已經第二次來到Shine食飯, 上一次係舊年生日。環境唔同左,Menu都唔同左, 係更吸引同更多選者擇。 和朋友星期一來食飯,唔算好多人, 可以慢慢坐下傾計。大約點入座,好快點了食物。先來的係小食脆炸粗薯條配黑松露醬,份量十足,薯條粗身,係落單即炸,松露醬香濃,餐前小食滿分啊!再來係青醬蝴蝶粉配香煎雞胸,先要讚造型擺睇精緻,雞胸煎得好好,絕對唔老身,加上香草的運用,令人感到新鮮!青醬意粉混和得出色,兩者互相配合!脆炸德國咸豬手配蜜糖芥末醬,豬手炸得香脆入味,份量同樣係十足,兩個人僅僅食得晒。最抵讚係上菜時已經切好晒, 食的時候可以輕鬆分享!來到最期待的Dessert, 令人最驚喜係食甜品時換上的餐碟!未食已經感受到份尊重!拼盤今次由Cheese cake, Bownie, Macaron 等匯集而成!絕對係一次過滿足多個願望!係令人心滿意足的dessert 拼盤!整體Shine, 環境舒式,服務有禮細心,食物係超水準作品! 一定會再返來!晚飯後有一種心情重新擦亮,耳目一新的感覺!

炸粗薯條配黑松露醬
脆炸德國咸豬手配蜜糖芥末醬
心滿意足
  • 脆炸德國鹹豬手配蜜糖芥末醬
2019-10-18 92 浏览
見到openrice評語很好,所以去了此餐廳試試。當晚叫了兩個意粉,兩個意粉都好一般,而且意粉的醬汁太濃厚,食到尾好“滯”。間餐廳有限最低消費每人一杯飲品,即使我們已叫了主食,飲品收費都唔可以免收(除非每人消費已過$300),我覺得這規定有些苛刻。餐廳環境較昏暗,服務唔錯,但上菜很慢,起碼等左20-30分鐘先有野食(我當晚食係平日晚上,餐廳唔多人,亦坐唔滿)。拍拖去呢間餐廳是適合的,朋友聚會就唔建議。
見到openrice評語很好,所以去了此餐廳試試。
拍拖去呢間餐廳是適合的,朋友聚會就唔建議。
見餐廳食評幾好,一直都想黎試下佢既質素今次終於黎左食,地點都幾方便上到去服務員即刻招待帶位,笑容幾好😊餐廳幾大,裝潢幾好檯同檯之間唔會太近,坐得幾舒服餐廳選擇幾多,而且樣樣都好吸引,價錢屬中上我地叫左一個沙律🥗 一個小食 一碟Rissoto 一碟Pasta 同埋一杯smoothie野食都等左陣先上,不過服務員好好態度話:唔好意思 久等了服務態度係真心唔錯👍🏻先上煙鴨胸無花果沙律 🥗呢個沙律有驚喜到我!首先沙律有好多唔同料除左唔同既沙律茶,仲有甘荀片,紅菜頭片,洋蔥片等等紅菜頭通常食都係一粒粒,比較多汁但呢到既紅菜頭切片,有手掌心咁大塊食落爽口新鮮,好特別😋無花果好清甜,份量都幾多煙鴨胸熱辣辣配冷既沙律好開胃,食落好香口單食調味略重,但配埋其他冷料就剛剛好沙律醬汁酸酸甜甜,清清地幾舒服👍🏻黃金蟹波 🦀諗住叫個小食豐富啲,點知佢個份量係可以做main!!本身以為小食會係三球蟹波仔,點知黎到個蟹波拳頭👊🏻咁大個 我地係:😳😳😳切開係滿滿既蟹肉絲完全無偷工減料外皮炸得剛好 非常香脆欣賞佢脆得黎,食落口唔會好油膩內餡蟹肉絲絲分明,略微調味去突出蟹既鮮味微微濕潤唔會好似平時炸野乾淨淨咁配既菠蘿🍍酸
見餐廳食評幾好,一直都想黎試下佢既質素
今次終於黎左食,地點都幾方便
上到去服務員即刻招待帶位,笑容幾好😊

