聽咗好耐有啲蝦缸係你隔離,即刻捉上黎再即刻燒嚟食嘅餐廳,勁想試下🤣今晚有得試喇!!!!一上到去其實感覺有小小似韓國個啲燒肉餐廳,有霓虹燈俾你打卡,有個小小爐俾你係度燒!最特別係隔離有個蝦缸,好似多咗個decoration!係水族館入面咁,好得意!!坐低咗店員好有耐性同詳細吓我哋解釋要點做!原來啲蝦捉咗之後要用冰去凍暈佢哋先,再放係爐面燒!我哋分別試咗落鹽同唔落,其實唔落鹽都好鮮味!可能我哋特登向高難度,挑戰揀啲生猛嘅蝦,所以啲肉係超彈牙,仲要有幾隻好多蝦膏添🤩出面仲有啲自助夾野食地方,有勁多海鮮🤭包括帆立貝,4種原條魚(淨係講得出大眼雞🥹),三文魚,生蠔,風螺,帶子,大扇貝,魷魚,鮑魚🤭超豐富!!有個叔叔不停refill ,所以唔怕無得食!!等熟嘅時候,餓嘅話外面都有啲野食👍🏼麻辣煮風螺,西蘭花炒蝦,豬紅,炸餃子同麥樂雞,醉蝦,涼拌青瓜木耳,麻辣魚皮!為住腸道健康,食咗好多西蘭花🤣而麻辣風螺就好入昃講麻辣勁!外面仲有好多串燒,俾你選擇!有唔同肉,蔬果,菇,腸仔,蒜蓉包,玉子,窩夫添😝有幾個係我encore咗好多次!👍🏼蒜蓉包一塊脆卜卜,熱辣辣又夠味嘅蒜蓉包,點會唔encore!👍🏼叉燒

👍🏼蒜蓉包
一塊脆卜卜,熱辣辣又夠味嘅蒜蓉包,點會唔encore!

👍🏼叉燒
入面超juicy!好入味,唔會好韌,有小小肥肉痴住口感very goood!!

👍🏼厚切白鱔
得一次㗎咋!無得任食🥺但真係世界級!厚到呢啖啖肉!個面燒到脆卜卜,好食!

👍🏼雞軟骨
純粹係私心地好鍾意食雞骨🙈hehe

👍🏼土匪雞翼
平時喺米線店食多,今次試下自己燒!好入味,黑椒味好出!!

✅燒爐好勁,要小心睇火,但係野食好快熟🤭
✅飲品櫃竟然有韓國燒酒
✅店員非常勤力,幫你清垃圾👍🏼
✅食品選擇好多,抵
  • 蒜蓉包
  • 雞軟骨
  • 白鱔
[ 蝦蝦燒 ]之前係荃灣食過呢間主打即夾即燒流水蝦嘅串燒燒烤放題店,相當不錯,今次再約埋班朋友嚟佐敦店擦餐勁🤤✿ 「蝦蝦晚市」平日$348 (自選2.5小時)一坐低店員會先送上每人一串厚鱔串,厚鱔表皮燒至脆身,啖啖肉嫩滑又爆汁🤤新鮮流水蝦🦐座位旁嘅蝦缸有大量來自泰國🇹🇭及越南🇻🇳嘅大頭蝦,隻隻都勁生猛!食客可以自行從蝦缸任夾流水蝦,然後放入冰筒幾分鐘後就可以放上燒烤爐。燒完嘅蝦肉新鮮彈牙,簡單落少少鹽已經好夠味。自助區1️⃣海鮮 🐚 🦪🦑🦐🐟全部都係任攞任食!😍 有鮑魚、生蠔、扇貝、貴妃蚌、東風螺、魷魚等。鮑魚肥美彈牙,帶淡淡海水味;貴妃蚌每粒都脹卜卜,好鮮甜。另外可以拎葱花、蒜蓉、辣椒等作調味。2️⃣ 串燒 🍢🍖🥩食咗咁多海鮮係時候食其他種類。串燒有數十款,包括肉類、丸類、蔬菜等。肉類🥩有牛羊雞豬,牛肉串、羊肉串、豬仔髀 啖啖肉;豬大腸、雞皮燒到皮脆,肉類燒至半熟灑上椒鹽、辣椒粉或孜然粉,超惹味😋蔬菜🥗可以簡翠玉瓜、茄子🍆&菠蘿🍍,燒烤最適合不過。3️⃣ 熟食區 🥘有涼拌菜、麻辣海鮮、炒蔬菜、港式小食等選擇。4️⃣ 飲品 🍺🥤🧃有好多款式,汽水、果汁、啤酒、韓國燒酒、茶類等等,適合年幼老少。5️⃣ 甜品
[ 蝦蝦燒 ]

