2016-12-09 674 浏览
本人近呢幾年都好少食自助,因為都知道自助餐無乜太大特別和近驚喜,今次黎到酒店餐廳環境都算吾錯,人流吾多所以靜靜地同女朋友食飯傾計是一個不錯的選擇蠔、海鮮、頭盤、熱食、湯、甜品都中規中舉,咁低價錢有咁上下水平食物質素我個人認為已經值回票價。最有意外驚喜是服務員的服務態度,多次留意我枱面整潔、有問食物質素如何、有禮貌、健談,非常專業,他的服務必定有fine dining 水平,在這多謝Leo Cheung 當晚食飯好滿意

2016-12-09 10356 浏览
聖誕節月份總是讓人放下防線,任意地大吃大喝的!趁衣服還能遮掩一下,這晚跟閨蜜去到汀蘭居Anchor's Seafood and Beer House任食生蠔滋味自助晚餐。有即開生蠔,仲送餐酒/啤酒或汽水一杯,只係HK$278.6,你無睇錯,我無寫錯,真係抵到癲!生蠔是我喜愛的澳洲coffin bay,重海水味,肉質爽口有彈性,不肥不瘦,配著餐酒倒是不錯的。凍海鮮有雪場蟹腳、熟蝦、幼嫩藍青口、翡翠螺,蟹腳看似不太肥美,但卻鮮甜多汁,必吃呀!沙律前菜都好有heart,有自製凱撒沙律, 芝士迷可以不停地拌上芝士啦!風乾火腿、芝士盤、水牛芝士沙律、煙三文魚等等等等....前菜都有這麼多雖然沒有壽司師傅註場,但依然有刺身壽司冷麵啊!熱葷方面幾有特色,密密refill,有糯米飯、野菌闊條麵、胡椒蝦、辣炒蜆等等,樣樣都好惹味,好有水準,那晚算是我吃自助餐以來,第一次吃那麼多熱葷的啊!飲料方面,有中西湯、咖啡、茶,今晚的菜乾湯夠晒清熱潤肺啊~甜品角亦也有很多選擇, 有dreyer's雪糕、自製班戟、窩夫、日式甜品、朱古力鍋等等...... 不過不失。對我來說,地點是偏遠了點,但交通方便,而且以二百多元

雖然沒有壽司師傅註場,但依然有刺身壽司冷麵啊!

飲料方面,有中西湯、咖啡、茶,今晚的菜乾湯夠晒清熱潤肺啊~
對我來說,地點是偏遠了點,但交通方便,而且以二百多元便可以吃到新鮮生蠔與多款海鮮來說,真心覺得抵食;坐到戶外或窗邊位置的,更可眺望青馬大橋夜景。
2016-12-01
$278.6 (晚餐)
2016-12-09 645 浏览
今次已經係第2次黎食,上次食大閘蟹,而今次因為轉左生蠔做主題所以再黎食多次。一入到去就見到個生蠔吧真係留晒口水,啲蠔係即開超新鮮,加埋長腳蟹真係無得輸。好老實講,咁既價錢食多幾隻生蠔都回返本。
長腳蟹
生蠔
2016-12-03
長腳蟹
生蠔
  • BBQ
不說不知, 原來青山公路汀九段有自助餐吃, 在荃灣綠揚新邨多層停場車內乘96M小巴, 約7-8分鐘就到汀蘭居, 也算方便.  自助餐fans表示十分關注是否有生蠔食, 告訴你: 今個12月有蠔食!! 還要是coffin bay, 但只在晚上供應. 生蠔都算新鮮, 偶有大小不一, 是否拿到大隻的, 就要看彩數啦! 蠔身有海水味, 咸度適中, 群邊脆口. 餐廳為每位奉上一杯紅酒或白酒, 今晚吃海鮮較多, 當然選白酒. 酸度高, 有果香, 一口白酒再來生蠔, 反而令白酒酸度減低.  凍海鮮有4款, 是自助餐基本款式, 包括蟹腳、青口、蝦及螺.雖然蟹腳表面有點黑, 但仍是首選, 因為很實淨鮮甜, 青口也不錯.日本冷麵、刺身及壽司都不缺. 手握壽司種類不多, 但飯粒黏度暖度都掌握得不錯. 這邊亦有蕃茄水牛芝士及煙三文魚. 除了海鮮, 另一推介會是沙律吧! 十多款沙律配料, 新鮮蔬菜, 又有亞枝竹及黑醋. 這是傳說中的芝士嗎? 把煮至半熟的意粉放進去, 以熱力溶化芝士! 不過今次是以匙刮起芝士放進沙律. 做一份Caesar Salad也不錯. 這份是我自家製的, 除了挑選對的醬汁, 蔬菜也真的夠新