餐廳幾大,裝潢幾好
檯同檯之間唔會太近,坐得幾舒服

餐廳選擇幾多,而且樣樣都好吸引,價錢屬中上

野食都等左陣先上,不過服務員好好態度話:唔好意思 久等了
服務態度係真心唔錯👍🏻

先上煙鴨胸無花果沙律 🥗
呢個沙律有驚喜到我!
首先沙律有好多唔同料
除左唔同既沙律茶,仲有甘荀片,紅菜頭片,洋蔥片等等
紅菜頭通常食都係一粒粒,比較多汁
但呢到既紅菜頭切片,有手掌心咁大塊
食落爽口新鮮,好特別😋
無花果好清甜,份量都幾多
煙鴨胸熱辣辣配冷既沙律好開胃,食落好香口
單食調味略重,但配埋其他冷料就剛剛好
沙律醬汁酸酸甜甜,清清地幾舒服👍🏻

黃金蟹波 🦀
諗住叫個小食豐富啲,點知佢個份量係可以做main!!
本身以為小食會係三球蟹波仔,點知黎到個蟹波拳頭👊🏻咁大個
我地係:😳😳😳
切開係滿滿既蟹肉絲完全無偷工減料
外皮炸得剛好 非常香脆
欣賞佢脆得黎,食落口唔會好油膩
內餡蟹肉絲絲分明,略微調味去突出蟹既鮮味
微微濕潤唔會好似平時炸野乾淨淨咁
配既菠蘿🍍酸忌廉比想似中稀,同埋偏甜
始終係炸野,仲要三大舊,個醬醬清清地可以解滯
呢個一定要share 唔好以為佢係普通既Appetise咁簡單🤣

三文魚籽帶子明太子醬意粉🍝
食完前兩道都知道呢到啲野食非常足料
令我好期待個明太子醬,果然無令我失望
明太子醬極濃稠,食落口係非常之重咸香味既明太子
唔係出面溝左好多野溝稀晒既醬,好微好微既辣
意粉質感都Al dente 👍🏻
帶子煎到金黃色,有微微調味,仍保持鮮味
火喉剛好,咬落軟綿
成個意粉撈埋三文魚籽有畫龍點睛既作用,加添左魚香既鮮味
雖然食晒成個都幾漏,但質素好好,推介👍🏻

黑松露大啡菇意大利飯
個人幾欣賞個擺盤
本身Risotto非常creamy,奶香味重之餘黑松露香都充斥住成個口
仲鋪左啲芝士增添左啲咸香
大啡菇非常juicy,口感軟嫩非常好食
個飯入面都仲有好多菇片,成個飯都好足料好滿足🥰

最後仲有杯Banana chocolate smoothie
香蕉味非常出,甚至有少少擔左啲朱古力味
但鐘意佢飲落口texture幾Light,而且唔會太甜
食完咁漏既大餐飲晒成杯都得😚😚😚

總括而言
環境舒服,我地好寫意咁坐左成三個鐘,無趕我地
成晚起碼有五檯係慶祝生日,睇黎係慶祝既好地方
服務員態度好好,我地想打包好貼心幫我地裝好
價錢中上,係尖沙咀黎講係正常,但絕對值得
因為食物質素同份量都係beyond expectation 👍🏻
2019-10-16 75 浏览
Shine係其中常食西餐自之,位置於尖沙咀係好方便。今年壞一部lift,等左15分鐘先有lift上。脆炸魚柳條配他他醬 $98 Fish finger with tartar sauce炸粉適量,有檸檬調節。長型炸魚柳,一開始以為好薄,但其實都唔算。多汁配他他醬內有洋蔥、羅勒、醃黃瓜切碎末。炸物中配有開胃少酸醬。墨汁海鮮意大利飯 $208 Risotto Nero with seafood大蝦爽、魷魚多、青口鮮。本身唔想叫,想食意粉。之前覺得意粉又大又多料,咁見佢叫海鮮,以為係d細海鮮。點知大蝦係整得岩岩好唔老,少少膏係頭。魷魚有大有細,新鮮既無冷味。青口點哂多多墨汁食提鮮但唔腥,幾好呀!飯都好正宗,唔會一忽忽硬而係平均受汁受煮。法式煎鴨胸配香橙汁 $218 Duck breast with orange sauce小蕃茄好酸加左香橙汁,勁fresh。伴既蔬菜都煎香哂,無青草味。小甘筍好硬脆,薯仔都係硬身d。可能小蕃茄同青豆軟?!高質鴨胸,煎炸過好香口,不過多油左d。唔好自己一個食哂呀,肥妹。火焰雪山 $108 Baked Alaska氣熱甜品,見人食咁多次,今次終於食啦。雲呢拿雪糕同

