2022-06-23 1547 浏览
今日同一個好耐冇見嘅朋友食晚飯,就諗住去呢間朋友介紹嘅餐廳食,仲話要提早訂位先有機會食到。講到咁巴閉,就決定試試佢。佢係位於尖沙咀高層,鋪面唔算好大,但平日夜晚都幾full,都好多人黎食。一坐低店員就好有禮貌咁比左啲menu我,同埋介紹牆上黑板寫嘅食物,真係好多款式揀。仲自動送上兩杯水比我地以下係當日黑板上的食物同晚市套餐menu,全部都好吸引,好想試曬佢仲有紅白酒menu添!以下係ordered food:餐前包佢嘅包都好好食,有三款,由鬆軟到脆香嘅口感都有,點埋南瓜湯真係一流跟餐餐湯 係超級甜同濃郁嘅南瓜湯,真係超級鮮甜,好好味,好想知佢點整,真係可以飲多10碗都得跟餐的大蝦甜橙茴香沙律啲菜好新鮮,啲蝦都大大隻,唔錯!加拿大海膽松葉蟹膏蟹肉忌廉汁意大利粉 $218呢個必點呀!真係人生食過最好食嘅意大利粉!佢個汁唔多唔少,唔會太結或者太希,真係所有野都啱啱好!再加上超級豪華嘅海膽同松葉蟹膏同蟹肉,真係不得了入面仲有啲雜菇同紅黃椒,真係賣相同味道都一流!燒烤八安士美國頂級無骨牛小排配香草燒馬鈴薯、南瓜蓉 $368 (晚市套餐)呢個牛小排係屈左機地好食,叫左7成熟,入面都仲係好好食,煎得

仲有紅白酒menu添!

以下係ordered food:

餐前包

跟餐餐湯

跟餐的大蝦甜橙茴香沙律
啲菜好新鮮,啲蝦都大大隻,唔錯!

加拿大海膽松葉蟹膏蟹肉忌廉汁意大利粉 $218

入面仲有啲雜菇同紅黃椒,真係賣相同味道都一流!

呢個牛小排係屈左機地好食,叫左7成熟,入面都仲係好好食,煎得啱啱好

跟餐熱檸水,超多檸檬,唔錯,啱啱好去下油膩嘅感覺

總結呢間係一間超高質餐廳,一定會再encore!!!
2022-06-22 46 浏览
睇食評好多人來吃,我又來試下,環境唔算大但都精緻。前菜鵝肝整得好靚,夠油潤,食落口勁香同埋好重 aftertaste. 主菜就點咗油封鴨髀,淋淋地好軟身,唔蘇幾好食。
睇食評好多人來吃,我又來試下,環境唔算大但都精緻。

主菜就點咗油封鴨髀,淋淋地好軟身,唔蘇幾好食。

2022-05-22
2022-06-21 57 浏览
*呢一站尖沙咀*😍加拿大海膽松葉蟹膏蟹肉忌廉意粉(9/10)*意粉質感不軟不硬,適中硬度,燴入豐富嘅蟹汁及鮮味*有兩款海膽,入口creamy,有海水味*蟹肉棒也好好味,另外不少蟹肉都混入咗意粉裡面😍USDA Prime Grade Ribeye Steak (12oz) 美國USDA頂級肉眼扒(12安士)(9.5/10)*叫咗5成熟,肉眼扒肉質超嫩,完全無難咬嘅一刻*算重牛味,肥瘦肉均勻,煎得好香口,即使食咗一大件肥肉都唔會覺得好油膩*配菜又多又好食:菇、南瓜、蕃薯、蔬菜、蕃茄,好juicy😋French Baked Escargots with Herbs 法式香草牛油焗田螺(8/10)*田螺口感正常,無咩特別*香草牛油汁唔算好香,但食落唔膩*薯蓉口感好綿好滑,有蒜香味道,食到停唔到口😋Sautéed Brussel Sprouts with Bacon 炒煙肉椰菜仔 (8.5/10)*椰菜仔好爽口,每粒size適中,一啖一粒*炒得好香,醬汁唔會太濃太淡😋 麵包拼盤 (8/10)*暖笠笠麵包配上牛油及果醬*麵包種類款式算多,有三款*牛角酥鬆脆,唔會好油膩;麵包脆條有香草味道;另一個建
*呢一站尖沙咀*
😍加拿大海膽松葉蟹膏蟹肉忌廉意粉(9/10)
*意粉質感不軟不硬,適中硬度,燴入豐富嘅蟹汁及鮮味
*有兩款海膽,入口creamy,有海水味
*蟹肉棒也好好味,另外不少蟹肉都混入咗意粉裡面
*叫咗5成熟,肉眼扒肉質超嫩,完全無難咬嘅一刻
*配菜又多又好食:菇、南瓜、蕃薯、蔬菜、蕃茄,好juicy
*田螺口感正常,無咩特別
*香草牛油汁唔算好香,但食落唔膩
*薯蓉口感好綿好滑,有蒜香味道,食到停唔到口
*椰菜仔好爽口,每粒size適中,一啖一粒
*炒得好香,醬汁唔會太濃太淡
😋 麵包拼盤 (8/10)
*暖笠笠麵包配上牛油及果醬
*麵包種類款式算多,有三款
*牛角酥鬆脆,唔會好油膩;麵包脆條有香草味道;另一個建議浸汁或湯食

