2019-06-14 27024 浏览
由於一早喺官網已經買咗兩張六五折coupon 。。就約咗14號星期五12點食啦。。點知未食之前。。突然間睇到OpenRice 食評有(極度中伏)嘅午餐食評。。真係好擔心🤔🤔🤔🤔 不過錢都俾咗唯有照去啦。。接近12點已經長長人龍排隊等入座。。初頭以為星期五都唔會爆。。。差唔多接近一點就幾乎九成滿座。。唔通因為酒店做六五折優惠?終於有機會平試九龍香格里拉Café kool,平日嘅關係酒店做緊六七月六五折。。每人只係200多元已經可以品嚐到五星級嘅 lunch buffet🍤🍣🍛🍗🍝🥘🍨🍧🍰🍦🍮🍢🍭🍇🍈🥝🥥🍅。今日嘅服務仲好excellent👍👍。。由經理到Chef 都專人招呼。。特別係Chef Ming 👨🏻‍🍳非常Nice。。五星酒店真係五星酒店refill 菜式非常快。。絕無冷場。。甜品🍮🍦🍰🍨🍧更多選擇。。幾乎飽到唔郁得🙈🙈特別多謝Chef Ming 👨🏻‍🍳。。原來中午嘅炸天婦羅沒有蝦🍤。。只有多春魚茄子番薯呢類。。他竟然特意為我們炸上四隻🍤🍤🍤🍤天婦羅送到台上給我們吃。。實在細心又窩心。。

2019-06-14
2019-06-11 1638 浏览
經朋友推介,心思思想試。4月有龍蝦(有膏)、5月有和牛。但我4、5月都唔得閒去食。6月5日星期三 lunch 當日臨時book都有位。供應時間為12點到3點。但因為遲出門,我地12:50先到。人多,都幾嘈。我們2人只能被安排到2人座位,我的手袋要放背後夾住坐😭身為蟹痴,我第一時間衝去攞我至愛的凍花蟹蓋,可惜已被人攞曬,只得凍麵包蟹了,職員話唔會再補花蟹。唉,只怪自己太遲。我仲攞左凍長腳蟹腳。張台上已經放左剪刀一把。長腳蟹腳都幾好食,好鮮甜,只是嫌太咸,咸到隻手都醃到痛。麵包蟹蓋,外殼好多黑黑地痴住,好似無洗過,賣相好反胃,不過有膏幾好食。我仲攞左身體,但殼太硬,剪刀都剪唔開,加上身體唔係太好食,最後放棄左。北寄貝,很甜,超級推介。蜆,正常,不算太肥。日式牛肉串燒,調味好,好有日本味道,但老左少少。牛扒,生熟度剛好,好食。印度咖哩羊:汁好味但肉太老。即製疏芙里,要排隊,講到好勁好好食,但食落同日本空氣pancake差天共地⋯⋯其他甜品,完全唔吸引,無誠意。服務:收碟速度慢。環境:樓底矮,無乜景觀,右邊望下層的大堂,左邊望行人天橋。整體:性價比一般。味道一般,環境一般,質素一般,服務一般,
經朋友推介,心思思想試。
4月有龍蝦(有膏)、5月有和牛。
但我4、5月都唔得閒去食。