✿ 「蝦蝦晚市」平日$348 (自選2.5小時)

新鮮流水蝦🦐

自助區
1️⃣海鮮 🐚 🦪🦑🦐🐟

2️⃣ 串燒 🍢🍖🥩

蔬菜🥗可以簡翠玉瓜、茄子🍆&菠蘿🍍,燒烤最適合不過。

3️⃣ 熟食區 🥘
有涼拌菜、麻辣海鮮、炒蔬菜、港式小食等選擇。

4️⃣ 飲品 🍺🥤🧃

5️⃣ 甜品 🍦🍨
有多款杯裝雪糕,總有一款啱你口味

總結🫦
呢個室內BBQ場有大量新鮮流水蝦&海鮮任拎任食,海鮮質素高而且燒烤爐夠火力,海鮮燒5-10分鐘已經食得🤩
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
蝦蝦燒
地址:佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓
電話:6652 0560 (Whatsapp)
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
  • 流水蝦
  • 海鮮
  • 白鱔
  • 大頭蝦
  • 扇貝
2023-03-09 84 浏览
任飲任食2.5小時新鮮流水蝦+海鮮+自助串燒燒烤「蝦蝦晚市」$348 平日(自選2.5小時)今晚來到佐敦呢間流水蝦串燒燒烤店,主打流水蝦放題,即夾即燒。再加數十款海鮮串燒,任燒任食食足150分鐘!入座時店員會先送上厚鱔串,啖啖肉而鱔皮燒到好脆口。店內有多條流水蝦水道,而座位旁有多條蝦缸,食客可以即夾即燒流水蝦,有得食又有得玩,而店員仲會不斷添加流水蝦👍🏻自助區全部都係任攞,海鮮區除了流水蝦,亦有多款海鮮包括:鮑魚、生蠔、扇貝、花螺、魷魚等;串燒有數十款,包括肉類、丸類、蔬菜等,連羊扒都有!每枱都會有辣椒粉、孜然粉等調味料,燒烤時加一點非常惹味!飲品有汽水、啤酒、韓國燒酒、果汁、茶類等等甜品有多款杯裝雪糕,總有一款啱你口味。蝦蝦燒 Cooking Haha📍油麻地白加士街10-24號永富大廈1樓
任飲任食2.5小時
新鮮流水蝦+海鮮+自助串燒燒烤

「蝦蝦晚市」$348 平日(自選2.5小時)

入座時店員會先送上厚鱔串,啖啖肉而鱔皮燒到好脆口。

每枱都會有辣椒粉、孜然粉等調味料,燒烤時加一點非常惹味!

