青花 (THE FOREST)

Champak Restaurant by ATUM (THE FOREST)
2025-06-17 0 浏览
之前都同fd食生日飯都食過青花幾次,今次試下黎個二人挑戰,結果飽到撐住個肚🥘大蝦冬蔭公味道好唔錯,酸度同辣度都剛剛好,湯入面有勁多蕃茄同新鮮草菇,係近期飲過比較有印象嘅冬蔭公🥩牛肉串燒沙嗲一客有6串,可以揀牛或者雞肉,牛肉唔算好腍,反而係屬於有咬口嗰種牛肉🦐荔枝菠蘿紅咖喱大蝦呢個係睇到Menu張相揀嘅,除咗大蝦,仲有好多唔同配料,有原粒荔枝、菠蘿、秋葵、茄子同豆角。估唔到荔枝同菠蘿又幾襯紅咖哩,微辣中帶甜味,大蝦已經剝咗殼,一啖一齊幾方便食,質地爽口,不過如果再入味啲就更好🥬馬拉盞炒椰菜食得出有鑊氣,味道唔錯,份量都好大碟🦋蝶豆花椰子奶蓋藍色嘅飲品賣相真係好靚,由於蝶豆花冇味,所以淨係飲到好濃嘅椰子味

🥘大蝦冬蔭公

🥩牛肉串燒沙嗲

🦐荔枝菠蘿紅咖喱大蝦

🥬馬拉盞炒椰菜
食得出有鑊氣,味道唔錯,份量都好大碟

🦋蝶豆花椰子奶蓋

今次去咗旺角一間有氣氛嘅泰國餐廳,環境靚又夠Chill,食物仲好有驚喜😍🔸篤篤炒卜卜蜆🦪~蜆肉鮮甜又多汁,啖啖肉好爽口!🔸豬腩生菜包🐷🥬~煮得香脆,配埋爽口生菜,啖啖肉又唔會太膩,好fresh!🔸泰式虎蝦金邊粉🦐🍝~大大隻虎蝦好鮮甜,金邊粉炒得唔會太乾身又入味,酸酸甜甜啱啱好~必試!🔸斑斕椰汁糕🍃🥥~清香唔會太甜,食落煙煙韌韌,好有南洋風味,成朵花咁靚!🔸楊枝甘露奶蓋🥭🍹~上面個奶蓋香滑,下面係足料楊枝甘露,甜甜地超滿足~💬總結:成間餐廳好有泰式街頭+南洋風情,食物選擇多又有特色,價錢合理,聚會打卡都一流📸✨推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🔸篤篤炒卜卜蜆🦪~蜆肉鮮甜又多汁,啖啖肉好爽口!

推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2025-06-07 531 浏览
Happy weekend!!呢日喺旺角約咗幾個朋友食飯去咗想去好耐嘅青花喺The Forest一片綠色入面大大嘅玻璃窗 採光非常好陽光曬落戶外嘅位置 感覺份外寫意舒服1點多去到全場幾乎坐滿晒 好旺場Menu選擇好多 花多眼亂樣樣都好有特色好想試藍碟花蟹肉菠蘿炒飯顏色勁靚勁啱打卡未食都感覺開心滿足飯粒用藍碟花浸過 呈淺藍色加上大量蟹肉、蛋絲、菠蘿粒、肉鬆同腰果一啖食落去 口感同味道都勁豐富而且好香口 好開胃白冬蔭公湯 - 南薑椰奶雞湯第一次試白冬蔭公湯 好特別似平時飲開嘅冬蔭公 有香茅嘅香 但又多咗浸奶香味香而不辣 飲完好開胃入面仲有好多雞肉同磨菇 雞肉嫩滑好食炭燒牛豬雙拼串燒雙拼沙嗲醬超香 微微帶點辣兩款肉都燒得外脆內軟沾一沾沙嗲醬食 好正好食到想encore紅咖喱香料三文魚賣相好靚 入面有三文魚、荔枝肉、菠蘿、腰果三文魚薄切 表面浸滿咖喱 紅咖喱夠香 唔會辣好食到加點咗油酥手抓薄餅點咖哩食手抓薄餅賣相好靚 脹卜卜 唔油膩牛油味道香濃 裡面咬落去唔會有太多空氣感加埋咖喱食 勁正芒果糯米飯擺盤超靚 好似去咗泰國咁芒果大大件 超甜糯米飯綿滑軟稔 加埋杏仁片 口感豐富Perfect end
Happy weekend!!
呢日喺旺角約咗幾個朋友食飯