日本冷麵、刺身壽司都不缺. 手握壽司種類不多, 但飯粒黏度暖度都掌握得不錯.
這邊亦有蕃茄水牛芝士及煙三文魚.
這份是我自家製的, 除了挑選對的醬汁, 蔬菜也真的夠新鮮.
ham & cheese共有六款, 而且很快被搶光, 但refill得很快, 不需擔心. 風乾火腿不是一味的死咸, 算是不錯吧.
熱葷之中, 雜菌闊麵、臘味糯米飯、辣汁煮蜆、炒蝦及雲腿津白是推介的, 尤其是糯米飯, 軟糯之中帶點硬身, 是生炒啊~ 雖然不甚吃得辣, 但辣汁煮蜆令我吃得很過癮.
湯類中西各一款, 金銀菜豬骨湯好滋潤, 喝得出沒味精.
麵檔沒有蔬菜, 只有魚蛋、扎肉及肉類, 就來一碗越式河粉, 湯底有牛或雞湯選擇, 不得不說, 很美味!!
食肉獸看這邊, 有肉眼及釀雞. 我胃部大部分也了給海鮮, 接下來是甜品環節, 唯有放棄這個craving station.
甜品件件精緻, 焦糖朱古力撻及焦糖燉蛋是我的推介.
而件裝的有我至愛的蘋果撻及tiramisu. 生果粒當然可以淨吃或沾朱古力噴泉啊.
還有泡芙及棉花糖啊~ 當晚看到無論大人及小朋友都好喜歡自己做一個.
Anchor's 的雪糕是Dreyer's Deluxe系列, 有藍莓芝士、開心果等, 拿一個來放在waffle上吃, 也可好滋味!
吃得這麼多, 也想喝一杯茶或啡作為完結, 自助形式, 即是說, 你想喝多少杯也可.
當晚靠落地玻璃坐, 看著窗外景色, 好舒適.
坐近自助餐區, 空間感較大, 也方便取食物啊. 當晚吃至差不多9:30PM才離去, 我們的食力也相當驚人~
星期一至四成人每位398, 小童每位199, 星期五至日及公眾假期成人每位$438, 小童每位$219. 餐廳現時正做7折優惠啊, 所以我們星期四那晚, 折後每位$278.6
2016-12-01
$278.6 (晚餐)
  • 沙律吧
  • 蟹腳
  • 辣汁蜆
  • 糯米飯
  • 麵檔
  • 生蠔
2016-12-06 698 浏览
係網上睇到anchor's推出任食新鮮即開法國野生生蠔,即刻流哂口水,馬上訂枱。預訂咗7pm兩位,到咗餐廳即刻有服務員帶我哋入座。一坐底就嗱嗱聲去攞蠔先,每次每人攞兩隻,肉質鮮美,海水味重,真係唔錯。食食下咁就食咗兩打。跟住去食其他海鮮,有長腳蟹,翡翠螺,藍青口,凍蝦,全部都值得一試。再嚟食熱嘢,有燒牛肉,烤雞,當日仲有户外BBQ燒烤,有烤香腸,烤羊架,烤菠蘿。。。。真的十分不錯。服務員收碟都好快手, 另外每人仲有一杯嘢飲送,我哋問有咩飲都細心解答,服務不錯。再到甜品,款式尚算多,有tiramisu, 蘋果批,小甜品如Pana cotta, 朱古力brownie,仲有一個朱古力小火鍋,令整餐自助餐劃上一個完美句號。環境我只可以講冇得輸,對住成個海,價錢又只係3百幾,啲蠔有咁嘅質素,所以已book定下星期同一班朋友再嚟,繼續嘗鮮!
2016-12-02
2016-12-04 746 浏览
諗住生日,下午經網上訂位,特意留卡位,以為ok,7點準時到,門口個帶位話我知無晒台wor,個位哥仔既大概意思係要坐就坐出去門口位唔關事既bar台,唔坐就算,又話咩openrice無update無得訂,你無得上網訂就唔好俾人選。我住屯門專登坐車帶埋小朋友黎你個山卡拉地方食個自助餐姐,我小朋友得四五歲個bar台又高你叫小朋友點食。即係點?問多兩問重行開唔彩。都算啦小朋友已經肚餓谷住道氣坐底食啦,又話咩任食生蠔,點知係每人只可以拎個兩隻,我老婆帶住兩個小朋友行唔開想話我幫手拎埋都唔得。ok, 食物水準好一般,菜品極度極度極度(重要既事講三次)少,生蠔無味,重要細到差唔多無肉。 甜品得個幾粒每人有杯野飲,想搵個人落單叫重難過乜,終於落左order我叫左有半個鐘啦先肯俾杯我,我老婆小朋友個d差唔多想走先拎黎,好似唔多想俾咁想點?衰過荼記服務。我地食左唔夠一小時頂唔順要閃。再唔閃我怕我會爆真係一餐非常難忘既生日飯。只係平。永世無下次。