#foodguy666_尖沙咀
#foodguy666_意大利菜
#foodguy666_法國菜

Amitie Kitchen
尖沙咀厚福街8號H8 9樓

#尖沙咀美食 #九龍美食 #意大利菜 #法國菜 #扒房 #西式美食 #foodiesinternationalchat

2022-06-20 49 浏览
同朋友去尖沙咀行街街,最近有晚市可以有堂食,朋友介紹吓,試吓尖沙咀H1呢幢building 嘅意大利菜,聽聞頗具質素,餐廳係用高級食材,而且價錢平民,一於就去試吓先😊.好欣賞佢哋餐包同餐湯,餐包質素有別於普通西餐,睇賣相已經知道。餐湯非常足料,入口滑溜。.沙律菜非常新鮮,最緊要個汁唔會太多又唔會太少,恰到好處,幾有酒店風範。.炸蠔二重奏意大利麵 炸蠔新鮮上碟估唔到咁香脆,蠔香醬汁煮成嘅意粉,非常Juicy,意大利麵都煮得恰到好處,又索晒啲汁,正.法國慢煮有機雞髀伴黑松露意大利飯慢煮雞髀,肉質嫩滑,雞皮煎得外脆內軟,再配合黑松露飯,估唔到又咁match 😊😊.整體來講覺得可以推介俾我啲朋友,價錢平民,但係有酒店級數,相信我下次會再來啲

法國慢煮有機雞髀伴黑松露意大利飯

琴日喺朋友介紹之下就嚟咗呢間樓上餐廳,上到去估唔到都幾多人,我哋等位都等左到陣。 坐低之後侍應就向我哋介紹佢哋嘅餐牌同埋佢哋嘅Special Menu。於是我哋就叫咗海膽松葉蟹意大利粉,同埋西班牙紅蝦意大利粉。呢兩個意粉都係單點嘅, 我同朋友都好鍾意食意粉,所以最後就決定咗揀呢兩個,因為出邊都好少食到。首先講吓佢哋嘅海膽松葉蟹意大利粉, 佢哋用料真係好好,松葉蟹唔係嗰啲普通蟹柳,食得出係真係松葉蟹,而且海膽都好新鮮 配搭埋意粉一齊食好滿足。 意粉嘅調味亦都做得好好會偏濃味少少。最後講吓佢哋嘅西班牙紅蝦意粉,隻紅蝦足足有我手掌咁大隻!意粉食落淡淡都係紅蝦嘅味道,好鮮甜同好濃郁,好少喺出面食到意粉係煮得咁有蝦味。

於是我哋就叫咗海膽松葉蟹意大利粉,同埋西班牙紅蝦意大利粉。

2022-05-04
2022-06-19 31 浏览
今次試下厚福街上面嘅樓上鋪Amitie Kitchen。晚餐一開始就會附送2種餐包。嚟到一定要試吓人氣加拿大海膽蟹膏蟹肉意粉,除左放滿大大粒加拿大海膽之外,蟹膏蟹肉粉量都好蟹,加埋忌廉汁成個意粉都好creamy同濃郁。最後甜品叫左芒果雪糕窩夫,窩夫焗得好脆,加上好好味嘅芒果雪糕,一冷一熱,加上帶有酸味嘅syrup, 味道好突出。

