2021-10-05 48 浏览
百年難得一次走入元朗,竟然俾我發掘到呢間性價比高汁餐廳!餐廳走工業風設計燈光柔和座位闊落舒適格調悠閒龍蝦汁唔會假,蝦肉爽口!調味剛好好中意佢用合桃包做底,係誠意的表現!薯條自家製,脆卜卜,味濃!炸左的羽衣甘藍好特別,似紫菜口感!個汁好清新,食落的感覺好新鮮Egg Benedict 同樣用會桃包!有2夥流心蛋!食得出係日本靚蛋!同時味道少少酸~刺激味蕾甜品waffle 有麻糬做內餡!擺盤十分講究絕對係誠意之作PS: 最後一提!服務好,味道好,性價比高推動我寫食評鼓勵下👏👏👏
百年難得一次走入元朗,
竟然俾我發掘到呢間性價比高汁餐廳!

餐廳走工業風設計
燈光柔和
座位闊落舒適
格調悠閒

龍蝦汁唔會假,蝦肉爽口!調味剛好

好中意佢用合桃包做底,係誠意的表現!
薯條自家製,脆卜卜,味濃!

炸左的羽衣甘藍好特別,似紫菜口感!

個汁好清新,食落的感覺好新鮮

Egg Benedict 同樣用會桃包!
有2夥流心蛋!
食得出係日本靚蛋!
同時味道少少酸~刺激味蕾

甜品waffle 有麻糬做內餡!

擺盤十分講究
絕對係誠意之作

PS: 最後一提!服務好,味道好,性價比高
推動我寫食評鼓勵下👏👏👏

2021-10-05 46 浏览
今日放工之後同朋友嚟到元朗呢間叫proton嘅Cafe食晚飯,餐廳行工業風,以水泥灰色為主,俾人感覺好乾淨舒服。餐牌選擇都唔少,感覺到係有心思設計嘅菜式。我同朋友就叫咗鵝肝安格斯牛肉漢堡配薯條、慢烤黑松露法國黃油雞、雜莓藍莓焦糖班cake、手工啤酒、乾雜果冷萃咖啡。乾雜果冷萃咖啡一上到嚟,外型非常討好,好似cocktail咁,入口甜甜地,無咖啡本身嘅苦澀味,但就集咖啡香同果香於一身,味道相當唔錯,就連唔特別鍾意咖啡嘅朋友都覺得好好飲。跟住上嘅就係呢個鵝肝牛肉漢堡配薯條,薯條炸得香脆,味道都係想像中嘅好食。但個漢堡就相當有驚喜,牛肉厚身但非常Juicy夠味。我同朋友本身都唔特別鍾意食鵝肝,但佢嘅鵝肝油令到成個漢堡變得更香。黑松露黃油雞一入口,黑松露嗰種香味就喺口腔裏面爆發,雞皮脆卜卜,底下嘅薯仔都有用忌廉等調味料調味,好食!建議個雞唔點醬更好食。最後食埋個雜莓藍莓班戟就完結咗今日咁豐富美味嘅一餐,下次一定會再嚟試佢其他嘅食物。
餐牌選擇都唔少,感覺到係有心思設計嘅菜式。

黑松露黃油雞
用餐优惠
試食活動
2021-09-28 90 浏览
元朗d cafe 越開越多,間間都好似差唔多。Proton 個名吸引左我,可能讀理科嘅關係,一見到proton 依個咁學術嘅term 就入左去。咁當然,佢嘅裝修都好新同小工業風,overall 都係舒服嘅佢有一個小小嘅outdoor area, 原來係比狗入。狗主們又多一個好嘅選擇。入面位唔太多,peak hour or weekend可能要等位。menu 唔算太花巧,所以可以精d同專住d.又上個炸雞。我冇稔過咁大份咁多舊。$72 算係咁。炸雞竟然有蕃紅花係面。d saffron 我係city super 買小小都已經$1xx.$72 嘅炸雞,都有咁多。唔識食嘅人一定會以為係普通伴碟,分分鐘食都冇食。老闆真係落重本去煮。ice mocha唔太甜,重可可味。環保嘅吸管。M7 和牛多士。和牛個汁甜甜地,幾開胃。d 牛我就唔太識食,唔un.不過個包先係主角。自家整嘅酸種包,入面仲有d 合桃。如果有得淨買包我一定買番去食。太好食了。炸薯條就好夠脆,d 沙律就正正常常。最後甜品choclate brownie icecream好耐冇食過熱嘅brownie, d 雪糕係溶緊咁上。打卡一流老闆十分好
元朗d cafe 越開越多,間間都好似差唔多。

