2021-10-17
- A.T.A.S🍽-🥢麵粉粿乾 $78麵粉粿有兩款可以揀有一款就平時麵條咁另一款就一塊塊咁幾特別所以就揀左呢個🤣炒粿條有好多配料例如豬肉/炸江仔魚/滷冬菇/菜心/炸蒜/葱全部炒埋係勁惹味😋-🥢喇沙釀豆腐 $98呢度個喇沙同我平時食開有少少分別🤔就係個湯底比較稠似撈麵多過湯麵🤣但係可能因為佢好稠所以個味係勁濃😍加埋煎釀三寶既茄子/豆腐/尖椒仲有秋葵好夾😋-🥢炸豆卜配喇沙醬 $48呢個推介$48成6粒仲要勁大粒😂平時通常點豆瓣醬但佢係俾喇沙醬好特別😋豆卜入面唔係用鯪魚肉釀而係豬肉所以勁香又飽肚🤣-🥤玫瑰露恐龍 $48玫瑰味俾想像中出但小編覺得偏甜🤣不過影相打卡一流📸😉-🥤酸梅青檸水 $28因為食物較重口味所以好易覺得膩🥲呢個時候飲杯酸酸甜甜既青檸水解渴解膩就最岩👍-🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅地址: 銅鑼灣邊寧頓街9-11號登龍閣地下C2號舖-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_銅鑼灣#foodieluveat_新加坡菜#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlo
A.T.A.S🍽
#foodieluveat
#foodisluveat_hk
#foodieluveat_銅鑼灣
#foodieluveat_新加坡菜
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #新加坡 #新加坡菜 #新加坡美食 #喇沙麵 #炒粿條 #銅鑼灣 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣新加坡菜