2022-08-29
蟹慶松葉蟹棒刺身刺身唔需要點任何醬汁已經好夠味,成條一次過食真係會大叫おいしい一人會席套餐蟹肉沙律鮮甜嘅沙律菜,配上蟹子同蟹肉,好fresh , 開胃一流😋季節刺身4點深海池魚 金鯛 吞拿魚 赤蝦每一樣都會當日最新鮮嘅刺身,所以好新鮮,重點係好厚切,要揀最出色嘅我會揀赤蝦,好大條好有鮮味😜海膽蟹肉活帆立貝豐盛燒平時我都唔會食海膽同三文魚䰵,因為好怕腥,但喱度嘅海膽好新鮮一啲都唔腥。三文魚䰵配埋蟹肉一齊食估唔到會咁夾。最驚喜食到最尾嘅時候仲有一粒大帶子喺度,仲有係煎過,好香口😝和御牛柳粒牛柳粒好超冧好鮮嫩,配搭牛肉汁,真係可以送幾碗飯,伴碟仲有埋菇仔同荷蘭豆😋😋季節活蟹煮雜炊啲蟹已經拆咗殼,所以啲蟹肉好易攞出嚟食到,而啲飯就吸收啲啲蟹嘅鮮味,兩個人食一煲都唔夠食🤤飲品我哋重叫咗兩杯酒,分別係日出同日落,日出係冧酒加青蘋果汁。日落係冧酒加菠蘿汁,兩款都好fresh,好適合夏天飲☀️甜品朱古力布甸黃豆粉蕨餅,抹茶蕨餅三款都好好味
松葉蟹棒刺身
一人會席套餐
蟹肉沙律
鮮甜嘅沙律菜,配上蟹子同蟹肉,好fresh , 開胃一流😋
季節刺身4點
深海池魚 金鯛 吞拿魚 赤蝦
海膽蟹肉活帆立貝豐盛燒
和御牛柳粒
季節活蟹煮雜炊
飲品
甜品
朱古力布甸
黃豆粉蕨餅,抹茶蕨餅
三款都好好味