2020-08-01
中午剛巧要去K11,地鐵站一出去就看到這間很光亮簡潔既餐廳,感覺很乾淨就去試下先✨🍴食物🍴1️⃣大隻水手鐵板三文治$52脆炸雞塊味道唔似雞😂但外皮都算脆,另外配上菠菜苗,紫椰菜絲,醃青瓜材料很新鮮豐富👍🏻醬汁是酸酸甜甜少許辣很惹味🤤2️⃣慢調撕理食肉獸鐵板三文治$62牛仔排份量對女生來說很足夠,配上蕃茄生菜感覺冇咁膩,加上流心蛋及芝士非常飽肚😝3️⃣脆炸魷魚圈蔬菜配哈里蕯辣醬$28這款不錯,配上醬汁非常夾😋4️⃣3日3夜自家手切薯條(大)$49很脆口熱辣辣,但可惜感覺好似食空氣,而且超油膩,個人不太喜歡😣5️⃣北海道野菜薏米濃湯$28超多嘅蔬菜,而且味道很清新感覺好健康👍🏻6️⃣脆脆牛蒡和風沙律$28,蔬菜10分新鮮,唔需要配自家醬汁都好正👍🏻💥環境💥現政府限一張枱2人坐,所以坐得非常鬆動👍🏻自助取餐形式,地方很乾淨而且設有洗手機,裝修簡潔燈光很適合拍照✨💥服務💥店員很有禮貌,而且有笑容👍🏻⚠️總結⚠️款式幾特別,其他小食沙律款式都可以,另設有早餐及午餐❗️(5❤️為滿)食物:❤️❤️❤️環境:❤️❤️❤️❤️服務:❤️❤️❤️❤️
🍴食物🍴
1️⃣大隻水手鐵板三文治$52
2️⃣慢調撕理食肉獸鐵板三文治$62
3️⃣脆炸魷魚圈蔬菜配哈里蕯辣醬$28
這款不錯,配上醬汁非常夾😋
4️⃣3日3夜自家手切薯條(大)$49
5️⃣北海道野菜薏米濃湯$28
超多嘅蔬菜,而且味道很清新感覺好健康👍🏻
💥環境💥
💥服務💥
店員很有禮貌,而且有笑容👍🏻
⚠️總結⚠️
款式幾特別,其他小食沙律款式都可以,另設有早餐及午餐❗️
(5❤️為滿)
食物:❤️❤️❤️