2022-06-19 882 浏览
尖沙咀越來越多好嘢食,但係當然都一定唔少得嘅就係厚福街基本上中日韓西式全部齊晒,特別係厚福街H8有好多餐廳,今日就揀左位於9樓嘅Amitie KitchenAmitie嘅麵包籃有三款麵包,包括牛角酥、麵包條同竹炭包,配上牛油、士多啤梨果醬,個人最鐘意牛角酥,烘得又脆又香!烘熱過香氣飄逸。泰式青木瓜大蝦軟殼蟹沙律128軟殼蟹非常脆,仲有大蝦大大隻非常之新鮮,加埋泰式嘅汁配合,青瓜絲同生菜,真係好豐富。軟殼蟹入面仲有好多蟹膏,沙律正正中和左味道!​​香煎紐西蘭鱈魚柳鮮果沙律伴青蘋果柑桔油醋汁128想食得輕盈啲,呢款鱈魚柳配沙律,完全食得出魚本身嘅鮮味,沙律入邊有好多唔同嘅水果,包括咗青蘋果、紅蘋果、火龍果、士多啤梨、蜜桃,藍莓,好正,實在看低了它的份量。,好的鱈魚柳不需太多調味,。鱈魚非常厚肉,表面焦香肉好滑嫩,仲要切好一口size,魚肉雪白結實。各種生果同菜混合而成嘅沙律,配上清新嘅柑桔油醋汁,好開胃燒保雲酥牛骨髓配法式多士98一上到黎條牛骨超粗超大條,真係大開眼界,啲多士非常之脆,仲有少少沙律菜伴碟,用匙羹刮啲骨髓出嚟,牛味超重超香濃,將牛骨髓用叉或匙羹起出,塗在多士上亦都非常之夾。一

烘熱過香氣飄逸。

泰式青木瓜大蝦軟殼蟹沙律128

軟殼蟹入面仲有好多蟹膏,沙律正正中和左味道!

​​香煎紐西蘭鱈魚柳鮮果沙律伴青蘋果柑桔油醋汁128

想食得輕盈啲,呢款鱈魚柳配沙律
,藍莓,好正,實在看低了它的份量。,
各種生果同菜混合而成嘅沙律,配上清新嘅柑桔油醋汁,好開胃

燒保雲酥牛骨髓配法式多士98

,用匙羹刮啲骨髓出嚟,牛味超重超香濃,將牛骨髓用叉或匙羹起出,塗在多士上亦都非常之夾。一啲都唔會覺得油膩。
2022-06-17 53 浏览
一早係open rice到訂定位好方便因為有d事改左2次時間都可以6點就上到去竟然冇人有好多選擇唔知點揀好所以揀左個2人餐唔知其他人係咪單點睇落會好食d @_@上面果個加錢轉左龍蝦湯,朋友就話似沖出黎,下面就普通餐湯,個人覺得唔錯用包送湯係正,成個餐最好食係包上網睇人地話田螺好食,個人覺得一般,可以試其他黑松露雲吞,黑松露味道好濃,口感味道都唔錯主食揀左比目魚扒,係有質素,煎得剛好,配菜都可以整體都唔差空間感就唔大,始終同隔離只係間塊板就算背面有大玻璃望風景都補唔番普通食飯質素可以既服務都可以如果想慶祝用途係尖沙咀就再揀下la>v<
一早係open rice到訂定位好方便
因為有d事改左2次時間都可以
6點就上到去竟然冇人
有好多選擇唔知點揀好所以揀左個2人餐
唔知其他人係咪單點睇落會好食d @_@
用包送湯係正,成個餐最好食係包

