❀ HAND3AG #尖沙咀❀❗️超有創意勁澎湃鐵板三文治 絕對值得一試❗️——————————————————位於K11嘅呢間新開鐵板三文治真係好值得一試🌟所有嘅款式都勁多餡料好澎湃,而且配搭創新,糅合左世界各地嘅特色,絕對顛覆咗我對三文治嘅傳統睇法🤩比起近期掀起嘅韓風三文治,覺得呢一間更值!.喺西鐵站連接K11嗰層,舖頭超級大,有好多張卡位同bar枱,完全唔使怕同其他食客坐得太近。入面仲要設有洗手機,咁就更加衛生,食完三文治之後又可以即刻洗手👍🏻!.✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷所有嘅鐵板三文治都係沾滿牛油再煎過,所以非常香,不過可能始終用紙包住,所以麵包就唔算太香脆🙈另外仲有啲特色炸物,例如用上三日三夜去製作嘅手切薯條、蟹肉忌廉餅、酥炸牛油果。☞ 拉麵叉燒鐵板三文治$56參考左日本炒麵麵包嘅概念,將叉燒拉麵擺入三文治度,新奇有趣嘅配搭又真係幾好食喎🔥內裏包括自家製日式叉燒片、浸咗48小時嘅溏心蛋、拉麵、筍、粟米同味噌蛋黃醬,完全呈現左拉麵嘅精髓。超欣賞佢對饀料製作嘅認真,叉燒片同埋糖心蛋勝過好多日式拉麵店,夠晒入味👍🏻唯獨係拉麵比較似公仔麵,有啲福字麵嘅味,口感腍咗少少。味道: 4.2/5 性價比:
❀ HAND3AG #尖沙咀❀
❗️超有創意勁澎湃鐵板三文治 絕對值得一試❗️
——————————————————
✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷

☞ 拉麵叉燒鐵板三文治$56
參考左日本炒麵麵包嘅概念,將叉燒拉麵擺入三文治度,新奇有趣嘅配搭又真係幾好食喎🔥內裏包括自家製日式叉燒片、浸咗48小時嘅溏心蛋、拉麵、筍、粟米同味噌蛋黃醬,完全呈現左拉麵嘅精髓。超欣賞佢對饀料製作嘅認真,叉燒片同埋糖心蛋勝過好多日式拉麵店,夠晒入味👍🏻唯獨係拉麵比較似公仔麵,有啲福字麵嘅味,口感腍咗少少。味道: 4.2/5 性價比: 4.3/5
☞ 蝦兵蟹將鐵板三文治 $62
呢個更加好食🥰內裏有超多明太子沙律醬蝦粒,爽口彈牙,仲有份量足蟹肉都唔少嘅香脆軟殼蟹,加埋少少酸蘿蔔絲解一解膩😚雖然好邪惡,但真係極之滿足!呢個咁大份有咁多料都只係$60左右,抵食過好多間韓式吐司🤫。
味道: 4.4/5 性價比: 4.3/5
整體來講,對呢一間餐廳嘅印象真係唔錯😍創新嘅配搭從未見過,而且造型澎湃,打卡able又好味,價錢甚至抵食過好多韓式吐司店,絕對值得一試👍🏻!