2023-03-05 40 浏览
想食海鮮又想食串燒,朋友就提議食蝦蝦燒🔥2.5小時任食任燒,聽落好吸引,一於試試😍一坐低隔離就係流水蝦缸,啲蝦隻隻好生猛🦐店員教用夾捉完即刻放落冰桶凍暈佢再燒,蝦肉鮮甜爽彈正!除咗流水蝦,出面仲要勁多海鮮選擇,魚、鮑魚、大蜆、蟹、蠔、扇貝等等,多到花多眼亂🤪當中最愛燒扇貝,出面一隻都十幾廿蚊,呢到任食好抵!此外每人都有一串白鱔,燒完真係好香好好味!除咗海鮮,肉類、蔬菜串燒都好多選擇!牛豬都有,啖啖肉岩哂食肉獸😆蔬菜有我最愛菠蘿,燒完爆多汁勁正!甜品飲品都係任拎唔嬲😋臨尾食足2.5小時真係勁滿足!

甜品飲品都係任拎唔嬲😋臨尾食足2.5小時真係勁滿足!

2023-03-03 48 浏览
蝦蝦燒 (佐敦)佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓-爸媽上次食完之後翻尋味,佢地結婚週年紀念,又叫我同家姐帶佢地去。今次星期一黎,比起之前疫情嚴重時候旺場好多,但係蝦蝦份量依然好足。.未開始燒之前,先出去攞d熟食,咖喱魚蛋非常有質素,彈牙入味。醉蝦🦐色澤鮮紅,唔使燒就有得食,正。中意清清地balance下嘅仲有生菜同烏冬等等,幾適合有小朋友嘅家庭。.之後就黎到捉蝦環節,爸媽玩得何其興奮😆,捉得比上次熟手好多。捉捉下店員過黎送上一兜剛捉好嘅大蝦,等我哋可以快啲燒黎食,貼心。.除咗蝦之外仲有好多唔同嘅海鮮例如大蜆、多春魚、燒魷魚、蠔等等,全部都好新鮮。而且爐都燒得頗快,上下兩層可以一齊燒,4個人一個爐都夠用。中意唔同口味的話,仲有孜然粉、鹽等等可以自由添加,好玩!
蝦蝦燒 (佐敦)

2023-03-03 58 浏览
📍蝦蝦燒 同朋友gathering,想有野玩下,又想多啲時間坐下傾下既話,不妨考慮呢一間餐廳~兩個半鐘放題式燒新鮮海鮮,流水蝦任夾,任飲任食,都幾抵幾好食🔥👅蝦蝦晚市 $348/378 (不同時段不同收費)每枱隔離都有蝦池,除左游水大蝦之後,出面既自助區都有海鮮,例如大蜆,蠔,螺,魷魚,鮑魚同埋帶子等等,全部都好新鮮🤤另外出面仲有好多醬汁,例如牛油,辣椒等等,一開始我哋就夾咗好多海鮮返去,我哋鋪咗少少牛油同埋蒜蓉辣椒喺海鮮上面燒,全部都冇令我失望,蜆無沙,全部都可以開口,蠔都好鮮,另外鮑魚都好彈牙,帶子夠哂鮮甜。餐廳仲會按人頭送白鱔,好甘香好肥美😋 提提大家,記住喺出面夾一桶冰返嚟,跟住小心喺蝦池夾實隻蝦放落去搵野冚住,如果唔係會周圍跳🦐另外出面自助區仲有蔬菜,麵食嘅話仲有即整烏冬,仲有牛柳粒,雞全翼,豬大腸,多春魚,豬大腸等等,好多都好想試,但個胃無位😭不過就想特別推介就算食到最後飽到上喉嚨,我都仍然要食既燴魷魚同埋蒜蓉包,好出色😭
📍蝦蝦燒

👅蝦蝦晚市 $348/378 (不同時段不同收費)