飲品
有汽水、啤酒、韓國燒酒、果汁、茶類等等

甜品
有多款杯裝雪糕,總有一款啱你口味。

蝦蝦燒 Cooking Haha
📍油麻地白加士街10-24號永富大廈1樓
2023-03-06 76 浏览
呢間真係值得一食再食 - 蝦蝦燒!今次第二次食,水準依然keep到喔 😆呢度主打即夾即燒大頭燒 趣味爆燈 ✨店員在開爐時更會耐心解釋流水蝦食法及送上白鱔 🐟生猛既大頭蝦, 仲有滿滿既蝦膏同蝦籽 外層嘅蝦殼都好香脆,少少焦香😙 蝦肉非常鮮嫩 鮮味十足 🥹🥹白鱔- 肉質肥美好彈牙 無可挑剔❗其他食材就會出去自助區到自己拎 😎扇貝、鮑魚、蜆 、魷魚 、原條魚等等 成座山 咁高 🥰不斷refill ,夠新鮮 🤤🤤 滿足滿足 🥢🥢除了多款海鮮,還有多款肉類、多款蔬菜 、 串燒 🥩🥓包羅萬有、應有盡有 任你揀👍海鮮迷一定會大開眼界 💯📝 蝦蝦燒 (佐敦)佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓
呢間真係值得一食再食 - 蝦蝦燒!
今次第二次食,水準依然keep到喔 😆
呢度主打即夾即燒大頭燒 趣味爆燈 ✨
店員在開爐時更會耐心解釋流水蝦食法及送上白鱔 🐟
蝦肉非常鮮嫩 鮮味十足 🥹🥹
白鱔- 肉質肥美好彈牙 無可挑剔❗

其他食材就會出去自助區到自己拎 😎
扇貝、鮑魚、蜆 、魷魚 、原條魚等等 成座山 咁高 🥰
不斷refill ,夠新鮮 🤤🤤 滿足滿足 🥢🥢
除了多款海鮮,還有多款肉類、多款蔬菜 、 串燒 🥩🥓
包羅萬有、應有盡有 任你揀👍
海鮮迷一定會大開眼界 💯

📝 蝦蝦燒 (佐敦)
2023-03-05 80 浏览
放工和男朋友來到佐敦食蝦蝦燒,因為之前食過荃灣分店流水蝦,他就念念不忘,想再食!今日再試佐敦分店。星期四晚上到去都爆滿,十分旺場,唔少人已經放到滿枱都係。餐廳比荃灣更大,食物都係擺放得井然有序,食物區主要在上樓梯區域,和餐枱區開,十分方便!燒烤食品有好幾十款,串燒、扒類、蔬菜都分佈在幾個長雪櫃!還有2個大雪糕櫃,放滿雪糕。不過最吸引的還是海鮮,好新鮮!飲品有罐裝汔水、韓國清酒、罐裝啤酒也是任飲,更有Qoo好正!我地坐低第一時間去拎海鮮,扇貝、帶子、鮑魚、生蠔,巨蜆等,而男友則撈蝦,隻隻生猛的大蝦,任撈!大家爭取時間,分頭行事。汲取了荃灣店的經驗,我地準備了大量的蒜蓉和葱,好似上次咁自製蒜蓉帶子扇貝,今次燒得更多更快,蒜蓉好香,帶子扇貝鮑魚鮮甜而且厚肉,食左成打!燒爐上層可燒海鮮,下層就可放串燒,一次過燒到好多。羊鞍必食,呢度啲羊鞍完全無羶味!雞軟骨、雞皮、牛柳粒串等,串燒都好好味,有質素,菠蘿更加係必食!不過主角當然要食蝦,食極唔厭,隻隻生跳跳,蝦肉彈牙,燒到脹卜卜,點上自家製泰式辣汁,好好味,encore了很多轉。當然其他海鮮亦不能放過,生蠔食了兩轉,鮑魚亦食了兩轉,仲有超巨型蜆,充

當然其他海鮮亦不能放過,生蠔食了兩轉,鮑魚亦食了兩轉,仲有超巨型蜆,充滿海水鮮味,真係好滿足!

