2023-04-01
想講依間餐廳既身處位置同內在環境有種奇妙既落差感😂😂😂仲奇妙過所謂既隱世餐廳😂係The one 睇戲/係諾士佛台有下一場前即興想食餐法國菜嗰陣請務必要諗起佢,真心係唔差der 😋前菜✨香煎鴨肝伴鴨肝慕絲多士($138)喂成個combination expected 得來又驚喜Wo! 烤到表皮微脆既無花果、油脂豐富既鴨肝同黑醋沙律配合得天衣無縫!睇得出用料唔係行貨,煮嗰個掌握火候都掌握得好好,完全超出咗商場餐廳應有既水準 LOL主菜✨招牌威靈頓羊架 ($288)呀!依道菜佢對得住個價錢的!羊嫩蘇皮脆,中間夾住嗰層松露蘑菇醬同Parma ham 調味調得好好😚如果伴碟既mint sauce 再俾多少少就好啦!✨紅酒牛肋肉全蛋闊面($168)最鐘意係個面,掛汁得來又保持到佢本身既蛋香同彈性👍牛肋肉質素都ok,有三大掛,食完依碟我同fd已經再叫唔落甜品😩🍸Kir Royal ($108)新鮮藍莓🫐遇上意大利氣泡酒,係唔錯既餐前小飲,當正酒咁飲我會嫌少少太甜haha.🪄唯一可以改善既一點係環境🤥或者因為環境所限,啲枱同枱真係安排得太逼🤒依樣係成餐唯一好唔法國菜既一樣野haha 但本身如果你都pl
前菜
✨香煎鴨肝伴鴨肝慕絲多士($138)
主菜
✨招牌威靈頓羊架 ($288)
✨紅酒牛肋肉全蛋闊面($168)
🍸Kir Royal ($108)
🪄唯一可以改善既一點係環境🤥或者因為環境所限,啲枱同枱真係安排得太逼🤒依樣係成餐唯一好唔法國菜既一樣野haha 但本身如果你都plan咗食完就會去第二場就無所謂啦hahahaha (發出豪爽的笑聲