今日和太太往銅鑼灣Ember食晚餐, 我們點了卡邦尼意大利粉, 低溫慢煮烤西班牙黑毛朱鞍配法邊豆和燒新薯、意大利雜菜湯、Juice Combo和Health Drink。卡邦尼意大利粉賣相吸引, 碟邊鋪滿很多芝士, 芝士味道香濃, 卡邦尼忌廉汁味道香濃, 煙肉鹹味適中, 意大利粉食落爽口, 食落不油膩, 好美味好醒胃;低溫慢煮烤西班牙黑毛朱鞍配法邊豆和燒新薯我們選了七成熟, 朱鞍食落肉質鮮甜有油花, 食落不油膩, 啖啖肉, 而且配上燒汁一起食, 食落更加惹味;法邊荳食落新鮮爽口;車厘茄食落酸甜度適中, 食落開胃;最後燒新薯食落爽脆可口, 份量美味十足的西班牙黑毛朱鞍;意大利雜菜湯雜菜食落鮮甜美味, 而且溫度適中,湯個人認為鹹了一點, 如果淡一點口感更佳;Healthy Drink材料有橙, 蘋果、蕃茄和乳酪, 飲落橙味鮮甜, 蘋果味道適中, 蕃茄味道適中, 乳酪味酸甜度適中, 飲落口感清甜, 有醒胃感覺;最後Juice Combo賣相吸引, 賣相有點似利賓納,材料有菠蘿, 橙, 葡萄和青檸, 飲落有菠蘿和橙的甜度, 葡萄和青檸味道好香, 飲落好解喝。餐廳座位舒適, 食物質素高, 食物美味, 飲品有特色, 而且價錢合理, 而且這裡有球賽直播,適合朋友聚會睇波好地方。
意大利雜菜湯
Healthy Drink
Juice Combo
卡邦尼意大利粉
低溫慢煮烤西班牙黑毛朱鞍配法邊豆和燒新薯
2018-03-17
1K
2018-03-17 15 浏览
Ember位於告士打道,就於橋底辣蟹附近,離銅鑼灣站約5分鐘路程。由於Natrual Foot Traffic較少,所以食客一般也是附近的白領/ 外國客。既是酒吧,Happy Hour一流,幽暗燈光極適合把酒言歡,例如放工與同事小酌小杯。Samuel Adams的麥味較濃,口味rich; 而後面的Mac's Great White較light,帶微微花香,口味像1664 / Hoegaarden。雖是酒吧,但食物卻是出奇地高質,能與中價西餐廳相提並論,而且價錢適中,以銅鑼區說,實屬難得。炸松露油芝士薯條 ($68): 採用有皮粗薯條,薯味夠重,薯條亦夠脆身。大灑芝士令其更惹味,但松露味不及突出。低溫慢煮烤西班牙黑毛豬鞍配法邊豆及燒新薯 ($288): 豬鞍厚肉,但不是特別大塊,黑毛豬鞍質素較佳,肉味亦較香濃,一分錢一分貨。建議只點七成熟,以保持肉汁。

2018-03-15
2018-03-17 124 浏览
今晚本來相約兄弟來這裡happy hour,但大家都遲收工的關係就改了來吃晚飯,環境實在棒,在港島來說有這種開揚又有質素的酒吧餐廳,價格一般很有「格調」,但Ember卻是很相宜合理。點了些飽肚的澱粉質類,例如這裡出名的薄餅和獨特的意大利飯,另點一個沙律感覺輕怡一點。《紅菜頭醃鮮三文魚鷹嘴豆茴香鮮橙沙律 $128》三文魚用紅菜頭醃過令顏色變得鮮紅豔麗,賣相吸睛,又不失三文魚煙薰過的魚脂香味道。鷹嘴豆無味但口感軟糯,香鮮橙清甜。《黃金粟米意大利飯伴燒西班牙黑毛豬腩 $128》意大利飯用上黃金粟米煮成,十分creamy香濃,米飯大約有8成熟,有嚼感。西班牙黑毛豬腩燒得入味而不膩,肉質嫩滑口,平時不好豬腩的我都一口氣吃了三件!《野菌黑松露醬pizza $148》芝士夠多而且香濃,有拉絲效果,芝士溶當中伴有野菌減低膩感,黑松露香口提味,而薄餅餅底雖薄而仍帶有麵包的口感,是我杯茶。然後邊吃邊喝邊聽歌,又有朋友相伴閒聊,這樣的下班晚上實在不錯!Fruit punch $70Snowball $78

