2018-08-02
上網見到$78任食下午茶,有意粉、西瓜沙律、班尼迪蛋 等等...好吸引呀!立即約朋友去試試佢地點鄰近元朗西鐵站,係YOHO1步行過去大約5分鐘就到達,好方便。$78任食下午茶,2:00開始,我們1:30左右去到,已經有人開始排緊隊喇!1:55左右安排入座,每檯可先點4款食物,到齊後可再點4款,如此類推,全店滿座下,大家同一時間點餐,上餐速度都算快,大約十五分鐘左右就到齊4款,第一次點可以先點果盤、沙律、意粉、牛油果包,因為沙律同果盤最簡單最快到,咁就可以食住等兩樣熟食,又開胃d個人覺得最正係意粉夠足料,雞翼薯條 同 班尼迪蛋都好好味,即叫即整,唔係預先整定,$78性價比夠曬高。抵讚既係,因為任食下午茶不包括飲品,飲品要另叫,店家會提供冰水,店員亦都好勤力不停斟水,完全無壓力要迫你叫飲品,$78再加一,性價比算很高了溫馨提示:建議大家早小小去排隊啊,因為分兩個時段的,遲去下一時段的就要排差不多一小時才可入座,雖然店家好好門外有放椅子 同 派冰水給等位的客人降溫,但人數太多,遮陰的地方同椅子係不夠的,夏日太陽伯伯的熱情,不可睇小啊。
溫馨提示:
西瓜黑醋沙律