佢有一個小小嘅outdoor area, 原來係比狗入。
狗主們又多一個好嘅選擇。

menu 唔算太花巧,所以可以精d同專住d.
Chicken  pops,  honey  mustard  aioli

又上個炸雞
我冇稔過咁大份咁多舊。
$72 算係咁。
$72 嘅炸雞,都有咁多。
唔識食嘅人一定會以為係普通伴碟,分分鐘食都冇食。
老闆真係落重本去煮。

iced  mocha
ice mocha
唔太甜,重可可味。
環保嘅吸管。

M7和牛多士

M7 和牛多士。
和牛個汁甜甜地,幾開胃。
d 牛我就唔太識食,唔un.
不過個包先係主角。
自家整嘅酸種包,入面仲有d 合桃。
如果有得淨買包我一定買番去食。
太好食了。
炸薯條就好夠脆,d 沙律就正正常常。

Chocolate  brownie,  ice  cream

最後甜品
choclate brownie icecream

好耐冇食過熱嘅brownie, d 雪糕係溶緊咁上。
打卡一流

老闆十分好人
仲同我講夜晚黎+$8 就有movenpick 雪糕放題

遲d 我唔知依間野會唔會加價,而家趁佢未加價就快啲再約朋友食多次。
2021-09-27
iced  mocha
M7和牛多士
✅Proton今次朋友就帶左我去呢間係元朗既cafe環境係比較開放式 都幾chill仲係pet friendly既小店所以都見到有唔少人帶埋狗狗黎食🔆M7 WagyuBeef Toast $128呢到既酸種麵包比較出名 係必叫之選我哋揀左和牛 好香牛味加埋個肉汁 蔬菜同烘左既麵包食落麵包帶少少酸味又好脆💛味道: 3.5/5🔆Italian Black Truffle and Mushroom Carbonara Handmade Pasta $98佢呢到既意粉係自家製既粗幼度適中 都算幾有咬口唔會話太腍 carbonara係好典型既味道幾好食的 但唔會話有太大驚喜味道: 3.3/5🔆Honey Mustard chicken wings $60小食就叫左雞翼 佢個脆漿唔會太厚 都幾香脆鬆化雞翼炸完都好juicy👍🏻個蜜糖芥末醬既味道幾好 醒醒甜甜🤪味道: 3.6/5🔆Fresh Bake Belgium Waffle $72甜品就要左比利時窩夫佢係將牛角包壓成窩夫既形狀所以食落有酥皮既口感加埋雜莓同雪糕 甜甜地又唔會太漏味道: 3.8/5🔆Tokyo Matcha Latte
✅Proton

反而牛奶味就比較重😆

味道: 3.2/5

地址: 元朗教育路83號地舖
2021-09-20 53 浏览
同另一個同住元朗嘅朋友嚟到呢間新新地嘅cafe佢喺教育路最開頭嘅位置唔太起眼唔特登行過去都唔知原來開咗間新嘢😮鋪面裝修好簡潔,入面位唔多但都坐得舒服唔會話好逼😉見咁多人話手制意粉好食我哋都叫咗蟹肉手制意粉試吓仲叫咁羽衣甘藍大菇香草risotto 仲有黑松露薯條講咗黑松露薯條先~薯條就咁食咩都唔點都夠味炸到啱啱好😋黑松露醬我自己覺得點嫌淡味但朋友就覺得好正不過點茄汁都好好食🥳蟹肉意大利粉佢啲意粉真係幾特別比一般意粉粗同厚亦都係彈牙仲好香蛋味個人覺得食落唔多似意粉好特別朋友大讚佢好食😚至於我自己就鍾意呢個飯多啲!佢好夠汁而且我欣賞佢唔會好膩另外啲飯都唔會過煮得太硬或者爛口感啱啱好😆羽衣甘藍唔知係咪炸過嚟(?)總之食落去脆脆地有啲似紫菜咁🤣
同另一個同住元朗嘅朋友
嚟到呢間新新地嘅cafe
佢喺教育路最開頭嘅位置
唔太起眼
唔特登行過去都唔知原來開咗間新嘢😮
鋪面裝修好簡潔,入面位唔多
但都坐得舒服
唔會話好逼😉