2023-03-03 49 浏览
蝦蝦燒,絕大部份人都認為呢間餐廳係主力食燒蝦。 但係其實除咗蝦之外,呢間餐廳仲有大量海鮮、肉類、蔬菜、甜品、等等嘅食物給你選擇。今日陳天氣仲好似有少少涼涼哋,最啱就係去燒嘢食,經過開佐敦,我記得上次幫襯過呢間餐廳個質素係非常之高,所以就決定再食。今次除咗蝦之外,我哋主力都係食海鮮,有好鮮味嘅鮑魚、扇貝、貴妃蚌、帶子、同埋少量蔬菜同埋肉食。全部海鮮都非常之新鮮,同埋refill都非常之快,唔使同其他人鬥快爭搶。另外必食推介係貴妃蚌,非常之新鮮多汁,配埋個泰式海鮮醬食落肚,真係一流。另外日本小甜紫薯,亦都係一個非常之推介嘅食物,一串有三粒,個份量啱啱好。最後,雪糕嘅選擇係非常之多口味,有芋頭、芒果、雲呢拿、益力多、等等。呢個價錢加埋食物嘅質素,選擇十分之抵食,呢間餐廳將會成為我嘅飯堂!
今次除咗蝦之外,我哋主力都係食海鮮,
今次我和朋友來到佐敦尋找美食,我們非常熱衷吃海鮮,佐敦有一間人氣燒海鮮店,心癮開始發作,我們打算到「蝦蝦燒」品嘗美味,享受美食佳餚,同她盡興吃一餐。燒海鮮店提供兩個半鐘去食,時間好充裕,每位客人有一串白鱔,鮮甜肥美,座位安排在水缸側,水缸內的蝦好生猛,燒蝦前將蝦放在冰水內浸暈,不能把蝦放烤爐,否則蝦會亂彈跳。之後開始燒大頭蝦,蝦肉嫩滑鮮味,蝦頭好多蝦膏,令人唾涎三尺。自助海鮮區海鮮非常吸引,有生蠔、帶子、魷魚、扇貝、鮑魚、沙白,原條魚等。海鮮鮮甜,肉質嫰滑,朋友鍾意食原條魚,燒時聞到焦香,魚皮香脆,魚肉彈牙,單單看樣子已經令人唾涎,讓人一試難忘。自助肉類串燒與蔬菜自助肉類串燒與蔬菜包括有雞翼,豬大腸,牛仔骨,多春魚、芝士腸,紅腸,腐皮卷,仲有菠蘿,南瓜,粟米,翠玉瓜,茄子,迷你窩夫等,一應俱全,非常豐富,我鍾意食牛仔骨,醃得好入味,肉質嫩口,加點椒鹽去燒仲惹味,滋味無比。自助熟食區、雪糕區、飲料區仲有熟食區,另一邊有雪糕區,仲有任飲的飲料,包括有韓式燒酒,啤酒,汽水,無糖茶等,多款選擇,正合我的口味。蝦蝦燒(佐敦)地址:佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓

自助海鮮區

自助肉類串燒與蔬菜

自助熟食區、雪糕區、飲料區

蝦蝦燒(佐敦)
地址:佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓
2023-02-16
2023-02-28 67 浏览
蝦蝦燒地址: 佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓今日同老婆早收工,行開佐敦睇吓有咩好食,見到又有我哋最愛嘅釣蝦任食,當然又要再食吓呢餐廳為於一樓,佔地面積都幾大,每張枱旁邊都會有個水族箱,入邊全部都係新鮮嘅大頭蝦除咗食大頭蝦,佢哋仲有好多唔同嘅新鮮開氏度包括鮑魚,大蜆,唔同嘅魚類同貝殼類海鮮。最欣賞就係佢哋嘅大眼雞,燒起上嚟都幾好味,另外佢哋仲會附上鰻魚串,好正除咗海鮮去到不同嘅肉類,同埋蔬菜選擇,而我最欣賞嘅就係佢哋嘅蒜蓉包,蒜蓉味突出,食完仲可以食杯雪糕坐最後嘅嘢結尾度二優惠嘅價錢享受到唔同嘅美食絕對係依間餐廳性價比高咁多人光顧嘅原因#foodie #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #kaygorfoodie #hkig #hkfoodie #foodiehk #hkigers #hkfoodblog#hkfoodblogger #followforfollowback #likeforlikes #like #instalike #likesforlike #likeforfollow #likelike #liketime #likeli
蝦蝦燒
地址: 佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓

#hkfoodblogger #followforfollowback #likeforlikes #like #instalike #likesforlike #likeforfollow #likelike #liketime #likelikelike

