2020-12-22 85 浏览
Curator❤️想黎好耐好耐既Cafe, 之前打電話book位同walk in不果後,我早左兩個星期喺openrice成功book到星期日下午茶,因為想試下佢地既藝術打印咖啡而來,但講番佢地裝修環境都係超靚,仲有唔少村上隆精品可供選購添!⏰入座時間75分鐘💰不設最低消費💁‍♀️藝術打印咖啡/朱古力($88)👍"可以㨂個底係咖啡or朱古力 但一定要係凍飲 去保持打印個image""價錢偏貴 絕對係食個環境同打印技術 但上面奶蓋又幾好飲 奶味香又夠甜"
Curator❤️

⏰入座時間75分鐘
💰不設最低消費

💁‍♀️藝術打印咖啡/朱古力($88)👍

2020-12-21 63 浏览
疫情下,相信大家晚上只好四出穩外賣食,但食外賣都要講究下,唔可以隨便食。今次放工選擇係尖沙嘴k11 musea呢一間cafe點外賣,餐牌上從自家製湯品、飲品,日風沙律到主菜都一應俱全,而且價錢對於同區比較也很相宜。波士頓龍蝦湯配高級脆皮法包$48以外賣質素來評論這個龍蝦湯實在無得輸,從取餐到回家大概都有半小時,但湯品還是比常溫偏高,溫度控制拿捏很好,龍蝦湯還有大粒龍蝦肉,而且法包也香脆還有陣陣蒜香味。巴馬臣芝士凱撒沙律配烤雞胸$68沙律份量足夠2-3人份量,凱撒沙律配上烤雞胸,口感豐富。白汁芝士焗大蝦意粉$72白汁芝士焗大蝦意粉,白汁很creamy同時不會過膩,意粉掛汁能力高,加上大大舊蝦,十分鮮味。焗意式肉醬長通粉$68焗肉醬長通粉份量也很多,肉醬長通粉亦是經典配搭,意式肉醬汁調配得剛剛好,面層也鋪滿芝士,十分推薦。熱朱古力最後飲品點了一杯熱巧克力,味道十分濃郁也不會過甜。

波士頓龍蝦湯配高級脆皮法包$48

巴馬臣芝士凱撒沙律配烤雞胸$68
沙律份量足夠2-3人份量,凱撒沙律配上烤雞胸,口感豐富。

白汁芝士焗大蝦意粉$72

焗意式肉醬長通粉$68

熱朱古力
最後飲品點了一杯熱巧克力,味道十分濃郁也不會過甜。

2020-12-16
30 分钟 (外卖自取)
2020-12-19 1203 浏览
前兩日去開K11 Musea,夜晚臨返屋企之前收到屋企人電話,叫我買外賣返屋企食。我又唔知買咩好,咁啱見呢間餐廳嘅裝修幾靚,就試下買呢間嘅食物返屋企食啦。🦞波士頓龍蝦湯配高級脆皮法包 $48法包好脆好有牛油香,點龍蝦湯食就更好食。龍蝦湯嘅龍蝦味十足,係略嫌鹹左少少,如果鹹味少啲應該會更好飲,不過就同個法包好夾。🐥巴馬臣芝士凱撒沙律配烤雞胸 $68好大碗好抵食,有好多沙律菜,夾雜住巴馬臣芝士食幾香。烤雞胸有幾片,烤得幾香。沙律醬可以自己加,多醬少醬自由決定。🦐白汁芝士焗大蝦意粉 $72大蝦有兩隻,意粉煮得啱啱好,撈埋啲汁都唔錯。🍝焗意式肉醬長通粉 $68表面嘅芝士都唔少,肉醬有番茄嘅自然酸甜味。長通粉幾有咬口,唔會煮得過淋,都唔錯。🍫Iced Venchi Chocolate $79呢杯嘅價錢都唔平,但因為屋企人好鍾意朱古力,而佢又會比返錢我,所以我照買。佢話雖然我拎到返去嗰陣啲冰溶左少少,杯朱古力被冰溝淡左少少,但朱古力味都係幾濃。呢間餐廳嘅環境真係好靚,如果坐喺到食,真係食個環境都開心。如果有得喺到堂食就好啦。店員聽到我係咁慨嘆冇得堂食,都好好人咁俾我喺拎外賣之前將啲食物放喺檯面影幾

