2023-03-03 59 浏览
📍蝦蝦燒 同朋友gathering,想有野玩下,又想多啲時間坐下傾下既話,不妨考慮呢一間餐廳~兩個半鐘放題式燒新鮮海鮮,流水蝦任夾,任飲任食,都幾抵幾好食🔥👅蝦蝦晚市 $348/378 (不同時段不同收費)每枱隔離都有蝦池,除左游水大蝦之後,出面既自助區都有海鮮,例如大蜆,蠔,螺,魷魚,鮑魚同埋帶子等等,全部都好新鮮🤤另外出面仲有好多醬汁,例如牛油,辣椒等等,一開始我哋就夾咗好多海鮮返去,我哋鋪咗少少牛油同埋蒜蓉辣椒喺海鮮上面燒,全部都冇令我失望,蜆無沙,全部都可以開口,蠔都好鮮,另外鮑魚都好彈牙,帶子夠哂鮮甜。餐廳仲會按人頭送白鱔,好甘香好肥美😋 提提大家,記住喺出面夾一桶冰返嚟,跟住小心喺蝦池夾實隻蝦放落去搵野冚住,如果唔係會周圍跳🦐另外出面自助區仲有蔬菜,麵食嘅話仲有即整烏冬,仲有牛柳粒,雞全翼,豬大腸,多春魚,豬大腸等等,好多都好想試,但個胃無位😭不過就想特別推介就算食到最後飽到上喉嚨,我都仍然要食既燴魷魚同埋蒜蓉包,好出色😭
📍蝦蝦燒

👅蝦蝦晚市 $348/378 (不同時段不同收費)