2019-04-01 57 浏览
平時行旺角好少會行入銀城嗰度,因為知道入面唔太多商店可以行不過屋企人話我知,銀城入面有間好好食又有情調嘅西餐,叫我有時間一定要試下一坐低,枱上面已經準備好脆餅畀我哋食餐牌幾細心,分開咗意粉類同埋肉類可以揀意粉仲係自由diy,可以揀自己鍾意嘅醬汁同餸菜set dinner唔啱仲可以揀其他嘢食飲品都有好多選擇set dinner有齊沙律同埋湯蔬菜配搭種類多,而且好新鮮DIY Pasta揀咗溫泉蛋芝士醬加闊條麵同雞仲另外加咗20蚊要多款蝦醬汁好creamy,闊條麵嘅口感好爽好好味,喺出面好少西餐有得揀闊條麵香草牛油焗田螺酥盒第一次食田螺加酥皮嘅組合,除左食到田螺香味,仲有酥皮嘅油香同鬆脆,係一個幾特別嘅配搭香烤寶雲酥羊架配紅酒汁羊架上面鋪滿香草,加上羊肉少少香羶味,非常夾我叫7成熟,所以D肉仲係好嫩滑好juicy套餐嘅甜品係一個菠蘿味嘅蛋糕,平時出面好少食到呢種口味嘅蛋糕,幾清新幾特別另外叫左個梳乎厘班戟配雪糕呢個甜品係即叫即整,所以要俾D耐性等下梳乎厘整得好鬆軟,配左吉士醬更香甜好味
平時行旺角好少會行入銀城嗰度,因為知道入面唔太多商店可以行

一坐低,枱上面已經準備好脆餅畀我哋食

餐牌幾細心,分開咗意粉類同埋肉類可以揀
意粉仲係自由diy,可以揀自己鍾意嘅醬汁同餸菜

set dinner唔啱仲可以揀其他嘢食

飲品都有好多選擇

set dinner有齊沙律同埋湯
蔬菜配搭種類多,而且好新鮮

DIY Pasta
揀咗溫泉蛋芝士醬加闊條麵同雞
仲另外加咗20蚊要多款蝦

香草牛油焗田螺酥盒

香烤寶雲酥羊架配紅酒汁
羊架上面鋪滿香草,加上羊肉少少香羶味,非常夾
我叫7成熟,所以D肉仲係好嫩滑好juicy

另外叫左個梳乎厘班戟配雪糕
呢個甜品係即叫即整,所以要俾D耐性等下
梳乎厘整得好鬆軟,配左吉士醬更香甜好味

• DIY Pasta
  • 香烤寶雲酥羊架配紅酒汁
2019-03-31 91 浏览
看到Openrice上如此多好評,決心一試。點了兩個Dinner Set,價錢還算合理,但食物質素就麻麻。先是前菜:炸麵包,油油的,芝士醬也很一般。接下來餐湯,番茄蔬菜湯,同茶餐廳味道相同,沙拉是用罐子裝著,有些新意,味道尚可。然後主菜:我們點了羊排和鴨胸,羊排煮的剛剛好,有羊味,這個我們是滿意的,接下來的鴨胸簡直難吃到天際,又腥又柴。最後甜品:一小塊芝士蛋糕,味道OK,但小到只夠一口,最後飲品正常,無咩特別。

2019-03-29 66 浏览
今次閨蜜揀左間西餐廳想去食環境燈光偏暗 天花裝有小燈泡營造浪漫既環境如果同另一半或者心儀對象 呢到可以做到浪漫氣氛揀左個一個set 散叫2個菜餐前個墨西哥脆片 好吸引我 朋友食左2塊 其他被我食晒 太香脆 個醬酸甜幾好食温泉蛋雜蔬菜大啡菇蔬菜切到好細碎易入口 最愛温泉蛋平時 撈意粉同飯多 撈埋蔬菜食同樣美味 不過溫泉蛋汁唔夠多黑松露忌廉煙鴨胸天使麵set 有沙律 南瓜餐湯同餐飲黑松露忌廉汁好香濃美味 幾出色 煙鴨胸ok 天使麵份量唔夠多千島海鮮Pizza估唔到個份量咁多 薄底唔會咁易食濟食飽 千島醬酸甜令人想食多塊同閨蜜坐得舒服又好傾 都食左差唔多2個鐘幾抵食 夜晚訂座仲有88折 2個人食左3百幾蚊 CP值高
今次閨蜜揀左間西餐廳想去食