真係一餐非常難忘既生日飯。只係平。永世無下次。
2016-12-03
庆祝纪念
生日
  • 無乜特別可以唔洗去
2016-12-03 621 浏览
我星期五晚食的dinner buffet,所謂的自助餐d熱葷同甜品選擇相當少,bbq的食物燒完後好乾,食物選擇不是太多,有以上這麼多缺點的情況下,價錢算貴,環境還可以. 不過都是抱住食環境去的,應該無下次

2016-12-02
2016-11-20 732 浏览
心血來潮去到深井,當然要試下汀蘭居的自助餐啦!要海鮮,有海鮮。要魚生,有魚生,但較少選擇。也有燒烤類的。甜品種類多。更一人送一隻大閘蟹。老實說不是十分美味,但勝在夠抵食。
2016-11-13
  • 甜品
  • BBQ
2016-11-19 590 浏览
如果唔係買一送一根本唔會有人入去咁偏僻的地方食自助餐!垃圾!無野食、甜品又唔得!無無限野飲!啲服務員又木口面、唔知以為係賓館食野!環境都唔係好靚!無咩特別的餐廳!最好唔好晒車錢入去!完全對自己無要求!十分差的自助晚餐!
2016-11-14 642 浏览
環境舒適優美寧靜已完全值回票最驚訝係衛生都極佳,在白光下仔細看D碟塵都唔多粒唯一係熟食較一般,總類較少但甜品非常不錯海鮮只有蝦較好但整體非常之好  絕對值我推介
環境舒適優美寧靜已完全值回票

最驚訝係衛生都極佳,在白光下仔細看D碟塵都唔多粒

唯一係熟食較一般,總類較少

甜品非常不錯

• 東坡肉
  • 燒雞
  • 雪糕
2016-11-11 1975 浏览
晚市自助餐, 星期六晚的價位, 成人$278.6, 小童$139.3, 您說, 是否堅便宜? 說的是汀蘭居的Anchor’s Seafood and Beer House, 或許這裡位置有點不便, 但只是較好時間, 從荃灣搭shuttle入來, 也挺便利的.由冷盤說起, 這次餐廳的主題是滬菜, 冷盤的供應包括有雞絲粉皮, 樟茶鴨, 鎮江餚肉, 雪菜毛豆, 烤雜菜, 以及窩粑等等, 真的是自助餐比較少見的項目, 特別有我最愛的雞絲粉皮, 平日吃一碟要六七十元, 這晚, 當然不要錯過.萬人迷自然是海鮮, 也是指定回本位. 長腳蟹, 青口, 凍蝦, 以及翡翠螺, 您愛吃那一款? 似乎長腳蟹就是最受歡迎, 而這裡的出品, 也很鮮甜.另外一個萬人迷就是刺身及壽司, 吃自助餐, 怎少得這個部份. 而CEO還是主打沙律, 他這個人, 最愛吃菜.吃完一輪冷盤, 不如喝口熱湯, 中西湯分別是霸王花豬骨湯, 以及椰菜花湯, 還是前者合我胃口, 不過有點油, 還是不給小晴晴喝好了.主菜的重點之一是戶外燒烤, 很有風味的, 不過是晚人多, 大廚的燒烤速度沒有大家吃的那麼快, 要吃, 就要等.想吃肉的話, 還可
另外一個萬人迷就是刺身壽司, 吃自助餐, 怎少得這個部份. 而CEO還是主打沙律, 他這個人, 最愛吃菜.
想吃肉的話, 還可以到craving station, 那邊有烤肉眼扒以及烤雞, 愛吃牛的我們, 不用多想, 一人一件肉眼, 而且勝在肉味幾濃, 收貨有餘了. 粉麵檔那邊, 竟然有擔擔麵供應, 辣度只算一般, 還是給小晴晴弄碗清湯米粉吃吧. 另外, 還有小籠包, 鍋貼, 生煎包, 以及蟹粉雞粥, 選擇幾有新意.
其他主菜還有雲腿上湯津白, 瑤柱獅子頭, 東坡肉, 籠仔蒸糯米蟹, 崧子黃花魚, 照燒三文魚, 上湯雲吞雞, 燒鴨胸, 以及芝士薯蓉等等, 我的推介是籠仔蒸糯米蟹, 很入味.
至於一人一隻大閘蟹, 贏在蟹羔夠多, 入秋了, 吃蟹, 是時候.
甜品也有不少選擇, 如Tiramisu, 藍莓芝士蛋糕, 蘋果撻, 朱古力donut, 朱古力火鍋, 水果, 朱古力榛子撻, 意式奶凍, 檸檬芝士蛋糕, 和果子, 朱古力布朗尼, 焦糖燉蛋, 酒釀丸子, 以及班戟等等. 我們隨便拿了幾款吃, 水準也不賴.
小晴晴就忙著吃Dreyer's杯裝雪糕, 開心果味, 怎會不美味.