藍碟花蟹肉菠蘿炒飯
顏色勁靚勁啱打卡
未食都感覺開心滿足
飯粒用藍碟花浸過 呈淺藍色
加上大量蟹肉、蛋絲、菠蘿粒、肉鬆同腰果
一啖食落去 口感同味道都勁豐富

兩款肉都燒得外脆內軟
沾一沾沙嗲醬食 好正
好食到想encore

紅咖喱香料三文魚
賣相好靚 入面有三文魚、荔枝肉、菠蘿、腰果
三文魚薄切 表面浸滿咖喱

芒果大大件 超甜
糯米飯綿滑軟稔 加埋杏仁片 口感豐富
Perfect ending
2025-05-25 620 浏览
冬蔭功嘅大頭蝦係梅嘅,同waiter反映,只係講一句同廚師反映就走左去,顯得成間餐廳都知個湯隻蝦係唔食得入口嘅。湯只有死咸,無其他味道炒金邊粉就真係得粉喺入面,同面頭兩隻蝦,乜都無了。非常失望的一餐。

炒金邊粉就真係得粉喺入面,同面頭兩隻蝦,乜都無了。

非常失望的一餐。
2025-05-24
2025-05-19 868 浏览
朋友仔話想食泰國野,上openrice搵到呢間,見環境唔錯,又可以網上book位,就去試下,每樣野都幾好食,3個女仔,叫左11樣野食(包括甜品),全部消滅晒,只嫌用餐時間短,得90分鐘!
見Openrice 訂座有單點菜單85折,就黎試下呢間成日經過都無食過嘅餐廳。 入座/訂座: 平日中午十二點仲訂到十二點九。 唔洗等,到食完一點幾,成間店都唔多人。環境:寬敞都明亮,空間感都好足夠。係食得ok舒服嘅。 食物: 有午市套餐,包埋野飲,但就無左單點85折。 結果叫左份午市豬手飯,$76。 佢味道其實同係泰國商場food court食到嘅一模一樣(連埋果碟都還原),唔差嘅。不過真係同泰國人食嘅份量一樣, 你明點解好多泰國人都瘦啦。 但佢收緊香港價錢,我就覺得有啲唔抵。 仲單點叫多份香蕉煎餅,$78。 點講呢,佢收我$48我都會接受嘅,但咁嘅size 去到7字頭就真係too much。咁所以佢單點85折合理嘅,減完$67。 見仁見智,我覺得都係唔抵。 (依家睇番,朵花都佔左四分一)係,食落就可能係用嘅油味道,佢似薄撐多啲。 無左甜品嘅感覺。 總結:我明係呢個地段可能租金貴嘅,但就變相壓番哂落消費者到。你話佢精緻少少俾人打卡都好,但環境同食物又唔係靚到值得影。你話佢還原傳統local泰菜,但份量同價錢又做唔到喎。變相我平可以食比佢CP值高嘅泰餐。 我貴可以食比佢更精緻嘅泰菜。 佢

