2021-03-10
呢間餐廳格局比較暗, 氣氛好. 服務都唔錯的, 但感覺人手有點少.因為客都多, 係黃金時期會出食物比較慢既情況出現, 可能會等得比較耐..環境上有小小窄,尤其2人台, 會唔夠位放野, 如果換張大小小的桌會更好 因為感覺仲有好多空間未用.呢間係一間主打CBD的餐廳, 近期比較興起的, 詳細可以睇上圖, 感覺CBD 效果唔算重, 如果唔想食CBD可以選擇唔加的, 無咩大問題.所以唔洗太擔心, 我食完都唔覺得有太大變化 , 可能晚上會訓得好小小. 反正藥效應該好微, 大家唔洗擔心.青咖哩安吉拉雞捲 (138$)我覺得我今日食既食物之中, 最好食既一道菜, 咖哩唔辣既, 雞捲肉鬆口感好,味道微甜但又唔會濟, 樣式都靚, 十分出色既一道菜, 必點的.板燒頂級肉眼配阿根廷醬伴烤菊芋蓉(298$)樣式好靚既, 肉比較偏肥, 食落口感會有小溶的感覺, 外皮望落似有7成熟,但實際d肉身大約5-6成左右, 牛扒肉味本身濃, 唔洗點醬, 口感比較硬身小小,算好食配菜有點炸蓮蓬似的, 口感脆, 幾好味, 有點薯片既口感.芒果莎莎吉烈蝦墨西哥薄餅(98$)賣相照舊唔錯, 薄餅口感唔錯既, 鬆軟得黎易入口, 香
青咖哩安吉拉雞捲 (138$)
配菜有點炸蓮蓬似的, 口感脆, 幾好味, 有點薯片既口感.
賣相照舊唔錯, 薄餅口感唔錯既, 鬆軟得黎易入口, 香香地既感覺.
吉烈蝦都無咩問題, 反而係D配料夾埋既味唔太岩我, 口感就好似食既酸酸既肉既感覺.
純覺得味道既配合上差緊d. 味道唔算太夾.
整體可以睇得出呢間餐廳係比較新, 好多野未上軌道既, 但慢慢做落去就會越來越成熟,
不過出菜真的要快小小, 不然體驗會差緊d , 加油!