脆炸魚柳條配他他醬 $98
Fish finger with tartar sauce

墨汁海鮮意大利飯 $208
Risotto Nero with seafood

法式煎鴨胸配香橙汁 $218
Duck breast with orange sauce

火焰雪山 $108
Baked Alaska

氣熱甜品,見人食咁多次,今次終於食啦。

雲呢拿雪糕同埋朱古力石板街杏仁雪糕,好多「寶物」- bownie好濃朱古力同埋硬度夠濕潤,macaron都有!推薦一試,有別外面食既,酒精味都唔多!
  • 火焰雪山
2019-10-15 64 浏览
呢間餐廳係我至愛,高格調又高質,次次都可以點唔同既食品,岩晒貪新既我。今次叫左個黃金炸蟹球,大大件金黃既球裡面有滿滿既蟹肉,可以點PINEAPPLE沙律SAUCE黎食,個SAUCE有PINEAPPLE粒,唔錯呀!前菜就叫左個CEASAR SALAD,有西班牙火腿,份量夠一人一塊,SAUCE份量岩岩好,足夠包住D菜,菜都好FRESH。主菜就叫左個三文魚STEAK,個SKIN煎到好香,肉唔會過熟,仲要係NORWAY既SALMON STEAK,正正子。小食就叫左西班牙蝦多士,蝦既份量超多,有GARLIC SAUCE,有D SPICY,多士薄而香脆,質感同普通多士唔同,好好味呢!檸檬茶都幾好飲,好滿足呀!
2019-10-14
 為了答謝朋友幫忙,帶佢黎Shine食餐好既 因為擔心交通問題,所以我哋晚上六點一早到達餐廳,做佢哋開門第一枱客人地方非常舒服企理我哋點了一份小食:芝士西西里蕃茄煙肉焗薯皮($88)一份有五件,份量都唔少,半隻對切的焗薯上放了濃郁的蕃茄肉和茄肉,再mix埋煙肉,最後再在上面灑上芝士碎,焗薯又香又脆,又有芝士煙肉的鹹香味,味道非常棒主食方面我們點了傳統肉醬千層麵( $88 )千層麵和番茄醬的配搭得非常好,每一層麵皮塗上一層濃郁的番茄醬、茄蓉和調味,再配上拉絲芝士好味啊~另一個主食是秘製醬烤春雞( $278 )烤雞皮脆肉質嫩滑,還有不少配菜:薄切薯仔、椰菜絲、三色蘿蔔條、豆、車厘茄,朋友非常喜歡這度烤雞飲品方面,我點了Strawberry chocolate milkshake,士多啤梨味濃郁,還有一粒粒士多啤梨肉在Milkshake入面朋友點了mojito ($68), 味道清新,酒味唔太濃,好岩女仔飲非常滿足的一餐,下次絕對要再來試其他菜式
 為了答謝朋友幫忙,帶佢黎Shine食餐好既

地方非常舒服企理

主食方面我們點了傳統肉醬千層麵( $88 )

好味啊~

非常滿足的一餐,下次絕對要再來試其他菜式

2019-10-13 97 浏览
難得今日同好耐冇見嘅朋友食飯,我就自己揀左呢間地點就腳,好似幾有氣氛嘅cafe🤣 餐廳燈光偏暗,座位闊落,令人感覺放鬆,好適合慶祝👍🏻👍🏻✨Romantic Story $68最低層應該係玫瑰味糖漿,飲前要溝混先。除左玫瑰味仲有橙汁同青檸汁,味道酸甜有層次☺️✨Lychee Mojito $88第一次飲荔枝味嘅mojito,比起classic果款更愛呢款,除左清新嘅薄荷葉味道,仲有荔枝嘅清甜。不過略嫌太多冰😂✨黃金手工蟹波配菠蘿酸忌廉 $128一上枱有點驚訝,因為每一粒都有成兩粒乒乓波咁大😱 蟹肉餡內有青椒同紅椒炒過,味道更香,外層帶點點芝士味,菠蘿酸忌廉汁夠特別!✨北海道明太子意粉配三文魚籽 $208帶子煎得半熟,入口軟身唔會韌,好鮮甜。明太子汁食落好濃郁,而且每一注意粉都掛到汁,仲有大量三文子籽,成碟意粉夠晒鮮味,呢個配搭點會輸?🤩✨特級安格斯漢堡配炸薯條 $188漢堡扒點左7成熟好juicy!!剛剛好!中間仲夾蕃茄、大啡菇、洋蔥、煙肉再配上芝士汁,材料豐富得一口咬下去好有滿足感!不得說連薯條炸得酥脆唔油膩,份量超多!以整體黎講氣氛好,用料十足,果然冇令我失望😋😋😋
餐廳燈光偏暗,座位闊落,令人感覺放鬆,好適合慶祝👍🏻👍🏻
✨Romantic Story $68