上網睇人地話田螺好食,個人覺得一般,可以試其他
黑松露雲吞,黑松露味道好濃,口感味道都唔錯
主食揀左比目魚扒,係有質素,煎得剛好,配菜都可以
整體都唔差
空間感就唔大,始終同隔離只係間塊板
就算背面有大玻璃望風景都補唔番
普通食飯質素可以既
服務都可以
如果想慶祝用途係尖沙咀就再揀下la>v<
2022-06-08
2022-06-16 50 浏览
經常都會去尖沙咀行街,無論買嘢同埋食嘢都有好多選擇,今日喺尖沙咀厚福街附近搵嘢食,上OpenRice搜尋下附近有咩好嘢食,見到一間西餐都幾吸引,價錢合理即刻去試吓。Amitie Kitchen 地址係厚福街8號H8九樓。落單冇耐,立即送上熱辣辣嘅餐包,牛角包味道好香又鬆軟,竹炭包焗到好香脆,加少少士多啤梨醬食真係好正。蟹肉牛油果話梅蕃茄沙律 128元,蟹肉份量好多,而且味道好鮮甜,另外牛油果配上話梅,味道極之清新,酸酸甜甜食到好開胃。鱈魚鮮果沙律 128 元,鱈魚味道新鮮,肉質比較結實,沙律的份量相當足夠,配上其他唔同嘅蔬果,整碟沙律非常清新,食到我舔舔脷。松葉蟹味噌味蟹鵪鶉蛋意大利麵 208 元,賣相非常吸引,蟹肉味道好新鮮,而肉質爽口彈牙,加上意粉配左龍蝦汁味道層次更加豐富,意大利粉煮到啱啱好,軟硬度適中,將鵪鶉蛋灑上意粉上面,整體味道非常香,真係好食到不得了。去尖沙咀一定要過嚟試吓,性價比高食物質素良好。值得推介。
Amitie Kitchen 地址係厚福街8號H8九樓。
去尖沙咀一定要過嚟試吓,性價比高食物質素良好。值得推介。
加拿大海膽松葉蟹膏蟹肉忌廉意大利麵 𝐇𝐊𝐃𝟐𝟏𝟖今次終於試到邪惡肥仔意粉😈 推薦⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄非常吸晴同邪惡的擺盤🤤煎香既大蟹柳搭住一舊蟹膏再搭住一大舊海膽👅一上碟已經聞到好濃既蟹膏味撈暈曬成個意粉!!好𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲 仲有好多菇仔同三色椒做配搭🍴令口感無咁膩~海膽鮮甜無腥無臭味🧡食完成碟意粉心情非常好西班牙黑毛豬漢堡配炸薯條 𝐇𝐊𝐃𝟏𝟔𝟖🍔一開始以為係豬肉漢堡扒一上碟係煎得好香既黑毛豬扒🐖好嫩唔難咬👌🏻 不過就無乜肉味滿滿既厚切蕃茄🍅同青瓜🥒一啖咬落去口感好清爽漢堡包有用牛油煎過 鬆鬆軟軟咁薯條就脆卜卜一定好食🍟整體環境同食物都唔錯
加拿大海膽松葉蟹膏蟹肉忌廉意大利麵 𝐇𝐊𝐃𝟐𝟏𝟖
非常吸晴同邪惡的擺盤🤤
煎香既大蟹柳搭住一舊蟹膏再搭住一大舊海膽👅
一上碟已經聞到好濃既蟹膏味撈暈曬成個意粉!!
好𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲 仲有好多菇仔同三色椒做配搭🍴

整體環境同食物都唔錯
2022-02-07
  • 加拿大海膽松葉蟹膏蟹肉忌廉意大利麵
2022-06-14 196 浏览
厚福街H8有好多餐廳,今日我哋就揀左位於9樓嘅Amitie Kitchen。餐廳係行小店嘅風格,裝修擺設行簡約路線。依度食物有好多唔同嘅選擇,我哋就揀左牆上黑板上推介嘅菜式。主菜未黎之前,餐廳先送上一份麵包拼盤,暖笠笠嘅麵包配上牛油同果醬,作為餐前小食份量剛剛好👍🏻法國慢煮有機雞髀伴黑松露意大利飯點菜時職員貼心提醒由於係慢煮嘅緣故,雞髀肉會呈粉紅色。如果接受唔到,可以煮至全熟,不過肉質會冇咁嫩滑。我地接受到,所以冇特別要求全熟。雞髀肉質嫩滑,雞皮都好香脆。黑松露意大利飯飯粒軟硬剛好,黑松露香味食到停唔到口😋加拿大海膽松葉蟹膏蟹肉忌廉汁意大利麵大大塊海膽加上蟹膏同埋大大條蟹肉,所有野都好鮮甜。意粉加上三色椒令口感同味道更加豐富。唔係好多地方有得食橙酒pancake,見到餐牌有,一定要點黎試下。浸住橙酒暖暖嘅pancake配上一球雲尼拿雪糕,果然冇失望😋