《紅菜頭醃鮮三文魚鷹嘴豆茴香鮮橙沙律 $128》

《野菌黑松露醬pizza $148》

Fruit punch $70

Snowball $78

2018-03-16
2018-03-17 55 浏览
今日再次嚟到"M1",發覺原來名字已經改成為M1旗下餐廳Ember。格局一樣,同樣多食客,所以照內進用餐。來Happy hour的食客都已經開始點菜,看看鄰座的龍蝦湯的確吸引,可惜已賣光光了。《56低溫慢煮香橙黑醋烤西班牙黑毛豬肋骨 $98》大力強介!西班牙黑毛豬肋骨賣相已經知道味道香濃,入口更是肉質嫩滑,沒有肉渣,碟上醬汁夾雜了肉汁、菠蘿汁和香燈汁的精華,味道微微酸甜,清新感令膩感減低,整體很惹味,還想點多一碟呢!《香菌蕃茄汁芝士焗田螺 $78》不是一般的焗田螺,而且用上芝士加上蕃茄汁作醬,另外田螺肉一早已離殻釀在蘑菌內。螺肉鮮軟,芝士蕃茄醬汁當中有蟹肉而且帶蟹膏味,整體味道既香口,又帶微酸惹味。《燒南瓜車厘茄法邊豆捲紙通粉伴黑松露醬烤海爐魚 $148》海爐魚用黑松露舖面烤焗,所以賣相全黑,貌似不吸引,但魚肉入口卻陣陣黑松露香。捲紙通粉中空,內外都沾有濃濃的燒南瓜火醬汁,相當惹味!《北海道鮮帶子煙肉露筍蒜片xo醬鮑魚汁扁意粉 $168》第一眼覺得賣相似港式乾炒牛河,可能是xo醬鮑魚汁夠多的關係,熟識的xo醬香味撲鼻,而且醬汁令整碟扁意粉擊分濕潤,不會黏著,而且味道香濃微辣,極為惹味。

《56低溫慢煮香橙黑醋烤西班牙黑毛豬肋骨 $98》

《香菌蕃茄汁芝士焗田螺 $78》

《燒南瓜車厘茄法邊豆捲紙通粉伴黑松露醬烤海爐魚 $148》

《北海道鮮帶子煙肉露筍蒜片xo醬鮑魚汁扁意粉 $168》
第一眼覺得賣相似港式乾炒牛河,可能是xo醬鮑魚汁夠多的關係,熟識的xo醬香味撲鼻,而且醬汁令整碟扁意粉擊分濕潤,不會黏著,而且味道香濃微辣,極為惹味。帶子呈半熟,鮮嫩彈牙。

《snowball $78》
忌廉汽水味,容易入口。

《Hendricks $78》
店員推介,加入了gin和放有青瓜片,喝起來確實带有淡淡的黄瓜凉味,輕凉好喝,不錯。

到晚上9點左右還有人駐場唱歌呢,不過歌曲和音量與現場整體有點格格不入,筆者覺得可以輕鬆的jazz song會比較適合。
2018-03-15
2018-03-16 11 浏览
整間店嘅設計裝修同酒吧格調,燈光就比較暗,非常之有情調。而係店舖嘅角落頭會有一個小型嘅舞台,我諗應該係逢假日就會有歌手,樂隊表演,鍾意熱鬧嘅不妨黎試一試。呢度除咗有酒類嘅飲品之外,佢嘅食品都係以西式嘅為主,好似呢一個墨西哥脆片,喺等緊人嘅時候叫嚟食一流。我今日就唔想食太多重口味嘅嘢,所以今日就簡簡單單叫咗一個沙律,但呢個沙律都幾特別,幾健康。佢嘅三文魚係用紅菜頭汁調製過,食落去除咗有三文魚嘅香,彷彿會有啲紅菜頭嘅味道,幾特別。另外配上嘅鮮橙亦都係非常之開胃。朋友就帶咗呢一個安格斯牛肉漢堡配薯條。佢嘅包皮就用左黑炭麵包,我個人就比較鍾意普通麵包多啲,因為我覺得黑炭麵包嘅質感略為硬。但係佢嘅安格斯牛肉就真係值得一提,我哋揀咗五成熟食落去口感非常之軟身,汁都不停流出,而且牛肉香,味濃。

