2020-11-04
放假約埋好友去尖沙咀街行兼食晏😊地鐵D3一出就見到我愛既鐵板燒三文治 HAND3AG 😍一於孖住入去開餐先😆我order 咗個🌟$101《慢調撕理食肉獸鐵板三文治》LUNCH SET🥪餡料十足👉🏻手撕牛仔排,濃邊流心蛋、番茄片、水晶生菜、車打芝士及芥末籽蛋黃醬。香脆兼滿有牛油香氣既麵包夾住軟腍濕潤既牛肉搭配芥末籽蛋黃醬及車打芝士,令牛味更突顯,加埋蕃茄整體味道酸甜惹味,讓人一口驚艷🥰小食就點🌟👇🏻3日3夜自家手切薯條(中)加$7要埋自家製松露蛋黃醬伴住食✌🏻粗切薯條炸得色澤金黃好脆口,蛋黃醬柔軟幼滑帶有淡淡松露香,呢個組合係停唔到口嘅絶佳搭配滋味😋!至於飮品,我就+$10Upgrade 咗杯《凍伯爵茶拿鐵》濃醇嘅伯爵茶香,甜度適中,茶香奶香混和出極緻柔滑甜美👍🏻👍🏻。朋友仔就玩單點🤣「散嗌」咗份SNACKS 👇🏻《酥脆牛油果配芒果莎莎醬》$28金黃酥脆嘅外漿包住軟滑牛油果,口感酥脆香甜味道超refreshing🤩🤩蘸埋芒果莎莎醬一齊食,微辣酸甜好醒胃😍。🥪係《蝦兵蟹將鐵板三文治》$62配料有酥脆軟殼蟹,爽口爆珠小龍蝦沙律、酸香醋漬紅蘿蔔絲,新鮮紫椰菜絲同滋味他他醬。鮮味爆餡組合,啖啖滋
我order 咗個🌟$101
《慢調撕理食肉獸鐵板三文治》LUNCH SET
小食就點🌟👇🏻
粗切薯條炸得色澤金黃好脆口,
蛋黃醬柔軟幼滑帶有淡淡松露香,
呢個組合係停唔到口嘅絶佳搭配滋味😋!
至於飮品,我就+$10Upgrade 咗杯《凍伯爵茶拿鐵》
朋友仔就玩單點🤣
「散嗌」咗份SNACKS 👇🏻
《酥脆牛油果配芒果莎莎醬》$28
蘸埋芒果莎莎醬一齊食,微辣酸甜好醒胃😍。
🥪係《蝦兵蟹將鐵板三文治》$62
鮮味爆餡組合,啖啖滋味唔會油膩🤩
咖啡講究,有 (Nutty)富果仁味/(Fruity)富果香味兩種豆揀,朋友仔點咗nutty 豆嘅《黑咖啡》$28
佢話好飲到咖啡豆既濃厚甘澀喎☕️。