見咁多人話手制意粉好食
我哋都叫咗蟹肉手制意粉試吓
仲叫咁羽衣甘藍大菇香草risotto
仲有黑松露薯條
黑松露薯條

講咗黑松露薯條先~
薯條就咁食咩都唔點都夠味

個人覺得食落唔多似意粉
好特別
朋友大讚佢好食😚
羽衣甘藍risotto

至於我自己就鍾意呢個飯多啲!
佢好夠汁
而且我欣賞佢唔會好膩
另外啲飯都唔會過煮得太硬或者爛
口感啱啱好😆
羽衣甘藍唔知係咪炸過嚟(?)
總之食落去脆脆地
有啲似紫菜咁🤣
2021-09-20
黑松露薯條
羽衣甘藍risotto
元朗成日都有新餐廳,教育路呢間工業風設計,吸引到我眼球,因為樓底好高,感覺好relax所以約朋友夜晚去食飯啦同埋後來先知,呢間係一間寵物友善餐廳其實之前都無為意佢食物有乜特別,主要覺得好舒服阿拉斯加蟹肉鮮蝦黑蒜手打意大利麵原來係手打意大利麵粗身,有煙韌感蝦都幾大隻蟹肉就唔係好多日本鮮帶子意大利黑松露帶子大大粒,雖然我覺得黑松露唔係好重,但整體味道都濃郁不過份量唔算好大,食量大既男人,就唔夠飽啦另外仲有甜品,同朋友黎傾計,食埋甜品都唔錯
所以約朋友夜晚去食飯啦

同埋後來先知,呢間係一間寵物友善餐廳

其實之前都無為意佢食物有乜特別,主要覺得好舒服

阿拉斯加蟹肉鮮蝦黑蒜手打意大利麵
原來係手打意大利麵粗身,有煙韌感
蝦都幾大隻
蟹肉就唔係好多

日本鮮帶子意大利黑松露
帶子大大粒,雖然我覺得黑松露唔係好重,但整體味道都濃郁

不過份量唔算好大,食量大既男人,就唔夠飽啦
另外仲有甜品,同朋友黎傾計,食埋甜品都唔錯
2021-09-11 55 浏览
元朗人終於一訪呢個hit左好耐既café! 呢個工業風真係好吸引😍😍 平日既晚飯時間來仲唔洗等位~~~黑松露黃油雞 ($220)好大portion 仲有portobello / 大蒜 / potato gratin 做sides Potato gratin入面仲有忌廉 無blend到薯蓉咁 仲有咬口 好香 而雞係先煎後焗 食落D肉好滑 😍😍 -帆立貝黑松露意大利飯 ($148)好少見risotto咁大份 ! 上面仲有好多saffron 帆立貝入面唔係熟哂 有少少生 好正😍覺得個汁可以再濃D就perfect ☺️-以上都係加$68有是日餐湯 沙律同包個餐湯好有驚喜! 😍 係蕃茄湯 甜酸度剛剛好 feel到蕃茄原材料好高質 飲落好舒服好暖胃😋😳沙律係帆立貝蟹籽沙律 好鮮 係覺得落得太多胡麻醬 cum左原本帆立貝既鮮 食完呢D前菜都已經有少少飽🤣店員好attentive 會不斷幫你refill水同換碟👍👍亦Feel到老闆好有心做 食完佢過來問feedback 最後直頭坐低傾左15分鐘🤣