🦞波士頓龍蝦湯配高級脆皮法包 $48

🐥巴馬臣芝士凱撒沙律配烤雞胸 $68

🦐白汁芝士焗大蝦意粉 $72
大蝦有兩隻,意粉煮得啱啱好,撈埋啲汁都唔錯。

🍝焗意式肉醬長通粉 $68

🍫Iced Venchi Chocolate $79

呢間餐廳嘅環境真係好靚,如果坐喺到食,真係食個環境都開心。如果有得喺到堂食就好啦。店員聽到我係咁慨嘆冇得堂食,都好好人咁俾我喺拎外賣之前將啲食物放喺檯面影幾張相先。唯有影左相就當自己坐左喺到食啦。
2020-12-18
2020-12-19 696 浏览
尋日放學嚟到尖沙咀k11,為左慶祝完sem,嚟食餐好嘢🤣見到呢間Cafe,感覺幾靚😍就入嚟試吓~餐廳嘅壁畫有好多花花公仔😆全部都好靚🥰仲有啲postcard,文具嘅擺設都好吸引🤩一個lunch set大概$100,都唔錯👍🏻香煎慢煮三文魚扒$128三文魚扒幾香☺️食落啲肉汁出晒嚟,好Juicy😆感覺三文魚扒幾新鮮😍而且啖啖肉🤣配埋佢嘅醬汁好濃郁💕仲有啲燒茄子嘅配菜都唔錯😋新鮮蘑菇扁意粉$108有好多蘑菇😆意粉幾爽口☺️炒得幾香😊而且擺盤幾靚😍食得好滋味😋藝術打印咖啡 (coffee based)$38係呢間餐廳嘅特色😆客人可以要求餐廳print特定嘅圖案係咖啡表面,底下有層cream~呢個多啦A夢圖案幾靚😍有浸咖啡香味☺️仲有飲到表面嘅泡泡🤣好有層次💕藝術打印咖啡 (chocolate based)$38呢一杯係熱朱古力為主,有好香甜嘅朱古力味😋同埋都有層泡泡😆表面嘅圖案係店舖嘅特色圖案,花花公仔好靚😍色彩好鮮艷~藍莓芝士蛋糕$35好香濃嘅藍莓芝士味😋仲有啲紅莓係面,酸酸甜甜,幾正👍🏻幾鍾意佢嘅餅底🥰脆卜卜☺️朱古力馬卡龍杯雪糕$35好值得打卡嘅甜品👍🏻朱古力馬卡龍香甜😋又有濃郁嘅朱古力味💕而

香煎慢煮三文魚扒$128

新鮮蘑菇扁意粉$108

藝術打印咖啡 (coffee based)$38

藝術打印咖啡 (chocolate based)$38

藍莓芝士蛋糕$35

朱古力馬卡龍杯雪糕$35
好值得打卡嘅甜品👍🏻朱古力馬卡龍香甜😋又有濃郁嘅朱古力味💕而且脆卜卜🤩雪糕幾香滑,軟綿綿☺️仲有啲士多啤梨伴碟,酸酸甜甜,好好味🥰
2020-12-18
2020-12-17 465 浏览
今晚無飯食,去左K11 Musea既呢間coffee shop買外賣翻屋企食。而家佢地有個應該係新既menu,主打健康食物,有齊濃湯,沙律,漢堡,烏冬,意粉等等,好多選擇!波士頓龍蝦湯配高級脆皮法包龍蝦湯好creamy,唔會過咸,但略嫌味道唔夠濃。入面有一隻好厚肉既蝦~另外法包確實幾高質,雖然我係隔左幾個鐘先食個包,但佢食然好香,有咬口,唔會好乾好硬。巴馬臣芝士凱撒沙律配烤雞胸沙律方面正正常常,但無乜特別,而最驚喜係佢既雞胸。我平時最怕食雞胸,又鞋又乾又無肉汁。但佢呢到既雞胸竟然比我想像中嫩滑,而且唔會有雪味或者腥味,好評~白汁芝士焗大蝦意粉意粉係比較幼身既扁意粉,夠彈牙。意粉上面亦有好多芝士,有兩隻大蝦。白汁既份量恰到好處,唔會令人覺得太膩。Venchi Chocolate朱古力比較滑,而且我幾鐘意呢個味道,飲到朱古力香味,同時亦飲到奶香味。Green Tea Latte朋友點既,佢話茶味同奶味既平衡做得幾好,茶味夠香,而且奶味唔會太勁太搶。