✨Lychee Mojito $88

✨黃金手工蟹波配菠蘿酸忌廉 $128

✨北海道明太子意粉配三文魚籽 $208

✨特級安格斯漢堡配炸薯條 $188

以整體黎講氣氛好,用料十足,果然冇令我失望😋😋😋
  • 北海道帶子明太子意粉配三文魚籽
2019-10-08 8846 浏览
在8月當晚,我跟好姊妹走到尖沙咀北京道太子集團中心6樓的 Shine,我重臨舊地,服務及食物水準依然!這裡依然貫徹型格裝潢,別具一格!MenuFruit tea $64加入士多啤梨、藍莓...等,溫熱的水溫讓果酸及果香發揮得淋漓盡致! 茶味清怡微酸,不錯喝!蕃茄紅酒燴藍青口 $168加入蕃茄蓉的醬汁,呈橙紅色,口味濃郁又惹味!藍青口既大隻又份量豐足! 把本身鮮味的藍青口提升口味,食落夠入味又惹味!煙三文魚蝴蝶粉配刁草檸檬汁 $168以檸檬汁烹調,令整體也清新起來! 蝴蝶粉口感帶煙韌,均勻沾上檸檬忌廉汁,除了表面的煙三文魚之外,其他的三文魚都是炒熟,油脂豐富又香口!北海道帶子明太子意粉配三文魚籽 $208帶子有4大粒,煎至不會全熟的狀態,可保持鮮嫩甜美不韌!醬汁 creamy 而不膩,意粉均勻入味,明太子及三文魚籽都好夾味!

這裡依然貫徹型格裝潢,別具一格!

Menu

Fruit tea $64
茶味清怡微酸,不錯喝!
Fruit tea
蕃茄紅酒燴藍青口 $168
 把本身鮮味的藍青口提升口味,食落夠入味又惹味!

蕃茄紅酒燴藍青口
煙三文魚蝴蝶粉配刁草檸檬汁 $168
以檸檬汁烹調,令整體也清新起來!

煙三文魚蝴蝶粉配刁草檸檬汁
北海道帶子明太子意粉配三文魚籽 $208
帶子有4大粒,煎至不會全熟的狀態,可保持鮮嫩甜美不韌!
2019-08-19
$334.5 (晚餐)
Fruit tea
蕃茄紅酒燴藍青口
煙三文魚蝴蝶粉配刁草檸檬汁
2019-10-08 200 浏览
今日喺同男朋友嘅二人lunchtime,兩個人睇完食評推介之後,最後都決定來呢度。我哋兩個都喺大胃王,我就點咗黑松露大啡菇義大利飯,男朋友食芝士焗加拿大龍蝦義大利飯,仲點咗一份煙鴨胸無花果沙律同埋甜品心滿意足。我嘅黑松露啡菇義大利飯分量足,整碟香味十足,黑松露嘅味道十分香濃,飯粒口感啱啱好,吸收咗香濃嘅醬汁,上邊嘅大啡菇嫩滑,好食。男朋友個份我有試味,龍蝦算喺大只嘅,芝士味都夠足,焗飯幾唔錯。沙律就夠嗮新鮮,煙鴨肉都幾唔錯。甜品好大碟兩塊蛋糕,兩個馬卡龍,味道都幾好。兩個人全部解決嗮所有嘅菜,食得好滿足。
2019-10-06 233 浏览
友人生日, 今晚放工就跟友人到Shine慶祝。Shine主打西餐,散叫,有沙律前菜,扒類,意粉,意大利飯,甜品,飲品等等。芝士西西里蕃茄煙肉焗薯皮薯皮承托著滿滿滿的芝士蕃茄煙肉,味道濃郁。香煎挪威三文魚扒配青瓜檸檬乳酪三文魚扒不會過熟,嫩滑,熟度恰到好處。配上青瓜檸檬乳酪,不會有膩滯感,份外清新。燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁安格斯肉眼扒牛味濃, 牛扒有嚼勁, 做得不錯。心滿意足由tiramisu和紅絨強糕組成。兩者皆香而綿滑。
友人生日, 今晚放工就跟友人到Shine慶祝。

