2022-12-02
平日喜歡寫寫字,扮下偽文青,聽聞這裡很有藝術氣氛,就來感受一下,收集墨水,啟動文思。😜餐廳在商場中間,裝飾高雅,有大自然氣息,大幅鏡面顯得地方非常寬敞亮麗,上午時候人客不算多,正好讓我們享受美好時光。💐💐兩個人揀了兩款套餐十款食物,瘋狂的偽文青原是大胃王。😋😋好欣賞設計套餐的人,有幾十樣食物任君選擇,各取所需,豐儉由人。 最喜歡的是有兩款炒蛋,一是白麵豉炒蛋,另一款是蟹肉炒蛋,廚師的創意,普通的食材都變成了極品美食,從來冇想過炒蛋可以咁好食 。😘😘另一款極品食物係巨型蘆筍,特別粗嘅露筍落D青檸汁,甘甜清香,太好味了,感覺如上雲端 ,想不到小小嘅創意調味就將露筍味道提升到最高層次 ,每次來必食。✌️✌️其他食物都整得唔錯,有脆脆米乳酪, 厚肉大雞腿 ,芝士粟米, 檸檬牛油果, 香煎煙肉, 豆苗蘑菇, 羽衣甘藍,仲有烘得香脆嘅麵包,食每啖都可以令人發出讚嘆。最後的咖啡☕令美好 brunch 更上一層樓,醇香的味道令人滿足,令人感恩,令人更欣賞生活的美好。🌹🌞🌺🌻
兩個人揀了兩款套餐十款食物,瘋狂的偽文青原是大胃王。😋😋