每位$278.6的晚市自助餐, 便宜之餘, 食物亦有質素, Anchor’s Seafood and Beer House, 值得一試.
2016-11-08 6895 浏览
忙碌的一天, 最後一站, 來到汀蘭居. 晚上來到這裡, 景致, 很美. 最近, Anchor’s的晚市自助餐推出七折優惠, 我們星期六晚上來到, 價位只是成人$278.6, 小童$139.3, 超級便宜.頭盤: 8分, 由頭盤開始, 四款凍海鮮, 分別是長腳蟹, 青口, 凍蝦, 以及翡翠螺, 皆是新鮮的貨色, 吃自助餐, 總要吃凍海鮮吧.至於冷盤方面, 選擇包括有雞絲粉皮, 樟茶鴨, 鎮江餚肉, 雪菜毛豆, 烤雜菜, 以及窩粑等等, 有不少滬菜供應. 當中雞絲粉皮很清爽, 雪菜毛豆亦有水準.少不了的是凍肉及沙律, 除了薯仔沙律以及Vermicelli Salad, 還有不少沙律菜供大家自行混合, 配搭, 我當然要吃. 另外, 還有各式刺身及壽司供應呢.湯品: 8分, 兩款湯分別是椰菜花湯, 以及霸王花豬骨湯. 我還是愛喝中湯, 天氣涼了, 喝口湯, 暖暖胃, 真好.主菜: 8分, 來到主菜的環節, 堂弄的出品, 永遠是我的首選, 熱辣辣嘛. 如小籠包, 鍋貼, 生煎包, 擔擔麵, 以及蟹粉雞粥等等, 選擇不少. 鍋貼跟生煎包稍嫌皮太厚, 未算太香脆, 但肉餡就幾有鮮味. 擔擔麵個湯底不
少不了的是凍肉及沙律, 除了薯仔沙律以及Vermicelli Salad, 還有不少沙律菜供大家自行混合, 配搭, 我當然要吃. 另外, 還有各式刺身壽司供應呢.
主菜: 8分, 來到主菜的環節, 堂弄的出品, 永遠是我的首選, 熱辣辣嘛. 如小籠包, 鍋貼, 生煎包, 擔擔麵, 以及蟹粉雞粥等等, 選擇不少. 鍋貼跟生煎包稍嫌皮太厚, 未算太香脆, 但肉餡就幾有鮮味. 擔擔麵個湯底不夠香辣, 麵質就是合格的. 旁邊還有烤肉眼扒跟烤雞, 我們當然要吃肉眼, 肉味幾濃, 肉質不俗.
說到吃肉, 當然要到戶外燒烤那邊看看, 款式很多, 如烤羊架, 烤牛肉也很香口, 不過供應份量似乎不太足夠, 建議大家想吃的話, 早點去.
不如看看熱盤吧, 陣容包括有雲腿上湯津白, 瑤柱獅子頭, 東坡肉, 籠仔蒸糯米蟹, 崧子黃花魚, 照燒三文魚, 上湯雲吞雞, 燒鴨胸, 以及芝士薯蓉, 以滬菜為主, 也有其他菜式供應. 雲腿上湯津白是我的心頭好, 津白味清甜, 瑤柱獅子頭跟崧子黃花魚皆有水準, 而籠仔蒸糯米蟹亦幾入味.