千島海鮮Pizza

同閨蜜坐得舒服又好傾 都食左差唔多2個鐘

幾抵食 夜晚訂座仲有88折 2個人食左3百幾蚊 CP值高

• 墨西哥脆片
對於一般打工仔來講,星期五嘅意義非常重大,代表又一個禮拜過去喇,仲唔拿拿林約同事去食返餐。去過Mini Friday 坐位好舒服,食物有水準,確實係做完成個禮拜嘅relex 及吹水好地方。差不多每次都會叫嘅火焰脆燒德國咸豬手($218),上枱有人表演點火,燒完後再攞去廚房切開,皮不太厚,外層香脆,肉質冧滑,試下加一點酸菜,肉味一樣咁香,可順便減低肥膩感。溫泉蛋菠菜大啡菇,菇身厚肉,切開溫泉蛋同菠菜一齊食,香滑帶濃濃的菇味,伴碟有沙律菜及三文魚籽外形嘅珠珠,咬開原來係甜甜地嘅果汁味。DIY Pasta 都係唔錯嘅選擇,先有餐湯及田園沙律沙律菜新鮮爽脆由頭到尾都係自己揀,完全切合自己嘅口味,仲有可以加配菜,大蝦,大啡菇…等等是日DIY香草蕃茄汁配煙鴨胸扁意粉,加配大虎蝦,好吃又好看DIY配甜品一小件

差不多每次都會叫嘅火焰脆燒德國咸豬手($218),

溫泉蛋菠菜大啡菇,

DIY Pasta 都係唔錯嘅選擇,先有餐湯及田園沙律

沙律菜新鮮爽脆

是日DIY香草蕃茄汁配煙鴨胸扁意粉,加配大虎蝦,好吃又好看

DIY配甜品一小件

2019-03-29 57 浏览
放工同朋友仔一齊食晚飯,返左一日工咁辛苦,點可以唔食好d! 我地個日真係好肚餓,好彩入到去就有栗米片等緊我地。入去叫左意粉同埋牛扒。意粉可以自由配搭總類,及醬汁,比起其他餐廳規定了更有自由。意粉軟硬適中,醬汁亦清新好吃。牛扒十分有驚喜,我們點了5成熟。出來熟度剛剛好,不會太生太硬。牛扒淡淡的調味,還可以吃出牛肉的香味,亦委腍滑,絕對是高質抵吃之選。比扒房少了浮誇的賣相,但就有更加好的味道。最後,吃過甜品,就完成了這頓晚餐。甜品的蘋果批出色,外脆內軟,蘋果味清香。

2019-03-28 48 浏览
今晚二人撐枱腳,食西餐。經朋友介紹話好好食所以黎試下。環境都唔錯,坐得都幾舒服,另外裝修都幾靚,其實都幾有氣氛。一坐低就已經送上左墨西哥脆片,初頭我以為配芝士醬,原來佢係配千島醬,啲脆片新鮮熱辣上,所以仲好脆。一嚟就叫咗個黑松露野菌湯,佢野菌嘅份量真係好多,每一啖都有菇,仲好重黑松露味,正。之後點左個意式牛肉丸,一共有五粒,牛肉味好重,配搭埋芝士同薯泥簡直一流。西班牙海鮮飯,我地兩個比較大食,所以叫咗好多澱粉質重嘅食物,佢呢一個海鮮飯份量都幾大,其實都足夠三四個人食,海鮮嘅比重都幾多,同埋食得出都幾新鮮。最後黎個威靈頓牛扒,我都係第一次食,都幾特別,外邊包住酥皮,切落去係5成熟嘅牛扒,酥皮唔算太厚,好味。
2019-03-27
2019-03-28 61 浏览
太耐冇見女朋友,今晚約左女朋友緊係要食好啲啦,所以今晚就約咗女朋友嚟試吓呢間餐廳。我哋book咗八點半枱,但係早到咗,侍應都安排座位俾我哋早啲入去。間餐廳嘅裝修都幾靚,好有美國風味。佢哋嘅dinner set價錢唔貴,佢包咗沙律、餐湯、主菜、甜品同埋嘢飲,呢個價錢算係咁。一嚟到就安排左少少似墨西哥脆片俾我哋,配埋個千島醬,因為我哋太肚餓,我哋好快就食晒。女朋友好鍾意食薯條,所以叫咗個黑松露醬薯條,啲薯條熱辣辣炸起上嚟即刻食真係好好味,佢配除咗黑松露醬再俾埋茄汁你,個黑松露醬唔算太濃味,但個味道啱啱好。呢個叫做意式焗牛肉丸,我女朋友讚不絕口,因為個牛肉味好濃郁,另外我好鍾意食個底嘅薯蓉同芝士,配搭得好好。之後叫咗個西班牙海鮮飯,價錢比較貴少少,但係惜才上面都俾得幾足料,每一啖都有海鮮係中間,在佩特拉兩隻大蝦同魚柳,真係好好味。我哋叫咗杯花茶share,味道清香,不錯