張台上已經放左剪刀一把。

長腳蟹腳都幾好食,好鮮甜,只是嫌太咸,咸到隻手都醃到痛。

北寄貝,很甜,超級推介。

蜆,正常,不算太肥。

日式牛肉串燒,調味好,好有日本味道,但老左少少。

牛扒,生熟度剛好,好食。

印度咖哩羊:汁好味但肉太老。

其他甜品,完全唔吸引,無誠意。

服務:收碟速度慢。

環境:樓底矮,無乜景觀,右邊望下層的大堂,左邊望行人天橋。

整體:性價比一般。味道一般,環境一般,質素一般,服務一般,食物種類少。

回頭指數:2/10

2019-06-05
纪念日
信用卡優惠
  • 蟹蓋
2019-06-03 2758 浏览
今天中午12:00二人去了自助午餐,才12:15準備去拿第一輪美食,怎知一開始招牌食物(麵包蟹、雪蟹腳...)已經給搶劫一空,而廚師添加的速度奇慢,盤子空了至少10分鐘才有人重新擺放,但份量少得只能滿足排隊的頭幾名飢餓客人(請看: https://youtu.be/9VFDL7TYp-4 ),盤子又空了,又要再等10多分鐘,終於大概中午1:00才拿到一隻麵包蟹兩人分。此外大概在12:45 ,其他熱燻及冷盤也出現長期空盤情況,也是很久也沒有工作人員添加食物。老實說食物味道整體不錯,但是身為香港著名老牌五星級酒店的,自助餐怎可能如此低級...
藍蟹/麵包蟹
蒸魚
沙律
沙律吧
2019-06-02 2315 浏览
太豐盛的午餐,款式多元化,長腳蟹、翡翠螺、花蟹、蜆、青口等等很新鮮甜美,還有燒味、印度菜,天婦羅、燒牛肉、湯面、刺身壽司冷面、還有個我喜歡的沙律吧👍有很多種火腿、芝士煙三文魚、多種菜和醬汁,Haaden dazs 👍日式梳乎厘👍朱古力噴泉👍日式即烤的福餅,多種口味👍雖不能全部品嘗,但大包眼福👍👍👍
2019-05-20
母亲节
  • Lunch Buffet
2019-05-13 5098 浏览
Cafe kool內之陳設, 極之符合五星級酒店。 如果坐到窗邊位,望到街景的座位更加開揚。這裡食物種類擺設有分明的間隔。例如有:* 熱盤: 冬菇鵝掌, 蒸魚, 海鮮炒飯, 海鮮金邊粉 ,其他……*印度食品檔:印式羊肉,烤雞,香飯, 咖哩蝦,印式薯仔,芝士菠菜,印度黃豆咖哩,印度酸辣罐湯趣球( 這是印度的街頭小食),意大利硬芝士……*車仔麵檔: 有墨魚丸, 鮮蝦, 魚蛋, 豆腐,雞蛋,豬肉丸。 唐生菜 ,粗麵,幼麵,米粉…* 燒味檔: 切雞 ,燒肉。* 點心當: 奶皇包,蝦餃,素菜餃,叉燒包, 山竹牛肉。* 燒烤檔: 西冷扒,烤腸仔,菠蘿, 粟米,漢堡,燒雞翼,燒牛柳粒串, 燒三文魚頭 ,亦少見到自助餐有燒三文魚鰭的, 但此處有……* 海鮮:有長腳蟹,翡翠螺,藍蟹,蝦,綠青口,蜆……*刺身:有比目魚, 魷魚 ,八爪魚 ,吞拿魚,三文魚刺身。 日式豆腐 ,也有幾款日式壽司飯。* 沙律吧: 各式健康沙律菜……*甜品檔: 各式甜品 ,款式甚多, 賣相精美, 即埸製做的熱日式紅豆、雲呢拿及士多啤梨餡餅。 仲有haagen Dazs 雪糕, 棉花糖 ,水果等等。今次個人特別欣賞西冷扒, 肉汁多
例如有:
* 燒味檔: 切雞 ,燒肉。
* 點心當: 奶皇包,蝦餃,素菜餃,叉燒包, 山竹牛肉。
* 海鮮:有長腳蟹,翡翠螺,藍蟹,蝦,綠青口,蜆……
* 沙律吧: 各式健康沙律菜……
今次個人特別欣賞西冷扒, 肉汁多 ,厚切仍質地嫩滑 , 簡直不需要加芡汁, 可原味食, 我加了少許鹽及黑椒, 超好食。 三文魚鮫好嫩滑 。haagen dazs雪糕好味。 日式紅豆餡餅好有質素, 咬落暖度適中, 餅皮面小脆加埋內層軟綿綿, 有些紅豆,好有層次,好食。 首次嚐到印度街頭小食- 印度酸辣罐湯脆球,特色。 榴槤mouse好濃味,好食。
用恆生信用卡結帳七折, 折實每位 $360.35 以五星級酒店星期六自助午餐, 一啲都唔貴, 加上款式多,如果與親友共聚,大家也會吃到喜歡的。 而且吃了中午自助餐,之後仲有半日可以消化下飽肚感👍
2019-05-11
信用卡優惠
  • 西冷牛扒
  • 刺身
  • 甜品區
  • Lunch Buffet
2019-05-11 4228 浏览
又到自助餐系列,今次再一次光顧依間,打去好多酒店問,竟然依間同三,四星酒店價錢,用左恒生信用卡做咗折扣之後,大約三百幾蚊一個人,好抵食12點去到已經人潮擁擁,好彩佢依度擺嘢食嘅地方比起其他酒店大,所以就算好多人嘅話都唔使太過排隊或者排好耐。今日竟然仲有長腳蟹同埋大蝦青口等,唔少得同之前一樣佢都有個鐵板燒部,整燒牛肉粟米等等亦都有即整意大利粉部門,印度野啦,有個即煮嘅粉面檔中菜部同埋有啲串燒既部門,可能預左會多人嘅關係啲串燒一早就整好左所以凍凍地嘅,不過個燒牛肉整得好好食,好林好有肉汁,其他食物就中規中矩冇咩特別。不過值得讚嘅係就算咁多人都好啲廚師都好有禮貌甜品部門同之前一樣,10幾樣甜品入面有一大半都係麻麻哋好食,個人認為最好食係個朱古力蛋糕同埋芝士蛋糕,其他都係一般,就算有啲即整嘅疏乎厘,同埋紅豆餅,個人認為都係麻麻地好食,可能人比較多嘅關係,疏附厘掌握個時間麻麻哋。不過依個價錢我個人認為唔可以要求做到其他日本餐廳咁好食所以合格啦不過有一點要提醒,由於每一杯都會跟個餐飲,我哋叫咗三個熱檸茶,有兩杯飲咗一兩啖,就見到個杯入面好污糟有啲上手飲咖啡剩低嘅奶漬希望依一點酒店會改善下,因為三杯