2018-03-15 13 浏览
來到銅鑼灣一處旺中帶靜的地帶吃晚飯,附近人流不算太多。Ember從店外看來像一家酒吧,但原來是bar and restaurant,環境舒適,和朋友聊天用不著力竭聲細地吼,陪感輕鬆愉悅。食品款式多樣,包括沙律、湯、前菜、意大利麵、意大利飯、意大利薄餅等。個人覺得這裡的小吃 (plates for share) 特別吸引,因此先點了三客。第一客為香煎鵝肝多士配無花果醬。鵝肝肥美,充滿油香,幸好有味道清新的無花果醬減低膩感,亦為此道菜添上絲絲甜美,惟多士可烤烘得更為酥脆。然後就是62度低溫慢煮黑毛豬腩肉串。經過低溫處理的肉類特別軟腍,調味更能均勻滲透。腩肉與脂肪分明,健康主義者大可將脂肪切走,而我卻喜歡肉類帶有油脂的感覺。右邊的酸辣醬汁有如神來之筆,為這道菜畫龍點睛,酸甜之感後有一股辣勁,帶出一種泰式風味。第三道為脆炸墨魚鵪鶉蛋球配蜜糖芥末醬。墨魚包裹着一顆完整的鵪鶉蛋球,再沾上蛋醬油炸。墨魚仍保持著鮮味,其彈牙口感與香脆的外層相映成趣。蛋黃香慢慢在口中滲透,基本上用不著沾醬汁。因為黑毛豬腩肉串太好吃,我們多點了一客黃金粟米意大利飯伴燒西班牙黑毛豬腩。不知道粟米是不是缺貨的關係,竟然換上了

因為黑毛豬腩肉串太好吃,我們多點了一客黃金粟米意大利飯伴燒西班牙黑毛豬腩。不知道粟米是不是缺貨的關係,竟然換上了另一款綠色蔬菜作代替,吃起來蠻像豆角,喜歡吃粟米的我當然失望。不過,充滿鹹蛋香味的意大利飯也能挽回一點分數,飯也粒粒分明,相當煙韌。

場內還設有小舞台,晚上會有live band表演,相信不少人會來這裏喝一杯、聊聊天,渡過一個輕鬆愉快的晚上。

2018-03-14 14 浏览
難得一天假期,提前約咗媽咪食飯,近來食飯都喜歡早一點,因為唔想喺繁忙時間同人迫,還有的就是食完飯仲可以優優悠悠散步幫助消化一下,媽咪今日話想去銅鑼灣食飯,於是經過朋友介紹我去呢一間餐廳,重點係鍾意佢坐得舒服位置又方便由於時間尚早關係,我同媽咪都不急於order食物,閑話家常一番,服務員也很有禮貌給我們送上Menu同溫水今時今日飲食業服務嘅態度我都非常重視,這方面我給予很高的評價!前菜點了凱薩沙律,要看一間餐廳的水準,基本菜不容有失,簡單的沙律菜非常新鮮,味道清甜,即時胃口大開😍😍😍另外仲有呢個香蒜辣椒橄欖油煎虎蝦,橄欖油先煎香蒜片,再慢煎虎蝦,三重口味互相重疊,配上蒜蓉包好好味呀。到主菜了,黑松露醬烤海鱸魚伴捲紙通粉,捲紙通粉伴松露烤海鱸魚,鱸魚香脆,黑松露絕不吝嗇,肉質幼滑,通粉醤料炒得均勻,水準之作,第一次吃捲紙通粉 ,外型像一般長通粉,食落卻較為爽口挺身,原來這是garganelli 的特質。最後壓軸嘅係我全場最愛:黃金粟米意大利飯伴燒西班牙黑毛豬腩,濃濃的湯收集到每顆飯粒內,每一口都軟軟綿綿的,不經意的就整牒吃光了而媽咪都十分喜歡這間餐廳,還讚我選擇得不錯,哈哈,最重要的還是媽