我哋叫咗杯花茶share,味道清香,不錯

2019-03-27
2019-03-24 44 浏览
經朋友介紹,於是去Mini Friday試下佢推介嘅威靈頓牛柳!餐廳環境好闊落,夜晚大約7點左右到達餐廳已經有好幾檯客人食緊嘢,而且有啲檯係預留左,好彩有Book定檯,唔使等位。一入座已經有小食俾你食,皆因每張檯都免費提供墨西哥脆片,可以一路食一路睇menu決定食咩,呢個舉動其實幾貼心,真係唔多餐廳會咁做。既然係衝住威靈頓牛柳過黎,梗係要食佢啦。用酥皮包住塊厚切牛柳,再配埋啲菇類係入面焗,成個製作過程都需要唔少功夫,而且焗嘅時間都要掌握得好先至會令牛柳保持Juicy,唔會老,所以我哋都耐心等左一陣先,終於上碟啦!切開牛柳,熱辣辣的熱氣隨即冒出,飄出好香的味道,牛柳應該焗到有5成熟,咬落鮮嫩多汁,啖啖肉又無筋,正!記得食埋伴碟的黑松露薯蓉,又係好香好滑口!愈食愈開胃,於是追加卡邦尼扁意粉, 同埋一份溫泉蛋菠菜大啡菇。個人覺得卡邦尼扁意粉的醬處理得好出色,每一啖落口都聞到很香,食得出濃稠適中的卡邦尼醬,唔會過稀過稠,兩三下功夫我哋就食曬成碟意粉,好味!!!最後追加嘅溫泉蛋菠菜大啡菇,畫碟已經夠晒吸引。切開蛋汁流出,配埋菠菜,大啡菇一齊食,真係多重口感,味道豐富。唯一不足的係菠菜有啲鹹,如果

最後追加嘅溫泉蛋菠菜大啡菇,畫碟已經夠晒吸引。切開蛋汁流出,配埋菠菜,大啡菇一齊食,真係多重口感,味道豐富。唯一不足的係菠菜有啲鹹,如果淡返少少就會更加正。

兩個人食左三樣嘢已經好飽好滿足,而且餐廳環境夠闊落,侍應又唔會催你還檯,所以成餐飯感覺都好好。下次要約多啲朋友一齊過黎,試多幾樣食物,餐牌上的其他食物都好吸引,無奈實在太飽,食唔落。

2019-03-24 3697 浏览
今晚約了朋友到Mini Friday聚舊用餐很喜歡這間餐廳,地理位置又方便,食物又好吃,好適合跟朋友相聚用餐一坐下,店員已很細心地為我們送上溫水或熱水,且放下餐牌。仲有好好味既餐前小食。脆卜卜的脆片,沾上芝士醬來吃,滋味無比。看過餐牌後,經過一番討論,我們決定點dinner set,因為又有湯、沙律、飲品、甜品,又方便又不用太苦惱。所以我們便點了5份set,再一同分享。是日餐湯,甘筍湯好滋味,濃濃且creamy的忌廉湯好香,湯熱熱的,好暖身沙律很有趣,是密實樽盛著的,沙律菜香脆新鮮,爽脆,仲有大量的沙律醋汁,酸酸的,超級開胃意粉類可自己點選食材、醬汁、意粉類型,可以自行選擇個人的口味跟配搭,的確不錯我們點了兩份這款配上了又圓又多蛋汁的溫泉蛋,拌勻整個天使麵,好惹味的,整個天使麵麵變得好creamy好惹味,真是十分滋味呀,仲有好多雞肉,份量都不少另一款選了黑松露醬汁,黑松露香氣撲鼻,是我至愛的味道,配上了又長又有口感的闊條麵,可以緊緊的包裹著黑松露醬汁於粉條之間,口感跟味道都十分好味。大啡菇切成一片片,又方便食用又香口。另外,我們點了三款肉類第一款是牛肉眼扒,牛扒份量大大份,賣相好吸引,
今晚約了朋友到Mini Friday聚舊用餐