不過值得讚嘅係就算咁多人都好啲廚師都好有禮貌

所以合格啦

希望依一點酒店會改善下,因為三杯中兩杯,證明啲杯都好污糟

總括嚟講,大節日係依個環境同埋呢個食物質素來講非常之可以接受
2019-05-07 3460 浏览
難得约齊家人提早慶祝母親節,book左cafe kool 食自助餐。母親大人非常滿-因為有她喜歡的泠盤,龍蝦,長腳蟹。壽司,魚生都非常新鮮。牛扒,肥美生蠔都是我致愛。沙律也十分吸引。壽司有很多選擇風乾牛肉沙律好fresh厨師推介雖然是星期日,好多客人,但服務員仍然好有服務
2019-05-04 4443 浏览
有一年多沒去Cafe Kool, 剛好Lunch Buffet 有優惠和家人再試下。最有驚喜Lunch Buffet 有冰鎮龍蝦, 焗龍蝦和龍蝦伊麵, 全港Lunch Buffet 甚少有龍蝦。除了焗龍蝦,另有龍蝦鉗燉蛋。除了冰鎮龍蝦,有冰鎮蟹供應, 但一開始首輪很快已取光,沒有refill. 除了龍蝦伊麵,也有炒海鮮。魚生厚切肥美。串燒和日式天羅質素一般。有幾款中式點心, 蝦餃皮厚硬, 饅頭不錯。熱葷有冬菇炆鴨掌沙律吧特色開心果素食Lunch Buffet 也有即制疏乎里pancake 。質素還可以, 但未夠軟身到可以震震下。士多啤梨塔值得推介。沒有中式糖水。總結味道比以前差了點, 但勝在有龍蝦, 菜式種類多。要改善服務員不足, 中場很久才找剄服務員添加水。