#likes #foodie #foodielady #foodblogger #foodstagram #hongkongfoodie
蝦蝦燒 ~ 佐敦📍佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓任飲任食~2個半鐘~串燒海鮮放題蝦蝦燒開到來佐敦啦~勁近地鐵站😝超方便一入到去地方闊落,坐得舒服座位旁邊就係流水蝦缸🦐大頭蝦超新鮮~蝦肉鮮甜爽彈~除左流水蝦外~仲有多款種類食物提供海鮮🦞:扇貝、沙白蜆、魚、蠔🦪串燒:雞、牛、雞、丸類、蔬菜小食:炸餃子🥟、咖喱魚蛋、麻辣魚皮熟食:西蘭菜炒蝦球、超大隻既🦀蟹仲有蒜蓉麵包🥯窩夫提供~更有每人跟一串厚口白鱔~鰻魚…好味飲品除左有大量~汽水、果汁、茶飲外更有啤酒🍻、韓國米酒任飲燒野食~再飲返杯好爽啊😄食完到飽一飽😗仲有多款雪糕做甜品🍦更值得一讚~現場準備咗多款調味料除左辣椒、蒜蓉、蔥、牛油、蜜糖仲有玫瑰鹽、孜然粉、辣椒粉~小編私心推介❤️除左海鮮流水蝦、扇貝🦐、生蠔超新鮮外~佢地有魷魚乾燒🦑經燒熱後咸食好味🙌岩哂同三五知己來食野~飲返杯佢
蝦蝦燒 ~ 佐敦
📍佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓

任飲任食~2個半鐘~串燒海鮮放題
蝦蝦燒開到來佐敦啦~勁近地鐵站😝超方便
一入到去地方闊落,坐得舒服

座位旁邊就係流水蝦缸🦐
大頭蝦超新鮮~蝦肉鮮甜爽彈

~除左流水蝦外~仲有多款種類食物提供

海鮮🦞:扇貝、沙白蜆、魚、蠔🦪

串燒:雞、牛、雞、丸類、蔬菜

小食:炸餃子🥟、咖喱魚蛋、麻辣魚皮
熟食:西蘭菜炒蝦球、超大隻既🦀蟹

仲有蒜蓉麵包🥯窩夫提供~
更有每人跟一串厚口白鱔~鰻魚…好味

飲品除左有大量~汽水、果汁、茶飲外
更有啤酒🍻、韓國米酒任飲
燒野食~再飲返杯好爽啊😄
食完到飽一飽😗仲有多款雪糕做甜品🍦

更值得一讚~現場準備咗多款調味料
除左辣椒、蒜蓉、蔥、牛油、蜜糖
仲有玫瑰鹽、孜然粉、辣椒粉~

小編私心推介❤️
除左海鮮流水蝦、扇貝🦐、生蠔超新鮮外~
佢地有魷魚乾燒🦑經燒熱後咸食好味🙌

岩哂同三五知己來食野~飲返杯
2023-02-23 85 浏览
📍 @hk.cookinghaha in JordanBBQFood: 💛💛💛💛 💛Décor: 💛💛💛💛🤍Service:💛💛💛💛💛Price Value: 💛💛💛💛💛Price :💰 $400 per head Favorite:💖 Prawn ------------------------------✅ Located in Parked Street. Takes only 1 minute from Jordan MTR station. Super convenient✅ The menu offers a wide variety of choices from seafood, veggies, different kinds of meats, and drinks✅ All-you-can-eat in 2.5 hours ✅ it's fun you can catch your own prawn from the tank by yourself. Super fresh prawns.✅ The restaurant is very considerate
📍 @hk.cookinghaha in Jordan
BBQ

Food: 💛💛💛💛 💛
Décor: 💛💛💛💛🤍
Service:💛💛💛💛💛
Price Value: 💛💛💛💛💛
Price :💰 $400 per head
Favorite:💖 Prawn

✅ The restaurant is very considerate that providing ice bucket for you to store the shrimps

✅ It's a real deal to enjoy their buffet seafood items - abalone, fish, oyster, clams to crabs etc.

✅ Fresh ingredients and of great quality.

✅ Perfect choice if you are in the mood to indulge in a gluttonous meal.

✅ The quality of the meat was really good value for the money

✅ Playful and enjoyable experience with friends and family

✅ Servers are also great and always efficient, happy, and polite. They even help us remove the abalone shell.
✅ Friendly reminder: be sure to make a booking well in advance, especially at dinner time.

