2018-03-04
今日經過見到佢有個起司火鍋既二人餐!之前經過好似都冇,身為芝士控就決定要試luuuu入面環境好雅緻,花卉裝飾同大理石枱都好有少女feel haha,每枱仲有蠟燭,女仔一定鐘意啊😍起司火鍋係推介黎喔😈芝士火鍋賣相好靚,一上枱就要相機食先,有蔬菜算好healthy,薯角熱辣辣點芝士無可挑剔,芝士幼滑唔膩,又拉到絲,真係推介依個餐!😆😆😆💕💕拉絲!南瓜湯推介啊!又甜又滑,好想飲多碗😂😂😂麵包就麻麻,咁細碟vintegar n olive oil可以點點個包?倒落去(?)😂依個希望可改善下。main course係大蝦比目魚😍我好鐘意食比目魚😍塊肉好厚,食落感覺新鮮冇雪味,配合個sauce真係好好味。。。配菜同啲薩丁米係好好食🤔🤔🤔其實因為個sauce一流成碟都會好好食😂fusion冬陰公risotto lolz賣相好靚,其實味道唔差,辣辣地唔錯,但食多幾啖就會開始覺得個味少少怪😂😂😂同埋餐廳應留意下啲碟有冇bung左😆花茶茶包少少淡,早啲叫定局下會好啲🎉🎉火鍋同比目魚真係好出色,大大推介,元朗黎講應該係最好食既,而且價位其實唔係話好貴,一次半次接受到。但整體上菜好慢,食左兩個幾鐘哈哈,傾計係
起司火鍋係推介黎喔😈
拉絲!
花茶茶包少少淡,早啲叫定局下會好啲
但整體上菜好慢,食左兩個幾鐘哈哈,傾計係好舒服。suggest餐廳係細節位應多留意。好想再食比目魚haha