除了焗龍蝦,另有龍蝦鉗燉蛋。

除了龍蝦伊麵,也有炒海鮮。
魚生厚切肥美。
串燒和日式天羅質素一般。
有幾款中式點心, 蝦餃皮厚硬, 饅頭不錯。
熱葷有冬菇炆鴨掌
沙律吧特色開心果素食

士多啤梨塔值得推介。
沒有中式糖水

2019-04-11
午餐
見復活節, open rice 又有 7折優惠,就訂左呢間香格里拉旗下既 cafe kool lunch buffet 諗住試下兩個人黎到,第一感覺都吾錯既,個位都坐得舒服,台與台中間有屏風擋下,食野傾計都吾會覺得尷尷尬尬甘 但食自助餐,食物先係主角香格里拉名就好聽,但食物質素完全達吾到酒店水準如果一般街邊餐廳既普遍分數係3分,Cafe Kool 既食物只有 4分海鮮:開邊龍蝦硬過橡膠蝦...未硬到橡膠level,但冇味肉質又吾彈麵包蟹 蟹膏都算ok既,只有呢樣值得試五星級酒店供應 D 甘既海鮮。海鮮部分 10個 dislike海鮮以外就都一般般,吾難食又吾太驚喜甘食完橡膠甘硬既凍龍蝦,吾心死既我繼續拎龍蝦但凍龍蝦定芝士焗,我諗佢地都係同一品種,口感都係硬,好韌唯一推薦既係龍蝦伊麵可以試下,吾錯既但照舊啦, 龍蝦伊麵飛龍蝦吾該,個麵幾好食既食物伏已經不能接受,最最令我驚奇既係竟然冇!人!收!碟!下面既圖吾係我地岩岩食完,係我地食完出去再拎拎完幾 round 番黎都冇人收碟香格里拉係咪真係五星級?呢 D 自助餐 basic 野都冇人跟既重要成個場搵個侍應都難,好吾容易搵到個,直行直過都係
見復活節, open rice 又有 7折優惠,
兩個人黎到,第一感覺都吾錯既,個位都坐得舒服,
台與台中間有屏風擋下,食野傾計都吾會覺得尷尷尬尬甘

但食自助餐,食物先係主角
香格里拉名就好聽,但食物質素完全達吾到酒店水準

海鮮:
開邊龍蝦硬過橡膠

蝦...未硬到橡膠level,但冇味肉質又吾彈

麵包蟹 蟹膏都算ok既,只有呢樣值得試

海鮮以外就都一般般,吾難食又吾太驚喜甘
食完橡膠甘硬既凍龍蝦,吾心死既我繼續拎龍蝦
但凍龍蝦定芝士焗,我諗佢地都係同一品種,口感都係硬,好韌
唯一推薦既係龍蝦伊麵可以試下,吾錯既
但照舊啦, 龍蝦伊麵飛龍蝦吾該,個麵幾好食既

食物伏已經不能接受,最最令我驚奇既係竟然冇!人!收!碟!

重要成個場搵個侍應都難,好吾容易搵到個,直行直過都係冇收碟
叫到先收... 呢種服務...

成台碟都重係冇人收

可笑既係冇人收碟但甜品櫃果到冇碟用
用雪糕碗裝菠蘿...
想拎蛋糕,轉左幾圈都搵吾到碟,問 D staff 佢地竟然指一指熟食區話果到有碟,
我心諗你吾係呀麻,熟食同甜品區一頭一尾你要個客行曬成個場先拎到一隻碟

7折之後埋單 7百幾 2個人
香格里拉比我印象好差好差,
五星級酒店既餐廳,食物吾得,服務吾得
收費5星級,食物1星級

2019-04-20
2019-04-19 4187 浏览
正式踏入忙碌慶祝嘅月份🎉 男朋友搞神秘約左我喺尖沙咀香格里拉酒店等🤔 都估到係食自助餐😆先進攻海鮮, 有龍蝦, 長腳蟹, 螺🦞🦀 蠔都有, 新鮮再嚟salad bar, Caesar salad, 好多款cheese 揀, hot food 有大廚即叫即煮意粉, 點左個白汁嘅, 好味一輪hot food 攻勢後, 到甜品, 較特別係排隊拎嘅人氣即整梳乎厘班戟🥞唔錯喎至少唔使好似出面d由日本開過嚟嘅人氣店咁排個幾兩個鐘😅呢餐食得開心, 因為有人請😆 待應服務... 可以再改善, 有幾次叫人酙水都冇人理要三催四請😓 提提大家記住去各大酒店食飯可以問清楚信用咭優惠😉