黑松露黃油雞 ($220)
帆立貝黑松露意大利飯 ($148)
好少見risotto咁大份 ! 上面仲有好多saffron
帆立貝入面唔係熟哂 有少少生 好正😍
覺得個汁可以再濃D就perfect ☺️
以上都係加$68有是日餐湯 沙律同包

2021-09-07 64 浏览
見proton開咗一段時間,水準應該穩定咗,就去試吓。proton係寵物友善餐廳,户外位長期有狗狗攤喺度好qq,室內座位都算寬敞。夏日熱辣辣,嗌咗碟沙律同杯咖啡。❶ 泰式香辣虎蝦野菜沙律泰式醬汁西式雜菜沙律大玩fusion確實無得輸🤤泰式醬汁就是要具備少辣又清新嘅味道🌬🌶配埋新鮮嘅沙律菜,仲有西柚同香桃😍真係愈食愈開胃😋虎蝦無咩蝦味,但我只當佢係依碟沙律菜嘅配角😅因為個sauce同沙律菜/水果配搭真係幾新穎又好味😋😋❷ Long black有點失望,味道有啲怪,同埋口感有啲薄,似americano

❶ 泰式香辣虎蝦野菜沙律
泰式香辣虎蝦野菜沙律

❷ Long black
Long  black

有點失望,味道有啲怪,同埋口感有啲薄,似americano
2021-08-21
午餐
泰式香辣虎蝦野菜沙律
2021-09-03 54 浏览
元朗工業風西式餐廳,環境舒適空間感十足,在星期一想寧靜的晚上,2人餐廳邊食邊閒聊是不錯之選。【法國佬香檳魚湯煮藍青口】餐名不難令人想像就是蒜蓉忌廉煮青口,唯一不同的是餐廳特意多配了一塊法包,是頗新鮮的組合,因為喜歡吃此菜的人自不然喜歡蒜香忌廉汁,法包沾上滿滿的汁再加一口青口,頗好味的!而選用藍青口一般比普通青口肉質嫩滑,味道鮮甜,若在當造季節之時肉質更加肥美可口。【日本刺身帶子、野菌黑松露意大利飯】帶子肉厚,兩面煎得金黃香口不會過熟,而加上野菌黑松露意大利飯,是不會輸的配搭!【烤美國prime牛肉眼(10安士)】5成熟的牛肉眼扒,配菜有芝士焗薯,小番茄,香菇,生菜,以配菜來說,份量是非常十足!牛眼扒雖兩側未夠5成熟,但不影響整體味道。而這個份量足以供2人食用。

【法國佬香檳魚湯煮藍青口】

【日本刺身帶子、野菌黑松露意大利飯】

【烤美國prime牛肉眼(10安士)】

2021-09-01 48 浏览
元朗又開咗間新派咖啡店☕️,寵物友善啱晒養狗之人,門外有梳化同座椅可以選擇,看看運氣😅。提供一般西式餐飲,環境寧靜唔焗促🥸———————————————————————————🍽虎蝦🦐、阿拉斯加蟹肉🦀、粉紅汁手工意粉🍝💬超多蟹肉,汁醬好濃厚,比較杰身,夏天想吃得清爽一點,但味道不錯☺️.🍽蜜糖芥末雞翼🐓💬賣相吸引,雞翼係脆炸,夠香脆,得4隻唔夠喉喎😏.☕️凍鮮奶咖啡、凍莫卡💬咖啡可能再濃郁點會更好,冰🧊嘅融化好化變得好淡
———————————————————————————
🍽虎蝦🦐、阿拉斯加蟹肉🦀、粉紅汁手工意粉🍝
🍽蜜糖芥末雞翼🐓
💬賣相吸引,雞翼係脆炸,夠香脆,得4隻唔夠喉喎😏
☕️凍鮮奶咖啡、凍莫卡
💬咖啡可能再濃郁點會更好,冰🧊嘅融化好化變得好淡
2021-08-31 61 浏览
呢間cafe嘅裝潢行工業風路線,簡約又型格,而且pet friendly,見到門口有隻著得好型嘅🐶坐係梳發做model💓 🦞 Surf & Turf 🥩 $398法式黑椒USDA安格斯牛柳、烤原隻龍蝦尾,配時令薯菜牛柳🥩要咗7成熟,staff細心介紹話佢哋首先煎下封邊,然後焗到相應嘅熟度,用鹽同黑椒作調味。見到顏色粉嫩得黎又唔會血淋淋👍🏻 咬落好有驚喜,非常嫩口,牛味香濃,點住燒汁食好正~龍蝦尾🦞預先起咗肉好貼心,面頭灑上少少黑椒,肉質好爽口彈牙,非常新鮮🤩 大大舊嘅焗薯仔🥔 面頭有厚厚嘅芝士🧀cream同煙肉🥓,另外啲菇同埋車厘茄都好fresh。個人私心推薦呢個main dish💯🍎 即焗法式蘋果、雪糕 $72飯後甜品💕 面頭係肉桂,外脆內軟,好香口。切開入邊係滿滿嘅青蘋果同埋提子粒,帶少少酸。另外仲有曲奇雪糕,配埋脆口嘅穀物,而且有好多水果,包括西柚、香蕉、士多啤梨、藍莓、青蘋果。🥬 Kale Mix $55健康之選,有羽衣甘藍、青蘋果、青瓜,類似五青汁,都係用高纖維嘅青色蔬果製作而成,有好多好處。飲落酸酸甜甜、好開胃,而且食到粒粒嘅蓉,真材實料👍🏻兩位男staff好有禮貌,服務態