麵包拼盤

2022-06-14
麵包拼盤
2022-06-14 161 浏览
今日次子想吃西餐,見呢間餐廳好多好評,於是一試。餐廳牆上掛了好幾塊黑板menu光是看menu就發現餐廳食材配搭豐富,而且心思十足!點餐後,店員遞上麵包拼盤,個人最喜歡麵包條嗰種獨特嘅香草味,令人留下深刻印象!次子點了一杯鮮榨🍹橙汁,話要補充一天vitamin C🤣 飲落無糖漿,果然真材實料🍝加拿大海膽松葉蟹膏蟹肉忌廉汁意大利麵厚厚加拿大海膽配松葉蟹膏,新鮮毫無腥味👍🏻海膽帶清甜而且食落creamy!除左有條大大嘅蟹肉,意粉入口有啖啖蟹肉碎,三色椒碎,食到lam lam脷😋🐥法國慢煮有機雞髀伴黑松露意大利飯雖然擺盤沒見驚喜,食物實而不華。慢煮雞髀🍗肉,肉質嫩滑,雞皮煎得非常香脆。黑松露飯充滿香氣好creamy !橙酒pancake 雲呢拿雪糕🍦配上橙酒浸住嘅pancake,第一次見到呢一個配搭,食落驚喜🤤

今日次子想吃西餐,見呢間餐廳好多好評,於是一試。

餐廳牆上掛了好幾塊黑板menu
光是看menu就發現餐廳食材配搭豐富,而且心思十足!

🍝加拿大海膽松葉蟹膏蟹肉忌廉汁意大利麵

🐥法國慢煮有機雞髀伴黑松露意大利飯

2022-06-13 1391 浏览
之前已經聽過好多人推介呢間西餐廳,今日終於可以嚟到試吓啦!🔖​加拿大海膽松葉蟹膏蟹肉忌廉汁意大利麵💰218呢款意大利麵真係超好食,食落去完全感受到蟹膏嘅香味🦀醬汁濃稠,夠creamy🤓意粉嘅面頭有大大條嘅蟹棒,味道鮮美☺️至於海膽方面亦都夠新鮮,食落去唔會覺得有腥味😌除咗蟹棒、海膽、蟹膏、蟹肉之外,另外仲有菇、紅椒同黃椒,啖啖都夠豐富🤗💫推薦指數: 9/10​​​🔖​香煎紐西蘭鱈魚柳鮮果沙律伴青蘋果柑桔油醋汁💰128想食得輕盈啲,就可以試吓呢款鱈魚柳配沙律😚鱈魚柳應該無經過啲咩特別嘅調味,完全食得出魚本身嘅鮮味🫶🏻沙律入邊有好多唔同嘅水果,包括咗青蘋果、紅蘋果、火龍果、士多啤梨、蜜桃同藍莓😆好正🤩💫推薦指數: 8/10​🔖​脆炸番薯條💰58番薯條炸得非常之香脆,忍唔住一條接一條咁食啊😛食落去好甜,質感仲好綿密🤗💫推薦指數: 8.5/10​🔖​宇治抹茶紅豆冰💰38呢杯飲品嘅抹茶味都濃郁🍵紅豆香甜,粒粒分明,而且都唔會太過硬身🤪💫推薦指數: 8/10​-​温馨提示​👉🏼​餐廳會提供餐包🥐而且仲有三款🥳包括係竹炭麵包、牛角酥同香草脆條!同時亦都有牛油同士多啤梨醬提供,誠意度十足🥰
之前已經聽過好多人推介呢間西餐廳,今日終於可以嚟到試吓啦!

🔖​加拿大海膽松葉蟹膏蟹肉忌廉汁意大利麵

💫推薦指數: 8/10​

-​
温馨提示​
  • 麵包拼盤
今日去咗尖沙咀sogo作最後衝刺,買完戰利品當然要揾個好地方黎食飯休息下,喺尖沙咀搵嘢食一定唔少得厚福街,今晚就去咗Amitie Kitchen!一上到去,因為時間尚早未有太多客人,餐廳裝修比較簡樸,有部份窗口位,景觀都算開揚,記得預早訂位。麵包籃、是日餐湯,上appetizers 前,先上咗麵包籃,Amitie嘅麵包籃有三款麵包,包括牛角酥、麵包條同竹炭包,配上牛油、士多啤梨果醬,個人最鐘意牛角酥,烘得又脆又香!餐湯嘅蕃茄同牛腩完美平衡,濃到想用嚟送飯!吞拿魚他他伴日式芝麻醬 吞拿魚蓉加上紫洋蔥,感覺好清爽,旁邊嘅沙律菜就淋上芝麻醬,好易入口。香煎紐西蘭鱈魚柳鮮果沙律伴青蘋果柑桔油醋汁($128)各種生果同菜混合而成嘅沙律,配上清新嘅柑桔油醋汁,又酸又甜好開胃!鱈魚柳表面焦香肉好滑嫩,仲要切好一口size,超貼心!炸蠔二重奏意大利麵(dinner set $208)香脆炸蠔配上蠔香醬汁煮成嘅意粉,雙重蠔味非常惹味! 意大利麵嘅熟度亦非常好,彈牙又唔過硬。法式橙酒煮班戟($58)Crepe Suzette唔係周圍都搵到,係一道非常有誠意嘅甜品,兩片煎好嘅班戟吸收哂糖、牛油、橙汁、橙皮絲