凱撒沙律

香蒜辣椒橄欖油煎虎蝦
黑松露醬烤海鱸魚伴捲紙通粉

而媽咪都十分喜歡這間餐廳,還讚我選擇得不錯,哈哈,最重要的還是媽咪找數
黃金粟米意大利飯伴燒西班牙黑毛豬腩
凱撒沙律
香蒜辣椒橄欖油煎虎蝦
黑松露醬烤海鱸魚伴捲紙通粉
黃金粟米意大利飯伴燒西班牙黑毛豬腩
2018-03-14 16 浏览
從門外看入去見有live band唱歌即時吸引了我再睇睇 menu價錢唔算貴,所以就同朋友坐低飲杯野仲有好多唔同食物種類選擇我無聽錯的話,呢隊 live band逢星期二大約9pm就開始唱歌,佢地真係夾歌夾得好正!好好聽呢飲左呢款蜂蜜味十足既啤酒,坊間比較少見啤酒要加冰!但店員說呢款因為味道比較濃縮and甜,所以加冰口感較佳!甜甜地超易入口!78蚊勁抵飲白菌蕃茄芝士汁焗田螺,好醬汁真係100分半溶芝士加蕃茄醬無得頂,又唔會好膩田螺再配上香菇!香上加香小食好掂黃金粟米意大利飯伴西班牙黑毛豬腩肉,這款有點fusion感覺,飯底有點像中式既黃金咸蛋皇蝦既咸香感,好惹味又食出粟米既甜!口感強烈,塊豬腩肉就肥左dd好厚肉!整體好食推介來這裡聽歌食飯飲野!地點夠哂方便

從門外看入去見有live band唱歌即時吸引了我

白菌蕃茄芝士汁焗田螺,好醬汁真係100分
半溶芝士加蕃茄醬無得頂,又唔會好膩
田螺再配上香菇!香上加香
小食好掂

又食出粟米既甜!口感強烈,塊豬腩肉就肥左dd

好厚肉!整體好食

推介來這裡聽歌食飯飲野!地點夠哂方便

2018-03-13 63 浏览
今晚有利物蒲對曼聯大戰, 利記fans既老公陪我睇完戲行左成日街都要陪佢去睇番, 我地搵左間在銅鑼灣廣場後面的一間酒吧餐廳, 餐廳環境唔錯, 都好高級唔係個d好複雜的酒吧. 最重要係可以一邊醫肚一邊睇波. 我地坐底左後都有好多球迷陸續入座.我地先食左兩個小食, 兩個都係真心推薦,實在太出色啦! 首先呢一個印度咖哩燒牛舌真係令我大開眼界. 濃濃的印度香料帶出牛舌的肉香,食落仲要唔so.味道好好仲有我未見過咁厚切的牛舌嫁, 呢兩串係出面日本餐幾個order既份量呀! $88超抵食!! 另外呢個用啤酒脆漿炸既軟殻蟹就唔同椒鹽個隻,呢個脆漿有d似fish & chips個d厚厚的魚脆漿,食落香脆啖啖肉! 只吃原味已經好食.到左我地既main course Angus Beef burger, 黎到時係有點surprise 的. 竹炭包再加一塊咁厚的angus beef 再加蕃茄芝士同生菜去增加口感同層次同埋中和番burger 唔會太meaty. 呢塊肉真係厚得好過份😂啱晒食肉獸的老公呀! 最後就係呢個松露sea bass garganelli. 呢隻粉我都係第一次食,唔睇menu我會以為係pa

呢塊肉真係厚得好過份😂啱晒食肉獸的老公呀!

最後就係呢個松露sea bass garganelli. 呢隻粉我都係第一次食,唔睇menu我會以為係panni! 舊魚上面勁多truffle, 好香又唔會油. 淡淡的garganelli 夾埋濃濃的truffle同sea bass, 中和後成碟粉就算冇汁都好好味.