🦞 Surf & Turf 🥩 $398
法式黑椒USDA安格斯牛柳、烤原隻龍蝦尾,配時令薯菜

🍎 即焗法式蘋果、雪糕 $72

🥬 Kale Mix $55

兩位男staff好有禮貌,服務態度又好👍🏻 後生男staff入座時會介紹返今日嘅餐湯同沙律,而且幫我地換把鋒利嘅刀去切牛;👨🏼‍🦲男staff見到阿媽一袋二袋,主動攞個架比佢放,同埋比碟我地share嘢食,最後仲會問我地覺得食物點 💯 值得encore!
2021-08-31 33 浏览
裝修環境很好,是一個和朋友享受美食聊天的好地方,亦是打卡拍照的好地方和朋友分別叫了一個阿拉斯加蟹肉大混戰(蟹肉蟹膏蟹籽),和一個日本廣島蠔藍青口忌廉手打意大利麵,可以試試
2021-08-30 37 浏览
۵ ❥ ᴘʀᴏᴛᴏɴ ⋆ ۵⑀∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝✑ ✑ ʟᴇᴍᴏɴ ᴘʀᴏᴛᴏɴ$₆₈✑ ✑ 魚湯煮青口$₉₈✑ ✑ 蜜糖雞翼$₆₈✑ ✑ 龍蝦虎蝦蝦籽手工意粉 $₁₆₈✑ ✑ 慢烤黑松露法國黃油雞$₂₂₀➴ ᴘʀᴏᴛᴏɴ有室外座位,主子可帶寵物一同用餐🐶🐱見到元朗ᴘʀᴏᴛᴏɴ ᴍᴇɴᴜ有手工意粉即刻要試🥰 龍蝦虎蝦蝦籽手工意粉 $₁₆₈意粉較粗身扁身 富蛋香味道 可惜係偏淋身 因為好重海鮮味道 麵條掛滿蝦籽海鮮醬汁 而且龍蝦絕對唔係急凍龍蝦橡膠 係質感爽彈鮮甜嘅龍蝦❣️➴ 慢烤黑松露法國黃油雞$₂₂₀烤雞外皮香脆雞肉嫩滑多汁 雞皮外塗滿黑松露醬 特別要讚心思位 係配上芝士煙肉焗薯同蔬菜/✿˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞☞ ☞ ᴘʀᴏᴛᴏɴ ﹙元朗﹚元朗教育路₈₃號地舖˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞
۵ ❥ ᴘʀᴏᴛᴏɴ ⋆ ۵

∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝

✑ ✑ ʟᴇᴍᴏɴ ᴘʀᴏᴛᴏɴ$₆₈
✑ ✑ 魚湯煮青口$₉₈
✑ ✑ 蜜糖雞翼$₆₈
✑ ✑ 龍蝦虎蝦蝦籽手工意粉 $₁₆₈
✑ ✑ 慢烤黑松露法國黃油雞$₂₂₀

➴ ᴘʀᴏᴛᴏɴ有室外座位,主子可帶寵物一同用餐🐶🐱

而且龍蝦絕對唔係急凍龍蝦橡膠 係質感爽彈鮮甜嘅龍蝦❣️

特別要讚心思位 係配上芝士煙肉焗薯同蔬菜

/✿

☞ ☞ ᴘʀᴏᴛᴏɴ ﹙元朗﹚
元朗教育路₈₃號地舖

♡ 𝑃𝑙𝑒𝑎𝑠𝑒 𝑙𝑖𝑘𝑒﹐ 𝑓𝑜𝑙𝑙𝑜𝑤 𝑎𝑛𝑑 𝑠ℎ𝑎𝑟𝑒 ⍢ ♡

∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝

🥯𝐿𝑜𝑣𝑒 𝑡𝑜 𝑘𝑛𝑜𝑤 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑟𝑒𝑐𝑒𝑛𝑡 𝑔𝑜﹣𝑡𝑜 𝑠𝑝𝑜𝑡𝑠 𝑖𝑛 𝐻𝐾🥯
2021-08-24 107 浏览
元朗最近開咗幾間新嘅Cafe,每一間都有唔同嘅特色同靚裝修,今次係晏晝時間就揀咗呢間嚟食brunch,裝修同環境都好舒服👍🏻的確係唔錯嘅體驗😇🍴M7和牛、俄羅斯酸菜、芝士、黑蒜、酸種包、薯條首先個toast🥪嘅M7和牛係薄牛肉片嚟,食落唔肥,但有啲似打邊爐嗰啲肥牛薄片🤪醬汁層次好豐富,夾埋啲酸菜同沙律菜成個感覺好開胃,酸種包煙煙韌韌,仲會烘底埋,整體夾埋都唔錯☺️我覺得薯條🍟都係一個驚喜位,好脆同唔油,連平時唔鍾意食薯條嘅媽媽都大讚🤣🤣🤣🍴意大利黑松露野菌卡邦尼手打意大利麵手打意大利麵真係有驚喜🍝,麵條係闊條麵咬落好有質感😍,而且好掛汁,配料都好足夠,不過大家記得襯熱食,因為醬汁凍左就會淡左🥛鮮奶焙茶鮮奶焙茶飲落鮮奶嘅比例比較多,個人覺得焙茶可以再濃味啲,不過要讚嘅係飲落一啲都唔粉👍🏻👍🏻本身仲好想試埋佢啲甜品,不過已經好飽食唔落了🤰🏻,下次再嚟試下個晚餐同甜品先😝

🍴M7和牛、俄羅斯酸菜、芝士、黑蒜、酸種包、薯條

🍴意大利黑松露野菌卡邦尼手打意大利麵

🥛鮮奶焙茶

2021-08-18 61 浏览
同朋友行過元朗見到依間餐廳就比佢吸引左,裝修好靚好有情調,當日係平日7點幾無咩人就決定一試 同朋友坐high table 佢要坐係無冷氣既位置 店員好細心拎左把直身風扇比我地❤️全間餐廳都有好多打卡位 由其是係室外既坐位 可以係咁影相🥰————————日本帶子黑松露意大利飯一款好普遍既意大利飯,但飯既濕潤調得好好,帶子煎得唔錯—————————-美國安格斯鵝肝牛柳我叫左medium rare 但明顯係medium 品質本身係靚肉 鵝肝就係普通貨 表面無煎到脆身亦唔太香 牛柳有兩舊 適合share黎食—————————-總結:本身餐廳係有酒杯亦都有酒同埋酒牌 但店員話未有drink menu🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️比較可惜大家要注意另外食物有水準既 對比價錢我覺得可以接受
————————

日本帶子黑松露意大利飯

一款好普遍既意大利飯,但飯既濕潤調得好好,帶子煎得唔錯

—————————-

—————————-