是日餐湯,甘筍湯
甘筍湯

好滋味,濃濃且creamy的忌廉湯好香,湯熱熱的,好暖身
沙律

我們點了兩份
溫泉蛋芝士忌廉天使麵

黑松露忌廉汁大啡菇寬條麵

另外,我們點了三款肉類
燒澳洲牛肉眼扒配黑松露燒汁

第一款是牛肉眼扒,牛扒份量大大份,賣相好吸引,肉質不錯,牛肉味香濃,我都十分欣賞這個汁醬,牛肉沾上後更為香濃,更有肉味。超正超滋味。
香煎三文魚配芥末子忌廉汁

第二款是三文魚扒,三文魚煎得外脆內軟,肉質豐富,魚味香濃。雖然魚扒份量不是很大件,但味道的確不錯
燒美國豬鞍扒配燒汁

第三款是豬鞍扒,這是我暖愛的一款肉類
豬鞍扒大大件,而且肉汁豐厚,肉厚又多肉汁,肉汁能緊緊封鎖於肉扒內,一切而湧出,又滋味又香又熱辣辣,真是令人愈食愈想食,好滋味呢
每款肉扒都會配上又香又綿著蓉和其他配菜,都不錯的。
吃過正餐便飲下餐飲跟吃甜品
芒果芝士餅

一人一份的是日甜品—芒果芝士蛋糕,雖然蛋糕細細件,但味道確實不錯,香濃幼滑既芝士蛋糕,仲散發出陣陣清香的芒果香。
Mini friday 的確令我們過了一個開心的晚上。
2019-03-19
香煎三文魚配芥末子忌廉汁
燒美國豬鞍扒配燒汁
芒果芝士餅
2019-03-22 38 浏览
是日點了一客DIY PASTA set 及豬肋骨set附有餐湯 沙律 主菜 餐茶及甜品沙律從雪櫃取出以罐裝上桌可能是太新鮮了居然有菜蟲其後侍應換下送上另一罐沙律 感覺份量較上一罐多 而且是即時執菜作沙律的DIY選了煙肉意式繪飯 飯粒分明 不會失水準 半生不熟或過稔因為意式繪飯會膩 份量適中 若是選了意粉 則略嫌份量偏少而且有大量雜菌配料 主角大家就不用選大啡菇了 全都是菇 也太乏味豬肋骨一共4條骨 剛好二人平分醬汁酸甜濃厚 在肋骨上掛滿滿滿的醬汁肉質細緻入味配有黑松露味的薯蓉 松露味太濃 反倒與主菜格格不入 應以清爽的薯蓉作伴菜 以中和豬肋骨的濃味是日甜品沒什麼特別總結套餐份量略少 價錢也可接受 大家可以一試現場所見大部分食客都沒有點套餐而是散叫主餐牌的 有火焰豬手 打卡一流題外話 。建議大家平日可以不用訂位了我訂了2位 獲分配到一張”對碰”的二人檯 上菜也沒多餘位置可以多上一碟反而有2位沒有訂位的 卻被安排到一張可以4人座的”卡位”P.s. 附上菜蟲一條
是日點了一客DIY PASTA set 及豬肋骨set

醬汁酸甜濃厚 在肋骨上掛滿滿滿的醬汁
肉質細緻入味

是日甜品沒什麼特別
總結套餐份量略少 價錢也可接受 大家可以一試

題外話 。建議大家平日可以不用訂位了
反而有2位沒有訂位的 卻被安排到一張可以4人座的”卡位”