話明睇波又點小得兩杯靚靚的cocktails 呢...
2018-03-10
  • 印度咖哩燒牛舌
2018-03-13 10 浏览
Gastropub@灣仔呢間 bar restaurant 食物水準唔錯而且有 live music,氣氛幾 chill 🎶來自阿根廷 Terrazas de Los Andes 酒莊嘅 Malbec單寧度比較高,係非常 classic 嘅 red wine 🍷另一杯係環遊世界嘅 cocktails Around The World 😂將唔同嘅酒 mix 埋一齊order 嘅時候侍應都有 remind 我呢隻酒會比較勁啲輕煎北海道鮮帶子鮮果藜麥沙律嘅賣相精緻北海道帶子厚身鮮甜,之後我哋都再點咗個有帶子嘅 pasta~無花果都好清甜香蒜辣椒欖油煎虎蝦熱辣辣以煎  pan 上蒜片同蝦都煎得香口,而且啲蝦開哂邊好易食個 toast 都好脆~北海道鮮帶子煙肉蘆筍蒜片XO醬鮑魚汁扁意粉用 XO 醬炒意粉有啲 fusion 感覺估唔到又 work 喎,個意粉好惹味好好食唔似 bar restaurant 出品 👍🏻帶子繼續係好鮮甜 😋
Gastropub@灣仔

呢間 bar restaurant 食物水準唔錯
而且有 live music,氣氛幾 chill 🎶

Malbec

Around  The  World

將唔同嘅酒 mix 埋一齊

輕煎北海道鮮帶子鮮果藜麥沙律嘅賣相精緻
無花果都好清甜

香蒜辣椒欖油煎虎

香蒜辣椒欖油煎虎蝦熱辣辣以煎  pan 上
蒜片同蝦都煎得香口,而且啲蝦開哂邊好易食

香蒜辣椒欖油煎虎蝦

個 toast 都好脆~

用 XO 醬炒意粉有啲 fusion 感覺
估唔到又 work 喎,個意粉好惹味好好食
唔似 bar restaurant 出品 👍🏻

帶子繼續係好鮮甜 😋
Malbec
Around  The  World
香蒜辣椒欖油煎虎
2018-03-12 21 浏览
Ember以燈光裝飾的牆身有特色樓底頗高,就算夜幕低垂時,餐廳坐滿客人也沒有壓迫感。友人們點了酒精飲品,但我則選名為’Healthy Drink’的飲品。飲落像橙汁中加入了益力多,蕃茄汁不太明顯,但味道refreshing,用來配搭下來的主菜是不錯的選擇。烤澳洲羊扒配法邊豆及燒新薯一客有三件連骨羊扒,每件也帶點肥膏,肉的部分也有看頭,相比超市凍肉櫃的羊扒大件得多。羊扒羶味淡,肉質軟腍,而且入味有肉汁。無論薄荷汁,或燒汁也有令羊扒味道更豐富之效。法邊豆沒有青澀味,燒新薯的薯皮也是能輕易撕開。非常推介北海道鮮帶子煙肉蘆筍蒜片X.O.醬鮑魚汁扁意粉,鮑魚汁的獨特香氣令平日不愛扁意粉的我也一口接一口的吃著。帶子飽滿大粒,蘆筍亦青嫩。******************************題外話餐廳的服務也令我和友人們很滿意,上每道菜前也會把全部餐碟更換,以免影響味道,值得一讚。
Ember以燈光裝飾的牆身有特色

樓底頗高,就算夜幕低垂時,餐廳坐滿客人也沒有壓迫感。

烤澳洲羊扒配法邊豆及燒新薯

法邊豆沒有青澀味,燒新薯的薯皮也是能輕易撕開。

題外話

2018-03-04 29 浏览
女朋友特登介紹過黎食 由元朗飛出去銅鑼灣食飯,果然超水準,食物非常有質素同態度。好滿意!最有驚喜係56度慢煮豬肋骨,呢個價錢性價比好高!豬肉外脆內嫩,酸甜適中,非常開胃,重有原塊新鮮菠蘿!辣肉腸薄餅用新鮮蕃茄蓉而唔係用茄汁,好食!另外黑松露薯條鋪滿好多芝士,好食!星期六晚八點度無爆場好可惜,但好在唔洗等位,其他人主要飲酒多。希望可以多啲人欣賞呢度既食物最後經理哥哥仲請我飲啤酒。同場另有現場歌手,除左食飯仲可以聽下歌!我有時間都會再過嚟繼續食唔同嘅菜式。

辣肉腸薄餅用新鮮蕃茄蓉而唔係用茄汁,好食!
另外黑松露薯條鋪滿好多芝士,好食!