佐敦餐廳環境夠大,食物一樣好味又有質素,三百零蚊的價錢,可以盡情燒海鮮,絕對物超所值!!
2023-02-02
呢間佐敦嘅燒蝦餐廳一直人氣頗高,食物選擇種類好多,而且收碟執野,refill食物等等速度好快,整體manage得幾好,食過一次覺得體驗愉快,所以又返黎encore。一出去夾野,見到蝦仁西蘭花新鮮出爐,🥦西蘭花香脆碧綠!韭菜豬紅味道同出面餐廳食嘅差唔多,仲有我最鍾意嘅彈牙港式咖喱,差d唔記得咗今日主要係黎燒食嘅。超鍾意食澱粉嘅我夾咗好多放題任食唔應該食嘅蒜蓉包、番薯、格仔餅等等,但係呢兩樣嘢真心必食,尤其係佢個蒜蓉包蒜蓉牛油個量簡直係澎湃,格仔餅🧇仲有甜又有鹹嘅香蔥格仔餅,平時喺街都好少機會食到,幾有趣,燒完之後外脆內軟。仲有就係燒菇燒蔬菜燒茄子🍆,燒蔬菜雖然不及燒肉來得划算,但加上牛油燒完之後,味道絕對不比肉類失色,都係必食之選,唔介意滿滿燒的話,可以蔬菜擺下層,海鮮擺上層,咁樣海鮮嘅鮮汁一路燒一路滴埋落蔬菜到,味道會更為出色。最後,甜品推薦香芋味嘅阿波羅雪糕,完全係兒時回憶,正。蝦蝦燒 (佐敦)佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓

最後,甜品推薦香芋味嘅阿波羅雪糕,完全係兒時回憶,正。

2023-03-05 41 浏览
想食海鮮又想食串燒,朋友就提議食蝦蝦燒🔥2.5小時任食任燒,聽落好吸引,一於試試😍一坐低隔離就係流水蝦缸,啲蝦隻隻好生猛🦐店員教用夾捉完即刻放落冰桶凍暈佢再燒,蝦肉鮮甜爽彈正!除咗流水蝦,出面仲要勁多海鮮選擇,魚、鮑魚、大蜆、蟹、蠔、扇貝等等,多到花多眼亂🤪當中最愛燒扇貝,出面一隻都十幾廿蚊,呢到任食好抵!此外每人都有一串白鱔,燒完真係好香好好味!除咗海鮮,肉類、蔬菜串燒都好多選擇!牛豬都有,啖啖肉岩哂食肉獸😆蔬菜有我最愛菠蘿,燒完爆多汁勁正!甜品飲品都係任拎唔嬲😋臨尾食足2.5小時真係勁滿足!

甜品飲品都係任拎唔嬲😋臨尾食足2.5小時真係勁滿足!

2023-03-03 48 浏览
蝦蝦燒 (佐敦)佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓-爸媽上次食完之後翻尋味,佢地結婚週年紀念,又叫我同家姐帶佢地去。今次星期一黎,比起之前疫情嚴重時候旺場好多,但係蝦蝦份量依然好足。.未開始燒之前,先出去攞d熟食,咖喱魚蛋非常有質素,彈牙入味。醉蝦🦐色澤鮮紅,唔使燒就有得食,正。中意清清地balance下嘅仲有生菜同烏冬等等,幾適合有小朋友嘅家庭。.之後就黎到捉蝦環節,爸媽玩得何其興奮😆,捉得比上次熟手好多。捉捉下店員過黎送上一兜剛捉好嘅大蝦,等我哋可以快啲燒黎食,貼心。.除咗蝦之外仲有好多唔同嘅海鮮例如大蜆、多春魚、燒魷魚、蠔等等,全部都好新鮮。而且爐都燒得頗快,上下兩層可以一齊燒,4個人一個爐都夠用。中意唔同口味的話,仲有孜然粉、鹽等等可以自由添加,好玩!

2023-03-03 59 浏览
📍蝦蝦燒 同朋友gathering,想有野玩下,又想多啲時間坐下傾下既話,不妨考慮呢一間餐廳~兩個半鐘放題式燒新鮮海鮮,流水蝦任夾,任飲任食,都幾抵幾好食🔥👅蝦蝦晚市 $348/378 (不同時段不同收費)每枱隔離都有蝦池,除左游水大蝦之後,出面既自助區都有海鮮,例如大蜆,蠔,螺,魷魚,鮑魚同埋帶子等等,全部都好新鮮🤤另外出面仲有好多醬汁,例如牛油,辣椒等等,一開始我哋就夾咗好多海鮮返去,我哋鋪咗少少牛油同埋蒜蓉辣椒喺海鮮上面燒,全部都冇令我失望,蜆無沙,全部都可以開口,蠔都好鮮,另外鮑魚都好彈牙,帶子夠哂鮮甜。餐廳仲會按人頭送白鱔,好甘香好肥美😋 提提大家,記住喺出面夾一桶冰返嚟,跟住小心喺蝦池夾實隻蝦放落去搵野冚住,如果唔係會周圍跳🦐另外出面自助區仲有蔬菜,麵食嘅話仲有即整烏冬,仲有牛柳粒,雞全翼,豬大腸,多春魚,豬大腸等等,好多都好想試,但個胃無位😭不過就想特別推介就算食到最後飽到上喉嚨,我都仍然要食既燴魷魚同埋蒜蓉包,好出色😭
📍蝦蝦燒