P.s. 附上菜蟲一條
2019-03-22 51 浏览
之前同朋友來過呢間餐廳食飯呢度環景、食物同服務都好好今次又來食如果搭MTR旺角站或油麻地站落車行過來兩遍時間差唔多都算方便我地一行四人叫左兩個set dinner跟住其他野散叫set dinner包埋湯同salad另外有送一籃薄餅比我地可以點下個湯食salad d菜好freshset dinner我地叫左香煎三文魚柳配芥茉忌廉汁$198同香烤寶雲蘇羊架配紅酒汁$228三文魚好香個皮帶少少脆羊架唔會蘇外層好脆咬落去肉質好嫩整得好出色散叫果d我地叫左火焰德國鹹豬手同牛肝菌啡菇闊麵德國🐷手鹹香味夠所以好好食個麵口感彈牙最正係個汁好入味menu選擇豐富drinks menuset dinner包餐飲同甜品(特飲要補錢)套餐甜品係mango cake芒果味好香唔會過甜我地另外再叫甜品share食叫左疏乎厘一碟有三個賣相好吸引食落好軟綿綿甜品食完真係超滿足
之前同朋友來過呢間餐廳食飯

呢度環景、食物同服務都好好

今次又來食

賣相好吸引

食落好軟綿綿

甜品食完真係超滿足
2019-03-21 43 浏览
星期五放工相約舊同事吃晚飯。評語不錯免費的薄脆小食,配上千島醬。不油膩又脆口,很不錯的餐前小食。嘿嘿黑松露海膽意大利扁面,夠香濃的松露味,海膽沒有腥臭味,可入口,扁意粉口感坐,而且份量頗大,嘿嘿西式爐端燒烤,安格斯牛柳肉,自己烤,烤到7成熟,還可以烤出坑紋,牛柳肉質鮮嫩加上鹽同胡椒,味道更加突出嘿嘿咸蛋黃薯角,好正,新鮮炸起脆卜卜外皮雖然熱氣但是夠重口味,嘿嘿這份即製梳乎厘班戟配雪糕,有3個手掌大的梳乎厘鬆軟,濃香的蛋香。不錯不錯,嘿嘿
星期五放工相約舊同事吃晚飯。評語不錯

免費的薄脆小食,配上千島醬。不油膩又脆口,
很不錯的餐前小食。嘿嘿

黑松露海膽意大利扁面,夠香濃的松露味,
海膽沒有腥臭味,可入口,扁意粉口感坐,而且份量頗大,嘿嘿

西式爐端燒烤,安格斯牛柳肉,
自己烤,烤到7成熟,還可以烤出坑紋,牛柳肉質鮮嫩
加上鹽同胡椒,味道更加突出
嘿嘿

咸蛋黃薯角,好正,新鮮炸起脆卜卜外皮
雖然熱氣但是夠重口味,嘿嘿

這份即製梳乎厘班戟配雪糕,有3個手掌大的梳乎厘
鬆軟,濃香的蛋香。不錯不錯,嘿嘿
2019-03-15
2019-03-21 150 浏览
又到了假期最後一天,決定搵間浪漫西餐廳好好享受晚餐,而 <Mini Friday> 一直都想試,難得今日出旺角,就一於試試吧!餐廳位於銀城廣場,位置非常易搵。入到餐廳坐好後,服務員就非常殷勤地遞上餐單及餐前小食,原來係我最愛食的墨西哥脆片!!!一籃約有四五塊脆片,咬落脆脆的,完全不咸不油膩,配合埋千島醬,味道酸酸甜甜,非常開胃。重點係,服務員說墨西哥脆片可自由加添,最岩一班朋友一邊食一邊傾計呢!今次同朋友二人決定點一個DIY Pasta套餐($138),再另叫一個main course - 皇牌威靈頓牛柳($288)套餐方面,是日餐湯係南瓜湯,味道不會過甜,還吃到有南瓜蓉,用料非常充足。至於自選pasta,我地揀了黑松露忌廉汁配意式燴飯,大啡菇加煙三文魚(+$20)作配料。意大利飯一送到,就聞到濃濃的黑松露香味,一粒粒意大利飯非常有咬口,飯汁非常creamy,但沒有過膩的感覺,值得推介至於威靈頓牛柳,這是我第一次吃,聽說這款菜式很考功夫,要弄得好吃總不容易。果然,呢款皇牌菜沒令人失望,首先出面一層被酥皮包圍著,非常鬆化,而且很有牛油香味。切開酥皮後,便看到大大塊的牛柳,
餐廳位於銀城廣場,位置非常易搵。

墨西哥脆片

是日餐湯

黑松露意大利飯

至於威靈頓牛柳,這是我第一次吃,聽說這款菜式很考功夫,要弄得好吃總不容易。果然,呢款皇牌菜沒令人失望,首先出面一層被酥皮包圍著,非常鬆化,而且很有牛油香味。切開酥皮後,便看到大大塊的牛柳,約五成熟,不會過熟或過生,入口肉質非常嫩滑,更重要是完全吃不到牛根或肥膏,讚!除了牛柳外,酥皮內還夾雜著菇,令整碟菜式的味道更豐富