芝士西西里蕃茄煙肉焗薯皮

薯皮承托著滿滿滿的芝士蕃茄煙肉,味道濃郁。

香煎挪威三文魚扒配青瓜檸檬乳酪

燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁

安格斯肉眼扒牛味濃, 牛扒有嚼勁, 做得不錯。

心滿意足由tiramisu和紅絨強糕組成。兩者皆香而綿滑。
2019-10-06 154 浏览
今晚放工和友人來到Shine盡興一番。晚上差不多8點到,已坐滿人。我們被按排坐bar枱。雖然是坐bar枱,但都幾舒服。叫了前菜北海道帶子配三文魚子沙律$128上枱時,擺設都幾精緻。上面是帶子和三文魚子。下面是沙律菜。帶子新鮮。三文魚子又是我喜愛的。燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁$368安格斯肉眼扒要了七成熟。肉質燒得剛剛好,不嚡口,牛味香濃。Full of passion $68一杯有少女心的飲品。朱古力心太軟 $80朱古力心太軟是暖暖的,配上雪糕來吃,挺好吃。

叫了前菜北海道帶子配三文魚子沙律$128

燒安格斯肉眼扒配野菌紅酒燒汁$368

安格斯肉眼扒要了七成熟。肉質燒得剛剛好,不嚡口,牛味香濃。

Full of passion $68

一杯有少女心的飲品。

朱古力心太軟 $80

朱古力心太軟是暖暖的,配上雪糕來吃,挺好吃。
2019-10-04 172 浏览
星期五晚想同朋友食個飯飲下酒放鬆下,就嚟咗呢間尖沙咀嘅Shine啦,我哋一樣叫咗個main course同埋一杯cocktail首先講下啲嘢飲先,有好多唔同種類嘅cocktail亦都有冇酒精嘅飲品,朋友呢杯mojito就多唔介紹啦~味道好fresh 我呢杯就係溝左咖啡酒同cream嘅味道都幾特別,值得一試主菜方面我地就嗌咗個招牌嘅burger,除咗有新鮮嘅安格斯漢堡肉之外,仲有大大塊煙肉同埋新鮮嘅洋蔥圈係個包到,配薯條嘅份量亦都好多,仲要係厚切添!好值得推薦,而且份量十足朋友就叫咗個德國豬手,好貼心嘅係佢已經切好晒俾我哋,咁就唔需要自己慢慢切啦特製嘅芥辣汁甜甜辣辣咁真係幾好味呀,呢度環境好好絕對適合大家同朋友嚟食個dinner同飲番杯酒

我呢杯就係溝左咖啡酒同cream嘅味道都幾特別,值得一試

2019-08-12
近日壓力過大,放工後想好好發洩一下,決定約bff到cafe大吃一餐~ Cafe方面,我早已有心水,所以先約好在尖沙咀地鐵站,再一同前往,沿地鐵站步行不到2分鐘,來到「Shine」~   這家餐廳其實早於大半年前已幫襯過,很喜歡這裏的環境,座位寬敞,又充滿格調~ 我們決定先點飲品,因為bff患有選擇困難症,點菜雖然用上一段時間! Banana Chocolate Smoothie 口感不錯,不會太杰,朱古力味很重,帶有香蕉甜香! Ice Rose Latte Latte很有層次,奶香與咖啡配合得很好,非常順喉,入口帶淡淡玫瑰香~  北海道帶子配三文魚籽沙律賣相有趣,上層是北海道帶子及三文魚籽,下層是沙律菜,帶子新鮮又鮮甜,加入三文魚籽,又多一份鹹香,而沙律菜內加了西柚、青蘋果片等,口感豐富,酸酸甜甜很開胃~ 脆炸德國鹹豬手配蜜糖芥末醬 鹹豬手份量足,外層脆卜卜,皮肉之間有一層富有彈性,口感帶點微黏的膠原層,對於養顏非常有幫忙,而 內層肉質嫩滑,配上惹味蜜糖芥末醬,很好吃~  特級安格斯漢堡配脆炸薯條 漢堡大大個,餡料豐富,內裏放滿蕃茄、洋蔥圈、沙律菜、大啡菇、煙肉及芝士汁,單

Banana Chocolate Smoothie

口感不錯,不會太杰,朱古力味很重,帶有香蕉甜香!

