2018-02-24 56 浏览
今日放假特登帶媽咪入元朗食好嘢! 上Openrice見到呢間餐廳星期六日訂枱有discount 就同媽咪黎try try!😻😻因為book得早食 所以餐廳都未滿哂 入到去暗暗地 有led燈裝飾 好有feel好似幾高級咁😹 其實本身我睇中左佢個海鮮凍盤上嚟食嘅😻所以一嚟到就叫呢一個餐呀!凍盤d海鮮都ok 最有驚喜係個鮮花甲 好鮮甜!😻不過個翡翠螺就要點啲汁 會好味d🤔Main dish我地要左個parma ham牛乾菌意粉 parma ham唔會太鹹 意粉嘅口感都做得好好!配埋個火箭菜味道好突出!食到呢度我地兩母女都幾飽下😹😹不過見到Openrice好多人食佢個slow-cook牛柳 好似好yummy 所以我哋一心就諗住試㗎啦😼😼 Waaaa個牛柳好似好粉嫩咁 見唔見到個色!!一食落又有牛汁出😻 i like it! 連佢啲配菜都好好食 原來嗰個係紫薯花花😻 都特別阿😽😽PS. 呢間fushion菜每個菜既賣相都好attractive 令人好開心😽😽 睇得出廚師花左唔少心思ahh

海鮮凍盤

Parma  ham牛乾菌意粉