𝙿𝚕𝚎𝚊𝚜𝚞𝚛𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚕𝚒𝚙𝚜, 𝚕𝚒𝚏𝚎𝚝𝚒𝚖𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚑𝚒𝚙𝚜 🐰

𝙻𝚒𝚙𝚜 𝚏𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 : @eatwithbunny_

#globaleats #eatwithfoodiez
2023-02-23 58 浏览
佐敦最大流水蝦場, 每張枱都有🦐蝦缸隔離自己係魚缸裡夾自己喜歡的蝦蝦隻隻都勁生猛 要眼明手快夾 HAHAHA大頭蝦先放入冰桶凍暈再燒 蝦肉鮮甜仲有膏 比到驚喜我👍🏻 座下後,侍應會放下每位一條鰻魚串😍 燒過後的鰻魚 皮脆可口 好想食多幾串!!而出面自助區啲野食種類都好多海鮮種類有馬友、大眼雞 、扇貝、鮑魚、蜆、蟹等等海鮮非常新鮮 真係勁豐富呀!食物質素很高BBQ類食物區 🐷 兩大個凍櫃雞軟骨、多春魚、日本蕃薯仔、菠蘿、牛柳粒、羊架 等等款式都好多 望落亦乾淨企理! 性價比高既餐廳,有得玩有得食👍🏻蝦蝦燒 (佐敦)佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓
佐敦最大流水蝦場, 每張枱都有🦐蝦缸隔離
自己係魚缸裡夾自己喜歡的蝦蝦
隻隻都勁生猛 要眼明手快夾 HAHAHA
大頭蝦先放入冰桶凍暈再燒 蝦肉鮮甜仲有膏 比到驚喜我👍🏻

座下後,侍應會放下每位一條鰻魚串😍
燒過後的鰻魚 皮脆可口 好想食多幾串!!

而出面自助區啲野食種類都好多
海鮮種類有馬友、大眼雞 、扇貝、鮑魚、蜆、蟹等等
海鮮非常新鮮 真係勁豐富呀!食物質素很高

BBQ類食物區 🐷 兩大個凍櫃
雞軟骨、多春魚、日本蕃薯仔、菠蘿、牛柳粒、羊架 等等
款式都好多 望落亦乾淨企理!
性價比高既餐廳,有得玩有得食👍🏻

蝦蝦燒 (佐敦)
2023-02-23 48 浏览
📍 蝦蝦燒 (佐敦)佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓鍾意食海鮮嘅朋友唔可以錯過喔~呢間好多人食完都讚好正架 👍🏻邊食邊玩好有去旅行嘅感覺🥰餐廳設有多個魚缸,即夾即燒~隻隻🦐🦐都勁生猛 🤟🏻夠哂新鮮,夾起仲跳跳紮 🥢🥢食落肉質彈牙 勁厚肉好食👍 加入蒜蓉牛油燒一燒 好惹味喔🧄而每位都會有肥美嘅鱔串 魚油脂豐富 🐟燒到外皮脆卜卜勁正 ‼️餐廳仲有自助區 入面有 調味料區, 熟食區, 海鮮區, 串燒區, 飲品區及甜品區選擇超級多,海鮮我最愛鮑魚、帶子、魚都好新鮮 🐟每一款都係必試‼️ 無得輸🤤另外仲有串燒區 翠玉瓜、一口薯、 菠蘿、 雞軟骨 、蒜蓉包呢D 都一定要食 幾有驚喜😛 最後當然唔少得有 雪糕及飲品 , 超多選擇 多種口味 ✨✨
📍 蝦蝦燒 (佐敦)
佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓

鍾意食海鮮嘅朋友唔可以錯過喔~
呢間好多人食完都讚好正架 👍🏻
邊食邊玩好有去旅行嘅感覺🥰

餐廳設有多個魚缸,即夾即燒~
隻隻🦐🦐都勁生猛 🤟🏻
夠哂新鮮,夾起仲跳跳紮 🥢🥢
食落肉質彈牙 勁厚肉好食👍
加入蒜蓉牛油燒一燒 好惹味喔🧄

而每位都會有肥美嘅鱔串 魚油脂豐富 🐟
燒到外皮脆卜卜勁正 ‼️

餐廳仲有自助區 入面有 調味料區, 熟食區,
海鮮區, 串燒區, 飲品區及甜品

選擇超級多,海鮮我最愛鮑魚、帶子、魚都好新鮮 🐟
每一款都係必試‼️ 無得輸🤤

另外仲有串燒區 翠玉瓜、一口薯、 菠蘿、 雞軟骨 、蒜蓉包
呢D 都一定要食 幾有驚喜😛

最後當然唔少得有 雪糕及飲品 , 超多選擇 多種口味 ✨✨
2023-02-20 108 浏览
第一次去食流水蝦蝦燒-直期待已久好想去 謝謝朋友二話不說就陪我齊齊去食我哋去咗方便大家交通嘅佐敦店 出咗地鐵站行約3鐘就到達。餐廳地方寬敞 坐位旁邊都有流水蝦池方便捉流水蝦 燒黎食。店員都會耐心講解捉蝦燒蝦流程 捉起蝦後放落冰水凍暈佢就可以放上爐燒 蝦燒起鮮甜美味 即夾即燒係唔同啲既。自助海鮮區取海鮮區好似街市嘅海鮮檔咁。🈶️店員不斷清洗同refill 海鮮。海鮮總類多 只係魚都有幾款魷魚 蟹 鮑魚 蜆 各款貝類。真係海鮮粉絲嘅大滿足 自助肉食蔬菜都好多款揀 肉類燒起黎都好香口無乜雪味 可以加上桌上嘅孜然粉去燒特別入味想食燒菠蘿 可惜當晚太受歡迎 慢一步唯有下次再來食 重有啲熟食區可取 但當晚太飽未試到都係等下次再㴝try 飲品方面 三個大雪櫃各款飲品可供選擇連真露都有 😍 最後食返杯雪糕所完美嘅一餐完結總結好玩又好食😋 2.5小時 剛好店員會溫馨提示時間到平日到來$348 1位再加一Cp值高@hk.cookinghaha #hkfoodig#hkfoodblogger #hkfood #hkfoodie #hkfoodsnap #蝦蝦燒#海鮮#流水蝦#佐敦美食#海鮮控#真露#鮑魚#大
第一次去食流水蝦蝦燒
-直期待已久好想去 謝謝朋友二話不說
就陪我齊齊去食
我哋去咗方便大家交通嘅佐敦店 出咗地鐵站行約3鐘就到達。
餐廳地方寬敞 坐位旁邊都有流水蝦池
方便捉流水蝦 燒黎食。店員都會耐心講解
捉蝦燒蝦流程 捉起蝦後放落冰水凍暈佢
就可以放上爐燒 蝦燒起鮮甜美味 即夾即燒
係唔同啲既。

自助海鮮區
魷魚 蟹 鮑魚 蜆 各款貝類。真係海鮮粉絲嘅大滿足

自助肉食蔬菜都好多款揀 肉類燒起黎都好香口

#hkfoodsnap #蝦蝦燒#海鮮#流水蝦#佐敦美食
#海鮮控#真露#鮑魚#大眼雞#魷魚#帶子#生蠔
#海鮮放題#任飲任飲#雪糕
2023-02-20 61 浏览
上次聖誕節嘅時候walk in黎過,等咗個半鐘先有位,今次我哋就醒咗,星期六日過嚟,一早就book好😆其實燒嘢食都可以好輕鬆,呢度海鮮種類較多,目測都至少有十幾款,貴價嘅鮑魚、帶子、扇貝、蠔任食,調味料都非常齊全。~牛油、蒜蓉、醬油、泰式辣醬、辣椒醬汁都有,燒海鮮都可以整出唔同口味,好方便!肉類全部都醃好晒,好夠味道👍🏻今次我哋主攻海鮮,蝦肉入口爽彈,令人越食越想食!個爐分上下兩層,上面擺海鮮,下面擺肉類,一齊燒,都幾快🙌🏻見到好多枱都有帶小朋友嚟,餐廳充滿歡樂氣氛!

肉類全部都醃好晒,好夠味道👍🏻
今次我哋主攻海鮮,蝦肉入口爽彈,令人越食越想食!

個爐分上下兩層,上面擺海鮮,下面擺肉類,一齊燒,都幾快🙌🏻

見到好多枱都有帶小朋友嚟,餐廳充滿歡樂氣氛!
放寬社交距離後,平日嚟到都好旺場呀!餐廳地方好大,一入座店員已經幫我哋擺好啲鹽燒蝦,趁燒緊嘅moment,我哋就已經出去攞嘢食。外面嘅熟食都唔少㗎,咖喱魚蛋入口彈牙,醉蝦凍冰冰,非常入味!仲有韭菜豬紅、大蝦炒西蘭花等,唔洗驚要餓住燒,自助區海鮮都勁多款,帶子、鮑魚、扇貝、燒魚、蜆、蠔🦪等放喺冰上面,食幾多夾幾多,全部都好新鮮。鮑魚彈牙又飽滿,我哋encore咗好多round🙌🏻我哋最愛嘅流水蝦,見到真係好療癒,啲蝦游得飛快,夾蝦都需要少少技術,有成功感😄
放寬社交距離後,平日嚟到都好旺場呀!