先進攻海鮮, 有龍蝦, 長腳蟹, 螺🦞🦀 蠔都有, 新鮮

白汁意粉

至少唔使好似出面d由日本開過嚟嘅人氣店咁排個幾兩個鐘😅

梳乎厘班戟

2019-03-06
生日
白汁意粉
梳乎厘班戟
2019-04-19 2912 浏览
Cafe kool 位於香格里拉酒店即尖沙咀p1出口就是了,地點便利。蒲入酒店便會看見典雅大堂,有一般獨特香氣,好像是印度人的香氣。自助餐職員安排客人們在餐廳門口等待,每小隊食客都有職員帶位,很快便可以入座了。餐廳內情形⬇️位置都舒適。自助餐出名多選擇,果然令人花多眼亂。而且換碟很快。凍龍蝦每隻都長過手掌。龍蝦鉗飽滿多肉,泰式辣醬很惹味。搭配不錯。凍海鮮選擇有麵包蟹,每隻蟹蓋都充滿蟹膏。青口,蜆肉,翡翠螺,蝦,龍蝦等。還有生蠔,一直都排很長的隊,我是很懶排隊的,所以無試了。長龍不斷,想必生蠔質素不弱吧。這是沙律吧,很精緻吧。我覺得味道很特別,不是人人接受到。後面有芝士柜,存放在玻璃櫃內。需由職員取出,我怕麻煩所以又沒有試。這是存放中式熟食的地方有否看見最右邊的蒸籠,是北京填鴨,少見喔。不過只有鴨,醬,面包。沒有配菜,口感少一點了。這是燒烤,麵食,印度薄餅的地方。煮麵都有龍蝦鉗選擇。炒金邊粉每次甜點加咖啡都是我最認真的時候。雖然選擇多,不過表現平平。榴槤(中上奇異果鋪面)最好食,好重的榴槤味,奇異果清新配搭,我食了兩件呢。可惜自助餐竟然只有一杯餐飲,這有點失望呢。食物選擇確是多,滿足多心的

餐廳內情形⬇️位置都舒適。

自助餐出名多選擇,果然令人花多眼亂。而且換碟很快。

凍海鮮選擇有麵包蟹,每隻蟹蓋都充滿蟹膏。
青口,蜆肉,翡翠螺,蝦,龍蝦等。

這是沙律吧,很精緻吧。我覺得味道很特別,不是人人接受到。

這是存放中式熟食的地方

這是燒烤,麵食,印度薄餅的地方。煮麵都有龍蝦鉗選擇。

炒金邊粉

每次甜點加咖啡都是我最認真的時候。
可惜自助餐竟然只有一杯餐飲,這有點失望呢。

食物選擇確是多,滿足多心的我。而坐位舒服,服務可以。而且openrice coupon有7折,很划算呢。
2019-04-16
2019-04-18 3478 浏览
復活節前吃自助晚餐,一入去環境很好。最近好多刺身被驗出有蟲的新聞,所以今晚只吃了熟食。熟食選擇好多,大部分都好好味。甜品方面,選擇都多,不過未見特別出色。總括來講,唔使$500有咁高嘅水準,非常超值!
薯格
各式各樣嘅冷盤
2019-04-12 2089 浏览
第一次寫食評希望寫好評開始....初嘗Cafe Kool 平日自助午餐,第一個贊是給酒店服務員:我是4月初在官網預付的(可於5月31日前用餐),預付後當日已有職員主動致電,有這樣的效率及服務是令人愉悅的。我是在稍後的時間才致電確認用餐日子的,職員的態度非常有禮。用餐時服務員也體現出勤快及有禮。贊!第二個贊是給環境:枱排列合理,取食物範圍及動線理想。第三個贊是給食材的:喜出望外! 凍海鮮有麵包蟹,開邊龍蝦,龍蝦鉗,大蝦,翡翠螺等。麵包蟹最為出色,蟹蓋多膏,有鮮味。開邊龍蝦,龍蝦鉗及大蝦鮮味一般但合格,大蝦比一般酒店供應大只,但口感反而沒有增加爽口。總括而言凍海鮮類已達晚上自助餐之選擇,並且不停供應,不能再要求了。凍葷還有Caesar Salad(新鮮),煙三文魚(可以),沙樂美腸及巴拿馬火腿等(個人不好)。熱葷類有燒味(沒有多試),蒸魚(沒有試)。值得一提有印度角落,並有印度師傅註守,他很友善而且烹調印度食物頗為出色。生果選擇大眾化:有菠蘿,西瓜,哈密瓜,新鮮! 甜品區不算多款,沒有太多蛋糕類(好像只有藍莓芝士一口cake,芝士味不濃)。但有12種Haagen-Dazs雪糕也很不錯,日間
第一次寫食評希望寫好評開始....

第二個贊是給環境:枱排列合理,取食物範圍及動線理想。

第三個贊是給食材的:喜出望外! 凍海鮮有麵包蟹,開邊龍蝦,龍蝦鉗,大蝦,翡翠螺等。麵包蟹最為出色,蟹蓋多膏,有鮮味。開邊龍蝦,龍蝦鉗及大蝦鮮味一般但合格,大蝦比一般酒店供應大只,但口感反而沒有增加爽口。總括而言凍海鮮類已達晚上自助餐之選擇,並且不停供應,不能再要求了。凍葷還有Caesar Salad(新鮮),煙三文魚(可以),沙樂美腸及巴拿馬火腿等(個人不好)。熱葷類有燒味(沒有多試),蒸魚(沒有試)。值得一提有印度角落,並有印度師傅註守,他很友善而且烹調印度食物頗為出色。生果選擇大眾化:有菠蘿,西瓜,哈密瓜,新鮮! 甜品區不算多款,沒有太多蛋糕類(好像只有藍莓芝士一口cake,芝士味不濃)。但有12種Haagen-Dazs雪糕也很不錯,日間與晚間同樣多選擇,酒店沒改用其他較平牌子或扣起選擇種類,做法大方。有我(可能也是大眾)喜歡的綠茶味。贊! (另外一提雪糕碗是放在雪櫃內,能保持凍的溫度,細心!)

