2021-04-18
我透過 openrice做 booking,約定日子會收到餐廳打嚟confirm Booking。咁佢會幫你留位10分鐘嘅。佢都有啲特色嘅飲品啦大概三十幾至四十幾蚊左右一杯啦~咁你可以同佢要求少甜或者走辣嘅。係冇錯,佢係有一杯帶辣嘅菠蘿飲品~前菜:軟殼蟹咩木瓜沙律🥗隻蟹都幾大隻,如果劈蛋黃醬平均啲會更好佢個底會有好多汁,但係佢啲菜唔掛汁。卜卜蜆:佢叫卜卜蜆我以為係細隻嘅,但佢係好大隻嘅蜆,喜出望外。同埋佢配埋啲三色椒一齊,咁個汁係挺身嘅,仲有啲輕輕過過油嘅羅勒,所以惹味。大蝦🍤金邊粉:兩隻蝦都幾大隻。蝦肉有少少🤏痴殼~但佢清左條蝦腸 呢點卻very good。(外表好似叉燒)嘅新奧爾良雞配青咖喱🍛~ 件雞又係好大舊~又配薯仔同香葉~可以食到你飽飽。一定要講嘅係一窩飯。其實就係一個好靚嘅桶裝換晒。飯量好多,自問係飯桶既可以試下成桶食。可能我哋好細食,真係食唔晒。打包完都仲有淨...🥡 服務都好好,位位員工都好helpful。可以再去食❤️🧡💛💛💛💛💛💛💛💛💛已經諗好,下次會試佢地手抓餅同堆佢既餐具拎出泥係暖,加佢地會幫你換碟。
約定日子會收到餐廳打嚟confirm Booking。
咁佢會幫你留位10分鐘嘅。
佢都有啲特色嘅飲品啦大概三十幾至四十幾蚊左右一杯啦~
咁你可以同佢要求少甜或者走辣嘅。
係冇錯,佢係有一杯帶辣嘅菠蘿飲品~
前菜:軟殼蟹咩木瓜沙律🥗
同埋佢配埋啲三色椒一齊,咁個汁係挺身嘅
,仲有啲輕輕過過油嘅羅勒,所以惹味。
(外表好似叉燒)嘅新奧爾良雞配青咖喱🍛
~ 件雞又係好大舊~又配薯仔同香葉~可以食到你飽飽。
可能我哋好細食,真係食唔晒。打包完都仲有淨...🥡
服務都好好,位位員工都好helpful。
可以再去食❤️🧡💛💛💛💛💛💛💛💛💛
已經諗好,下次會試佢地手抓餅
同堆佢既餐具拎出泥係暖,加佢地會幫你換碟。