環境:寬敞都明亮,空間感都好足夠。係食得ok舒服嘅。

食物:
有午市套餐,包埋野飲,但就無左單點85折。
不過真係同泰國人食嘅份量一樣, 你明點解好多泰國人都瘦啦。

但佢收緊香港價錢,我就覺得有啲唔抵。

你話佢精緻少少俾人打卡都好,但環境同食物又唔係靚到值得影。
你話佢還原傳統local泰菜,但份量同價錢又做唔到喎。

變相我平可以食比佢CP值高嘅泰餐。
我貴可以食比佢更精緻嘅泰菜。

佢依家定位有啲卡係一半,可惜左佢地份熱情招待。

2025-05-07
🎀旺角。期待過高的唯美超人氣泰式料理🌹🎀🪄店名* #青花 #THEFOREST 🔮地址* 香港旺角奶路臣街17號THE FOREST 1樓107-108號舖 🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$268 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_泰國菜➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵呢一間餐廳一直都Save咗好耐 因為佢哋嘅環境真係超級靚 啱晒打卡平時都好鍾意勁多花嘅地方 連呢一間就啱晒我嘅喜好佢嘅空間都幾大 不過座位就係硬凳冇梳化位座位主要要用金色為主 然後採用咗雲石枱 整體美觀度幾加分而且仲有透明玻璃球裝住乾花垂直吊喺天花板上 所以勁唯美另外佢哋都仲有戶外空間 以綠植為主如果秋天嘅時候唔係好熱 坐出去都幾舒服幾休閒🍽️食物質素🍽️佢哋嘅午餐餐牌都幾多選擇價錢比起主餐牌平好多 仲有得額外追加甜品小食及飲品而主餐牌就會有多啲沙律 同埋特色泰國小食煮食等選擇 賣相都幾靚 所以選擇嘅時候都幾難揀 因為太多了 而且仲有精美圖片可以睇到嘢食嘅賣相👍👀評分💖💖💖🪄 泰國水門雞飯(午餐) $72食得泰國
🎀旺角。期待過高的唯美超人氣泰式料理🌹🎀

🪄店名* #青花 #THEFOREST

🗾分店地區🗾 沒有分店

💰價錢$268 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

價錢比起主餐牌平好多 仲有得額外追加甜品小食及飲品

👀評分💖💖💖

🪄 泰國水門雞飯(午餐) $72

食得泰國嘢 當然要食水門雞啦

見到午餐有得叫個價錢都抵啲,所以就試吓

不過嚟到見到個份量都偏細 比我想像中細好多 而且仲要$72 係真係有啲貴🧐

不過佢嘅雞件係做咗無骨 所以食落去比較方便 而且整體都軟熟唔算太肥膩

油飯就冇乜雞油味 比較遜色

👀評分💖💖💖💖

🪄 泰式酸辣鳳爪 追加$58

之後追加咗地道嘅酸辣鳳爪 佢哋嘅鳳爪都偏辣 同埋份量一樣偏小 鳳爪食落去仲有少少骨 食落去應該只有四五隻 沙律菜就比較多 個人覺得如果佢嘅份量多啲就會更加好

👀評分💖💖💖💖

🪄 斑蘭椰汁糕 追加$20

追加咗一份椰汁斑斕糕 賣相做左好似玫瑰花甘 超級靚 而且佢係蒸熱咗 所以比較軟糯 但$20得兩舊真係少咗啲🥲

👀評分💖💖💖💖💖

🪄 泰式涼拌茄子沙律$78

如果唔食肉嘅人士都可以建議叫呢一款沙律 今次佢嘅份量就比得幾多 茄子超級大嚿 入面仲有青瓜同埋秋葵 蔬菜做咗涼拌 所以食落去味道幾唔錯 好新鮮!

👀評分💖💖💖💖💖

🪄 泰國奶茶+$15

佢哋嘅奶茶甜度做得剛剛好 而且同奶茶味道有分別 奶味偏淡 有個人特色

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️

• 泰國水門雞飯
  • 泰式酸辣鳳爪
  • 泰國奶茶
2025-04-02 618 浏览
Order左個飯 等左40分鐘先到 而且食物質素一般 冇話好好食 個豬頸肉偏硬 味道冇話好出色 個蟹肉菠蘿飯就偏甜口小小 係有創意嘅但係味道同樣不過不失 仲要等咁耐 唔會再想黎😅😂

