2021-10-01
Flames————————————————————— 1. Crab Meat Rigatoni 💸$138呢個係蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉,賣相幾靚,我鍾意佢啲汁夠多,每粒通粉都係掛滿咗忌廉汁,勁creamy,而且每一啖都會食到蟹肉,加埋芝士,好好食。 2. Suckling Pig 💸$298脆皮乳豬配西班牙飯西蘭花苗:呢個係即叫即燒,所以要等大約30分鐘,但係係值得等嘅!乳豬皮燒得好脆,一切開係勁多肉汁湧出嚟,燒得啱啱好。西班牙飯應該係加咗蕃茄落去炒,食到啖啖茄香。 3. Peach Dirty Lemonade 💸$68呢杯係cocktail嚟﹐有個打卡波波,杯嘢就有兩塊桃同一條rose mary,幾香。 4. Lychee Blend 💸$68荔枝沙冰,唔會太甜,有粒荔枝食下,幾fresh。 5. Matcha Cheese Cake 💸$68呢個cheese cake質地比較軟,個餅底都係唔太實淨,但佢食落都幾smooth,綠茶味都夠。
—————————————————————
1. Crab Meat Rigatoni 💸$138
2. Suckling Pig 💸$298
3. Peach Dirty Lemonade 💸$68
4. Lychee Blend 💸$68
荔枝沙冰,唔會太甜,有粒荔枝食下,幾fresh。
5. Matcha Cheese Cake 💸$68