差些忘了第四個贊!  是日用餐價錢$250(六折及已計10%服務費)。是一次非常驚喜的體驗!

當日知道酒店職員向其他客人介紹恆生信用卡平日亦有六折,週末及假日有其他折。Openrice平日有六五折。有興趣的朋友請自己查詢。

是日用餐全費自費。寫此食評是有感現在香港很多自助餐質素每況越下,加價減材料。人工貴,食材貴,租金貴。明白酒店角度要控制成本,保持利潤。但如果能多些在客人角度看,以客為本,保持口啤稍為薄利多銷,客人一來再來而不是可一不可再,盡量做到雙嬴不是更好嗎?
题外话/补充资料: 謝謝觀眾留言使我知道Cafe Kool現做優惠。(只是順帶道謝不是廣告啊!) 是次本沒打算寫食評,本人亦沒有寫食評的經驗所以沒有影相。抱歉!
2019-04-12
  • 麵包蟹
  • 印度食物
  • 12種Haagen-Dazs雪糕
2019-04-09 2314 浏览
今年生日返帶埋仔仔食,本無打算影相寫食評,但食物質數高,座位闊落,服務好,最重要適合小朋友,不得不寫食評讚一下。食物種類多,味道全是中上,提供多種不同 醬料配搭菜式,最愛是泰式酸甜辣醬配海鮮-流。冷盤中吞拿魚腩及翡翠螺水準是超一般自助餐級數。鮮味又大大件。另外熟食中巴東牛肉有驚喜。回本食物-燒牛肉欠肉味有點失望。不得不提甜品區,荔枝奶凍及馬卡龍必食外。銅鑼燒及梳乎厘班戟少有酒店自助餐會提供,多食兩件已回本!梳手厘班戟鬆軟可口雖然要排隊等候但值得的!不得不提他們的服務,連小朋友也照顧到。提供顏色筆及填顏色工作紙給小朋友。小朋友乖乖座定玩,大人就有時間慢慢食!梳乎厘班㦸銅鑼燒送的生日蛋糕小朋友最開心,又玩又食!

另外熟食中巴東牛肉有驚喜。回本食物-燒牛肉欠肉味有點失望。

梳乎厘班㦸

銅鑼燒

送的生日蛋糕

小朋友最開心,又玩又食!

2019-03-29
  • 甜品
  • 海鮮
  • 刺身
2019-03-18 3050 浏览
食過呢度既buffet好多次,次次都覺得好高質!一入門口見到甜品區,已經令人心花怒放🥰超級多款甜品,馬卡龍、moose、芝士蛋糕、tiramisu、奶凍、tart⋯⋯各式各樣都有!!好好好好吸引!!!海鮮區更是呢度出名,款式多唔在講,仲要好高quality!麵包蟹、凍蟹、小龍蝦🦞隻隻麵爆膏!生蠔即開即食,雖然比較細隻,但海水味重,好味!拿,海鮮真係爆晒膏,好正呀!!!Cold cut亦是多款任揀,可以配合唔同人既需要!中式燒味、片皮鴨、點心等,講得出都有!壓軸緊係原條即劏吞拿魚!!!劏完黎即刻用黎做sashimi 真係有幾訓鮮得幾新鮮!拖羅部位入口即融!絕對食幾舊已值回票價!!!大~拖~羅!!!!!厚切!!!!真係食幾件都抵返晒!!!
食過呢度既buffet好多次,次次都覺得好高質!
一入門口見到甜品區,已經令人心花怒放🥰

拿,海鮮真係爆晒膏,好正呀!!!

Cold cut亦是多款任揀,可以配合唔同人既需要!

中式燒味、片皮鴨、點心等,講得出都有!

大~拖~羅!!!!!厚切!!!!真係食幾件都抵返晒!!!