2025-03-19 1392 浏览
各種食物都好食,環保舒服,服務都唔錯,好值得。試下飲品,款式好多都幾得意,嗌左好多野食,全好食,每份份量少,可嗌多啲。炒粉麵,小食都好食。三文魚就見人見致,我就覺得ok 嘰,食物種類多又有特色。幾出色
2025-02-03
  • 泰式虎蝦金邊粉
  • 芒果蟹肉沙律
  • 藍蝶花蟹肉菠蘿炒飯
  • 荔枝菠蘿紅咖喱大蝦
  • 惹味拼盤
  • 鮮熱情果梳打
  • 泰脆炸豬手
📍🇭🇰因為佢個名幾特別,所以嚟試試😹午餐時間去食,行緊去餐廳嘅途中即刻book位🤣🌻環境 未入到去已經見到餐廳好闊落,仲有室外座位🌿大地色為位主題🤎小清新風格🌾金色嘅座椅配埋雲石餐枱喺泰國菜餐廳嚟講,感覺好高級🤩🌟配色好好令到成個感覺好舒服😌好乾淨可以同男朋友一齊遠離繁囂一下🥰🇹🇭 食物🥭芒果鮮蝦炒飯 ($76)色彩繽紛!連隻碟都好靚!見到都想食🌈🥹鍾意佢個炒飯質地偏濕,易入口偏甜嘅芒果🥭加上軟淋淋,酸酸甜甜嘅提子乾🍇配埋切咗粒,有𡁻口嘅長條豆🫛😹同紅蘿蔔🥕成個口感好豐富!味道好多層次🫶🏼好好食!而鮮蝦就唔係平時食到嘅蝦仁🍤佢比較淋身,好食過平時嘅😋🔥炭火炒打拋牛肉蛋飯 ($76)超級流心嘅煎蛋🍳充滿住蒜香🧄同打拋葉味嘅牛肉💓只係略嫌牛肉有少少韌,不過對於鍾意牛肉有咬口嘅人就會覺得好食成個調味啱啱好,好食🤤❤️!!🥥斑蘭椰汁糕 (+$20)無諗過佢咁新鮮出爐熱辣辣🤣♨️椰汁味出過斑蘭味,如果斑蘭味再出少少就更好🧉 飲品🍵斑蘭菊花茶 (跟餐) 未攪拌之前上面係清香嘅菊花茶味,下面係斑蘭糖漿🌿初初一飲,心諗點解剩係得菊花茶味嘅😹到第三啖飲到好甜嘅斑蘭糖漿,先知要攪匀🤣攪拌之後就係啱啱好有班蘭味
📍🇭🇰
因為佢個名幾特別,所以嚟試試😹
午餐時間去食,行緊去餐廳嘅途中即刻book位🤣

🌻環境

未入到去已經見到餐廳好闊落,仲有室外座位🌿
大地色為位主題🤎小清新風格🌾金色嘅座椅配埋雲石餐枱
喺泰國菜餐廳嚟講,感覺好高級🤩🌟
配色好好令到成個感覺好舒服😌好乾淨
可以同男朋友一齊遠離繁囂一下🥰

🇹🇭 食物

芒果鮮蝦炒飯

🥭芒果鮮蝦炒飯 ($76)

色彩繽紛!連隻碟都好靚!見到都想食🌈🥹
鍾意佢個炒飯質地偏濕,易入口
偏甜嘅芒果🥭加上軟淋淋,酸酸甜甜嘅提子乾🍇
配埋切咗粒,有𡁻口嘅長條豆🫛😹同紅蘿蔔🥕
成個口感好豐富!味道好多層次🫶🏼好好食!
而鮮蝦就唔係平時食到嘅蝦仁🍤佢比較淋身,好食過平時嘅😋

炭火炒打拋牛肉蛋飯

🔥炭火炒打拋牛肉蛋飯 ($76)

超級流心嘅煎蛋🍳充滿住蒜香🧄同打拋葉味嘅牛肉💓
成個調味啱啱好,好食🤤❤️!!

班蘭椰汁糕

🥥斑蘭椰汁糕 (+$20)

無諗過佢咁新鮮出爐熱辣辣🤣♨️
椰汁味出過斑蘭味,如果斑蘭味再出少少就更好

🧉 飲品

🍵斑蘭菊花茶 (跟餐)

未攪拌之前上面係清香嘅菊花茶味,下面係斑蘭糖漿🌿
初初一飲,心諗點解剩係得菊花茶味嘅😹
到第三啖飲到好甜嘅斑蘭糖漿,先知要攪匀🤣
攪拌之後就係啱啱好有班蘭味嘅清甜嘅茶,好飲!😻

🧡招牌泰國奶茶 (+$15)

好濃茶味嘅泰奶🫶🏼唔會好似泰國嗰啲咁超級無敵甜
就返香港人口味🥹都係好飲!