去到中段的時候, 店方還奉上一人一隻大閘蟹, 蟹羔份量不少.
甜品: 7.5分, 最後, 當然要吃吃甜. 是晚的甜品有Tiramisu, 藍莓芝士蛋糕, 蘋果撻, 朱古力donut, 朱古力火鍋, 水果, 朱古力榛子撻, 意式奶凍, 檸檬芝士蛋糕, 和果子, 朱古力布朗尼, 焦糖燉蛋, 以及酒釀丸子等等. Tiramisu的層次感做得幾好, 檸檬芝士蛋糕味道輕宜, 小朋友吃也無問題.
小晴晴就最愛吃雪糕, 這裡供應的是Dreyer's杯裝雪糕, 不用多說, 當然要吃開心果味. 另外, 還有自製班戟機, 這時候, 有點想念在美國工作的日子了.
Anchor’s Seafood and Beer House的晚市自助餐, 每位只需$278.6, 還包大閘蟹一隻, 這個價位, 實在便宜, 而且用餐時間有三個半小時, 大家可以慢慢吃, 在橋下看風景.
2016-11-03 690 浏览
現在食酒店自助餐真係好少這個價錢,不要期望太大!因為我地選擇尾場8:30後買一送一!有好多熱賣想食的都無哂了,都好理解嘅!這間酒店相信如果你唔係揸車,或者唔熟荃灣區會覺偏遠,位於海邊感舒服,酒店不算大勝在遠望汀九橋😂講返食物質素,上算就平均!基本上真係過口引的一餐!
現在食酒店自助餐
講返食物質素,上算就平均!基本上真係過口引的一餐!
還記得去年尾初訪荃灣汀蘭居的 Anchor's 時,對其環境一見傾心,一直盤算幾時再來吃自助餐,終於前晚拖著老公去吃了。講真食物質素只是平平,但餐廳有七折優惠,週一至四折後只$257,就算原價加一,埋單仍是$300有找,還奉送每位大閘蟹,實在抵食之極! 還記得多年前首訪汀蘭居,兩口子慢慢由荃灣西步行過去,好沿路欣賞美麗的景色;然而這幾天熱得要緊,夜晚景色也不如日間,兩口子索性由荃灣搭的士去了,大概$40。順路的,也可以搭96小巴前來。除了晚市自助餐七折優惠,餐廳又有 Happy Hour 買一送一,以及 $68 啤酒汽水任飲套餐;不過大閘蟹向來寒涼,配啤酒不是太好,大家要注意啊~ 看看食物內容,這樣的 buffet line 不算很多,但也是應有盡有的:凍海鮮有長腳蟹、青口、熟蝦、翡翠螺四款,令人期待的大閘蟹則是店方按人頭數奉上。 其他冷盤包括冷麵、雞絲粉皮、樟茶鴨、烤雜菜、脆窩粑、上海肴肉、粉絲沙律、雪菜毛豆、長通粉沙律、凍肉等等,上海菜的比例不少呢。 靠牆是一系列以滬菜為主的熱盤:松子黃花魚、籠仔蒸糯米蟹、上湯砂窩雲吞雞、瑤柱獅子頭、東坡肉、雲腿上湯津白... 另一邊還有更多

