2021-10-04
講到泰國菜最平靚正,好多人都會講呢一間,平日夜晚兩層都爆滿,睇得出佢係有幾受歡迎。佢除左價錢便宜,食物既質素一啲都唔差,上菜既速度好快,基本上落單5至10分鐘就會上菜。叫左海南雞飯,呢個有套餐,所以佢會送埋野飲,加2蚊就可以轉凍飲,個海南雞好滑,油飯都好香,仲有雞髀,真係好好彩,甘如果人少又想食海南雞嘅話,其實叫海南雞飯餐係好實惠,當然佢都有單叫海南雞,價錢就貴少少但係雞嘅份量做多啲。冬陰功湯,叫左小份,2個人食絕對足夠,份量都好足,味道到位,夠酸夠辣,唔錯唔錯,不過見到每一台都有叫到,相信佢都係店入面較出色既菜色,鍾意飲冬陰功湯嘅一定要試試。芒果糯米飯,佢真係有成個芒果嘅份量,因為出邊好多都係比半個芒果,呢度成個芒果令我覺得好抵食,而且佢個味道都好有泰國食到嘅味道,下次一定會叫。椰青,好大個而且好多肉,清甜可口
椰青,好大個而且好多肉,清甜可口