Ice Rose Latte Latte

北海道帶子配三文魚籽沙律

脆炸德國鹹豬手配蜜糖芥末醬

特級安格斯漢堡配脆炸薯條

漢堡大大個,餡料豐富,內裏放滿蕃茄、洋蔥圈、沙律菜、大啡菇、煙肉及芝士汁,單單看賣相就令我垂涎。安格斯的肉質有點乾身,幸好內裏有蕃茄及大啡菇,多添幾分濕潤,令整個配搭變得完美,不過,若將大啡菇換上牛油果,效果應該更好~

Shine
尖沙咀北京道12A號太子集團中心6樓
2019-10-01
2019-10-03 750 浏览
尖沙咀雖然食市林立,不過,要數地點就腳,而又高質的cafe,個人認為非 "Shine" 莫屬。雖然近日大圍因素不景氣,不過,這天來到食客極多。從餐牌上看,找不到set dinner,唯有單點,而這裏的食物選擇不少,沙律、開胃小食、主菜、意大利飯、意粉、甜品及飲品,應有盡有。Cafe LatteLatte上有美美拉花,口感細滑,入口充滿濃濃奶香,伴隨咖啡的醇厚香味,讚。Rose Tea 花茶以小花壺形式送上,玫瑰花味清幽,香味突出,喝光後還可以要求待應添加熱水,服務窩心。龍蝦湯龍蝦湯湯質濃稠適中,龍蝦味濃厚,鮮味十足,入口除了有海鮮香外,還有淡淡香草味。牛油果大蝦沙律 沙律份量非常多,足夠2-3人享用,牛油果口感潤澤,大蝦爽口彈牙,加上味道清新的沙律菜,非常醒胃。北海道帶子明太子意粉配三文魚籽北海道帶子厚身,味道鮮甜,而這個意粉的醬汁非常多,幾乎每一條麵條都能掛上滿滿的忌廉明太子醬汁,加上三文籽的淡淡鹹香,挺不錯。和風鮭魚意大利飯 賣相與意大利粉有點相似,都是加上了三文魚籽,三文魚籽充滿爆破感,與鮭魚的味道超搭,鹹香有提鮮作用,感覺有點像西式親子丼,讚。

雖然近日大圍因素不景氣,不過,這天來到食客極多。

Cafe Latte

• 龍蝦湯
  • 北海道帶子明太子意粉配三文魚籽
  • 北海道帶子明太子意粉
2019-10-03 135 浏览
走入呢間餐廳,已經感覺到氣氛不錯,調暗的燈光令環境很有情調,餐廳設有吧枱,沙發卡位,很適合傾計。食物分類細緻,從沙律頭盤到甜品,選擇都相當豐富。每張枱都有仿真蠟燭,令到氣氛好好。薄荷朱古力,香濃的朱古力散發出清爽的薄荷口感,很易入口。北海道赤身帶子配三文魚籽沙律,分為兩層,沙律在底,黑醋沙律,十分開胃。上層就系主角帶子同魚籽,帶子好大粒,鮮甜的口感好贊。主菜的擺盤超美的,其中香煎挪威三文魚扒配青瓜檸檬乳酪,心思細膩,擺盤充滿藝術感,三文魚肉質保持鮮嫩,熟度正合適,不會太老,檸檬乳酪好特別,帶出淡淡乳酪香,咁樣食比用沙律醬更健康。香煎太平洋鱸魚配普羅旺斯燉菜,鱸魚好大塊,配菜用左多種新鮮蔬菜同蕃薯蓉,口感清爽,色香味全。

食物分類細緻,從沙律頭盤到甜品,選擇都相當豐富。

每張枱都有仿真蠟燭,令到氣氛好好。

薄荷朱古力,香濃的朱古力散發出清爽的薄荷口感,很易入口。