靠牆是一系列以滬菜為主的熱盤:松子黃花魚、籠仔蒸糯米蟹、上湯砂窩雲吞雞、瑤柱獅子頭、東坡肉、雲腿上湯津白... 另一邊還有更多的小籠包、生煎包等等!

忘了拍湯品部分,還有中式酸辣湯,以及西式的蕃茄湯呢。熱盤也有其他元素的,包括芝士焗薯蓉、煙鴨胸、照燒三文魚等等,另一邊更有 Carving station。

沙律吧也有多款配料選擇,最重要是有芝士、羅馬生菜及凱撒沙律醬;其他的,都是錦上添花罷~

芝士部有 Camembert 也令人很高興,這晚取了很多!火腿凍肉也有四款之多,可以拌著水果部的哈蜜瓜/菠蘿吃。

在靠近入口的吧檯上,還有刺身壽司區;壽司太飽沒試,但三文魚刺身是估不到的肥美鮮甜,可以 encore。

之前提過的小籠包、生煎包,還有鍋貼、擔擔麵及蟹粉雞粥,就在刺身區隔壁供應;最愛是帶薑味的蟹粉雞粥,暖暖的下肚非常舒服!

在這區還有燒牛肉及燒雞供應,其中燒雞質素不錯吃。

還有甜品及雪糕,就要動手往餐廳中間走過去。這裡供應 Dreyer's D Collection 雪糕杯,雖然大部分口味不及哈根大師/Movenpick,但它的開心果味我還是愛吃的!

又有小朋友大愛的 Pancake 機,除了按鈕操作簡單好玩,糖漿/糖粒也是吸引小朋友的關鍵吧!說起來,週一至四小孩價七折後只是$128,超級便宜,難怪不少家長都帶孩子來吃。

甜品區主檯上有 Tiramisu、藍莓芝士餅、朱古力杏桃撻、朱古力火鍋(配棉花糖、手指餅及泡芙粒),以及三款水果(菠蘿、西瓜、哈蜜瓜)。

挨牆的甜品櫃還有更多選擇,包括:焦糖撻、北海道3.6牛奶奶凍、栗子撻、兩款不同的日式和果子、芝士蛋糕、Creme Brulee等等。

最後還有酒釀丸子,以及主餐區自助的咖啡/茶選項。食物介紹大致就這樣了~

正式開餐前,也沒忘走出露台,拍下夜晚的海景。無疑日間景色會來得更迷人,但夜晚也別有一番寧靜美呢~

開餐了!取了不同的水果、沙律、芝士、火腿、海鮮、刺物,還有好些上海冷盤;撇除一向喜愛的凱撒沙律及 Camembert 芝士,驚喜是肥美的三文魚刺身,還有毛豆!夾上雪菜鹹中微帶辣意,超好吃!也有不佳的,就是酸辣湯,不喝也罷。

之後取了更多的沙律、芝士,又拿了水果來拌火腿,加上燒雞及芝士焗薯蓉,這輪水準都不錯!

我對毛豆的愛是真的,第三輪又取了更多回來!順便也取了其他上海菜式,其實點心類只是平平,糯米蟹、東坡肉都留不下印象,好吃的是肴肉,還有砂窩雲吞雞,雲吞及雞都好吃!

吃到這裡要暫停一下,因為主角的大閘蟹出場了!蟹隻不算多,約三兩半吧,但因為當造了,蟹膏很多很澎湃,也不難找到白膏的蹤影;襯上浙醋,十分滿足呢~

最後再來一碗帶薑味的暖胃蟹粥,以及可以不試的擔擔麵及更多小籠包,也是時間吃甜品

甜品每款蜻蜓點水試了一些,又取了兩杯 Dreyer's 雪糕,連酒釀丸子都忘了吃,連合照也忘了拍,又要急急趕回家了~因為,星期一仍有《步步驚心:麗》的直播呢!

下星期就大結局了,之後日子應該會舒服些吧。最後,聽食友講這裡的 Sunday Brunch 內容更豐富,景色也更美,也有七折只$278/位(另收原價加一),或者又要找天再來了!

2016-10-24
2016-10-21 973 浏览
打算同屋企人食過relaxing既lunch,終於選左呢間。去既時候問過要係荃灣轉巴士/小巴,比想像中近。一入去見到salad bar,但係無人serve坐位,終於被安排坐位後,無人點餐,再被告知自助餐未開始。無所謂,同屋企人傾下計,傾傾下其他客人開始salad bar,咁我地就一齊開始啦。Salad bar野好食,新鮮。種類唔多,但足夠。一款湯,小吃,沙津同甜品。普遍水準above average,唯配湯既麵包硬到可做殺人兇器😅😅食左30分鐘之後仍無人幫我地落單,問待應就勉為其難咁幫我地點,一行四人點左四個唔同既餐⋯點知main無一個好食⋯懶得寫咁多字,概括黎講雞-乾魚-腥豬-尚可合格素-同salad bar既grill vegetable 無分別,只係入左pita bread 入面甜品除salad bar外,有杯裝Dryers雪糕食。總結:環境無得輸,寬敞舒服。但食物質素仍有進步空間。零服務

去既時候問過要係荃灣轉巴士/小巴,比想像中近。

懶得寫咁多字,概括黎講
雞-乾
魚-腥
豬-尚可合格

甜品除salad bar外,有杯裝Dryers雪糕食。

總結:環境無得輸,寬敞舒服。但食物質素仍有進步空間。零服務
用餐优惠
信用卡優惠