🕺🏻服務

服務非常之好💖一入到餐廳就已經有兩位店員講「Hello!歡迎光臨!」😄
本來安排2人枱比我哋,後來我男朋友到咗
店員見佢拎住咁多嘢,主動比埋隔離張枱櫈我哋放嘢🥰
每位服務員全程都好有禮貌🤩主動問要唔要share plate🍽️
收餐碟前都會問聲可唔可以收🤓仲記得我哋有甜品🥄
主動幫我哋上埋💓埋單時仲問我哋「啲嘢好唔好食?」🥹
呢個服務我比💯分!!!

✨推薦分數 : 9.5 / 10
2025-03-11
芒果鮮蝦炒飯
炭火炒打拋牛肉蛋飯
班蘭椰汁糕
2025-03-07 2107 浏览
半開放式的空間有很多綠色植物和乾花裝飾予人輕鬆愜意的舒心感🥰🍍藍蝶花蟹肉菠蘿炒飯賣相超吸睛且配料豐富👀💖炒飯染上藍蝶花特有的藍調,口感軟糯而不膩啖啖蟹肉相當足料🦀炒飯裡還有洋蔥、菠蘿粒、炒蛋、提子乾另附腰豆、肉鬆、新鮮菠蘿是超有誠意、清甜、層次多變的炒飯😚🦐冬蔭功泰菜經典及必點的冬蔭功這道冬蔭功有濃厚的椰香,不會太辣😉富怡人的香茅氣息,與青檸的清爽整體味道趨柔和之餘,大量的蕃茄又令人陶醉開胃草菇和大頭蝦吸收湯汁精華,很是討喜😙🍢炭燒牛肉串燒沙嗲牛肉帶迷人炭燒香氣,以濃郁沙嗲醬包裹更加惹味沙嗲醬的花生味較突出🥜🥬馬拉盞炒芥蘭芥蘭新鮮而爽口,搭配惹味馬拉盞絕讚清晰可見的櫻花蝦、炸蒜,為其增添口感🌸🥤飲品泰國奶茶一如印象中的好喝蝶豆花青檸茶清新帶微酸😋
半開放式的空間有很多綠色植物和乾花裝飾
予人輕鬆愜意的舒心感🥰

🍍藍蝶花蟹肉菠蘿炒飯
賣相超吸睛且配料豐富👀💖
炒飯染上藍蝶花特有的藍調,口感軟糯而不膩
啖啖蟹肉相當足料🦀
炒飯裡還有洋蔥、菠蘿粒、炒蛋、提子乾
另附腰豆、肉鬆、新鮮菠蘿
是超有誠意、清甜、層次多變的炒飯😚

🦐冬蔭功
泰菜經典及必點的冬蔭功
這道冬蔭功有濃厚的椰香,不會太辣😉
富怡人的香茅氣息,與青檸的清爽
整體味道趨柔和之餘,大量的蕃茄又令人陶醉開胃
草菇和大頭蝦吸收湯汁精華,很是討喜😙

🍢炭燒牛肉串燒沙嗲
牛肉帶迷人炭燒香氣,以濃郁沙嗲醬包裹更加惹味
沙嗲醬的花生味較突出🥜

🥬馬拉盞炒芥蘭
芥蘭新鮮而爽口,搭配惹味馬拉盞絕讚
清晰可見的櫻花蝦、炸蒜,為其增添口感🌸

🥤飲品
泰國奶茶一如印象中的好喝
蝶豆花青檸茶清新帶微酸😋

2025-03-01 1940 浏览
食物質素唔掂。今次分別食咗一碟咖喱雞飯,同埋炒金邊粉,同埋嗌咗一杯蝶豆花奶蓋。炒金邊粉完全冇辣味,變咗港式茶餐廳嘅感覺。而且兩隻蝦係完全冇味嘅,如果想食到泰國嘅味道,呢間餐廳未必可以滿足你嘅需求。至於個咖喱雞飯,亦都係變咗好似茶記嘅普通咖喱雞飯一樣。但係價錢就貴過茶記好多。同埋服務質素方面,侍應生嘅服務態度十分之惡劣,完全唔值得比服務費。而且餐廳地方狹窄,非常之唔好坐。如果想坐得舒適嘅話,我建議大家可以嘗試去呢個商場嘅樓上舖,嗰間老馮茶居。正如標題所講,就係唔會再幫襯嘅餐廳。