最後經理哥哥仲請我飲啤酒。

黑松露薯條
辣肉腸雞胸薄餅
56度慢煮黑醋豬肋骨
  • 56度慢煮豬肋骨
2018-01-15 54 浏览
同朋友去酒 bar飲酒吹水食飯直落,當時位置係銅鑼灣,又唔想去番中環個邊!咁岩鵝頸橋後邊有間 ember, 見環境都唔錯~而且價錢又唔算貴,所以就入左去啦!店員推介我地食「珍珠蠔」,佢話係剛剛空運到港包新鮮,所以就信佢去馬!每人3隻蠔~蠔既 size都算大隻!新鮮程度檸檬汁都可以唔使落,可以直接食,品嚐原味。Creamy又爽口既味道!真係食過番尋味。蠔肚脹卜卜多汁!!實在好味。之後我叫左安格斯漢堡包。這裡的包係黑色的,幾特別~安格斯肉汁豐富唔乾身,加埋半溶既芝士,非常邪惡~難以抵檔!薯仔亦不容忽視,炸得香口不油膩!好味。主角當然是這款啤酒,甜甜的蜂蜜味道超易入口~加上冰去稀釋!剛剛好既味道!超抵飲

2018-01-01 70 浏览
喺銅鑼灣嘅酒吧, 勝在氣氛熱熱鬧鬧不拘束, 有live show睇,仲唱得幾好聽添 店員推介下叫左時令既法國珍珠蠔, 歐洲蠔當時得令的季節;隨着天氣轉冷,生蠔的肉質變得豐滿而結實爽脆,味道吃出層次感豐富肥美的珍珠蠔肉進入口腔,綿密地宛若一個法國式深吻,有種令人窒息的衝動, 有濃郁的海水鮮味,口感較爽,蠔味越食越甜,吃後更有甜韻留香另外叫左個北海道帶子煙肉蘆筍蒜片XO醬鮑魚汁扁意粉, 帶子扁意粉,選用的是北海道巨型大帶子,像杏仁餅般大的圓厚帶子,鮮爽清甜肉汁豐富,扁意粉用XO醬鮑魚汁、蒜片、蘆筍及煙肉碎炒香,入口柔韌乾身而不膩

2017-12-25 82 浏览
聖誕正日先介紹會唔會有啲遲🤪要兩個人燭光晚餐又要有feel 可以去Ember今次叫左啲特別嘅首先叫左#輕煎北海道鮮帶子鮮果藜麥沙律 ($158)帶子幾大隻 煎得岩岩好但我就麻麻地藜麥 質地有點奇怪😂之後叫左個#小食拼盤 ($248)當中包括左黑毛豬火腿配蜜瓜紅菜頭煙薰三文魚 菠蘿配牛牛等等太多野食打唔哂 雞鎚最好食就是啦🤪然後我當然要食啲飽肚野 於是叫左👇🏻#鮮蟹肉煙肉海膽汁扭捲粉伴鮮海膽 ($178)蟹肉蠻多的 但海膽味不夠出 但扭捲粉是特別的至於不喝酒的我點了Mint Breeze酸酸甜甜的 還是一陣涼意 挺不錯的🙆🏻‍♀️_________________________裝修環境:✨✨✨✨服務態度:✨✨✨✨食物質素:✨✨✨✨(5個✨為滿分)________________________唔信我嘅可以自己去試試😂
聖誕正日先介紹會唔會有啲遲🤪
要兩個人燭光晚餐又要有feel 可以去Ember
今次叫左啲特別嘅
首先叫左#輕煎北海道鮮帶子鮮果藜麥沙律 ($158)
帶子幾大隻 煎得岩岩好
但我就麻麻地藜麥 質地有點奇怪😂
之後叫左個#小食拼盤 ($248)
當中包括左黑毛豬火腿配蜜瓜
紅菜頭煙薰三文魚 菠蘿配牛牛等等
太多野食打唔哂 雞鎚最好食就是啦🤪
然後我當然要食啲飽肚野 於是叫左👇🏻
#鮮蟹肉煙肉海膽汁扭捲粉伴鮮海膽 ($178)
蟹肉蠻多的 但海膽味不夠出 但扭捲粉是特別的
至於不喝酒的我點了Mint Breeze
酸酸甜甜的 還是一陣涼意 挺不錯的🙆🏻‍♀️
_________________________
裝修環境:✨✨✨✨
服務態度:✨✨✨✨
食物質素:✨✨✨✨
(5個✨為滿分)
________________________
唔信我嘅可以自己去試試😂