是日甜品

總括來說,餐廳的價錢合理,而且味道有水準,服務員態度不錯,更重要是環境寬敞,坐得舒適,在旺角吃到如此高質餐廳實在難得!下次必定再來!
2019-03-17
墨西哥脆片
是日餐湯
黑松露意大利飯
  • 威靈頓牛柳
2019-03-19 2179 浏览
嗰日同朋友喺旺角行街,行完街梗係要搵啲地方食嘢啦,最後決定去MINI FRIDAY。餐廳位於旺角銀城廣場,地點非常方便。餐廳非常大,座位寛敞,環境開揚。墨西哥脆片,一坐低店員就送上墨西哥脆片,惹味香口。南瓜忌廉湯,南瓜味濃郁,入口香滑。田園沙律,沙律菜鮮嫩翠綠,配上秘製醬汁,味道非常特別。香煎三文魚柳配芥茉籽忌廉汁,三文魚柳新鮮,加上芥茉籽忌廉汁突顯三文魚獨有的鮮甜味。香烤寶雲酥羊架配紅酒汁,非常厚身,羊肉肉質結實,,羊羶味不重,配上紅酒汁,味道一流。火焰脆燒德國鹹豬手,外皮燒過之後,有一份焦香,之後仲好細從我心起曬骨,皮脆卜卜,內裏保持住嫩滑嘅肉質。牛肝菌啡菇闊麵,牛肝菌意粉撲鼻,麵條煙韌彈牙。芒果芝士蛋糕,甜度適中。即製梳乎里班戟配雪糕,賣相一流,梳乎里班戟好鬆軟,加上雪糕同吉士一齊食,一冷一熱,絕配。最後加上一杯香濃咖啡。
餐廳位於旺角銀城廣場,地點非常方便。
餐廳非常大,座位寛敞,環境開揚。
墨西哥脆片,一坐低店員就送上墨西哥脆片,惹味香口。
南瓜忌廉湯,南瓜味濃郁,入口香滑。
田園沙律,沙律菜鮮嫩翠綠,配上秘製醬汁,味道非常特別。
牛肝菌啡菇闊麵,牛肝菌意粉撲鼻,麵條煙韌彈牙。
芒果芝士蛋糕,甜度適中。
最後加上一杯香濃咖啡。
  • 墨西哥脆片
  • 脆燒德國豬手
  • 雪糕梳乎厘班戟
  • 南瓜湯
2019-03-17 116 浏览
和朋友去完旺角購物之後,當然想搵一處地方靜靜地食個豐富晚餐,就揀咗喺旺角地鐵站嘅Mini Friday 了。一入到去店員就送上小食比大家,小食脆脆地都十分之不錯㗎。之後打開餐牌見到都有唔同嘅嘢食,有小食有扒有海鮮有意粉等等。就一於叫左兩個Set Dinner, 貪佢地Full Course 樣樣齊。是日沙律沙律非常之特別用一個瓶子裝着,俾人個感覺很新鮮很開胃,令人們食慾大增!南瓜湯前菜除了沙律之外,有這碗熱辣辣既南瓜湯開胃,也是很不錯的。燒澳洲牛肉眼扒另一樣推介之選,估唔到佢配合得十分不錯,牛扒絕對唔會太過硬或者太過咸,厚切大大件,大約七成熟,有牛味之餘又有口感,正!燒美國豬鞍扒我相信佢嘅品種係高級既豬鞍扒,見到佢既火候預得啱啱好,熟之餘又一啲都唔會鞋口,這是一隻成功嘅豬鞍非常重要的一環。另外佢調味得不錯,咬落去都好juicy,推介! 凍檸茶,熱檸茶,是日甜品最後送上餐飲及甜品一路食一路傾一路飲一路食,悠閒地透過店內的望着下面街上的路人,相映成趣,成就了我們是晚愉快的一餐。

南瓜湯
前菜除了沙律之外,有這碗熱辣辣既南瓜湯開胃,也是很不錯的。

燒美國豬鞍扒

凍檸茶,熱檸茶,是日甜品
凍檸茶,熱檸茶
2019-03-10