2022-10-15
Ooo鬧市商場中既優閒餐廳ooO今日放工同朋友去咗尖沙咀K11行街,見到呢間餐廳, 係商場既角落, 店鋪的格調好Chill🥰 , 店中央亦有一棵大樹成間café 好Relax🏕,而且樓底比較高空間感強, 比人一種好舒服既感覺, 適合慢慢食個晚飯傾下計👭!餐牌有好多唔同款嘅主菜可以揀,第一樣當然要揀返佢哋出名嘅Lobster pasta🦞啦,另一款朋友揀咗另一Must Try 推介 🌟Signature Char Siu!OooooOLobster pasta $248 意粉有大大隻嘅波士頓龍蝦🦞,龍蝦上面鋪了廚師特製既蒜汁更添美味, 龍蝦肉質鮮甜結實,正🤩!意粉係用鮮茄pomodori係意大利文嘅蕃茄烹製,意粉好特別, 用👉🏻bucatini飲管粉,意粉看似粗粗的,但中間是有空間的,更有口感👏🏻!我也是第一次食飲管粉😍!OooooOSignature Char Siu $168餐廳自家製烤叉燒,廚師用的烤醬汁味道非常惹味😋,而叉燒烤得岩岩好,推介大家一試👍🏻,另外亦配上烤青蘋果莎莎,自製櫻桃番茄,整體幾出色,怪不知成為餐廳的推介🌟!OooooONINETYs COFFEE BEER (
Lobster pasta $248
Signature Char Siu $168
OooooO
NINETYs COFFEE BEER (FRUITY) $88🍻
CHARDONNAY, CHILE $98🍸
餐廳氣氛真係好適合飲杯酒,傾下計。Coffee Beer 真係幾特別帶有咖啡味既啤酒都係第一次試!