波士頓龍蝦湯配高級脆皮法包

巴馬臣芝士凱撒沙律配烤雞胸

白汁芝士焗大蝦意粉

Venchi Chocolate

Green Tea Latte

2020-12-14
2020-12-17 333 浏览
LEX ART CAFÉ 開到嚟K-11 Musea啦🙌🏻,呢一間CAFÉ比較特別✨,餐廳入邊專門放老闆收藏嘅藝術品🎠,俾大家一邊食嘢一邊欣賞📸️,唔使專登去藝術展都有得睇🙈。.老實講食物好味😋,藝術氛圍又好🎨,感覺好Chill好輕鬆✨🙌🏻,大家可以趁着假期好好咁享受一下😌。.📍大蝦意粉($178)Prawn Linguine In Tomato Sauce (Butter Seared Prawns, Fresh Basil)意粉賣相相當吸引🍝,顏色鮮艷🤤之餘擺盤相當有心思🥰。五隻黃油烤大蝦🦐,配搭新鮮九層塔🌿同帕馬森芝士🧀,喺完美組合🙌🏻。蝦肉新鮮彈牙🌊,用料上乘!蕃茄汁酸酸甜甜令人開胃🍅,再配埋煙韌嘅扁意料一齊食👅,不錯👍🏻!.📍元氣精華($98)Breakfast Essentials (Cheese Sausage, Bacon, Gherkins, Scrambled Egg)多士放上外皮香脆嘅芝士腸、煙肉🥓、小黃瓜🥒同嫩滑嘅炒蛋🍳,賣相靚之餘哋道都唔錯😋,喺一款簡易版嘅All Day Breakfast🍳,不過價錢真係幾進取🙈。.📍Venchi朱古力 ($49)Venchi
大蝦意粉 Prawn Linguine In Tomato Sauce
📍大蝦意粉($178)
元氣精華 Breakfast Essentials
元氣精華 Breakfast Essentials
📍元氣精華($98)
Venchi朱古力
📍Venchi朱古力 ($49)
Venchi Chocolate
連朱古力都有完美拉花👍🏻。朱古力味濃郁🍫❤️,好好味😋!
藝術打印咖啡 Artsy Print Coffee
📍藝術打印咖啡($88)
Menu
2020-12-08
Venchi朱古力
藝術打印咖啡 Artsy Print Coffee
去過西環嘅lex coffe嘅話應該會知呢間K11 musea喺佢嘅翻版。雖然環境細啲,但更加鍾意呢間店用湖水藍做裝修主調,同樣擺放咗好多藝術品,成個感覺光鮮又潔淨。.呢間店食物嘅賣相好靚🥰,而且味道仲要係有水準👍🏻,絕對唔係得個樣。不過價錢方面都係屬於高價位,今次點嘅食物全部都好滿意😌✌️🏻。.📍有機大農場雞胸肉($198)Free Range Organic Chicken Breast (Barley & Quinoa Warm Salad, Seasonal Vegetable, Jus)份量大概為半隻小春雞🐥,雞肉醃得都相當入味👍🏻,近脾位置肉質細滑🤩,雞胸肉也不差,雖然唔可以用細滑去形容,不過都相當出色🤤。墊底配有大麥、藜麥沙律同秘製肉汁,口感綿密而且味道豐富,估唔到可以令呢啲平日淡口嘅Super Food整得咁好味🌾🌿,讚。.📍藝術打印咖啡($88)Artsy Print Coffee (Served with either coffee or chocolate)餐廳主打藝術打印咖啡或朱古力🍫☕️,將唔同嘅藝術品圖案印落咖啡上,賣相精緻✨,靚到唔捨得飲😆。唔單止睇得📸,味道

📍有機大農場雞胸肉($198)

📍藝術打印咖啡($88)
餐廳主打藝術打印咖啡或朱古力🍫☕️,將唔同嘅藝術品圖案印落咖啡上,賣相精緻✨,靚到唔捨得飲😆。唔單止睇得📸,味道仲唔錯🤩,由於加入大量牛奶🥛,所以朱古力味弱過普通朱奶,但飲落口感細滑好多,草根認為比普通朱古力更好飲,推薦大家一試🥳。

