態度:✨✨✨✨✨
食物質素:✨✨✨✨✨
(5個✨為滿分)
________________________
唔信我嘅可以自己去試試😂