👅蝦蝦晚市 $348/378 (不同時段不同收費)

2023-03-03 49 浏览
蝦蝦燒,絕大部份人都認為呢間餐廳係主力食燒蝦。 但係其實除咗蝦之外,呢間餐廳仲有大量海鮮、肉類、蔬菜、甜品、等等嘅食物給你選擇。今日陳天氣仲好似有少少涼涼哋,最啱就係去燒嘢食,經過開佐敦,我記得上次幫襯過呢間餐廳個質素係非常之高,所以就決定再食。今次除咗蝦之外,我哋主力都係食海鮮,有好鮮味嘅鮑魚、扇貝、貴妃蚌、帶子、同埋少量蔬菜同埋肉食。全部海鮮都非常之新鮮,同埋refill都非常之快,唔使同其他人鬥快爭搶。另外必食推介係貴妃蚌,非常之新鮮多汁,配埋個泰式海鮮醬食落肚,真係一流。另外日本小甜紫薯,亦都係一個非常之推介嘅食物,一串有三粒,個份量啱啱好。最後,雪糕嘅選擇係非常之多口味,有芋頭、芒果、雲呢拿、益力多、等等。呢個價錢加埋食物嘅質素,選擇十分之抵食,呢間餐廳將會成為我嘅飯堂!
今次除咗蝦之外,我哋主力都係食海鮮,
今次我和朋友來到佐敦尋找美食,我們非常熱衷吃海鮮,佐敦有一間人氣燒海鮮店,心癮開始發作,我們打算到「蝦蝦燒」品嘗美味,享受美食佳餚,同她盡興吃一餐。燒海鮮店提供兩個半鐘去食,時間好充裕,每位客人有一串白鱔,鮮甜肥美,座位安排在水缸側,水缸內的蝦好生猛,燒蝦前將蝦放在冰水內浸暈,不能把蝦放烤爐,否則蝦會亂彈跳。之後開始燒大頭蝦,蝦肉嫩滑鮮味,蝦頭好多蝦膏,令人唾涎三尺。自助海鮮區海鮮非常吸引,有生蠔、帶子、魷魚、扇貝、鮑魚、沙白,原條魚等。海鮮鮮甜,肉質嫰滑,朋友鍾意食原條魚,燒時聞到焦香,魚皮香脆,魚肉彈牙,單單看樣子已經令人唾涎,讓人一試難忘。自助肉類串燒與蔬菜自助肉類串燒與蔬菜包括有雞翼,豬大腸,牛仔骨,多春魚、芝士腸,紅腸,腐皮卷,仲有菠蘿,南瓜,粟米,翠玉瓜,茄子,迷你窩夫等,一應俱全,非常豐富,我鍾意食牛仔骨,醃得好入味,肉質嫩口,加點椒鹽去燒仲惹味,滋味無比。自助熟食區、雪糕區、飲料區仲有熟食區,另一邊有雪糕區,仲有任飲的飲料,包括有韓式燒酒,啤酒,汽水,無糖茶等,多款選擇,正合我的口味。蝦蝦燒(佐敦)地址:佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓

自助海鮮區

自助肉類串燒與蔬菜

自助熟食區、雪糕區、飲料區

蝦蝦燒(佐敦)
地址:佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓
2023-02-16
2023-02-28 67 浏览
蝦蝦燒地址: 佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓今日同老婆早收工,行開佐敦睇吓有咩好食,見到又有我哋最愛嘅釣蝦任食,當然又要再食吓呢餐廳為於一樓,佔地面積都幾大,每張枱旁邊都會有個水族箱,入邊全部都係新鮮嘅大頭蝦除咗食大頭蝦,佢哋仲有好多唔同嘅新鮮開氏度包括鮑魚,大蜆,唔同嘅魚類同貝殼類海鮮。最欣賞就係佢哋嘅大眼雞,燒起上嚟都幾好味,另外佢哋仲會附上鰻魚串,好正除咗海鮮去到不同嘅肉類,同埋蔬菜選擇,而我最欣賞嘅就係佢哋嘅蒜蓉包,蒜蓉味突出,食完仲可以食杯雪糕坐最後嘅嘢結尾度二優惠嘅價錢享受到唔同嘅美食絕對係依間餐廳性價比高咁多人光顧嘅原因#foodie #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #kaygorfoodie #hkig #hkfoodie #foodiehk #hkigers #hkfoodblog#hkfoodblogger #followforfollowback #likeforlikes #like #instalike #likesforlike #likeforfollow #likelike #liketime #likeli
蝦蝦燒
地址: 佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓

#hkfoodblogger #followforfollowback #likeforlikes #like #instalike #likesforlike #likeforfollow #likelike #liketime #likelikelike

#likes #foodie #foodielady #foodblogger #foodstagram #hongkongfoodie
蝦蝦燒 ~ 佐敦📍佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓任飲任食~2個半鐘~串燒海鮮放題蝦蝦燒開到來佐敦啦~勁近地鐵站😝超方便一入到去地方闊落,坐得舒服座位旁邊就係流水蝦缸🦐大頭蝦超新鮮~蝦肉鮮甜爽彈~除左流水蝦外~仲有多款種類食物提供海鮮🦞:扇貝、沙白蜆、魚、蠔🦪串燒:雞、牛、雞、丸類、蔬菜小食:炸餃子🥟、咖喱魚蛋、麻辣魚皮熟食:西蘭菜炒蝦球、超大隻既🦀蟹仲有蒜蓉麵包🥯窩夫提供~更有每人跟一串厚口白鱔~鰻魚…好味飲品除左有大量~汽水、果汁、茶飲外更有啤酒🍻、韓國米酒任飲燒野食~再飲返杯好爽啊😄食完到飽一飽😗仲有多款雪糕做甜品🍦更值得一讚~現場準備咗多款調味料除左辣椒、蒜蓉、蔥、牛油、蜜糖仲有玫瑰鹽、孜然粉、辣椒粉~小編私心推介❤️除左海鮮流水蝦、扇貝🦐、生蠔超新鮮外~佢地有魷魚乾燒🦑經燒熱後咸食好味🙌岩哂同三五知己來食野~飲返杯佢
蝦蝦燒 ~ 佐敦
📍佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓

任飲任食~2個半鐘~串燒海鮮放題
蝦蝦燒開到來佐敦啦~勁近地鐵站😝超方便
一入到去地方闊落,坐得舒服

座位旁邊就係流水蝦缸🦐
大頭蝦超新鮮~蝦肉鮮甜爽彈

~除左流水蝦外~仲有多款種類食物提供

海鮮🦞:扇貝、沙白蜆、魚、蠔🦪

串燒:雞、牛、雞、丸類、蔬菜

小食:炸餃子🥟、咖喱魚蛋、麻辣魚皮
熟食:西蘭菜炒蝦球、超大隻既🦀蟹

仲有蒜蓉麵包🥯窩夫提供~
更有每人跟一串厚口白鱔~鰻魚…好味

飲品除左有大量~汽水、果汁、茶飲外
更有啤酒🍻、韓國米酒任飲
燒野食~再飲返杯好爽啊😄
食完到飽一飽😗仲有多款雪糕做甜品🍦

更值得一讚~現場準備咗多款調味料
除左辣椒、蒜蓉、蔥、牛油、蜜糖
仲有玫瑰鹽、孜然粉、辣椒粉~

小編私心推介❤️
除左海鮮流水蝦、扇貝🦐、生蠔超新鮮外~
佢地有魷魚乾燒🦑經燒熱後咸食好味🙌

岩哂同三五知己來食野~飲返杯
2023-02-23 85 浏览
📍 @hk.cookinghaha in JordanBBQFood: 💛💛💛💛 💛Décor: 💛💛💛💛🤍Service:💛💛💛💛💛Price Value: 💛💛💛💛💛Price :💰 $400 per head Favorite:💖 Prawn ------------------------------✅ Located in Parked Street. Takes only 1 minute from Jordan MTR station. Super convenient✅ The menu offers a wide variety of choices from seafood, veggies, different kinds of meats, and drinks✅ All-you-can-eat in 2.5 hours ✅ it's fun you can catch your own prawn from the tank by yourself. Super fresh prawns.✅ The restaurant is very considerate
📍 @hk.cookinghaha in Jordan
BBQ

Food: 💛💛💛💛 💛
Décor: 💛💛💛💛🤍
Service:💛💛💛💛💛
Price Value: 💛💛💛💛💛
Price :💰 $400 per head
Favorite:💖 Prawn

✅ The restaurant is very considerate that providing ice bucket for you to store the shrimps

✅ It's a real deal to enjoy their buffet seafood items - abalone, fish, oyster, clams to crabs etc.

✅ Fresh ingredients and of great quality.

✅ Perfect choice if you are in the mood to indulge in a gluttonous meal.

✅ The quality of the meat was really good value for the money

✅ Playful and enjoyable experience with friends and family

✅ Servers are also great and always efficient, happy, and polite. They even help us remove the abalone shell.
✅ Friendly reminder: be sure to make a booking well in advance, especially at dinner time.

𝙿𝚕𝚎𝚊𝚜𝚞𝚛𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚕𝚒𝚙𝚜, 𝚕𝚒𝚏𝚎𝚝𝚒𝚖𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚑𝚒𝚙𝚜 🐰

𝙻𝚒𝚙𝚜 𝚏𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 : @eatwithbunny_

#globaleats #eatwithfoodiez
2023-02-23 61 浏览
佐敦最大流水蝦場, 每張枱都有🦐蝦缸隔離自己係魚缸裡夾自己喜歡的蝦蝦隻隻都勁生猛 要眼明手快夾 HAHAHA大頭蝦先放入冰桶凍暈再燒 蝦肉鮮甜仲有膏 比到驚喜我👍🏻 座下後,侍應會放下每位一條鰻魚串😍 燒過後的鰻魚 皮脆可口 好想食多幾串!!而出面自助區啲野食種類都好多海鮮種類有馬友、大眼雞 、扇貝、鮑魚、蜆、蟹等等海鮮非常新鮮 真係勁豐富呀!食物質素很高BBQ類食物區 🐷 兩大個凍櫃雞軟骨、多春魚、日本蕃薯仔、菠蘿、牛柳粒、羊架 等等款式都好多 望落亦乾淨企理! 性價比高既餐廳,有得玩有得食👍🏻蝦蝦燒 (佐敦)佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓
佐敦最大流水蝦場, 每張枱都有🦐蝦缸隔離
自己係魚缸裡夾自己喜歡的蝦蝦
隻隻都勁生猛 要眼明手快夾 HAHAHA
大頭蝦先放入冰桶凍暈再燒 蝦肉鮮甜仲有膏 比到驚喜我👍🏻

座下後,侍應會放下每位一條鰻魚串😍
燒過後的鰻魚 皮脆可口 好想食多幾串!!

而出面自助區啲野食種類都好多
海鮮種類有馬友、大眼雞 、扇貝、鮑魚、蜆、蟹等等
海鮮非常新鮮 真係勁豐富呀!食物質素很高

BBQ類食物區 🐷 兩大個凍櫃
雞軟骨、多春魚、日本蕃薯仔、菠蘿、牛柳粒、羊架 等等
款式都好多 望落亦乾淨企理!
性價比高既餐廳,有得玩有得食👍🏻