📍意式提拉米蘇($68)
Tiramisu
賣相滿分💯🍰,未食嘢流緊口水,而且咖啡味突出☕️,口感濕潤細膩卜非常好食😋。

📍藍莓芝士蛋糕($58)
Blueberry Cheesecake
芝士蛋糕幼滑札實🍰,cream cheese加埋紅莓醬🍓真喺好好食。
2020-12-16 181 浏览
近期在網絡上看到這家店人氣高企,就在午飯時候特意前往。午餐時間,人龍不絕,等了好一會才可入座。餐廳的裝修時尚又別緻,明亮的燈光配以流行畫飾,還有各式各樣的日本村上龍精品,頗有特式。由於是weekday, 餐廳供應四款Set lunch,有沙律、主菜和飲品,只是$98-$128,或可另加$35甜品。前菜選擇了火炙尼斯吞拿魚沙律。這沙律份量十足!火炙尼斯吞拿魚肉質細嫩而柔軟,配上清脆的沙律菜和油醋汁,味道清新又輕盈。香煎慢煮三文魚扒$128這慢煮三文魚扒煎到魚皮脆薄甘香,完全無骨,沒有半點腥味,內裡保留軟滑嫩紅的三文魚肉,充滿三文魚自身魚脂的脂香,口感油潤又滋味,正!Artsy print coffee$38這Artsy print coffee真好看!牆上繽粉的畫上變成咖啡。先呷一口,冰凍的咖啡味道甘醇,沒有太酸或苦味,配上面層厚厚的忌廉,口感順滑,味道ok, 最重點還是可以打卡,哈哈!這一天的午餐稱心滿意,尤其看到彩印咖啡,真係有點心花怒放,帶著微笑上班去。

頗有特式。

前菜選擇了火炙尼斯吞拿魚沙律。

香煎慢煮三文魚扒$128

充滿三文魚自身魚脂的脂香,口感油潤又滋味,正!

Artsy print coffee$38

2020-12-15 67 浏览
晚上禁堂食會衍生出一個令人煩惱嘅問題就係點解決晚餐🥶好彩而家好多餐廳都已經推出左外賣自取食品連位於K11 Musea嘅Curator都唔例外呢度嘅裝修好靚 如果下次開返堂食有機會坐低食就好啦🥲南瓜忌廉湯$38🫕呢個南瓜忌廉湯真係超正用咗勁多南瓜打成而且唔係點加水 所以飲落去好厚身 香滑配埋黑椒牛油包一齊食好夾。Curator 芝士牛肉漢堡$82🍔呢個漢堡有好多層Layers不單止牛肉勁厚仲有滿滿嘅芝士 夾住蕃茄 青瓜 酸瓜等等配埋脆薯條 好滿足大蝦芝士意粉$72🍝呢份意粉落咗好多芝士每條意粉都撈到芝士仲有兩隻爽彈嘅大蝦冬天幾時都要有杯熱野起手暖下Green Tea Latte $43🍵心形拉花超靚呢度用嘅抹茶粉容易入口有抹茶香又唔會太過甘苦.Venchi Chocolate $43 🍫香滑嘅朱古力牛奶而且仲係用Venchi朱古力粉沖成 好香濃
晚上禁堂食會衍生出一個令人煩惱嘅問題

