2023-08-02
˜”*°•.˜”*°• Sabrosa。•°*”˜.•°*”˜🔅銅鑼灣區❂ Grill Octopus Salad 💵 HK$ 198大大條嘅原條八爪魚鬚好大條🥰口感好爽腍🫠配埋紅椒莎莎醬😋不錯❂ 味噌蟹膏西班牙飯 💵 HK$ 228呢個係一個Daily Special蟹膏西班牙飯好精緻🥰 兩個蟹殼上鋪鋪滿悶悶蟹膏嘅西班牙飯✨蟹膏係有用味噌調味過, 味道非常濃郁, 既咸咸香香又超級鮮味🤤 Yummy🥰❂ 傳統西班牙烤乳豬 💵 HK$ 238烤乳豬個皮燒得好脆口✨佢既肉係肥瘦適中, d肉都好juicy食落口有好香既油脂🤤再點埋佢配有燒烤醬同蘋果醬仲更加帶出乳豬既味道😊❂ 蒜味虎蝦 💵 HK$ 128虎蝦質感好彈牙爽口, 同好香蒜味勁惹味❂ 巴斯克焦香芝士蛋糕 💵 HK$ 88巴斯克焦香芝士蛋糕好creamy好綿密芝士味好香濃🥰而且又唔會太甜蠻不錯呢❂ 自家製西班牙油條 💵 HK$ 88我覺得呢個西班牙油條做得非常非常非常出色😂真係必食既西班牙甜品🥰佢係即叫即整🤤上枱嘅時候係熱辣辣超香脆, 食落去絕對係外脆內軟, 再配上我好鍾意嘅玉桂糖粉同濃郁嘅朱古力醬😛再加埋佢配上既雪糕一d都吾馬虎😋
🔅銅鑼灣區
❂ 味噌蟹膏西班牙飯 💵 HK$ 228
呢個係一個Daily Special
❂ 傳統西班牙烤乳豬 💵 HK$ 238
烤乳豬個皮燒得好脆口✨
佢既肉係肥瘦適中, d肉都好juicy
食落口有好香既油脂🤤
再點埋佢配有燒烤醬同蘋果醬
仲更加帶出乳豬既味道😊
❂ 蒜味虎蝦 💵 HK$ 128
虎蝦質感好彈牙爽口, 同好香蒜味
勁惹味
❂ 巴斯克焦香芝士蛋糕 💵 HK$ 88
巴斯克焦香芝士蛋糕好creamy好綿密
芝士味好香濃🥰而且又唔會太甜
蠻不錯呢
❂ 自家製西班牙油條 💵 HK$ 88
我覺得呢個西班牙油條做得非常非常非常出色😂真係必食既西班牙甜品🥰佢係即叫即整🤤上枱嘅時候係熱辣辣超香脆, 食落去絕對係外脆內軟, 再配上我好鍾意嘅玉桂糖粉同濃郁嘅朱古力醬😛再加埋佢配上既雪糕一d都吾馬虎😋 到而家都覺得好回味🤤