仲有韭菜豬紅、大蝦炒西蘭花等,唔洗驚要餓住燒,
自助區海鮮都勁多款,帶子、鮑魚、扇貝、燒魚、蜆、蠔🦪等

2023-02-17 66 浏览
之前上網見到呢間蝦蝦燒,可以自己直接響水箱夾d生嘅大頭蝦就即燒,終於朋友仔得閒一齊去食啦~😋餐廳有好幾個長嘅水箱放蝦,接駁到每一張枱旁邊,好方便就即夾即燒👍🏻 d蝦真係好生猛!因為一夾隻蝦,佢就不停郁黎郁去🤣d蝦好多膏,肉質爽口彈牙😋每枱都會送上每人一串白鱔,白鱔燒到好香,入口即化,口腔充滿淡淡嘅油脂香,肥而不膩,真係好好味~~😍另外,仲有其他款嘅海鮮,職員不停咁開殼refill,所以保證新鮮!同埋d牛油、蒜蓉一齊燒好好味😋因為鮑魚唔可以連殼一齊燒,所以我哋將佢剪咗出嚟放喺扇貝嘅殼上面燒,避免乾身,食落口好淋又鮮甜😋👍🏻我最驚喜嘅係有原隻蟹,好多膏,食落口淡淡海水味,好鮮甜,所以完全唔需要加任何調味料😋😍除咗海鮮之外,我最愛嘅係羊架,燒到啲油脂出嚟,好香羊肉味,肉又淋,加埋孜然粉超香又惹味😍😋蒜蓉包真係好好食😋燒到卜卜脆,又好香蒜味,真係食唔停口呀😍我哋實在太飽啦,食唔落雪糕,所以就食燒菠蘿,真係好甜,一咬d汁就噴出嚟啦~

蒜蓉包真係好好食😋燒到卜卜脆,又好香蒜味,真係食唔停口呀😍

曾於大半年前去過「蝦蝦燒」荃灣分店,震撼嘅海鮮冰檯依然歷歷在目🥹今次去埋佐敦分店,完美實現海鮮自由,任食唔嬲😆.餐廳主要分為用餐區及自助區✨先講用餐區,所有座位旁邊都有個流水缸,即捉即燒夠晒新鮮🦐自助區有熟食、串燒、海鮮、飲品、甜品等,超多選擇🤪.🌟2.5小時流水蝦海鮮串燒放題💰$348.🦐流水蝦流水缸嘅蝦隻隻勁生猛,捉完要立即放入冰桶凍暈,再放上爐端燒🔥新鮮關係,肉質非常爽彈鮮甜😚仲有好多蝦膏添🤤除咗流水缸,自助區都有啲熟食麻辣流水蝦,可以試吓唔同口味😙.🐟海鮮自助區嘅海鮮選擇直頭同街市嘅冰枱一樣,豐富到花多眼亂🤪有鮑魚、沙白、扇貝、花蟹、蠔等,什至連魚類都有好幾種😆每人都有一條限定蜜汁白鱔,爐端燒後外皮香脆,魚油豐盛,肉質非常爽彈,每口油香🤤另外燒扇貝記得要加牛油&蒜蓉,非常香口😚.🥩肉類、🥬蔬菜豬、牛、雞、羊款款都有勁多選擇😙當中牛仔骨同牛肉粒都唔錯,啖啖肉😌燒番薯仔好香甜🍠蒜蓉牛油多士輕輕烘一烘,香脆可口😋.🧃飲品、🍦甜品汽水、果汁、茶類大路款式都有😉甜品主要係雪糕杯🍨.瘋狂2.5小時任玩任食任飲,非常充實嘅晚餐😂鍾意食海鮮嘅,嚟到一定好興奮🤪

🌟2.5小時流水蝦海鮮串燒放題
💰$348
🦐流水蝦

🐟海鮮

🥩肉類、🥬蔬菜

🧃飲品、🍦甜品
汽水、果汁、茶類大路款式都有😉甜品主要係雪糕杯🍨