Venchi Chocolate $43 🍫
香滑嘅朱古力牛奶
而且仲係用Venchi朱古力粉沖成 好香濃
外卖自取
第一次接觸 Lex Cafe 是在堅尼地城,就是被藝術咖啡吸引進去的,其實這家的意粉套餐和其他沙律也非常有水準,於是第二次再相約幾個朋友來,再試試其他食品和甜品。這次在尖沙咀 K11 Musea 吃的午餐,也是驚豔,朋友們本來只是想吃一個悠遊午餐,但得到我推薦藝術咖啡後,大家就就各自努力找圖片打印,終於玩了足足一個小時自拍,幾乎冷落了signature 之一的 Tiramisu.....酒味與咖啡味道非常濃郁,無論環境,午餐和甜品,價錢都很合理,只是藝術咖啡比普通咖啡貴了 1 倍,不過能夠玩足一個小時,也算是一次娛樂性豐富的玩意啦!
藝術咖啡(可轉巧克力奶)
Flat White
午餐
藝術咖啡(可轉巧克力奶)
Flat White
  • 意式提拉米蘇
  • 波隆那肉醬通心粉
  • 打印咖啡
禁夜晚堂食最後前一日,去一間我一直想去嘅呢間喺k11 musea入面有村上隆/草間彌生為主題嘅策展餐廳Curator by lex art cafe。黎到果然冇失望,環境唔算大,除左掛畫,呢度依然用左一定空間攞放好多知名藝術家嘅作品,身處咁colourful嘅餐廳入面淨係坐喺度都比人一種心靈愉快嘅感覺☺️講返野食,今次小試左個dinner set $328,3 courses 加一杯野飲,頭盤有超甜番茄沙律配堅果、清新柚子醬,超大份,酸甜酸甜咁幾開胃,2個人都未必食得晒😂建議可以嗌一個set加小食2個share就啱啱好。主菜有煙燻雞肉、豪華豬肉捲配健康榖蔬,賣相好吸引,雞同豬都處理得好嫩滑👍🏻最出色係個醬,香濃得得黎唔油膩,配肉類一流,穀蔬係藜麥之類嘅嘢,健康之選!甜品係樹梅特濃朱古力慕絲蛋糕,睇見都想食🤤最後叫左2杯咖啡,不過不失,下次會試下佢地嘅artsy print chocolate ,超靚,打卡一流🥰

CURATOR BY LEX ART CAFÉ是人氣打卡Cafe,環境靚靚,食物賣相和味道同樣高質!雖然依家俾人Cut咗個堂食,但CURATOR應對迅速,加推晚市外賣專用餐牌,外賣都放到靚一靚,相當具心思!Venchi Chocolate $43就算外賣都有靚靚心心拉呀,超Details!朱古力香氣撲鼻,入口又夠幼滑,正!Green Tea Latte $43同樣有漂亮的拉花,奶香十足之餘,仲散發出陣陣嘅綠茶香!巴馬臣芝士凱撒沙律配烤雞胸 $68製作認真,羅馬生菜新鮮爽脆,麵包粒、巴馬巨芝士、煙肉碎提升了口感和增添了咸香的味道,醬汁出色,是相當不錯的前菜!波士頓龍蝦湯 配 高級脆皮法包 $48龍蝦湯濃郁得黎仲要好Creamy,濃郁嘅龍蝦鮮味一直滑入喉嚨,入面仲要有舊巨型蝦肉,超級足料!白汁芝士焗大蝦意粉 $72大蝦結實爽彈,白汁Mix埋大量芝士同焗,真係惹味到不得了!
Venchi Chocolate $43
Green Tea Latte $43
同樣有漂亮的拉花,奶香十足之餘,仲散發出陣陣嘅綠茶香!
巴馬臣芝士凱撒沙律配烤雞胸 $68
波士頓龍蝦湯 配 高級脆皮法包 $48
白汁芝士焗大蝦意粉 $72
大蝦結實爽彈,白汁Mix埋大量芝士同焗,真係惹味到不得了!
2020-12-08 81 浏览
CURATOR BY LEX ART CAFE位於K11 Musea,以藝術同餐飲結合作為賣點。食物,飲品,裝修,佈置同樣充滿藝術氣息,店鋪以大量時尚、藝術及潮流圈都極具知名度的日本藝術家村上隆先生作品作為賣點,相信唔少人都慕名而來朝聖,我當然都唔例外,今日終於有幸試下裝修佈置真係一流,絕對係打卡必到之處店鋪亦有不同藝術,飾品,潮物售賣,咁多產品總會搵到心頭好Chocolate & LatteCoffee拉花就成日見,Chocolate自己都係第一次見,朱古力味道唔會太濃,甜度適中Latte方面友人稱味道亦算唔錯,牛奶同咖啡味道平衡掌握得好好招牌墨西哥式煎蛋早餐多士配上牛油果醬,好味得黎又清新,伴碟車厘茄都好新鮮,原味墨西哥脆片味道淡淡地都唔錯卡邦尼培根意粉雖然菜式叫做意粉,其實以我地香港人平時食野既角度黎講其實係長通粉。意粉擺盤精美,芝士同醬汁都唔會太濃烈,加上意粉既煙韌及煙肉粒同西班牙香腸粒既爽脆,成為一道佳餚酥脆雞錘配水牛芝士醬故名思義炸雞錘配水牛芝士醬,雞錘以一層薄身既炸粉包住,食落唔會太油膩同成口炸粉漿。雖然如此,但雞錘依然香脆。另外,水牛芝士溶入雞錘中,令雞錘食落更加香,味

