2021-12-19
去開旺角就醒起lab eat 今日就做白老鼠啦,講笑😂因為約咗朋友交收所以就嚟食個晚飯,這兒佈置充滿聖誕節日氣氛啊!好舒服,今晚好多人呀,侍應生好有禮貌招呼我哋。 雖然好多人不過都唔係太嘈,而且仲有啲音樂情調配襯下進食幾舒服。Jolie $69/Black Pearl $69大大隻蠔,鮮甜又肥美,外貌吸引豪邁不凡,配檸檬汁茄汁好鮮味連蠔水都飲埋。Uni Toast $156海膽多士滿滿的海膽,好吸引,入口好鮮味啊!可能我咀細都要分三淡進食😁好滿足,好似食咗唔知幾多個海膽入個口到😍配多士幾特別。推介👍Octopus Risotto $328慢煮西班牙八爪魚蟹膏意大利飯廚師好好心機就連碟周圍設計都好美,外貌非常吸引,好多片八爪魚和長長八爪魚好足料,而且有兩種味道墨魚汁和蟹膏各有鮮味。推介👍Iberico Pork Rack $3887成熟的黑毛豬鞍,好厚肉啊!肉汁好淋好 juicy 女士們就算食一件都感覺好飽啊!再點黃色芥末醬可解油膩和提鮮豬鞍味,還有一條條嘅紅蕃薯條甜甜地好味。Chocolate Ball W/Ginger $148冷凍液態氮薑茶朱古力波有得睇有得食有得玩,幾開心㗎!卜開
Jolie $69/Black Pearl $69
大大隻蠔,鮮甜又肥美,外貌吸引豪邁不凡
,配檸檬汁茄汁好鮮味連蠔水都飲埋。
Uni Toast $156
海膽多士
Octopus Risotto $328
慢煮西班牙八爪魚蟹膏意大利飯
Iberico Pork Rack $388
Chocolate Ball W/Ginger $148
冷凍液態氮薑茶朱古力波
有得睇有得食有得玩,幾開心㗎!卜開朱古力球薄薄一片不算太甜,薑茶味道不算濃味,食左唔怕肥嘅甜品唔錯。😂
Hanau Chardonnay/GLS $88
白酒
Passion Fruit Sling $88
熱情果梳打飲品,清清甜甜好香熱情果味。