正如標題所講,就係唔會再幫襯嘅餐廳。
2025-02-15 2610 浏览
每次經過都見到有人排隊 今次突登book位去食 原來都幾好食 一坐低店員會斟水 好細心 而且食物都黎得好快 有90分鐘用餐時間係完全足夠涼拌三文魚佢係平時食泰式生蝦嗰個酸辣醬 配三文魚的話 個人就覺得不太match 唔知係咪食慣配生蝦所以覺得唔好食炭燒豬頸肉酸辣青醬 $118份量好多 佢放左少少生菜係附近印一印多餘嘅油份 配埋個酸辣醬好match 辣辣地幾好食 藍蝶花菠蘿蟹肉炒飯 $138賣相很好 擺盤方面用左燒嘅鮮菠蘿 肉鬆同腰果 炒飯就用左菠蘿 提子乾 配有大量蟹肉係炒飯上面 個炒飯應該係用蝶豆花汁染咗色先去炒 不過炒飯扁濕 但唔影響味道😋柑桔酸梅汁 $36酸酸甜甜 好解渴 而且可以解膩蝶豆花椰子奶蓋 $48呢杯嘢好神奇 有啲似豆漿嘅味道 而且又有椰子味 好特別🤓

涼拌三文魚

炭燒豬頸肉酸辣青醬 $118

藍蝶花菠蘿蟹肉炒飯 $138

柑桔酸梅汁 $36
酸酸甜甜 好解渴 而且可以解膩

蝶豆花椰子奶蓋 $48
呢杯嘢好神奇 有啲似豆漿嘅味道 而且又有椰子味 好特別🤓
呢間餐廳咁多like,但係食完真係勁失望。食物一上嚟就唔熱,啲菜做法隨便,淨係顧住係呀打卡賣相,擺得靚但連基本操作,控制食物嘅溫度都搞唔掂。有啲食物鹹得過份,牛肉生菜包,包完個生菜都仲好鹹。個咖喱明明見到個職員喺外面counter煮緊,但係都可以唔熱。入面啲菜白烚完再放入咖喱,根本冇咩味道。而且入面茄子中間仲未煮熟,咬下去係硬既。總括嚟講食物份量細,根本唔夠食,真係好失望。真係唔明點解會有人推介!

• 馬拉盞炒椰菜
  • 芒果糯米飯
♥ 旺角鬧市中小清新!🪴遠離繁囂泰國菜🇹🇭♥ ✎ (❁ᴗ͈ˬᴗ͈) ༉‧ ♡*.✧ 喜歡的話記得like & follow我喔♥ 前些日子與朋友相聚於旺角THE FOREST的「青花」泰國菜餐廳🇹🇭,餐廳裝潢走小清新風🪴,菜式齊全,午市套餐抵食又打卡able📸,可以在旺角鬧市中遠離繁囂,與閨蜜一邊食飯一邊聊天整個下午,真是太幸福了💕① 午市套餐 - 泰式滷水豬手飯 $76追加小食 - 雞皮卷 $38追加甜品 - 迷你芒果糯米飯 $36 (糯米飯是暖暖的,加分!)所有午市套餐都會贈送免費餐飲② 午市套餐 - 冬陰功酸辣海鮮媽媽麵 $72③ 午市套餐 - 蟹肉炒咖喱蛋飯 $82追加小食 - 兩塊油酥手抓薄餅 $24追加甜品 - 椰汁西米糕 $20升級餐飲 - 為三色冰奶蓋 $25④ 香蕉薄餅 $78📍 青花 (THE FOREST) 旺角奶路臣街17號THE FOREST 1樓107-108號舖 .・。.・゜✭・♥・✫・゜・。.#青花 #THEFOREST #旺角 #泰國菜 #美食 #香港餐廳
♥ 旺角鬧市中小清新!🪴遠離繁囂泰國菜🇹🇭♥

追加小食 - 兩塊油酥手抓薄餅 $24

追加甜品 - 椰汁西米糕 $20

升級餐飲 - 為三色冰奶蓋 $25

④ 香蕉薄餅 $78

📍 青花 (THE FOREST)
.・。.・゜✭・♥・✫・゜・。.