裝修佈置真係一流,絕對係打卡必到之處

店鋪亦有不同藝術,飾品,潮物售賣,咁多產品總會搵到心頭好

Chocolate & Latte

招牌墨西哥式煎蛋早餐

卡邦尼培根意粉

酥脆雞錘配水牛芝士醬

故名思義炸雞錘配水牛芝士醬,雞錘以一層薄身既炸粉包住,食落唔會太油膩同成口炸粉漿。雖然如此,但雞錘依然香脆。另外,水牛芝士溶入雞錘中,令雞錘食落更加香,味道更有層次
2020-12-07
  • 卡邦尼培根意粉
2020-12-07 75 浏览
👩🏻‍💻今日約咗個朋友嚟K11 MUSEA行街,順便托佢拎啲嘢俾我,因為好耐冇見,所以就揀咗一間比較舒適嘅Cafe食晚餐🥰行過門口佈置好精緻,被吸引咗入嚟💕​​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 🍽 DINNER - HKD$328 🍽​ ​ ​ 🥗前菜、🥘主菜、🍰甜品、☕️飲品​​🥗超甜蕃茄沙律配堅果、清新柚子醋​🌟超清新既蕃茄,碟上已經去皮既蕃茄,顏色好搶眼💕蔬菜都好清甜新鮮😋呢款頭盤真係無得頂,蔬菜每一口都有清新柚子醋,仲有我最鍾意食既松子🥰​​🥘煙燻雞肉、豪華豬肉捲配健康穀蔬​🌟煙燻雞肉味道唔錯,佢味道清甜,唔濃味,配搭健康穀物,有小麥、燕麥粒、小米,人口粒粒分明,口感軟糯🥰💕成件事好健康,豬肉味道新鮮,配有醬汁味道沒有油膩感👍🏻😋​​🍰自家製樹莓特濃朱古力慕絲蛋糕​🌟甜品個樹莓汁真係做得好好味🥰💕‼️味道甜中帶微酸,配上軟身蛋糕,每一啖都好享受,而士多啤梨雕花,配以金箔碎賣相好精緻👍🏻​

​ ​ 🥗前菜、🥘主菜、🍰甜品、☕️飲品​

🥗超甜蕃茄沙律配堅果、清新柚子醋​

🥘煙燻雞肉、豪華豬肉捲配健康穀蔬​

🍰自家製樹莓特濃朱古力慕絲蛋糕​
2020-12-03
  • 自家製樹莓特濃朱古力慕絲蛋糕
  • 煙燻雞肉、豪華豬肉捲配健康穀蔬
  • 超甜蕃茄沙律配堅果、清新柚子醋
2020-12-07 62 浏览
《Cueator by Lex Art Cafe》.🥗超甜蕃茄沙律配堅果蕃茄真係超甜而且好大個,加入堅果有多種口感,配柚子醋幾開胃,不過整體有啲偏酸🤭.🍝香煎慢煮三文魚扒配鑽石米型粉慢煮三文魚肉質結實有鮮味,而且煎得好香魚油出晒嚟,好食呀!鑽石米形粉口感較稔,如果多返少少調味會更好食!.🍰自家製樹莓特濃朱古力慕絲蛋糕食完正餐最開心就係食甜品啦😆cream嘅份量俾得大方,食完超滿足😍.☕️Artsy print coffee印上花花嘅呢杯咖啡,無得輸啦!留到最後一刻至捨得飲😆.其實呢餐飯嘅重點係嚟睇村上隆花花,仲有KAWS添!👨🏼‍🎨餐廳除咗有掛畫,仲有好多週邊產品,一路欣賞住藝術品一路食飯,食食吓有啲身在日本嘅錯覺添😍.#eatisfun#tst#k11musea #curator#curatorbylexartcafe #kaikaikiki🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸CURATOR BY LEX ART CAFÉ 尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea B1樓B113C號舖🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
《Cueator by Lex Art Cafe》

🥗超甜蕃茄沙律配堅果

🍝香煎慢煮三文魚扒配鑽石米型粉

🍰自家製樹莓特濃朱古力慕絲蛋糕

☕️Artsy print coffee
印上花花嘅呢杯咖啡,無得輸啦!留到最後一刻至捨得飲😆

#eatisfun
#tst