麵包籃

吞拿魚他他伴日式芝麻醬

香煎紐西蘭鱈魚柳鮮果沙律伴青蘋果柑桔油醋汁

炸蠔二重奏意大利麵

法式橙酒煮班戟($58)Crepe Suzette唔係周圍都搵到,係一道非常有誠意嘅甜品,兩片煎好嘅班戟吸收哂糖、牛油、橙汁、橙皮絲同最重要嘅橙酒,雖然無點火,但加上一球雲呢拿雪糕,crepé香香軟軟又冰火嘅感覺非常好!
法式橙酒煮班戟

是日餐湯
麵包籃
吞拿魚他他伴日式芝麻醬
香煎紐西蘭鱈魚柳鮮果沙律伴青蘋果柑桔油醋汁
法式橙酒煮班戟
是日餐湯
2022-06-12 34 浏览
平時返工都好攰每到放工都好想約朋友食餐好嘅而家放寬咗可以有晚市堂食久唔久都會喺OpenRice度睇吓有乜嘢好推介,一放工六點就即刻過嚟試吓呢間餐廳我見食物種類都好多而且都非常有水準用OpenRice訂位仲有八八折食嘢一定要提早訂位咁熱嘅天氣喺度等位真係好辛苦今日我時間尚早人流不算多,但我離開嘅時候已經全院爆滿位於厚福街H8 9 樓,一出<junk>就已經見到,餐廳入邊嘅佈置非常西式優雅又乾淨環境清靜好適合同朋友聚埋一齊密密傾龍蝦湯味道非常鮮甜,濃郁嘅龍蝦味配上少少香料,味道更加少甜好飲。蟹肉牛油果話梅蕃茄沙律,蟹肉份量非常多,牛油果配上話梅,味道清新,酸酸甜甜特別開胃,估唔到話梅配上蟹肉味道係咁特別好食。香煎法國鴨肝意大利飯 228 元,意大利飯軟硬度適中,煙煙韌韌口感非常好,鴨肝煎到非常香口,入口味道香濃,回味無窮。真係好好味。美國牛腹膜柳 248元 ,牛柳上枱味道好香,牛柳肉質非常鮮嫩,牛肉味好香濃,入口仲係好Juice,加上牛肉面煎到有少少焦香,令到味道層次更加豐富。呢間西餐廳味道真係好正,下次去尖沙咀都會再嚟。
平時返工都好攰
每到放工都好想約朋友食餐好嘅
而家放寬咗可以有晚市堂食
久唔久都會喺OpenRice度睇吓有乜嘢好推介,
一放工六點就即刻過嚟試吓呢間餐廳
我見食物種類都好
多而且都非常有水準
用OpenRice訂位仲有八八折
食嘢一定要提早訂位
咁熱嘅天氣喺度等位真係好辛苦
今日我時間尚早
人流不算多,但我離開嘅時候已經全院爆滿
優雅又乾淨
環境清靜
好適合同朋友聚埋一齊密密傾

龍蝦湯味道非常鮮甜,
濃郁嘅龍蝦味配上少少香料,味道更加少甜好飲。
蟹肉牛油果話梅蕃茄沙律,
蟹肉份量非常多,牛油果配上話梅,
香煎法國鴨肝意大利飯 228 元,
意大利飯軟硬度適中,
煙煙韌韌口感非常好,鴨肝煎到非常香口,
入口味道香濃,回味無窮。真係好好味。
美國牛腹膜柳 248元 ,

呢間西餐廳味道真係好正,
下次去尖沙咀都會再嚟。