2022-08-18
今晚叫左豬腩肉生菜包,大蝦冬陰功湯,奶油咖喱雞,生蝦,手抓餅,馬拉盞炒椰菜,藍蝶花菠蘿蟹肉炒飯,芒果糯米飯,仲有個甜品係藍蝶花嘅糯米飯(好似叫朱古力香蕉糯米飯)Total叫左9樣野總結係如果喜愛食甜野嘅朋友,你地一定要試試。因為整體來講會比較偏甜,無論係生菜包,還是炒飯,都係比較偏甜,除左個湯係好酸嘅。不過甜品來講,芒果糯米飯同藍蝶花嗰個糯米飯,甜品來講都好食,甜品來講佢唔算太甜,都比較有口感,而且因為有糯米飯所以比較有咬最值得一提嘅係,如果有朋友生日想喺度搞生日飯,佢有寫字服務,可以叫一個甜品,然後喺旁邊寫字,如果幫朋友搞生日,唔記得買蛋糕嘅朋友,呢度確實係好方便,對我來講係好加分嘅位置不過提提大家,要講清楚生日人嘅名,上次佢出錯咗個名俾我
Total叫左9樣野
總結係如果喜愛食甜野嘅朋友,你地一定要試試。