2021-01-20
❣️火焰尼斯吞拿魚沙律Tuna Takaki salad普通沙律最大缺點係沙律落得太多油啲菜已經全部濕囇😕吞拿魚有辣味帶起左成個沙律嘅味道 不過就得一塊 lunch set黎講不過不失😃❣️  波隆那肉醬通心粉 $108 Rigatoni Bolognese通心粉份量適中 都淋身但係肉醬比較無味🥴性價比唔係太高其實只係普通肉醬通心粉唔會覺得有特別大驚喜☹️❣️新鮮雜菌扁意粉$108 Mushroom Linguine意粉有少少乾身🙈❣️都係偏向比較淡口味 只係配有少少帶少少鹹味出黎不過菇類份量好足夠 份量比起肉醬通心粉更加多好飽肚😋❣️Artsy Print Coffee & Flat White +38 // 免費跟主食 飲品方面揀咗一杯打印朱古力 配上The Starry Night圖案 打卡度滿分 💯而且朱古力味道好濃 完全值回票價 😍另一杯係flat white 雖然咖啡味唔係特別濃 但係水準都可以比得上外面coffee shop 飲落去覺得好滑
Tuna Takaki salad
❣️  波隆那肉醬通心粉 $108